Eet je de tepels dan ook mee op?quote:Op zondag 21 februari 2016 19:38 schreef RobinOok het volgende:
Eendenborstjes, afgelakt met caramel/cointreau/bloedsinaasappel/thijm siroopje.
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?quote:Op zondag 21 februari 2016 20:08 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Eet je de tepels dan ook mee op?
Ja gewoon de tepels van de borstjes.quote:Op zondag 21 februari 2016 20:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?
quote:Op zondag 21 februari 2016 20:11 schreef RobinOok het volgende:
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?
Nee.quote:Op zondag 21 februari 2016 20:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Ja gewoon de tepels van de borstjes.
Nooit! Dat is een autistisch trekje van me, denk ikquote:Op maandag 22 februari 2016 21:41 schreef Helsinki het volgende:
Gaat dat niet een keer vervelen?
Gekookte aard., slavink en rode bieten op mijn werk vandaag. Weinig trek.
Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezenquote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:25 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop rauwe ham-Philadelphia zwarte peper-ui-gele snoeptomaat, Bleu Vilage kaas-schijfjes komkommer, Petit Munster kaas-schijfjes komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat. Erbij, nou ja. Het bekende dus, snoeptomaatjes, banaan en peer.
Is ook erg lekker! Ik moet alleen een beetje uitkijken met het vetgehalte van roomkaas vanwege die sneue Crohnquote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezen
Net n grapefruit en chocolaatje.
Nu hopelijk
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het planquote:Op woensdag 24 februari 2016 15:25 schreef golfer het volgende:
Vanavond het recept van Yvette van Boven dat deze week op de TV werd uitgezonden:
pulled paddenstoelen met andijviestamppot en pikante BBQsaus.
Viel toch een beetje tegen. De rooksmaak gaat doordat je de pulled paddebnstoelen in de BBQ-saus vermengd vrijwel verloren en de structuur van paddenstoelen is toch echt heel anders dan die van echt draadjesvlees. Verder wel een smakelijke vega-maaltijd.quote:Op woensdag 24 februari 2016 17:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het plan![]()
Owh jammerquote:Op woensdag 24 februari 2016 18:31 schreef golfer het volgende:
[..]
Viel toch een beetje tegen. De rooksmaak gaat doordat je de pulled paddebnstoelen in de BBQ-saus vermengd vrijwel verloren en de structuur van paddenstoelen is toch echt heel anders dan die van echt draadjesvlees. Verder wel een smakelijke vega-maaltijd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Met een bak cappuccino met Baileys... weekend
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
quote:Op donderdag 25 februari 2016 16:22 schreef uniekhoorn het volgende:
Lekker! met banketbakkersroom en slagroom, zoete bladerdeeg en pure chocoladeJe houdt toch niet van bladerdeeg?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Met een bak cappuccino met Baileys... weekend
Ik ga vanavond uit eten bij de Italiaan. Vooraf in ieder geval een bord antipasti. Verder zie ik.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Kapjesquote:Op donderdag 25 februari 2016 16:57 schreef Bluezz het volgende:
Kapje maisbrood met zelfgemaakte tonijnsalade van de nieuwe vishandel waar we vanmiddag waren![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |