Mik je er 250 gram boter in, kan vast ookquote:Op zondag 10 april 2016 20:11 schreef computergirl het volgende:
250ml zonnebloemolie, dat klinkt toch niet zo lekker
![]()
Zeker niet, daar krijg ik de tijd ook niet voorquote:Op zondag 10 april 2016 20:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Niet Fok vóór alles in je leven plaatsen
Werkt prima! Je proeft geen zonnebloem oliequote:Op zondag 10 april 2016 20:11 schreef computergirl het volgende:
250ml zonnebloemolie, dat klinkt toch niet zo lekker
![]()
Ik vond het echt prima de zonnebloemolie, je kunt het ook voor boter vervangen lijkt mij.quote:Op zondag 10 april 2016 20:11 schreef computergirl het volgende:
250ml zonnebloemolie, dat klinkt toch niet zo lekker
![]()
Onzin!quote:Op zondag 10 april 2016 20:16 schreef Molo het volgende:
Olie is prima door baksels. Je moet alleen neutrale gebruiken zoals zonnebloem. Geen knalbittere olijfolie of sesamolie ofzo
Ik bedoelde als gewoon alternatief voor boterquote:Op zondag 10 april 2016 20:55 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Onzin!
http://www.patentandthepa(...)mary-olive-oil-cake/
Vervangen door boterquote:Op zondag 10 april 2016 20:11 schreef computergirl het volgende:
250ml zonnebloemolie, dat klinkt toch niet zo lekker
![]()
Liggen die toevallig aanstaande zaterdag in de winkel?quote:Op zondag 10 april 2016 20:57 schreef Isegrim het volgende:
Zuurdesembrioche-cinnamonrolls:
[ afbeelding ]
Nog een keer gebakken?quote:Op zondag 10 april 2016 20:57 schreef Isegrim het volgende:
Zuurdesembrioche-cinnamonrolls:
[ afbeelding ]
En op exact dezelfde tijd gepostquote:Op zaterdag 9 april 2016 20:57 schreef Isegrim het volgende:
Zuurdesembrioche-cinnamon rolls:
[ afbeelding ]
Sure! De bodem is van gewone cake, maar dan in een taartvorm in plaats van cakevormquote:Op zondag 10 april 2016 22:24 schreef empa1010 het volgende:
Wauwwat onwijs leuk zeg. Heb je de bodem van Digestive koekjes gemaakt?
Kun je wat uitleg geven over hoe dit te maken? Supergaaf
Ik heb laatst dit recept gemaakt:quote:Op zondag 10 april 2016 20:39 schreef Bleie het volgende:
Klinkt echt heerlijk! En ziet er nog lekkerder uit.
Ik heb dit weekend een banana bread gebakken, volgens dit recept: http://www.runningwithspo(...)yogurt-banana-bread/.
Smaak is heerlijk, maar hij is een stuk kleffer dan op het plaatje (sorry, geen foto). Heeft iemand nog een absolute aanrader voor een banana bread, liefst met niet al te veel suiker?
Dank, dat ziet er goed uit!quote:Op maandag 11 april 2016 10:23 schreef Mry het volgende:
[..]
Ik heb laatst dit recept gemaakt:
http://uitpaulineskeuken.nl/2014/01/healthy-bananabread.html
(Wel zonder pure chocola). Het was erg lekker!
Ja, weleens gemaakt. Wel okay. Ik vond het vooral grappig om eens te proberen.quote:Op maandag 11 april 2016 19:34 schreef Postbus100 het volgende:
Kent iemand (het concept van) The Magic Cake?
http://www.dailymail.co.u(...)-2211058233188465185
(vooral het filmpje laat het wel duidelijk zien).
Het gaat erom dat je met één mix van ingrediënten een cake met drie verschillende texturen kan bakken. Dat komt door het splitsen van de eieren en het bakken op lagere temperatuur. Anyone?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |