vers nog lekkerder.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:38 schreef Karina het volgende:
Volgens mij zag ik lychees, die zijn echt lekker uit blik.
zat bij ons vaak door de macaroni heen, op zich wel te doen natuurlijk maar eigenlijk een doodszondequote:Op maandag 4 januari 2016 18:37 schreef Karina het volgende:
[..]
Ah zag ik het goed. Stiekem vind ik dat gebakken best lekker
daarvoor gebruiken wij achterham in blikquote:Op maandag 4 januari 2016 18:38 schreef franklop het volgende:
[..]
zat bij ons vaak door de macaroni heen, op zich wel te doen natuurlijk maar eigenlijk een doodszonde
Uit blik zijn ze sappigerquote:
das wel waar idd.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:39 schreef Karina het volgende:
[..]
Uit blik zijn ze sappigerEn het vocht wat in het blik zit is ook altijd lekker om nog even op te drinken.
ja zoiets hoorde ikquote:Op maandag 4 januari 2016 18:39 schreef franklop het volgende:
maaruh er is dus iemand vandaag die niet zelf zijn gerecht heeft gemaakt?
Oh vergeten. Morgen even kijken.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:41 schreef Nizno het volgende:
Mocht iemand nog zin hebben om zich te verbazen, Mark bij Topchef (RTL5 17.00u) is wel verbazingwekkend.
Nou dat zeiden we hier ook al vorige week hoorquote:Op maandag 4 januari 2016 18:42 schreef Nizno het volgende:
Als dat geen pot is vreet ik mn schoenn op zegt er 1 naast me....
ik keek vorige week niet echt.... begin van de week was ik in Roden en eind van de week met al die feestelijkheden enzo was ik niet zo geïnteresseerd.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:43 schreef Karina het volgende:
[..]
Nou dat zeiden we hier ook al vorige week hoorZe kijkt wel boos.
Wij keken hier meestal tijdens het eten. Niet heel aandachtig moet ik zeggen. Ik ben wel voor de grijze duif die door bijna iedereen daar uitgekotst wordt.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:44 schreef Nizno het volgende:
[..]
ik keek vorige week niet echt.... begin van de week was ik in Roden en eind van de week met al die feestelijkheden enzo was ik niet zo geïnteresseerd.
hahahahaha die betweter?quote:Op maandag 4 januari 2016 18:44 schreef Karina het volgende:
[..]
Wij keken hier meestal tijdens het eten. Niet heel aandachtig moet ik zeggen. Ik ben wel voor de grijze duif die door bijna iedereen daar uitgekotst wordt.
6 januariquote:Op maandag 4 januari 2016 18:45 schreef Karina het volgende:
Oh trouwens, gelukkig nieuwjaar nog iedereen. Volgens mij mag het nogTot 3 koningen (wanneer dat is weet ik dan weer niet).
hier hebben ze nog beter in kunnen knippenquote:Op maandag 4 januari 2016 18:46 schreef franklop het volgende:
hierna dus eliminatie, dus programma is stuk sneller dan Australie
mwa... ja vast wel maar samenwerken kan hij niet.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:46 schreef Karina het volgende:
[..]
ja ik vind hem wel coolEn hij kookt ook goed trouwens.
idemquote:
Klopt maar hij gaf dat wel gewoon eerlijk toe en dat hij geen leiding kan geven.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:47 schreef Nizno het volgende:
mwa... ja vast wel maar samenwerken kan hij niet.
ja maar hij zal toch moeten leren samenwerken.... Tenzij hij alleen wil gaan werken, maar lijkt me toch dat je als winnaar ook iets echt in een restaurant wilt gaan doen.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:48 schreef Karina het volgende:
[..]
Klopt maar hij gaf dat wel gewoon eerlijk toe en dat hij geen leiding kan geven.
hier in de stad staat niets in de ADtestquote:Op maandag 4 januari 2016 18:47 schreef Karina het volgende:
Ik had trouwens hele lekkere oliebollen van de bakker hier en die bakker stond niet eens in de lijst van het AD. Eigenlijk zou ik ze moeten tippen.
Enige die een beetje hoog staat zit in de Bijlmer. Paar jaar terug was er nog eentje vrij hoog geeindigd (5 of zo dacht ik), die doet zeker niet meer mee.quote:Op maandag 4 januari 2016 18:50 schreef Nizno het volgende:
[..]
hier in de stad staat niets in de ADtest
Ik vind het best slecht dat ze maar 1 van de kramen van hier er in hebben staan terwijl er bij die ene kraam nog een paar op alle routes staan terug naar de snelweg of eventueel nog een paar als ze binnendoor willen crossen naar Zwollequote:Op maandag 4 januari 2016 18:51 schreef Karina het volgende:
[..]
Enige die een beetje hoog staat zit in de Bijlmer. Paar jaar terug was er nog eentje vrij hoog geeindigd (5 of zo dacht ik), die doet zeker niet meer mee.
zijn het permanente kramen?quote:Op maandag 4 januari 2016 18:54 schreef Nizno het volgende:
[..]
Ik vind het best slecht dat ze maar 1 van de kramen van hier er in hebben staan terwijl er bij die ene kraam nog een paar op alle routes staan terug naar de snelweg of eventueel nog een paar als ze binnendoor willen crossen naar Zwolle
ja, bij de oliebollenkaart.nl mocht ik ze wel punten gevenquote:
Volgend jaar weer een kansquote:Op maandag 4 januari 2016 18:57 schreef Karina het volgende:
Oh er was wel een kraam iets dichter in de buurt, op Schiphol
Ik ga echt niet naar Schiphol om alleen een paar oliebollen te kopen hoorquote:
niet? wrom nie? Zullen er genoeg zijn die er mee in de trein zitten in die periodequote:Op maandag 4 januari 2016 18:59 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik ga echt niet naar Schiphol om alleen een paar oliebollen te kopen hoorAl ben ik er met de trein wel heel snel, maar nee.
Nah daar heb ik dan weer geen zin inquote:Op maandag 4 januari 2016 19:00 schreef Nizno het volgende:
[..]
niet? wrom nie? Zullen er genoeg zijn die er mee in de trein zitten in die periode
hahaha oke dat scheelt. De kraam hier om de hoek heeft ook erg lekkere en nog leuker, omdat ik de oliebollenkaart over haar positief had ingevuld (was gewoon ook de lekkerste hier in de buurt) kreeg ik elke keer wel wat extra's mee.quote:Op maandag 4 januari 2016 19:01 schreef Karina het volgende:
[..]
Nah daar heb ik dan weer geen zin inDie hier bij de bakker waren superlekker dus er was ook geen noodzaak
kool, Roodlofquote:Op maandag 4 januari 2016 19:02 schreef Karina het volgende:
Radicchio is geen radijs toch? Ik dacht een soort sla.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |