Ja,thats it. Ik heb de choco niet getempereerd maar dan worden ze vast mooier.quote:Op zondag 24 januari 2016 13:09 schreef emmyemmy het volgende:
Die mandarijntjes maar eens maken voor mn vriendGewoon chocolade smelten (temperen?) en ze daar in dippen en daarna in de pistache dippen?
Ik zag je als laatste reactie staan en dacht: O jee, welke omschrijving past er bijquote:
Ik reageer heel vaak super positief johquote:Op maandag 25 januari 2016 13:31 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik zag je als laatste reactie staan en dacht: O jee, welke omschrijving past er bij. Lekker is altijd goed!
Ik bedoel ik vooral de heel beeldende omschrijvingenquote:Op maandag 25 januari 2016 13:33 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik reageer heel vaak super positief joh![]()
![]()
Owquote:Op maandag 25 januari 2016 14:04 schreef n0a het volgende:
[..]
Ik bedoel ik vooral de heel beeldende omschrijvingen.
Dit.quote:Op donderdag 4 februari 2016 15:13 schreef Molo het volgende:
Ja hallo zeg! Nu heb ik wéér honger!
Wanneer is het Fok restaurant geopend bij jou thuis?
Tnxquote:Op donderdag 4 februari 2016 15:32 schreef Molo het volgende:
Ah ok, oude noorden is leuk ja. Succes met zoeken!
Boven de bakkerij!quote:Op donderdag 4 februari 2016 15:23 schreef n0a het volgende:
Schiedam, maar dit huis is echt aftands. Te koud of te heet en te vochtig. Hier wil ik geen gasten ontvangen. Willen het liefst weer in het Oude Noorden wonen en ik kijk een beetje rond via internet.
Daar woon ik toevallig ook 😊. Kan ik nog aanschuiven. ? .😊quote:Op donderdag 4 februari 2016 15:23 schreef n0a het volgende:
Schiedam, maar dit huis is echt aftands. Te koud of te heet en te vochtig. Hier wil ik geen gasten ontvangen. Willen het liefst weer in het Oude Noorden wonen en ik kijk een beetje rond via internet.
Past beter in dit topic Saraquote:Op donderdag 4 februari 2016 17:31 schreef sararaats het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn zelfgemaakte courgette-champignonschotel in de wok met pastinaak![]()
![]()
Van deze is helaas niks over geblevenquote:Op donderdag 4 februari 2016 17:59 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Daar woon ik toevallig ook 😊. Kan ik nog aanschuiven. ? .😊
oh ok maar het is toch een kookkunst of zit ik er weer naast?quote:Op donderdag 4 februari 2016 18:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Past beter in dit topic Sara
CUL / Wat eten en drinken we vandaag #350 VVV (Vegetarisch, Vlees en Vis)
Dit is die topic waarin het gaat om hoe fantastisch je je kookdingetjes kan fotograferen. De smaak doet er niet zo toe. En de jouwe ziet er nu niet heel artestiek uit.quote:Op donderdag 4 februari 2016 18:32 schreef sararaats het volgende:
[..]
oh ok maar het is toch een kookkunst of zit ik er weer naast?
Jammer. Beterschap.quote:Op donderdag 4 februari 2016 18:15 schreef n0a het volgende:
[..]
Van deze is helaas niks over gebleven. Op het moment eet ik niet zo spannend vanwege griep
.
Niet om te zeiken he, maar ben ik nou de enige die denkt "wat doen die EIEREN DAAR OP TAFEL?!?"quote:
Die is kunstig neergelegd veur dass foto natürlichquote:Op donderdag 4 februari 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet om te zeiken he, maar ben ik nou de enige die denkt "wat doen die EIEREN DAAR OP TAFEL?!?"
Ik kan me er wel en niet in vinden, soms vind ik het wel een toevoeging hebben zoals bij de genoemde kaneelstokjes. Het stoort me het minst als het erop lijkt alsof het er 'gewoon' nog ligt van het koken of inderdaad aangeeft wat er in zit.quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Ik geloof het ook wel hoor, dat ik daar alleen in sta....
Maar wie weet toch niet? Wil het nu wel eens weten.
Een beetje sier kan geen kwaad toch? Wat Molo zei: als het er maar bij pasten niet té geforceerd is. Al snap ik je wel een klein beetje met de eieren bij deze foto, een doosje eieren op de achtergrond was bv subtieler geweest. Maar voor jou wellicht nog steeds irritant. ;-)quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet om te zeiken he, maar ben ik nou de enige die denkt "wat doen die EIEREN DAAR OP TAFEL?!?"
Ze vielen mij eerst niet op. Ik vroeg mij wel af of hij het met room of ei had gemaakt. Door de eieren op de foto te zetten heb ik wel mijn antwoord.quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet om te zeiken he, maar ben ik nou de enige die denkt "wat doen die EIEREN DAAR OP TAFEL?!?"
Ik houd er ook niet van.quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Ik geloof het ook wel hoor, dat ik daar alleen in sta....
Maar wie weet toch niet? Wil het nu wel eens weten.
Nou, geef mij dat ei maar ipv dat aanstellerige gejank van je.quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:33 schreef RobinOok het volgende:
Het maakt een foto ook niet lelijk, alleen irritant.
quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Niet om te zeiken he, maar ben ik nou de enige die denkt "wat doen die EIEREN DAAR OP TAFEL?!?"
+1quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Ik geloof het ook wel hoor, dat ik daar alleen in sta....
Maar wie weet toch niet? Wil het nu wel eens weten.
Hier ookquote:Op zaterdag 6 februari 2016 12:28 schreef Isegrim het volgende:
Omdat het woord 'bamboestengeltjes' hier op de volgende regel komt, staat er 'ingelegde baby'.
Nee daar sta je niet alleen in, hier nog eentje.quote:Op donderdag 4 februari 2016 21:20 schreef RobinOok het volgende:
Ik geloof het ook wel hoor, dat ik daar alleen in sta....
Maar wie weet toch niet? Wil het nu wel eens weten.
Gelukkig. :-)quote:Op zaterdag 6 februari 2016 12:53 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Nee daar sta je niet alleen in, hier nog eentje.
de bovenste foto lijkt wel een hoopje naaktslakkenquote:Op zondag 7 februari 2016 15:56 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Gedroogde shiitakes een nachtje laten weken in koud water. Vocht opvangen, shiitakes uitknijpen en in reepjes snijden (steeltjes weggooien). Vijf minuten bakken in olie, afblussen met shaoxing rijstwijn. Dan plens weekvocht, sojasaus en bruine suiker erbij. Zachtjes in laten koken en op het laatst wat sesamolie erover. Af laten koelen en bewaren in de koelkast.
Te lekker!![]()
Recept : gestoofde shiitake
Gewoon om te snoepen. Door roerbakgerechten. Op een broodje met steak. Verzin het maar.
[ link | afbeelding ]
Hehehehe. :-)quote:Op zondag 7 februari 2016 19:18 schreef marc0871 het volgende:
beestjes met heel veel pootjes en iets wat ruim na de maaltijd komt.
Die zijn hard en houtig en dus niet lekker.quote:Op zondag 7 februari 2016 19:48 schreef SnoepTomaatje het volgende:
Waarom gooi jede steeltjes van de shiitakes weg?
Jaaaaaa jouw tosti's.quote:Op zondag 14 februari 2016 13:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tostitijd! Brood, boter, geitenkaas met fenegriek, lente-ui en sriracha.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |