Een ei door de sla doen wij ook wel eens. Grappig dat Jacob van feta houdt!quote:Op donderdag 28 maart 2019 15:30 schreef Lemijn het volgende:
Mijn oma deed vroeger een gekookt ei door de sla, dat vond ik als kind heel tof. En Jacob zou feta en nootjes eruit snoepen. Sla zelf keurt hij geen blik waardig.
Pasta met spinazie a la crème is ook een van de lievelingsgerechten van mijn oudste. Hij eet het dan het liefst met een hardgekookt ei erbij ipv de spekjes.quote:Op donderdag 28 maart 2019 21:58 schreef Sisu het volgende:
Fusilli, spinazie a la crème en gebakken spekjes
Dit at ik dus als studente zonder geld en nu blijkt Mn kind het the bomb te vinden. Dit staat dus eens per week op het menu, zodat ze iig iets binnen krijgt.
Wij doen er vaak nog spekjes door, of kip. En natuurlijk kaas erover.quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 19:57 schreef Lemijn het volgende:
En nog een vraag: pasta pesto, is dat gewoon met wat groene pesto uit zo'n klein potje en dan nog groente etc erdoor? We vinden dat hier allebei niet zo bijzonder, mis ik een stap?
Lekkerquote:Op zaterdag 10 augustus 2019 19:51 schreef Lemijn het volgende:
Ik kom een snelheidstopper delen, zowel qua kooktijd als qua eettijd:
Gnocchi met spinazie, doperwten en tonijn
[ afbeelding ]
Hoeveelheden die ik gebruik voor 1 volwassene + 1 peuter:
- 200 gr gnocchi
- 50 gr doperwten (vriezer)
- 225 gr spinazie a la creme (vriezer)
- half blikje verantwoorde tonijn
- strooikaas (hier ook zelf geraspt uit de vriezer)
Letterlijk binnen 5 minuten op tafel.
Ik heb daar nooit zo over nagedacht eerlijk gezegd, maar Jacob kauwt vrij goed en ik vind het niet ultiem plakkerig. Deze op de foto's zijn trouwens mini's, bij de AH hebben ze verschillende soorten. Scheelt wellicht voor je gemoedsrustquote:Op zaterdag 10 augustus 2019 20:43 schreef Spees_Eend het volgende:
Lekkerik maak eigenlijk nooit gnocchi omdat ik het idee heb dat dit heel makkelijk in hun keel blijft steken/plakken ofzo. Snij jij het helemaal klein of valt het gewoon wel mee?
Ja leuk idee, dat ga ik zeker doenquote:Op zaterdag 10 augustus 2019 21:04 schreef Spees_Eend het volgende:
Broccoli wordt hier ook niet als 'stuk groente' geaccepteerd en wel in de stamppot, maar ook als ik het rauw super fijn hak tot het vooral korreltjes zijn (dat gaat rauw makkelijker), dat roerbak en door een witte pastasaus doe. De saus meestal van kookroom en/of kruidenkaas. Misschien is dat ook nog een idee
Neuh niet echt, soms paprika. Verder beetje parmezaan, pijnboompitten.quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 21:09 schreef Lemijn het volgende:
Yes @Quoi foto welkom! Ik heb alleen geen keukenmachine. Alleen een staafmixer. Weet niet of het dan werkt...
En daarna gaat er dus geen als groente herkenbare groente meer bij? Doe je er dan voor je eigen groententax nog iets naast als salade of zo?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier is hij dol op alles met pesto, maar vooral pasta pesto.quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 19:57 schreef Lemijn het volgende:
En nog een vraag: pasta pesto, is dat gewoon met wat groene pesto uit zo'n klein potje en dan nog groente etc erdoor? We vinden dat hier allebei niet zo bijzonder, mis ik een stap?
quote:Op zaterdag 10 augustus 2019 21:27 schreef Quoi het volgende:
[..]
Neuh niet echt, soms paprika. Verder beetje parmezaan, pijnboompitten.
Omdat mijn kind eens vroeg slaapt, meteen maar even gedaanHierbij dus de pestootjes. Eerste foto wat vaag, de tweede geeft dus de recepten en variaties. Ik ben ooit gewoon met deze begonnen en doe het momenteel meer uit de losse pols en dus ook met allerlei groenten er in.
Whoa dat is echt super simpel! ga ik van de week eens mee spelen, pesto lovers hierSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb gelijk honger.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |