Living on the edge!quote:Op zaterdag 9 januari 2016 23:02 schreef RobinOok het volgende:
Nee hoor, geen durf nodig. Volkomen veilig.
Ik ging juist op zoek naar iets uit de diepvries omdat de zwartzure kip die ik vanmorgen maakte raar rook. Het vlees rook al raar toen ik het ging bereiden, maar wilde me niet laten kennen. Maar na een uur sudderen verbeeldde ik me dat het nog steeds raar rook.
En nou ben ik nog wel dapper, maar ik weet dat mijn lief niet van risico's houdt. Dus nou ja, netjes opgebiecht en besloten het niet op te eten. Vandaar de hachee. Waarbij ik dus niet vertelde dat die al een jaar of 4 in de vriezer lag.![]()
Omdat ik daar dus echt nul risico in zie.
hmm lekker hoowrquote:Op zaterdag 9 januari 2016 17:18 schreef minilot het volgende:
Gebakken paksoi, gestoomde sperziebonen, komkommer, taugé, bosui en veel zelfgemaakte pittige pindasaus en gefrituurde uitjes
Soort gado gado zonder ei dus
What happened? Beterschapquote:Op zondag 10 januari 2016 00:45 schreef Skeletor. het volgende:
In het ziekenhuis. Niet in de planning. Avondeten gemist. Dus nu een boterham en een beschuitje met roomboter en pure hagelslag, twee boterhammen met ham en kaas ( geen optie tot tostibakkerij hierzo) en een appel.
Misschien weet je nog dat ik eind oktober mijn poot gebroken heb...mocht drie maanden niks, volledig onbelast om het bot te laten herstellen. Aanstaande donderdag zou ik mogen beginnen met revalideren. Guess what? Sinds dinsdag is de boel ontstoken geraakt en gistermiddag is mijn poot opengebarsten. Leuk verhaal voor dit topic, eet of drinkt er iemand nog iets vandaag?quote:Op zondag 10 januari 2016 00:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
What happened? Beterschap![]()
Ik had een ijsaanval. B&J, magnum pink en een zuur colaijsje. Maar was heerlijk
quote:Op zondag 10 januari 2016 11:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Dat weet ik nog wel ja maar wat een pech zeg als je zo lang niks hebt gedaan, juist om goed te herstellen! Niet tof![]()
Hopelijk mag je snel naar huis.
Beterschap! gelukkig nooit in het ziekenhuis gelegen *klopt afquote:Op zondag 10 januari 2016 13:04 schreef Skeletor. het volgende:
[..]Dank je! Weekje tot 10 dagen ongeveer. Stom, hè. Zo lang uitgezeten. Ach, wie weet gaat het herstel snel. Ondertussen post ik mooi wat voor ziekenhuismenu's er geserveerd worden
. Als je weer tosti's ziet in mijn posts, weet je dat ik thuis ben.
Welke?quote:Op zondag 10 januari 2016 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Echte zoute en luchtige zoutjes
Verslavend!
Lig je in het ziekenhuis? Wat is er gebeurt?quote:Op maandag 11 januari 2016 12:43 schreef Skeletor. het volgende:
Witlof, aardappelpuree en omelet in het ziekenhuis.
Te lui om zelf te kokenquote:Op maandag 11 januari 2016 14:44 schreef Calcio het volgende:
[..]
Lig je in het ziekenhuis? Wat is er gebeurt?
Sky Mix van huismerk Perfekt. Echt zo verslavend! Zak was in 2 dagen leeg.quote:Op maandag 11 januari 2016 14:40 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Welke?
Nu een dropje
Vanavond sperziebonen, rijst met saté, kip, komkommersalade
Lees even een pagina terug.quote:Op maandag 11 januari 2016 14:44 schreef Calcio het volgende:
[..]
Lig je in het ziekenhuis? Wat is er gebeurt?
Het is hutspot of wortelstamp of peen- en ui.quote:
Klinkt nog steeds naar ziekenhuis!quote:Op dinsdag 12 januari 2016 12:19 schreef Skeletor. het volgende:
Slavink, aardappelpuree, andijvie en bloemkool. Toetje is griesmeelpudding met rode bessensaus.
Hollandse keukenquote:Op dinsdag 12 januari 2016 16:32 schreef zeefje het volgende:
Straks stampot boerenkool met spek en rookworst.
quote:Op dinsdag 12 januari 2016 16:34 schreef zeefje het volgende:
[..]
*brofist
AGV'tjes mijn lievelingseten
quote:Op dinsdag 12 januari 2016 16:34 schreef zeefje het volgende:
[..]
*brofist
AGV'tjes mijn lievelingseten
Tik um aan!quote:
Ik heb met ziekenhuiseten wel eens het gevoel alsof ze niet eens willen dat je beter wordt. Witbrood met hagelslag 's morgens en 's middags, doodgekookte groente met vet vlees 's avonds...quote:Op dinsdag 12 januari 2016 12:19 schreef Skeletor. het volgende:
Slavink, aardappelpuree, andijvie en bloemkool. Toetje is griesmeelpudding met rode bessensaus.
quote:
Ik zie hier een AGV-meet aankomen <3quote:
quote:Op dinsdag 12 januari 2016 16:51 schreef zeefje het volgende:
[..]
[..]
Ik zie hier een AGV-meet aankomen <3
Jaaa wanneer?quote:Op dinsdag 12 januari 2016 16:51 schreef zeefje het volgende:
[..]
[..]
Ik zie hier een AGV-meet aankomen <3
werk je bij de Feboquote:Op dinsdag 12 januari 2016 17:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Overwerketen vnv:
Twisterfriet flip
Vlammetjes
Van Dobben kroket
Milkshake aardbei
Alweer overwerken?quote:Op dinsdag 12 januari 2016 17:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Overwerketen vnv:
Twisterfriet flip
Vlammetjes
Van Dobben kroket
Milkshake aardbei
Niet verkeerd hoorquote:Op dinsdag 12 januari 2016 17:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Overwerketen vnv:
Twisterfriet flip
Vlammetjes
Van Dobben kroket
Milkshake aardbei
lekker hoor ik maak m'n bolognese ook altjid met doperwten en wortelquote:Op dinsdag 12 januari 2016 17:28 schreef minilot het volgende:
Straks: http://thewoksoflife.com/2015/12/chinese-spaghetti-bolognese/
Jep. Komende 2 maanden iedere week een dag (de hele afdeling hoor)quote:
En? Was het wat?quote:Op dinsdag 12 januari 2016 21:48 schreef DeHovenier het volgende:
Spaghetti met bolognesesaus, volgens dit recept (helemaal scrollen naar beneden naar Bolognese saus):
http://koken.met.aschwin.net/
Eerste keer dat ik zelf pastasaus maak
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |