Vega 'kip'stukjes, meestal gebruik ik die van Vivera. Is een stuk goedkoper dan de Vegetarische slager.quote:
Vaak in de aanbieding voor maar ¤2 per pak. Laatst trouwens die mc2 burger geprobeerd, die is echt moeilijk lekker.quote:Op dinsdag 11 juli 2017 21:49 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
Vega 'kip'stukjes, meestal gebruik ik die van Vivera. Is een stuk goedkoper dan de Vegetarische slager.
En lekkerder vind ikquote:Op dinsdag 11 juli 2017 21:49 schreef Ferry_76 het volgende:
[..]
Vega 'kip'stukjes, meestal gebruik ik die van Vivera. Is een stuk goedkoper dan de Vegetarische slager.
Ja idd! Wil binnenkort ook eens die van de Aldi proberen, die in de diepvries.quote:
De nieuwe burger van Valess is qua smaak en structuur op zich wel goed, maar veel te zout.quote:Op zaterdag 28 oktober 2017 14:55 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Vaak in de aanbieding voor maar ¤2 per pak. Laatst trouwens die mc2 burger geprobeerd, die is echt moeilijk lekker.
Lekker !quote:Op dinsdag 7 november 2017 19:20 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Veganistische pompoen-kaneeltaart .
verkopen ze dat bij alle jumbo's?quote:Op zondag 29 oktober 2017 14:04 schreef Aphrodyte het volgende:
Ik heb vandaag Gardein Mandarin chick'n gekocht bij Jumbo Vathorst in Amersfoort, en ook Tofurky hickory smoked ham slices.
Ben erg benieuwd naar die producten, lees er al jaren lyrische verhalen over op Amerikaanse vegan websites.
En nu zijn ze dus gewoon bij mij om de hoek te koop
Ook wel echt goede flakey crust terwijl er alleen olie in zit.quote:
Heb je een recept?quote:Op dinsdag 7 november 2017 19:20 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Veganistische pompoen-kaneeltaart .
Wat broodbeleg betreft: Aldi Denemarken heeft lekker bio&vegan broodsmeersel op basis van zonnebloempitten. Ik heb nu chili&paprika en tuinkruiden&knoflook geprobeerd en het bevalt me wel. Romig, fris en kruidig. Geen idee of ze het in Nederland ook hebben, zodra ik terug ben ga ik kijkenquote:Op woensdag 8 november 2017 00:36 schreef zeer het volgende:
[..]
verkopen ze dat bij alle jumbo's?
die slices lijken me altijd super goor tbh, eet liever tartex e.d. op m'n brood, hoewel die soya kruidenkaas spread ook wel goed te doen is als afwisseling
Nederland heeft die ook jaquote:Op vrijdag 10 november 2017 19:06 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Wat broodbeleg betreft: Aldi Denemarken heeft lekker bio&vegan broodsmeersel op basis van zonnebloempitten. Ik heb nu chili&paprika en tuinkruiden&knoflook geprobeerd en het bevalt me wel. Romig, fris en kruidig. Geen idee of ze het in Nederland ook hebben, zodra ik terug ben ga ik kijken
Dat is nog eens goed nieuwsquote:Op vrijdag 10 november 2017 19:13 schreef zeer het volgende:
[..]
Nederland heeft die ook ja
Echt tof dat die nog bestaan, Tartex die ipv gist op palmvet over ging
Ziet er ook top uit!quote:Op zaterdag 11 november 2017 12:11 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Nacho's met linzen, guac, salsa, bonendip en "kaas"saus obv aardappel, wortel en edelgist.
lijkt me wel nice met 85% amandelenquote:Op zaterdag 11 november 2017 19:06 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ziet er ook top uit!
Ik heb vandaag SimplyV vegan roomkaas gekocht, ben benieuwd.
Ja notenkaasjes zijn meestal erg lekkerquote:Op zaterdag 11 november 2017 19:08 schreef zeer het volgende:
[..]
lijkt me wel nice met 85% amandelen
heb je wel eens zo'n brie of camambert gekocht/gemaakt op basis van noten?quote:Op zaterdag 11 november 2017 19:15 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ja notenkaasjes zijn meestal erg lekker
Beter dan op sojabasis.
Ziet er erg goed uitquote:Op zaterdag 11 november 2017 12:11 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Nacho's met linzen, guac, salsa, bonendip en "kaas"saus obv aardappel, wortel en edelgist.
Is deze. Vind hem zelf erg lekker maar hangt ook wel af van de aardappels die je gebruikt denk ik, soms valt het wat tegen.....quote:Op zaterdag 11 november 2017 19:41 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Ziet er erg goed uit
Hoe is de kaassaus? Ik denk dat ik zodra ik weer in de buurt van m'n staafmixer ben eens zoiets ga proberen te maken, dat moet wel lukken met een staafmixer toch?
Alle vegans waar ik recepten van lees hebben allemaal van die superluxe blenders en keukenmachines
Dankje, dat scheelt. Ik had niet echt plannen voor cashew cream dus dat doe ik dan wel mooi pas als ik een keukenmachine heb ooitquote:Op zaterdag 11 november 2017 19:45 schreef zeer het volgende:
[..]
Is deze. Vind hem zelf erg lekker maar hangt ook wel af van de aardappels die je gebruikt denk ik, soms valt het wat tegen.....
Kan makkelijk met staafmixer. Enige wat echt lastig wordt zonder is cashew crew en dat soort shit, maar ook dat kan als je ze lang laat weken en je je verwachtingen bijstelt.
weet niet precies welke je moeten nemen tbh valt me gewoon op dat je soms andere structuur krijgt en arrow root zetmeel lijkt me altijd hetzelfde dus denk dat het aan de aardappel ligtquote:Op zaterdag 11 november 2017 20:06 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Dankje, dat scheelt. Ik had niet echt plannen voor cashew cream dus dat doe ik dan wel mooi pas als ik een keukenmachine heb ooit
Bedankt ook voor de aardappel-tip. Goede aardappels kiezen is sowieso wel slim lijkt me
De brieh'ze van Charlies all is fair jaquote:Op zaterdag 11 november 2017 19:18 schreef zeer het volgende:
[..]
heb je wel eens zo'n brie of camambert gekocht/gemaakt op basis van noten?
Is dat lekker?quote:Op zaterdag 11 november 2017 21:14 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
De brieh'ze van Charlies all is fair ja
Die is van cashewnoten
Ik zou zowel de melk als de slagroom vervangen door (ongezoete) sojamelk.quote:Op maandag 13 november 2017 14:47 schreef Hupje het volgende:
In de sinterklaastijd wil ik graag een kruidnotenpudding maken. Iets als dit, maar dan zonder koemelk. Heeft iemand daar al ervaring mee, of een idee wat zou kunnen werken en smaken?
Waarom sojamelk? Wie vindt dat lekker?quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik heb niet echt ervaring met sojaroom, alleen met soja opkloproom en dat is raar spul, mierzoet en echt alleen om opgeklopt in dingen te doen. Er zal vast ook wel "gewone" sojaroom zijn maar ik weet niet hoe die zich gedraagt.quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik vind het heerlijk . Mijn favoriete kaasalternatiefquote:Op zondag 12 november 2017 10:35 schreef zeer het volgende:
[..]
Is dat lekker?
Zag laatst dit:
Ben wel erg benieuwd geraakt daardoor.
Heb wel eens gefermenteerde notenkaas gegeten bij Vegan Gourmet in Parijs en dat was iig super lekker .
Sojaroom smaakt net als gewone room, de tijd dat soja echt anders smaakte is een jaar of tien geleden ( minstens ). Dus dat voegt zeker wat toe als je romig wil.quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik zou zelf amandel rijstmelk gebruiken, namelijk deze:quote:Op maandag 13 november 2017 14:47 schreef Hupje het volgende:
In de sinterklaastijd wil ik graag een kruidnotenpudding maken. Iets als dit, maar dan zonder koemelk. Heeft iemand daar al ervaring mee, of een idee wat zou kunnen werken en smaken?
Oh, dan ga ik daar eens wat van bestellen, ben benieuwd.quote:Op maandag 13 november 2017 22:04 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ik vind het heerlijk . Mijn favoriete kaasalternatief
Lekkerquote:Op dinsdag 14 november 2017 10:29 schreef Hupje het volgende:
Dank voor de tips! Als ik genoeg tijd heb ga ik er gewoon een paar maken, met verschillende ingrediënten
quote:Op zaterdag 18 november 2017 18:53 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Rijst, broccoli, radijs en crispy tofu uit de oven met een scherpe zoet zure laos saus.
gewoon zo zonde toevoegingen in airfryer? heb je tip welke airfryer?quote:Op zaterdag 18 november 2017 23:03 schreef Erasmo het volgende:
Tofu is echt super lekker uit de airfryer/frituur.
In blokjes gesneden, krijg je lekker krokant spul mee. Qua smaak is het wel vrij neutraal. Welke airfryer maakt niet zo uit.quote:Op dinsdag 28 november 2017 22:59 schreef zeer het volgende:
[..]
gewoon zo zonde toevoegingen in airfryer? heb je tip welke airfryer?
Tempeh kan lastig zijn, het is sowieso een smaak waar je even aan moet wennen. Hoe dik waren je plakken?quote:Op zondag 3 december 2017 20:15 schreef Bleie het volgende:
Ik val even binnen. Had vandaag voor het eerst tempeh gemaakt, maar was niet heel gelukkig met hoe het was geworden. Had kant-en-klare marinade gebruikt en toen gebakken, maar was niet echt krokant geworden. Iemand tips, of een recept?
Ik heb het buitenshuis een aantal keer gegeten, en vond het toen heerlijk. Plakken waren denk ik 2-3 mm.quote:Op zondag 3 december 2017 21:52 schreef Erasmo het volgende:
[..]
In blokjes gesneden, krijg je lekker krokant spul mee. Qua smaak is het wel vrij neutraal. Welke airfryer maakt niet zo uit.
[..]
Tempeh kan lastig zijn, het is sowieso een smaak waar je even aan moet wennen. Hoe dik waren je plakken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |