abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 14:08:24 #61
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157761887
quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 13:55 schreef Geralt het volgende:
Was gewoon nieuwsgierig. Zou me niks verbazen als er minstens 500 euro op zo een avond doorheen gaat.

Nouja als je het kan betalen en gezellig vind waarom niet zou ik zeggen. Geniet ervan :P

Zelf kan ik het niet betalen en heb ook niet zo een "dure" smaak zegmaar :)
Ik dacht zelf ¤350 maar die champagne kost al $99 op internet, in de horeca zal dat vast nog wel keer over de kop gaan
https://m.wine.com/produc(...)cru-brut-2006/143921
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157762089
quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 13:55 schreef Geralt het volgende:
Was gewoon nieuwsgierig. Zou me niks verbazen als er minstens 500 euro op zo een avond doorheen gaat.

Nouja als je het kan betalen en gezellig vind waarom niet zou ik zeggen. Geniet ervan :P

Zelf kan ik het niet betalen en heb ook niet zo een "dure" smaak zegmaar :)
Je kan alles zo opzoeken, maar Iwanius eet niet alleen luxe. Als je de topics wat door leest kun je zo gokken dat de ene avond rond de 50 euro voor 2 personen zit, terwijl de andere tussen de 1 en 2k kan zitten.

Maakt ook niet zoveel uit, en Iwanius lijkt er ook niet mee te willen pochen en antwoord voor zover ik gezien heb niet graag op de vraag "Quanto costa?"

quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 14:08 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Ik dacht zelf ¤350 maar die champagne kost al $99 op internet, in de horeca zal dat vast nog wel keer over de kop gaan
https://m.wine.com/produc(...)cru-brut-2006/143921
De rothschild wijnen zijn als (gokje) flink prijziger dan de champagne, en zit je hoogstwaarschijnlijk boven de 350 per fles alleen al.

[ Bericht 13% gewijzigd door DrParanoid op 23-11-2015 14:28:50 ]
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 14:34:22 #63
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157762387
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 14:18 schreef DrParanoid het volgende:


De rothschild wijnen zijn als (gokje) prijziger dan de champagne, en zit je hoogstwaarschijnlijk boven de 350 per fles alleen al.
Je hebt gelijk, zoveel verstand heb ik er dus van :P
In NL een leverancier gevonden die de '75 voor ¤300 levert.

Met zulke etentjes wordt het wel interessant om cash te betalen :P Dan is 6% best veel
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157762402
Kunnen we misschien op het eten focussen?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_157766485
quote:
12s.gif Op zondag 22 november 2015 19:13 schreef golfer het volgende:
Francois kan weer een tweede huis kopen?
Misschien voor zijn zus. :D Of nog dikkere velgen onder die Range Rover van hem.. :+

quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2015 19:39 schreef derLudolf het volgende:
Weer een hoop lol gehad zo te lezen, ken je al het personeel onderhand allemaal al bij naam daar? Je komt er vaker dan dat ik bij de snackbar kom volgens mij :P
Neu,ik ken alleen de baas van die toko (Francois zelf) en de chef-kok en de rest wordt terloops aan mij voorgesteld aangezien het team sedert het begin dat Francois begon met zijn Ivy toko (toen) zijn hele brigade er toen heel anders uit zag dan nu. Over het "er vaak komen" heb je wel gelijk maar heeft dit een reden: Ten eerste is Francois Geurds mijn meest favoriete kok qua kookstijl en dus automatisch een horeca zaak waar ik graag kom om mijzelf te verwennen op culinair gebied.

Daarnaast heb in na al die jaren niet veel keus meer in Rotterdam qua restaurants waar ik wil eten/terecht kan simpelweg omdat ik hun algehele bereiding van gerechten niet alleen ken maar dat het ook allemaal in de basis allemaal op elkaar lijkt en smaakt. Bedoel op een bepaalt moment houdt de wijze van bereiding van pak 'm beet een stuk kabeljauw (veel gebruikt vanwege het goedkope kostenplaatje) wel op en gaat het er alleen maar om welke garnering of topping erbij wordt gebruikt. En om daar nu elke keer goed geld voor neer te tellen heb ik eigenlijk na zoveel jaren geen zin meer in. En zoals ik al eerder zei: ik kom al helemaal niet naar een top restaurant om onder de indruk te geraken van de ambiance. Ik kom er om te eten,maagje te vullen en vooral een goede en lekkere smaak te proeven.
.

quote:
Eet iedereen dan zoveel verschillende dingen, het lijkt wel erg veel allemaal. Nu ben jij een grote eter, maar dat maakt het allemaal nog wat duurder :P

Waar ligt die Wagyu op trouwens, een of ander blad?
Ik geef altijd in de zaken waar ik kom de chef de vrije hand gewoon omdat ik tegenwoordig na zoveel jaren zelden tot nooit de menu's neem,tenzij deze heel speciaal is,maar alla carte bestel alleen als je dan bijna de hele kaart al zoveel keren hebt uitgeprobeerd dan kom je dus uit op de kennis en improvisatie van de chef-kok. Voor bij FG in deze is het niet zo moeilijk want de keuken weet waar ik gek op ben: Schaaldieren en top kaviaar. Dus kom je uit op een beperkt aantal gerechten die je dan elke keer varieert. Vandaar dus dat je bij mij daar vaak dezelfde gerechten ziet al of niet omringt met andere gerechten die op dat moment nieuw zijn. Voornaamste bij is altijd: Ik moet genieten, de smaakcombinaties moeten top zijn en dan heb ik een wereldavond ongeacht of ik nu met gezelschap ben of in mijn eentje.

quote:
als het er neer wordt gezet, vind je het dan ook terug op de nota? Daar zou ik niet van gediend zijn eigenlijk.
De eerste blik die de chef neerzette was van hem en de andere 3 daarna die ik vroeg waren gewoon van mij. De nieuwe flessen waren ook van het Huis. Maar deze chef-kok weet hoe het hoort bij goede klanten waar het niet zo zeer om geld gaat maar om verwennerij.en plezier. Daarnaast had ik ook twee top wijnen eerder bestelt dus.... hij had het geld voor een nieuwe Bentley :o ;) al binnen

quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2015 20:11 schreef -niemand- het volgende:
Je hebt weer eens goed gegeten en gedronken zo te zien :D

Valt me wel op dat je deze keer redelijk veel orgaanvlees/zeevruchten gegeten hebt. ben je daar liefhebber van of staat zoiets vaak op het menu bij dergelijke restaurants?
Ik ben een ontzettende liefhebber van schaaldieren in de basis. Eerste waar ik ook naar kijk als ik ergens ga eten of men schaaldieren heeft,zeker als het ergens aan zee is.

quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 10:16 schreef robdriessen het volgende:



Gillardeau. Top oester. _O_ Stond het logo erin gelaserd?
Zie je daarom kon ik het niet thuis brengen want die bediende die sprak het zo uit dat ik er geen jota van begreep met zijn "sjiladoo" V.w.b. gelaserd was dat moeilijk te zien zoals je kunt zien op de foto hierboven.
quote:
Ceviche. Verwennerij.
Zie je weet zoiets: Compleet verkeerde uitspraak "zjevietje" werd verteld.

quote:
Ik zie (behalve de kaviaar :P ) de witte-chocolade-emulsie bij verschillende gangen voorbij komen. Ik neem aan dat je die speciaal liet aanrukken? Anders vind ik het een beetje culinaire armoe om een bijgerecht meerdere keren op een avond te serveren. :@
Klopt.ze weten dat ik er gek op ben aangezien die zo boterzacht en bijna smeltend op je tong aanvoelt en i.c.m. kaviaar is het helemaal een zalige combinatie die het zoutige van de kaviaar net voldoende neutraliseert zodat het allemaal i.c.m. erg lekker smaakt.

quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 12:43 schreef Geralt het volgende:
Wat een bedragen zie ik voorbij komen op de verschillende kaarten zeg :X

TS, hoeveel geld geef jij doorgaans ongeveer uit aan een avondje gezellig eten en drinken als ik vragen mag? :@
In totaal of p.p.? Verschillend. Als het 'partytime' is dan kan het aardig oplopen in de prijs en dan praten we over 'Monte Carlo' niveau. Het is maar net hoe de wind staat bij mij. Normaliter gemiddeld voor een dagelijkse lunch (zie ander topic) +/- 25 euro? en dan praten we over Bowls met wat erbij. Wordt het terrasweer met bubbels en toebehoren op de dag dan praten we over hele andere bedragen weer. Dus bij mij kun je zeggen: Van 25 euro tot ...K... :@

quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 14:34 schreef derLudolf het volgende:

Je hebt gelijk, zoveel verstand heb ik er dus van :P
In NL een leverancier gevonden die de '75 voor ¤300 levert.

Met zulke etentjes wordt het wel interessant om cash te betalen :P Dan is 6% best veel
Mocht ik willen die prijs want dat betaal je echt niet bij een 2 Michelin sterren restaurant. En er waren twee hé. Voor de Mouthon '95 betaalde je in NYC in 1 van de restaurants waar ik was ook $ 5.000,- |:( Maar goed,top avond gehad en voor ik later deze maand weer vertrek zal ik nog wel een keer lekker ergens gaan eten als voorbereiding op. Ik ga naar 2 totaal verschillende landen waar de een mijn lievelingskeuken heeft met o.a. een Nederlandse topkok die daar ook zit en de ander alleen bekend is van de een na laatste film van Tom Cruise.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2015 14:46:55 ]
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 18:29:22 #66
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157767104
Dankje voor de uitleg. Vind het allemaal erg leuk om te lezen, interessant ook. Is echt een totaal onbekende wereld.

quote:
Voor de Mouthon '95 betaalde je in NYC in 1 van de restaurants waar ik was ook $ 5.000,- |:( Maar goed,top avond gehad
Daar schrik ik echt van, wat een bedrag :o Maar was je avond minder goed geweest als je een wijn dronk die voor $500 op de kaart stond? Proef je dat verschil echt?
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157827992
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.



Waar?




© Buik.






Boca's Rotterdam
Mauritsweg 10
3012 JS Rotterdam

Wat at / dronk je?


Hun signatuur broodjes/gerechten: Hamburgertje met foie gras en truffelmayonaise die erg lekker was en
"to die for" Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah". Kortom leuk de hype maar dit
kan je allemaal zelf thuis ook bereiden en misschien zelfs beter.


Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.

Cijfer

6-
/ 10

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 26-11-2015 05:41:02 ]
  Moderator donderdag 26 november 2015 @ 07:52:16 #68
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157828328
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.
Nu ben ik sowieso geen wijndrinker een zou ik niet zoveel geld uitgeven aan de horeca, maar het wordt op een gegeven moment ook een principe kwestie denk ik? Dat een fles van ¤100 een keer over de kop gaat zou ik OK vinden maar om ¤1000 te pakken op een fles die inkoop hetzelfde kost is te makkelijk verdienen voor ze.

quote:
Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.

Daar zitten dus die types uit het TV programma 'Niet lullen maar poetsen'? :P
Kranplätze müssen verdichtet sein
  donderdag 26 november 2015 @ 08:35:07 #69
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_157828582
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
  donderdag 26 november 2015 @ 08:37:57 #70
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157828600
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 08:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
Dat klinkt echt totaal niet aantrekkelijk met die beschrijving zeg :X
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_157832150
Dat is dus inderdaad precies wat een lobster roll is. Het is niet slecht als een snack maar gebaseerd op de naam zie ik ook wel waarom iemand misschien meer verwacht.

Wanneer kom je naar Londen?
pi_157832210
De lobster rolls die ik regelmatig voorbij zie komen zien er toch wel wat aantrekkelijker uit qua vulling, wat ik hier zie is grijzige brei zonder herkenbare stukken kreeft.







die van de McDonalds ziet er nog beter uit:

American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_157832961
quote:
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen
Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157833720
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 13:19 schreef golfer het volgende:

[..]

Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
Quoted for truth. Foodporn onder de spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_157835730
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 07:52 schreef derLudolf het volgende:

Daar zitten dus die types uit het TV programma 'Niet lullen maar poetsen'? :P
Zoiets..en ik heb daarover hier al e.e.a over vertelt. Tis tenslotte een kleine wereld.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 08:35 schreef RobinOok het volgende:

Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
:Y

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:34 schreef Monopoly_Man het volgende:

Wanneer kom je naar Londen?
Al geweest hoor. Ben nog bezig met de boel te ordenen en uit te schrijven.

quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:38 schreef Miauw_Zedong het volgende:
De lobster rolls die ik regelmatig voorbij zie komen zien er toch wel wat aantrekkelijker uit qua vulling, wat ik hier zie is grijzige brei zonder herkenbare stukken kreeft.



Jij begrijpt het. Als ik aan een lobsterroll denk, dan denk ik aan iets zoals in bovenstaande foto.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 13:19 schreef golfer het volgende:

Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
:? Ja en? Volgens mij was ik het daar ook mee eens. Kijk maar eens naar mijn recensies in de Markthal waar ik een soepje nuttig en een steaktartaar en bij mijn bezoek aan Brasserie Engels. Laat ik volgens mij duidelijk blijken dat ik verwacht dat men mij een gesneden steak tartaar serveert i.p.v. een gemalen.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 26-11-2015 15:50:37 ]
pi_157835865
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 14:04 schreef robdriessen het volgende:

[..]

Quoted for truth. Foodporn onder de spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:9~ :9~ :9~ :9~
pi_157836478
Volkskrant: Jamie Oliver Rotterdam is niet voor culinaire scherpslijpers :D M.a.w ik deed er goed aan om rechtsomkeert te maken toen men mij niet een tafel wilde geven ondanks alle ruimte die er was. Ik heb dus niks gemist op culinair gebied.

Dit vind ik wel een mooie opmerking uit de Volkskrant recensie:
quote:
Dit is typisch een zaak waar je met je meisje naartoe gaat. Als haar ogen maar diep en donker zijn. Of de pasta beetgaar is: kan jou het bommen.
Kortom aangeklede snackbar kwaliteit met een hoop poeha. _O- Wat zei meester-kok Marco Pierre White ooit eens over de slissende altijd met olijfolie sproeiende kok?


en

Marco Pierre White: Jamie Oliver is not a real chef
  donderdag 26 november 2015 @ 19:10:19 #78
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157840797
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 15:38 schreef Iwanius het volgende:
:? Ja en? Volgens mij was ik het daar ook mee eens. Kijk maar eens naar mijn recensies in de Markthal waar ik een soepje nuttig en een steaktartaar en bij mijn bezoek aan Brasserie Engels. Laat ik volgens mij duidelijk blijken dat ik verwacht dat men mij een gesneden steak tartaar serveert i.p.v. een gemalen.

Als je je recensie leest lijkt 't net alsof de opmerking dat ie gesneden ipv gemalen is een negatief punt is. Tbh dacht ik oo kdat je dat als kritiek bedoelde, ipv positieve noot aan t gerecht.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 26 november 2015 @ 19:12:56 #79
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157840873
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:10 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Als je je recensie leest lijkt 't net alsof de opmerking dat ie gesneden ipv gemalen is een negatief punt is. Tbh dacht ik oo kdat je dat als kritiek bedoelde, ipv positieve noot aan t gerecht.
Ik las 'm zoals Iwanius bedoelde, las alleen dat de smaak tegenviel.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 26 november 2015 @ 19:26:52 #80
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_157841373
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:

De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah".
Gesneden en toch bwah. Lijkt mij ook geen compliment....
pi_157841908
quote:
10s.gif Op donderdag 26 november 2015 16:12 schreef Iwanius het volgende:
Volkskrant: Jamie Oliver Rotterdam is niet voor culinaire scherpslijpers
De volkskrant mag in ieder geval nog wel eens de spelling checken, "Als 'secundo' hebben we risotto en pasta.Secondo Piatto, toch wel slordig. Maar de prijs is nog niet eens gek 46,50 voor 2x een voorgerecht 2x hoofdgerecht (lam en vis) en toetje en wijn? Dan verwacht je ook geen hele speciale dingen.
  donderdag 26 november 2015 @ 20:55:50 #82
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_157844448
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.

[ afbeelding ]

Waar?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
© Buik.


[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Boca's Rotterdam
Mauritsweg 10
3012 JS Rotterdam

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Hun signatuur broodjes/gerechten: Hamburgertje met foie gras en truffelmayonaise die erg lekker was en
"to die for" Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah". Kortom leuk de hype maar dit
kan je allemaal zelf thuis ook bereiden en misschien zelfs beter.


Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.

Cijfer

6-
/ 10
Boca's is inderdaad meer om wat te knabbelen in mijn optiek. Zelf ben ik in Amsterdam geweest en had een "Boca's" oftewel een combinatie van een vlees- vis en kaasplateau.
Voor mensen die niets gewend zijn qua uiteten is het leuk en er zaten wel lekkere dingen tussen maar het is echt niets speciaals.

Leuk voor de studentes om weer eens met hun jaarclub af te spreken onder het genot van een wijntje.
吴 曼 迪
pi_157853789
Je zegt het heel goed megamandy: Meer een fingerfood-achtige toko voor studentikoze types en hun jaarclub aanhang. Ik zag die plateaus die jij noemt ook maar eerlijkheidshalve verre van bijzonder aangezien wat erop lag allemaal van die standaard plakjes ham/kazen.olijven e.d. van de Groothandel waren die alleen mooi worden opgediend.

quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 19:26 schreef RobinOok het volgende:

Gesneden en toch bwah. Lijkt mij ook geen compliment....
Precies. daarom bevreemdt het mij gewoon dat men zelfs gesneden geen goeie steak-tartaar weet te bereiden terwijl het in de basis helemaal niet zo moeilijk is.



Waar?

© Yelp

Wat at / dronk je?


Buiten de kaart om en op verzoek bereid: Grote gamba's met taugé in spicy vissaus(links boven)
daarnaast grote gamba's in een gele curry saus met wederom taugé,daarvoor (links) een kipballetjes
met glasnoedels soepje, Singha biertje en daar weer naast witte rijst. Vooraan een Thaise garnalensalade.


Een heerlijke sappige uitgesneden halve ananas met o.a.vanille ijs bolletjes als toetje.



Als afsluiter deze heerlijke Johny Walker XR soldaat gemaakt die in de neus erg kruidig rook met de geuren
van naar ik meen honing,appel en hazelnoot. Bij de eerste slok proefde je hoe romig hij in de mond was en
kwamen de tonen van honing,appel, vanille en hazelnoot opnieuw duidelijk naar voren. Lange en volle afdronk
trouwens.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,,wat valt er nog over te zeggen dan alleen dat dit zoveelste bezoek aan mijn lievelings- Thai
wederom een succes was en dus met een goed gevulde maag en vele glazen alcohol op huiswaarts
werd gereden (door iemand)

Cijfer
8,5
/ 10

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-11-2015 16:02:14 ]
  vrijdag 27 november 2015 @ 07:33:47 #84
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_157853985
quote:
10s.gif Op donderdag 26 november 2015 16:12 schreef Iwanius het volgende:
Volkskrant: Jamie Oliver Rotterdam is niet voor culinaire scherpslijpers :D M.a.w ik deed er goed aan om rechtsomkeert te maken toen men mij niet een tafel wilde geven ondanks alle ruimte die er was. Ik heb dus niks gemist op culinair gebied.

Dit vind ik wel een mooie opmerking uit de Volkskrant recensie:

[..]

Kortom aangeklede snackbar kwaliteit met een hoop poeha. _O- Wat zei meester-kok Marco Pierre White ooit eens over de slissende altijd met olijfolie sproeiende kok?


en

Marco Pierre White: Jamie Oliver is not a real chef
Ik snap al die afgunst tov Jamie Oliver nooit zo. Die vent heeft z'n eigen stijl en veel mensen vinden dat leuk. Sowieso moet MPW niet zeiken met z'n knorr reclames.
Siesta & Fiesta!
pi_157854052
Op zoek naar fijne thaien in Rotterdam probeerde ik net wat kinkjes uit de OP, maar ik kom niet op de genoemde restaurants uit.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  vrijdag 27 november 2015 @ 07:51:13 #86
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157854061
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 november 2015 07:33 schreef Bramito het volgende:

[..]

Ik snap al die afgunst tov Jamie Oliver nooit zo. Die vent heeft z'n eigen stijl en veel mensen vinden dat leuk. Sowieso moet MPW niet zeiken met z'n knorr reclames.
Oh dáár kende ik die kop van _O-

Jamie is gewoon leuk voor even snel iets lekkers maken, geen top kok, maar boeiend. Genoeg leuke recepten van hem gemaakt. Al zou ik niet snel bij fifteen eten, maar uit eten gaan is ook wat anders dan gewoon zelf wat koken natuurlijk
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_157855353
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 november 2015 07:51 schreef Molo het volgende:

[..]

Oh dáár kende ik die kop van _O-

Jamie is gewoon leuk voor even snel iets lekkers maken, geen top kok, maar boeiend. Genoeg leuke recepten van hem gemaakt. Al zou ik niet snel bij fifteen eten, maar uit eten gaan is ook wat anders dan gewoon zelf wat koken natuurlijk
Jamie Oliver is een goede kok, die vooral van eerlijke smaken houdt en olijfolie ;-) Maar het restaurant in Rotterdam draagt eigenlijk alleen het label van Jamie, ja de staff is getraind bij Jamie, maar volgens mij heeft het verder niet erg veel met elkaar van doen. Zou best een keer bij Fifteen willen eten.
  vrijdag 27 november 2015 @ 10:55:33 #88
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157856059
Ik ga half december bij Fifteen in Amsterdam eten. Maar van Jamie (en zijn restaurants) verwacht ik vooral 'eerlijke', simpele gerechten zonder al te veel opsmuk of heule aparte combinaties en ingrediënten.

Het is geen sterrenkok, maar hij is gewoon heul goed in wat hij wel doet.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157857096
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 november 2015 10:55 schreef MutedFaith het volgende:
Ik ga half december bij Fifteen in Amsterdam eten. Maar van Jamie (en zijn restaurants) verwacht ik vooral 'eerlijke', simpele gerechten zonder al te veel opsmuk of heule aparte combinaties en ingrediënten.

Het is geen sterrenkok, maar hij is gewoon heul goed in wat hij wel doet.
Inderdaad, zo zie ik hem ook. En hij doet heel veel goeds als het gaat om betere school lunches en kooklessen voor zowel kinderen als volwassenen.
pi_157860589
@Thai & Co: ziet er erg lekker uit :9
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')