Hoi, Ik ben Fann en ik eet wel eens Katje Haringdrop, eigenlijk lust ik geen haring,quote:Op maandag 22 augustus 2016 18:19 schreef PandaDrop het volgende:
Hoi, ik ben PandaDrop en ik ben vegetariër. En ik word er mee gepest (ik ben een man trouwens).
Ik eet vaak oderstaande combinaties
's ochtends
-brood
-cornflakes
-jam
's middags
-brood
-kaas
-sandwichspread
-tapenade
's avonds
-aardappelen
-witlof (hier gooi ik vaak ook beschuit op)
-stukje nepvlees
of
-rijst
-spinazie met knoflook.
-wat roergebakken groente (tomaat, prei of aubergines), hier gooi ik altijd sojasaus op.
Spruitjes blijf ik goor vinden.
's nachts.
-Chips
- dubbelfris
En nog heb ik als vegetarier een bierbuikje.
En ik heb twijfels bij bier, sinaasappelsap en kaas. Want visolie en stremsel.
Ik maakte n grapje eigenlijk eet ik bijna nooit drop en Haring drop heb ik nog nooit gegeten,quote:Op woensdag 24 augustus 2016 11:02 schreef PandaDrop het volgende:
[..]
Hoi, als daar maar geen gelatine inzit.
Deze vandaag gemaakt en hij is inderdaad heerlijk! Zag er niet zo mooi uit als bij jou maar smaakte er niet minder om.quote:Op zondag 31 januari 2016 13:14 schreef Trusten het volgende:
Op verzoek vanuit het 'wat eten we vandaag': romige groentelasagne met spinazie
[ afbeelding ]
Het is gewoon een recept van HelloFresh, maar wel eentje die zo lekker is dat ik hem al meermaals heb gemaakt. Mijn vriend vraagt al snel waar het vlees blijft maar hij vind hem ook erg lekker.
Leuk om te horen en lekker belangrijk haha als het maar smaakt!quote:Op zondag 28 augustus 2016 20:10 schreef erik_77 het volgende:
[..]
Deze vandaag gemaakt en hij is inderdaad heerlijk! Zag er niet zo mooi uit als bij jou maar smaakte er niet minder om.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Als Lien meesleest...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Beetje olijfolie in de pan, eerst de stukje kip (kleingesneden) 2 minuutjes roerbakken,
daarna de prei en champignonnetjes erij en nog 2 minuutjes roerbakken.
Na 2 minuutjes pakje Maggi en half litertje water erbij doen, langzaam ongeveer
15 minuutjes laten koken, af en toe roeren.
Ondertussen drink je je wijntje, doe je de afwas, breng je de vuilniszak naar beneden
vooral als je last hebt van een muis in je keuken zoals ik nu
Als het zo goed als klaar is doe je er nog een flink stuk stinkkaas doorheen,
lekker laten smelten en doorheen roeren.
Dan schep je je bord vol, doe je er voor de gezelligheid nog een beetje peterselie bij,
schenk je nog een wijntje in en dan kan je eten....
Die pakjes van Maggi zijn wel érg zout trouwens , volgende keer doe ik het gewoon met
Macaroni en een Roomsausje, de kaas hou ik er wel in
Huh kip dit is toch een vegetarisch topic? Of is het nou plantaardig nep kip héquote:Op zaterdag 17 september 2016 23:10 schreef FANN het volgende:
Romige Plantaardige kip met pasta, chamignonnetje prei en blauwe stinkkaas...
1 Prei
half bakje champignonnetjes
1 pakje plantaardige Kip
stuk stinkkaas
Olijolie
Half litertje water
Er staat twee keer duidelijk " plantaardige kip "quote:Op zondag 18 september 2016 10:54 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Huh kip dit is toch een vegetarisch topic? Of is het nou plantaardig nep kip hé
Ik wist niet dat dat bestondquote:Op zondag 18 september 2016 11:24 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Er staat twee keer duidelijk " plantaardige kip "
Ben je niet bekend met de vegetarische slager producten?
Is ook wel relatief nieuw. Bestaat ongeveer een jaarquote:Op zondag 18 september 2016 11:38 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ik wist niet dat dat bestond
Nee ik ben er niet echt bekend mee.. haha.
Ooo wauw. Ik ga meer info ervoor zoeken maar thanksquote:Op zondag 18 september 2016 11:40 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Is ook wel relatief nieuw. Bestaat ongeveer een jaar
Is erg lekker trouwens en ideaal voor curries vind ik.
Heb je de foto niet gezien?quote:Op zondag 18 september 2016 10:54 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Huh kip dit is toch een vegetarisch topic? Of is het nou plantaardig nep kip hé
Ook dat!quote:Op zondag 18 september 2016 11:24 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Er staat twee keer duidelijk " plantaardige kip "
Ben je niet bekend met de vegetarische slager producten?
is berucht en beroemdquote:Op zondag 18 september 2016 11:38 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ik wist niet dat dat bestond
Nee ik ben er niet echt bekend mee.. haha.
Nee joh, véél langer al een paar jaar, minstens 5 wel denk ik... maar weet ik niet zeker,quote:Op zondag 18 september 2016 11:40 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Is ook wel relatief nieuw. Bestaat ongeveer een jaar
Is erg lekker trouwens en ideaal voor curries vind ik.
Zojuist de link voor je neergezet ik hoop dat je het lekker vind, ze noemen het ook welquote:Op zondag 18 september 2016 13:44 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ooo wauw. Ik ga meer info ervoor zoeken maar thanks
Ja dat mag volgende keer doe ik het ook gewoon met Macaroni en een roomsausjequote:Op zondag 18 september 2016 14:25 schreef Farenji het volgende:
Kant en klare pasta met saus van maggi? Maggik even overgeven?
http://www.ohmyfoodness.n(...)-vegetarische-slagerquote:Op zondag 18 september 2016 13:44 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ooo wauw. Ik ga meer info ervoor zoeken maar thanks
Ja ik zag het wel maar ik vond het een beetje vreemd... nep kip. Nep vlees kende ik wel maar specifiek nep kip Ik wist gewoon niet wat het precies moest voorstellen hahahaquote:Op zondag 18 september 2016 14:24 schreef FANN het volgende:
[..]
Heb je de foto niet gezien?
[ afbeelding ]
[..]
Ook dat!
Ooooo serieus? Nooit gezien bij de AH . Ik zal er eens naar vragen! Klinkt heel lekkerquote:is berucht en beroemd
https://www.devegetarisch(...)er/vegan-kipstuckjes
Je kan het o.a. bij AH en bij de Jumbo kopen
Dankjewel! Ik ben sinds twee maanden ongeveer vegetarisch geworden.. weet er (nog) niet zoveel vanaf.. (van vervangers etc. )quote:Zojuist de link voor je neergezet ik hoop dat je het lekker vind, ze noemen het ook wel
eens ''fopkip'' zelfs vleeseters vinden het lekker
Hier zijn nog wat extra recepten voor je met de Vega Kipquote:Op zondag 18 september 2016 14:33 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Ja ik zag het wel maar ik vond het een beetje vreemd... nep kip. Nep vlees kende ik wel maar specifiek nep kip Ik wist gewoon niet wat het precies moest voorstellen hahaha
[..]
Ooooo serieus? Nooit gezien bij de AH . Ik zal er eens naar vragen! Klinkt heel lekker
[..]
Dankjewel! Ik ben sinds twee maanden ongeveer vegetarisch geworden.. weet er (nog) niet zoveel vanaf.. (van vervangers etc. )
En je post echt lekkere recepten zag ik al
Wow dat lijkt allemaal echt net echt vlees Ziet er allemaal ook heerlijk uit!quote:Op zondag 18 september 2016 14:34 schreef FANN het volgende:
[..]
Hier zijn nog wat extra recepten voor je met de Vega Kip
http://www.mytaste.nl/z/vegetarische-slager-kipstukjes.html
Héél graag gedaan!quote:Op zondag 18 september 2016 14:37 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
[..]
Wow dat lijkt allemaal echt net echt vlees Ziet er allemaal ook heerlijk uit!
Duizendmaal bedankt!
Hun frikadelbroodjes zijn ook een aanraderquote:Op zondag 18 september 2016 14:37 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Wow dat lijkt allemaal echt net echt vlees Ziet er allemaal ook heerlijk uit!
Duizendmaal bedankt!
quote:Op zaterdag 30 januari 2016 13:36 schreef FANN het volgende:
KAASBROODJES
Brooddeeg maken
Kun je bij het brooddeeg denk je ook spinazie toevoegen en dan bakken? Kun je het trouwens ook in de oven bakken?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Of koop 1 pak Broodmix en volg de instructies op het pak.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Verder nodig:
Geraspte Kaas en Olijfolie om in te bakken.
Je kan zelf kaas raspen, of Feta verkruimelen, of je koopt geraspte kaas in zakjes,
Jong, Oud, Belegen of gemengd wat je zelf wil.
[ afbeelding ]
Bloem om het aanrecht mee te bestuiven en een deegroller.
Kneed het deeg maak een lange rol en snij de rol in plakjes.
Maak elk plakje plat met een deegroller, vul met geraspte kaas.
(mag ook Fetakaas zijn) en vouw dubbel.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Druk de randjes goed vast zodat de gesmolten kaas er straks niet uitloopt.
Bak in Olijfolie.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zet een bak koffie, pak een broodje en ga lekker Fokken
Ziet er overigens heel lekker uit!
goh... ik denk als je Feta met Kaas erin doet dat je een soort van Spanakopita hebtquote:Op zaterdag 1 oktober 2016 16:25 schreef -Phineas- het volgende:
[..]
Kun je bij het brooddeeg denk je ook spinazie toevoegen en dan bakken? Kun je het trouwens ook in de oven bakken?
Ziet er overigens heel lekker uit!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |