Zeg, ik ben bezig met Jamies recept...quote:Op dinsdag 8 maart 2016 21:05 schreef Bleie het volgende:
[..]
Met die citroen heb ik vaak met recepten van Jamie. Is iets Brits misschien? Of gewoon van hem.
Op het plaatje zag het er rauw uit. Maar ik denk dat geroerbakt ook prima smaakt. Lekker vochtig juist.quote:Op woensdag 9 maart 2016 17:50 schreef AnneX het volgende:
[..]
Zeg, ik ben bezig met Jamies recept...
Is de bedoeling dat de spinaat rauw op het bord gaat???
Nu heb ik alsnog geroerbakt met halve rode peper en tl komijn.
Hoe deden jullie dat?
# onduidelijk óf ik heb er drie x overheen gelezen...
Bah, die dikke stelen weiger ik rauw te eten...en dat zeg ik niet gauw.quote:Op woensdag 9 maart 2016 18:17 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Op het plaatje zag het er rauw uit. Maar ik denk dat geroerbakt ook prima smaakt. Lekker vochtig juist.
Bouillon it is!quote:Op woensdag 9 maart 2016 18:37 schreef AnneX het volgende:
[..]
Bah, die dikke stelen weiger ik rauw te eten...en dat zeg ik niet gauw.
Voor de bulgur zou ik bouillon doen inderdaad.
dat had ik gedaan (Maggie de rood/gele verpakking) en was erg lekker. Heb er ook extra kruiden overheen gegooid maar ben vergeten watquote:Op woensdag 9 maart 2016 18:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Iemand een tip voor een toevoegingqua kruiden bij de bulgur? Het lijkt me wat flauw met alleen tijm en paprikapoeder.
Wellicht de bulgur koken in bouillon?
Ik had groentebouillon gedaan. En komijnpoeder toegevoegd. Het was wel ok maar nogal eentonig. Een salade ofzo had niet misstaan.quote:Op woensdag 9 maart 2016 20:45 schreef Skoap het volgende:
[..]
dat had ik gedaan (Maggie de rood/gele verpakking) en was erg lekker. Heb er ook extra kruiden overheen gegooid maar ben vergeten wat
Dat was het ook. Flauwe zooi.quote:Op woensdag 9 maart 2016 18:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Iemand een tip voor een toevoegingqua kruiden bij de bulgur? Het lijkt me wat flauw met alleen tijm en paprikapoeder.
Wellicht de bulgur koken in bouillon?
Die kip heb ik hier vanavond ook gemaakt. Wat een troep zeg. Paar simpele ingrediënten en vervolgens alleen maar kruiden er overheen. En smerig dat het was met die enorme bak citroen! Mevrouw hier heeft het wel op, maar werd er niet blij van. Mijn portie is na anderhalve hap in prullenbak beland.quote:Op maandag 7 maart 2016 21:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
Net weer eens een HF box laten bezorgen, alles zag er prima uit. Ik laat de tomaten alleen nog wat rijpen op de vensterbank.
Net hebben we het gerecht van Jamie op: Bombaykip met bloemkool, rijst en spinazie. Lekker zeg! Maar het recept klopte wat mij betreft niet helemaal. Er moest een bizarre hoeveelheid citroensap door de yoghurt, ik hou van zuur maar dit was overdreven. We hadden te weinig yoghurtsaus ook. En de kip moest 10 minuten langer dan aangegeven en daardoor was er nog weinig van de marinade over helaas.
En een tip: de bloemkool hoeft echt geen 15 minuten te stomen en daarna nog 20 minuten in de oven nodig.
Oops, de kip was hier prima gegaan in de oven. ( hetelucht 220, volgens recept)quote:Op woensdag 9 maart 2016 21:49 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Dat was het ook. Flauwe zooi.
[..]
Die kip heb ik hier vanavond ook gemaakt. Wat een troep zeg. Paar simpele ingrediënten en vervolgens alleen maar kruiden er overheen. En smerig dat het was met die enorme bak citroen! Mevrouw hier heeft het wel op, maar werd er niet blij van. Mijn portie is na anderhalve hap in prullenbak beland.
En inderdaad: de kip heb ik nog los moeten afbakken, want zelfs in reepjes gesneden was een half uur in de oven niet genoeg.
Als ze het dan gewoon spinazie/cashew pesto zouden noemen. Zouden mensen nog hip vinden ook.quote:Op woensdag 9 maart 2016 22:08 schreef Trusten het volgende:
Heb er nooit eerder op gelet (want eerlijk: smaakt prima) maar de pesto van HF is wel om te huilen. Op de voorkant :basilicum, pijnboompitten, pecorino, extra vierge olijfolie . De hoofdingrediënten: zonnebloemolie, spinazie, cashewnoten, oude kaas, kleurstof (en als allerlaatste basilicum en pecorino)
Waarschijnlijk welquote:Op vrijdag 11 maart 2016 19:05 schreef Myraela het volgende:
Als ze het dan gewoon spinazie/cashew pesto zouden noemen. Zouden mensen nog hip vinden ook.
Lokquote, heb je nog interesse in een gratis MS box? Het duurde even omdat we een aantal weken geen MS besteld haddenquote:Op woensdag 17 februari 2016 20:32 schreef hierissieweer het volgende:
[..]
Nice! Van wij die eens proberen.
Zeker!quote:Op vrijdag 11 maart 2016 21:11 schreef Najieto het volgende:
[..]
Lokquote, heb je nog interesse in een gratis MS box? Het duurde even omdat we een aantal weken geen MS besteld hadden
E-mailadres in dm graag. Dan stuur ik je straks een code toequote:
Nou, net even gekeken, "ready to eat" boxen aangeklikt, staat er "Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie." Site/ aanbod is zeker nog in ontwikkeling dan of zo. Oh, en vlees/ vis/ gevogelte moet je zelf nog kopen, dat is niet helemaal mijn idee van een maaltijdboxquote:Op zondag 13 maart 2016 08:54 schreef RobinOok het volgende:
Iemand hier al eens de Aziatische Maaltijdbox van QRtoko geprobeerd?
http://www.qrtoko.nl/
Die ga ik morgen eens proberen te maken met de tortilla's die ik nog over heb! Zou ook moeten lukken.quote:Op zondag 13 maart 2016 20:29 schreef Brighteyes het volgende:
Het platbrood met tonijn van HF!
Die gaat hier op de 'makkelijk, maar superlekker!'-lijst!
Ja, kan prima!quote:Op zondag 13 maart 2016 21:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die ga ik morgen eens proberen te maken met de tortilla's die ik nog over heb! Zou ook moeten lukken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |