Precies /zwaarlevenquote:Op dinsdag 19 januari 2016 19:59 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Ja, daar heb je het allemaal al. Klinkt als veel werk
Late reactie, maar ik vond 'm echt heerlijk en hij gaat binnenkort zelfs in de herhaling voor gasten.quote:Op maandag 18 januari 2016 18:43 schreef Fluffypinkcupcake het volgende:
[..]
Ja, maar die was van 4 januari toch? Vond het niet zo bijzonder. Wel lekker, maar zou het niet nog een keer maken
Nu heb je het over gluten. Dat is weer een stap verder voor de meeste mensen. Ikzelf eet inderdaad zoveel mogelijk glutenvrij. Door schade en schande wijs geworden. Maar volkoren pasta is wel degelijk een stuk gezonder dan witte pasta. Witte pasta is gemaakt van witmeel waar de vliesjes van de tarwekorrel zijn verwijderd waar nu juist de belangrijkste voedingsstoffen inzitten. Verder bewat volkorenpasta meer vezels wat goed is voor de stoelgang en je hebt minder snel last van een hongergevoel als je volkorenpasta eet doordat de koolhydraten moeilijker af te breken zijn.quote:Op dinsdag 19 januari 2016 19:30 schreef Loekie1 het volgende:
[..]
Volkorenpasta is helemaal niet veel beter dan niet volkoren pasta. Bovendien tasten al die graanvezels je darmen aan. Groentevezels zijn veel beter voor je darmen. Pasta op zich is niet bijster gezond, eet dan de lekkere variant zou ik zeggen. Het verschil tussen volkorenpasta en niet-volkoren is als het verschil tussen nicotine-arme en gewone sigaretten.
Dat zou helemaal ideaal zijn natuurlijk had wel al de code in de OP gezien, maar niet voor een gratis proefbox. Heeft iemand misschien nog een ongebruikte code hiervoor?quote:Op dinsdag 19 januari 2016 19:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Er is hier waarschijnlijk wel iemand die je een gratis proefbox kan geven.
Bedankt!quote:Op dinsdag 19 januari 2016 20:19 schreef Maraca het volgende:
[..]
Kijkt u eens
Te simpel voor woorden, maar inderdaad erg lekker
Stuur maar een pm met je emailadresquote:Op dinsdag 19 januari 2016 21:17 schreef Marquito het volgende:
[..]
Dat zou helemaal ideaal zijn natuurlijk had wel al de code in de OP gezien, maar niet voor een gratis proefbox. Heeft iemand misschien nog een ongebruikte code hiervoor?
Bang voor rode biet?quote:Op woensdag 20 januari 2016 18:56 schreef MutedFaith het volgende:
Net de HF biefstuk met gremolata op. Lekker! Vlees was dikke prima, aardappels waren puik gelukt, de gremolata paste er goed bij. En de salade met rode biet was ik in eerste instantie bang voor, maar nu vraag ik me af waarom ik eigenlijk niet vaker rode biet eet.
Raapstelen?quote:Op woensdag 20 januari 2016 21:33 schreef AnneX het volgende:
Vanavond andijvie raapstelen stamppot.
Damn...wat was de kippendijen smakelijk!
Ja, helder licht. Moi. Koolraap natuurlijk.quote:Op donderdag 21 januari 2016 08:42 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Raapstelen?
Koolraap was het toch?
Ik zag nu bij MS een gerecht staan met schorseneren
Totale bereidingstijd 20-30 minuten. Niet met de schoonmaakhel die schorseneer heet
Ben niet de enige als ik zo de FB van HF bekijk dus meteen als tip voor iedereen die het nog moet maken. Heb overigens ook nog de overgebleven champignons (van de ramen) meegebakken met de paprikaquote:Op donderdag 21 januari 2016 19:18 schreef Trusten het volgende:
Vonden helaas het Jamie recept weer matig. Smaak was prima opzich maar 1 wrap pp was erg karig. Had ik al beetje ingeschat dus heb het hele blik bomen en blik tomaten gebruikt
Jamaar ik dacht dat t geopend wellicht korter was.quote:Op donderdag 21 januari 2016 20:29 schreef AnneX het volgende:
De datum staat op het pak
Laatste keer was met spinazie als ik mij goed herinner.
Eind vorig jaar
Het is droog spul en was prima te gebruiken en te eten.quote:Op donderdag 21 januari 2016 20:32 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Jamaar ik dacht dat t geopend wellicht korter was.
Heb je het over de koolraap? Die schil ik altijd als een appel en dan blokjes snijden.quote:Op donderdag 21 januari 2016 09:24 schreef AnneX het volgende:
[..]
Ja, helder licht. Moi. Koolraap natuurlijk.
Eerst in plakken gesneden - ging nog best makkelijk - toen geschild en daarna in repen en blokjes.
Stond dat ergens "getipt" door HF ?
Ik heb nog speciaal op de kaart gekeken.
En de kruiden voor de kippendijen eerst bij elkaar en daarna ingewreven.
Ook de honing en mosterd.
Nogmaals: het was zó lekker !
O, hadden we champignons over moeten houden?quote:Op donderdag 21 januari 2016 20:30 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ben niet de enige als ik zo de FB van HF bekijk dus meteen als tip voor iedereen die het nog moet maken. Heb overigens ook nog de overgebleven champignons (van de ramen) meegebakken met de paprika
Er gaat sowieso 1 prei in de ovenschotel zelf . Vandaag dat gerecht gemaakt en het smaakte verrukkelijk. Alleen ik heb naderhand de saus nog iets dunner gemaakt met water. Anders was het er bijna niet fatsoenlijk in te krijgen.quote:Op donderdag 21 januari 2016 22:04 schreef Cat22 het volgende:
[..]
O, hadden we champignons over moeten houden?
Die vind ik zo lekker, flikker ik overal in. Morgen maak ik de lasagna, ik heb nog bleekselderie en prei liggen voor de opleuk
O ja, klopt! Heb ik ook nog. Dan leuk ik op met een halve winterpeenquote:Op donderdag 21 januari 2016 22:09 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Er gaat sowieso 1 prei in de ovenschotel zelf . Vandaag dat gerecht gemaakt en het smaakte verrukkelijk. Alleen ik heb naderhand de saus nog iets dunner gemaakt met water. Anders was het er bijna niet fatsoenlijk in te krijgen.
Haha, ja....voor 2 personen hoefde er eigenlijkmaar 100 g champignons in de soep, dan houd je dus 150g over. Maar goed, meestal doe ik er ook gewoon meer in, zeker bij champignonsquote:Op donderdag 21 januari 2016 22:04 schreef Cat22 het volgende:
O, hadden we champignons over moeten houden?
Wij vonden het ook heel weinig. En daarbij een nogal saaie vulling.quote:Op donderdag 21 januari 2016 20:30 schreef Trusten het volgende:
[..]
Ben niet de enige als ik zo de FB van HF bekijk dus meteen als tip voor iedereen die het nog moet maken. Heb overigens ook nog de overgebleven champignons (van de ramen) meegebakken met de paprika
Wij vonden het niet vies, maar als je de reacties van HelloFresh bekijkt:quote:Op vrijdag 22 januari 2016 09:31 schreef Bleie het volgende:
[..]
Wij vonden het ook heel weinig. En daarbij een nogal saaie vulling.
Denk denk ik echt...geloof je het zelf? Dit zijn echt niet zijn 'lekkerste' recepten en die kijk door de vingers wat betreft caloriën? Vond het al knap hoe ze 550 kcal in één zo'n kleine droge wrap krijgen.quote:Het klopt dat de recepten van Jamie iets anders zijn dan de onze. Na veel overleg met Jamie Oliver hebben we besloten dat hij alleen zijn allerlekkerste gerechten in de box wil doen. Daarom kijken we soms door onze vingers wat betreft de hoeveelheid groente of het aantal calorieën.
Ik vond die pasta echt lekker, en hiervan was de smaak op zich prima. Maar ik kook regelmatig recepten van Jamie (uit zijn kookboeken), en die zijn lekkerder. Probleem met hoeveelheid heb ik normaal bij hem nooit, dus snap het echt niet helemaal.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 09:46 schreef Trusten het volgende:
[..]
Wij vonden het niet vies, maar als je de reacties van HelloFresh bekijkt:
[..]
Denk denk ik echt...geloof je het zelf? Dit zijn echt niet zijn 'lekkerste' recepten en die kijk door de vingers wat betreft caloriën? Vond het al knap hoe ze 550 kcal in één zo'n kleine droge wrap krijgen.
Nogmaals, echt 'vies' was het niet te noemen maar bovengemiddeld lekker ook zeker niet.
Zeker vergeleken met de lasagne en de ramen van deze week vallen de recepten van Jamie tot nu toe in de categorie 'matig'
Bedoel je niet koolraap ipv knolselderij?quote:Op vrijdag 22 januari 2016 11:01 schreef Aventura het volgende:
Hier van de hf box naast de champignons nog veel knolselderij over, de groene bladeren van de prei, kontje van de courgette, halve peen en wat kruiden. Ik voel een pan groentesoep aankomen
jup koolraap!quote:Op vrijdag 22 januari 2016 11:17 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Bedoel je niet koolraap ipv knolselderij?
Hier ook nog champignons, koolraap, stuk courgette en halve peen over. En half pak lasagnebladen.
Ik verzin er dit weekend wel iets mee. En anders inderdaad soep.
Ik ga hem nu maken ben benieuwdquote:Op vrijdag 22 januari 2016 17:31 schreef Cat22 het volgende:
Lasagne staat in de oven. Ook wat water bijgevoegd om de pasta te bedekken.
Het lijkt zo weinig
Dat is toevallig heel erg lekker, boerenkool door de soep!quote:Op vrijdag 22 januari 2016 14:53 schreef Doedezemaar het volgende:
De Marley Spoonbox werd net afgeleverd, het ziet er keurig verzorgd uit. Ik ga alleen geen halfrauwe boerenkool door die Griekse tomatensoep doen, ik mik er wel wat andere groentes die ik nog heb liggen doorheen en de boerenkool vries ik in om binnenkort gewoon stamppot boerenkool van te maken.
Ik heb 4 wraps gevuld voor 2 personen, 1 pp was wel erg weinig..quote:Op vrijdag 22 januari 2016 18:25 schreef AnneX het volgende:
En het recept van meneer Oliver is voor 2 pp ???? !!!!
Ben er nu mee bezig: dus de hele pot bonen gebruiken en hele paprika en hele ui en hele knoflook...minimaal.
Dit is de eerste keer in het afgelopen jaar HF - op de kop af - dat ik het voorgestelde recept minnetjes vond.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 18:53 schreef Peter het volgende:
[..]
Ik heb 4 wraps gevuld voor 2 personen, 1 pp was wel erg weinig..
Same. En t smaakte wel heel erg naar tomaat. Die tomatenpuree er doorheen was echt niet nodig geweest.quote:Op vrijdag 22 januari 2016 18:53 schreef Peter het volgende:
[..]
Ik heb 4 wraps gevuld voor 2 personen, 1 pp was wel erg weinig..
Ik vond het ook weinig maar vond net een ongeopend pakje kookroom in de koelkast #oopsquote:Op vrijdag 22 januari 2016 17:31 schreef Cat22 het volgende:
Lasagne staat in de oven. Ook wat water bijgevoegd om de pasta te bedekken.
Het lijkt zo weinig
Oeh! Dank je!quote:Op dinsdag 19 januari 2016 20:19 schreef Maraca het volgende:
[..]
Kijkt u eens
Te simpel voor woorden, maar inderdaad erg lekker
Maar je krijgt wel exact 2 knoflookteentjes want we wegen alles netjes afquote:Op vrijdag 22 januari 2016 11:17 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Hier ook nog champignons, koolraap, stuk courgette en halve peen over. En half pak lasagnebladen.
Klopt, maar wat ze wel zouden kunnen doen is zaken voorgesneden en vacuumverpakt aanleveren. Bij de koolraap hebben ze dat in het verleden ook wel eens gedaan. Daar zou ik als afnemer ook veel gelukkiger van worden Maar zal wel duurder zijnquote:Op zaterdag 23 januari 2016 20:07 schreef MutedFaith het volgende:
nouja. Ze kunnen moeilijk een halve koolraap of 2/3e courgette erin doen. Dat komt de houdbaarheid ook niet ten goede.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |