De brieh'ze van Charlies all is fair jaquote:Op zaterdag 11 november 2017 19:18 schreef zeer het volgende:
[..]
heb je wel eens zo'n brie of camambert gekocht/gemaakt op basis van noten?
Is dat lekker?quote:Op zaterdag 11 november 2017 21:14 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
De brieh'ze van Charlies all is fair ja
Die is van cashewnoten
Ik zou zowel de melk als de slagroom vervangen door (ongezoete) sojamelk.quote:Op maandag 13 november 2017 14:47 schreef Hupje het volgende:
In de sinterklaastijd wil ik graag een kruidnotenpudding maken. Iets als dit, maar dan zonder koemelk. Heeft iemand daar al ervaring mee, of een idee wat zou kunnen werken en smaken?
Waarom sojamelk? Wie vindt dat lekker?quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik heb niet echt ervaring met sojaroom, alleen met soja opkloproom en dat is raar spul, mierzoet en echt alleen om opgeklopt in dingen te doen. Er zal vast ook wel "gewone" sojaroom zijn maar ik weet niet hoe die zich gedraagt.quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik vind het heerlijk . Mijn favoriete kaasalternatiefquote:Op zondag 12 november 2017 10:35 schreef zeer het volgende:
[..]
Is dat lekker?
Zag laatst dit:
Ben wel erg benieuwd geraakt daardoor.
Heb wel eens gefermenteerde notenkaas gegeten bij Vegan Gourmet in Parijs en dat was iig super lekker .
Sojaroom smaakt net als gewone room, de tijd dat soja echt anders smaakte is een jaar of tien geleden ( minstens ). Dus dat voegt zeker wat toe als je romig wil.quote:Op maandag 13 november 2017 21:30 schreef Hupje het volgende:
Oh mooi! Dan is het niet bij voorbaat kansloos.
Voegt sojaroom nog iets toe of is inderdaad sojamelk genoeg?
Ik zou zelf amandel rijstmelk gebruiken, namelijk deze:quote:Op maandag 13 november 2017 14:47 schreef Hupje het volgende:
In de sinterklaastijd wil ik graag een kruidnotenpudding maken. Iets als dit, maar dan zonder koemelk. Heeft iemand daar al ervaring mee, of een idee wat zou kunnen werken en smaken?
Oh, dan ga ik daar eens wat van bestellen, ben benieuwd.quote:Op maandag 13 november 2017 22:04 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ik vind het heerlijk . Mijn favoriete kaasalternatief
Lekkerquote:Op dinsdag 14 november 2017 10:29 schreef Hupje het volgende:
Dank voor de tips! Als ik genoeg tijd heb ga ik er gewoon een paar maken, met verschillende ingrediënten
quote:Op zaterdag 18 november 2017 18:53 schreef zeer het volgende:
[ afbeelding ]
Rijst, broccoli, radijs en crispy tofu uit de oven met een scherpe zoet zure laos saus.
gewoon zo zonde toevoegingen in airfryer? heb je tip welke airfryer?quote:Op zaterdag 18 november 2017 23:03 schreef Erasmo het volgende:
Tofu is echt super lekker uit de airfryer/frituur.
In blokjes gesneden, krijg je lekker krokant spul mee. Qua smaak is het wel vrij neutraal. Welke airfryer maakt niet zo uit.quote:Op dinsdag 28 november 2017 22:59 schreef zeer het volgende:
[..]
gewoon zo zonde toevoegingen in airfryer? heb je tip welke airfryer?
Tempeh kan lastig zijn, het is sowieso een smaak waar je even aan moet wennen. Hoe dik waren je plakken?quote:Op zondag 3 december 2017 20:15 schreef Bleie het volgende:
Ik val even binnen. Had vandaag voor het eerst tempeh gemaakt, maar was niet heel gelukkig met hoe het was geworden. Had kant-en-klare marinade gebruikt en toen gebakken, maar was niet echt krokant geworden. Iemand tips, of een recept?
Ik heb het buitenshuis een aantal keer gegeten, en vond het toen heerlijk. Plakken waren denk ik 2-3 mm.quote:Op zondag 3 december 2017 21:52 schreef Erasmo het volgende:
[..]
In blokjes gesneden, krijg je lekker krokant spul mee. Qua smaak is het wel vrij neutraal. Welke airfryer maakt niet zo uit.
[..]
Tempeh kan lastig zijn, het is sowieso een smaak waar je even aan moet wennen. Hoe dik waren je plakken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |