Precies, authentiek is niet altijd lekkerder.quote:Op dinsdag 22 maart 2016 17:55 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik snap eigenlijk niet dat mensen altijd zo aan het hameren zijn dat carbonara authentiek moet zijn met een bepaalde kaassoort of zonder room. Boerenkool wordt ook op 39383 manieren klaargemaakt, is het dan ook ineens geen boerenkool meer als het met azijn wordt klaargemaakt?
Als het lekker is, boeiend?
Het is ook helemaal niet niet authentiek. Carbonara met room wordt ook in Italie gemaakt, daarnaast is het gerecht van na WOII en dus nog niet eens uitontwikkeld. Dan hebben zie iemand gesproken die een Italiaan gesproken heeft, en die geeft dan de enige echte juiste wijze, want dat is zoals zijn moeder het nog steeds voor hem kookt.quote:Op dinsdag 22 maart 2016 17:55 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik snap eigenlijk niet dat mensen altijd zo aan het hameren zijn dat carbonara authentiek moet zijn met een bepaalde kaassoort of zonder room. Boerenkool wordt ook op 39383 manieren klaargemaakt, is het dan ook ineens geen boerenkool meer als het met azijn wordt klaargemaakt?
Als het lekker is, boeiend?
Oh, ben ik het ook mee eens hoor. Ik doe er ook altijd room doorheen wat blijkbaar helemaal uit den boze is. Maar wel erg lekker.quote:Op dinsdag 22 maart 2016 17:55 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik snap eigenlijk niet dat mensen altijd zo aan het hameren zijn dat carbonara authentiek moet zijn met een bepaalde kaassoort of zonder room. Boerenkool wordt ook op 39383 manieren klaargemaakt, is het dan ook ineens geen boerenkool meer als het met azijn wordt klaargemaakt?
Als het lekker is, boeiend?
Dan eet je bijna alleen maar deeg.quote:Op dinsdag 15 maart 2016 15:29 schreef zeefje het volgende:
[..]
250 gram pasta+nog saus/ingrediënten. Totale hoeveelheid zal dus +/- 300gram zijn
Kijk eens naar echte Italiaanse gerechten die in Italië zijn klaargemaakt. Less is more. En daar zit echt vaak geen grote hoeveelheid saus op.quote:Op donderdag 24 maart 2016 05:10 schreef heiden6 het volgende:
[..]
Dan eet je bijna alleen maar deeg.
Armoedevoer.quote:Op donderdag 24 maart 2016 06:48 schreef zeefje het volgende:
[..]
Kijk eens naar echte Italiaanse gerechten die in Italië zijn klaargemaakt. Less is more. En daar zit echt vaak geen grote hoeveelheid saus op.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ansjovis is wel enigzins prijzig, maar verder een goedkoop en makkelijk recept. Heb het nog niet weten te verkloten en nog steeds lekker als je 1 of 2 van de ingrediënten niet in huis hebt.
Niets mis met arme mensen eten, zijn maar al te vaak bijzonder lekkere gerechten die je iedere dag kan eten.quote:
Slechts twee ingrediënten? Geen peper of knoflook of olie ofzo?quote:Op woensdag 30 maart 2016 13:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Net een heerlijke pasta met gorgonzola gegeten, Spaghetti (uit een blauwe verpakking, dat is altijd kwaliteit) 8 minuten gekookt en afgegoten, daar wat brokken gorgonzola in gesmolten en smullen
quote:Op maandag 28 maart 2016 18:14 schreef silverhill het volgende:
300 g penne
46 g ansjovisfilets in olijfolie
2 tenen knoflook
2 rode uien
500 g broccoli
800 g pomodorini cherry tomatoes
60 g kappertjes
120 g sardines in water
Instructies:Puttanesca, oftewel: hoerenpasta.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ansjovis is wel enigzins prijzig, maar verder een goedkoop en makkelijk recept. Heb het nog niet weten te verkloten en nog steeds lekker als je 1 of 2 van de ingrediënten niet in huis hebt.![]()
Deze is hier ook favoriet, ik doe er meestal ook nog ui en paprika bij in reepjes.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 03:25 schreef Chasingrainbows het volgende:
Krijg honger van jullie
Mijn favoriet is pasta + champignons of andere paddestoelen + kruidenroomkaas + reepjes kip.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |