abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 22 november 2015 @ 19:13:32 #51
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157745046
Francois kan weer een tweede huis kopen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zondag 22 november 2015 @ 19:39:49 #52
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157745920
Weer een hoop lol gehad zo te lezen, ken je al het personeel onderhand allemaal al bij naam daar? Je komt er vaker dan dat ik bij de snackbar kom volgens mij :P

Eet iedereen dat zoveel verschillende dingen, het lijkt wel erg veel allemaal. Nu ben jij een grote eter, maar dat maakt het allemaal nog wat duurder :P

Waar ligt die Wagyu op trouwens, een of ander blad?


quote:
De chef vond dat het nog gezelliger moest worden en er werd dus een nieuw blik
FG's Imperial Heritage kaviaar voor mij neergezet i.c.m. twee nieuwe glazen met
champagne
als het er neer wordt gezet, vind je het dan ook terug op de nota? Daar zou ik niet van gediend zijn eigenlijk

Misschien veel commentaar/vragen, maar ik ben helemaal onbekend in zo'n wereldje. Maar vind het wel leuk om allemaal te lezen :)

Oh, die opmerking over waar de sigaren waren in de VS was niet omdat ik het niet geloofde hoor. Vroeg me het oprecht af ;)
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157746923
Je hebt weer eens goed gegeten en gedronken zo te zien :D

Valt me wel op dat je deze keer redelijk veel orgaanvlees/zeevruchten gegeten hebt. ben je daar liefhebber van of staat zoiets vaak op het menu bij dergelijke restaurants?
pi_157758315
quote:
2s.gif Op zondag 22 november 2015 19:08 schreef Iwanius het volgende:
Een 'chiladou' :? oester,parelgort die zwart gemaakt is i.c.m.inkt van de inktvis,Hollandaisesaus en wederom een lepeltje FG's Imperial Heritage kaviaar.
Gillardeau. Top oester. _O_ Stond het logo erin gelaserd?

quote:
Chivitje? garing van kabeljauw i.c.m. Peruaanse kruiden,paksoi en kreeft.Heerlijk!
Ceviche. Verwennerij.

Ik zie (behalve de kaviaar :P ) de witte-chocolade-emulsie bij verschillende gangen voorbij komen. Ik neem aan dat je die speciaal liet aanrukken? Anders vind ik het een beetje culinaire armoe om een bijgerecht meerdere keren op een avond te serveren. :@

[ Bericht 0% gewijzigd door robdriessen op 23-11-2015 15:57:31 ]
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_157758365
Oooohhhhh. Lekker.
  maandag 23 november 2015 @ 10:24:48 #56
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157758420
Het woord dat je zoekt bij de garing van de kabeljauw. Is dat wellicht "ceviche"?

Spuit elf had ook pagina 2 mogen lezen.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_157759782
quote:
2s.gif Op zondag 22 november 2015 19:08 schreef Iwanius het volgende:
Tja ik vind het Amerikaans systeem iets typisch Amerikaans. Heeft zijn voordelen maar ook nadelen en dat laatste noemde je al op nl. fake smile en alleen vanwege de mogelijke fooi extra aardig en welwillend doen. Als ik moet kiezen tussen personeel dat misschien nuchterder en eerlijker is maar er bijloopt alsof het hun niet kan schelen m.a.w jij bent overgeleverd aan de grillen en grollen van de bediening dan heb ik voor het moment dat ik er ben maar die 'fakeness'

V.w.b. die 20% moet je weten dat men in de Verenigde Staten wel erg aan moderne slavernij parktijken doet als ik het zo mag noemen. De lonen daar zijn echt belachelijk laag en i.v.g met Nederland is er geen algemene landelijke horeca CAO zoals wij dat kennen en waar een hoop voor je als werknemer is geregeld. (en nu met Rutte ook weer is uitgekleed) Dat heeft deels te maken met het Amerikaans systeem waar met name de werkgever het belangrijkste is en dan vooral zijn maximale winstmarge ook als dat ten koste van het personeel gaat. Dus zie je ook vaak dat de werkgevers daar de complete vrije hand hebben om te bepalen wat zij goed achten als salaris voor hun werknemers en wat ze dan ook massaal doen. En ga je klagen en protesteren dan is de kans dat jij je gelijk krijgt marginaal gewoon omdat er geen landelijke bepalende wetgeving voor is met gevolgen voor de werkgever op dat gebied.
Ben ik het helemaal mee eens, al heb ik wel een hekel aan service beloven en niet geven. Zo was het personeel bij de TGI Friday hun fooi nu niet bepaald waard, terwijl in een ander tentje de fooi meer dan terecht was. Heb zelf trouwens erg gelachen in Little Italy, de eigenaar klonk als de godfather en die was de bank even aan het vertellen wie ze wel niet waren dat zijn creditcards geblokkeerd waren.
pi_157760271
Wat een bedragen zie ik voorbij komen op de verschillende kaarten zeg :X

TS, hoeveel geld geef jij doorgaans ongeveer uit aan een avondje gezellig eten en drinken als ik vragen mag? :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 13:41:54 #59
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157761352
quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 12:43 schreef Geralt het volgende:
Wat een bedragen zie ik voorbij komen op de verschillende kaarten zeg :X

TS, hoeveel geld geef jij doorgaans ongeveer uit aan een avondje gezellig eten en drinken als ik vragen mag? :@
¤151 voor het 9 gangen menu, ¤76 voor het wijnarangement, al vermoed ik dat Iwanius buiten arrangementen om gaat, iets meer eet en dat je voor ¤76 niet twee flessen wijn uit 75 en 85 en een of andere champagne krijgt.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157761635
Was gewoon nieuwsgierig. Zou me niks verbazen als er minstens 500 euro op zo een avond doorheen gaat.

Nouja als je het kan betalen en gezellig vind waarom niet zou ik zeggen. Geniet ervan :P

Zelf kan ik het niet betalen en heb ook niet zo een "dure" smaak zegmaar :)
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 14:08:24 #61
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157761887
quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 13:55 schreef Geralt het volgende:
Was gewoon nieuwsgierig. Zou me niks verbazen als er minstens 500 euro op zo een avond doorheen gaat.

Nouja als je het kan betalen en gezellig vind waarom niet zou ik zeggen. Geniet ervan :P

Zelf kan ik het niet betalen en heb ook niet zo een "dure" smaak zegmaar :)
Ik dacht zelf ¤350 maar die champagne kost al $99 op internet, in de horeca zal dat vast nog wel keer over de kop gaan
https://m.wine.com/produc(...)cru-brut-2006/143921
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157762089
quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 13:55 schreef Geralt het volgende:
Was gewoon nieuwsgierig. Zou me niks verbazen als er minstens 500 euro op zo een avond doorheen gaat.

Nouja als je het kan betalen en gezellig vind waarom niet zou ik zeggen. Geniet ervan :P

Zelf kan ik het niet betalen en heb ook niet zo een "dure" smaak zegmaar :)
Je kan alles zo opzoeken, maar Iwanius eet niet alleen luxe. Als je de topics wat door leest kun je zo gokken dat de ene avond rond de 50 euro voor 2 personen zit, terwijl de andere tussen de 1 en 2k kan zitten.

Maakt ook niet zoveel uit, en Iwanius lijkt er ook niet mee te willen pochen en antwoord voor zover ik gezien heb niet graag op de vraag "Quanto costa?"

quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 14:08 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Ik dacht zelf ¤350 maar die champagne kost al $99 op internet, in de horeca zal dat vast nog wel keer over de kop gaan
https://m.wine.com/produc(...)cru-brut-2006/143921
De rothschild wijnen zijn als (gokje) flink prijziger dan de champagne, en zit je hoogstwaarschijnlijk boven de 350 per fles alleen al.

[ Bericht 13% gewijzigd door DrParanoid op 23-11-2015 14:28:50 ]
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 14:34:22 #63
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157762387
quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 14:18 schreef DrParanoid het volgende:


De rothschild wijnen zijn als (gokje) prijziger dan de champagne, en zit je hoogstwaarschijnlijk boven de 350 per fles alleen al.
Je hebt gelijk, zoveel verstand heb ik er dus van :P
In NL een leverancier gevonden die de '75 voor ¤300 levert.

Met zulke etentjes wordt het wel interessant om cash te betalen :P Dan is 6% best veel
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157762402
Kunnen we misschien op het eten focussen?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_157766485
quote:
12s.gif Op zondag 22 november 2015 19:13 schreef golfer het volgende:
Francois kan weer een tweede huis kopen?
Misschien voor zijn zus. :D Of nog dikkere velgen onder die Range Rover van hem.. :+

quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2015 19:39 schreef derLudolf het volgende:
Weer een hoop lol gehad zo te lezen, ken je al het personeel onderhand allemaal al bij naam daar? Je komt er vaker dan dat ik bij de snackbar kom volgens mij :P
Neu,ik ken alleen de baas van die toko (Francois zelf) en de chef-kok en de rest wordt terloops aan mij voorgesteld aangezien het team sedert het begin dat Francois begon met zijn Ivy toko (toen) zijn hele brigade er toen heel anders uit zag dan nu. Over het "er vaak komen" heb je wel gelijk maar heeft dit een reden: Ten eerste is Francois Geurds mijn meest favoriete kok qua kookstijl en dus automatisch een horeca zaak waar ik graag kom om mijzelf te verwennen op culinair gebied.

Daarnaast heb in na al die jaren niet veel keus meer in Rotterdam qua restaurants waar ik wil eten/terecht kan simpelweg omdat ik hun algehele bereiding van gerechten niet alleen ken maar dat het ook allemaal in de basis allemaal op elkaar lijkt en smaakt. Bedoel op een bepaalt moment houdt de wijze van bereiding van pak 'm beet een stuk kabeljauw (veel gebruikt vanwege het goedkope kostenplaatje) wel op en gaat het er alleen maar om welke garnering of topping erbij wordt gebruikt. En om daar nu elke keer goed geld voor neer te tellen heb ik eigenlijk na zoveel jaren geen zin meer in. En zoals ik al eerder zei: ik kom al helemaal niet naar een top restaurant om onder de indruk te geraken van de ambiance. Ik kom er om te eten,maagje te vullen en vooral een goede en lekkere smaak te proeven.
.

quote:
Eet iedereen dan zoveel verschillende dingen, het lijkt wel erg veel allemaal. Nu ben jij een grote eter, maar dat maakt het allemaal nog wat duurder :P

Waar ligt die Wagyu op trouwens, een of ander blad?
Ik geef altijd in de zaken waar ik kom de chef de vrije hand gewoon omdat ik tegenwoordig na zoveel jaren zelden tot nooit de menu's neem,tenzij deze heel speciaal is,maar alla carte bestel alleen als je dan bijna de hele kaart al zoveel keren hebt uitgeprobeerd dan kom je dus uit op de kennis en improvisatie van de chef-kok. Voor bij FG in deze is het niet zo moeilijk want de keuken weet waar ik gek op ben: Schaaldieren en top kaviaar. Dus kom je uit op een beperkt aantal gerechten die je dan elke keer varieert. Vandaar dus dat je bij mij daar vaak dezelfde gerechten ziet al of niet omringt met andere gerechten die op dat moment nieuw zijn. Voornaamste bij is altijd: Ik moet genieten, de smaakcombinaties moeten top zijn en dan heb ik een wereldavond ongeacht of ik nu met gezelschap ben of in mijn eentje.

quote:
als het er neer wordt gezet, vind je het dan ook terug op de nota? Daar zou ik niet van gediend zijn eigenlijk.
De eerste blik die de chef neerzette was van hem en de andere 3 daarna die ik vroeg waren gewoon van mij. De nieuwe flessen waren ook van het Huis. Maar deze chef-kok weet hoe het hoort bij goede klanten waar het niet zo zeer om geld gaat maar om verwennerij.en plezier. Daarnaast had ik ook twee top wijnen eerder bestelt dus.... hij had het geld voor een nieuwe Bentley :o ;) al binnen

quote:
0s.gif Op zondag 22 november 2015 20:11 schreef -niemand- het volgende:
Je hebt weer eens goed gegeten en gedronken zo te zien :D

Valt me wel op dat je deze keer redelijk veel orgaanvlees/zeevruchten gegeten hebt. ben je daar liefhebber van of staat zoiets vaak op het menu bij dergelijke restaurants?
Ik ben een ontzettende liefhebber van schaaldieren in de basis. Eerste waar ik ook naar kijk als ik ergens ga eten of men schaaldieren heeft,zeker als het ergens aan zee is.

quote:
0s.gif Op maandag 23 november 2015 10:16 schreef robdriessen het volgende:



Gillardeau. Top oester. _O_ Stond het logo erin gelaserd?
Zie je daarom kon ik het niet thuis brengen want die bediende die sprak het zo uit dat ik er geen jota van begreep met zijn "sjiladoo" V.w.b. gelaserd was dat moeilijk te zien zoals je kunt zien op de foto hierboven.
quote:
Ceviche. Verwennerij.
Zie je weet zoiets: Compleet verkeerde uitspraak "zjevietje" werd verteld.

quote:
Ik zie (behalve de kaviaar :P ) de witte-chocolade-emulsie bij verschillende gangen voorbij komen. Ik neem aan dat je die speciaal liet aanrukken? Anders vind ik het een beetje culinaire armoe om een bijgerecht meerdere keren op een avond te serveren. :@
Klopt.ze weten dat ik er gek op ben aangezien die zo boterzacht en bijna smeltend op je tong aanvoelt en i.c.m. kaviaar is het helemaal een zalige combinatie die het zoutige van de kaviaar net voldoende neutraliseert zodat het allemaal i.c.m. erg lekker smaakt.

quote:
7s.gif Op maandag 23 november 2015 12:43 schreef Geralt het volgende:
Wat een bedragen zie ik voorbij komen op de verschillende kaarten zeg :X

TS, hoeveel geld geef jij doorgaans ongeveer uit aan een avondje gezellig eten en drinken als ik vragen mag? :@
In totaal of p.p.? Verschillend. Als het 'partytime' is dan kan het aardig oplopen in de prijs en dan praten we over 'Monte Carlo' niveau. Het is maar net hoe de wind staat bij mij. Normaliter gemiddeld voor een dagelijkse lunch (zie ander topic) +/- 25 euro? en dan praten we over Bowls met wat erbij. Wordt het terrasweer met bubbels en toebehoren op de dag dan praten we over hele andere bedragen weer. Dus bij mij kun je zeggen: Van 25 euro tot ...K... :@

quote:
1s.gif Op maandag 23 november 2015 14:34 schreef derLudolf het volgende:

Je hebt gelijk, zoveel verstand heb ik er dus van :P
In NL een leverancier gevonden die de '75 voor ¤300 levert.

Met zulke etentjes wordt het wel interessant om cash te betalen :P Dan is 6% best veel
Mocht ik willen die prijs want dat betaal je echt niet bij een 2 Michelin sterren restaurant. En er waren twee hé. Voor de Mouthon '95 betaalde je in NYC in 1 van de restaurants waar ik was ook $ 5.000,- |:( Maar goed,top avond gehad en voor ik later deze maand weer vertrek zal ik nog wel een keer lekker ergens gaan eten als voorbereiding op. Ik ga naar 2 totaal verschillende landen waar de een mijn lievelingskeuken heeft met o.a. een Nederlandse topkok die daar ook zit en de ander alleen bekend is van de een na laatste film van Tom Cruise.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2015 14:46:55 ]
  Moderator maandag 23 november 2015 @ 18:29:22 #66
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157767104
Dankje voor de uitleg. Vind het allemaal erg leuk om te lezen, interessant ook. Is echt een totaal onbekende wereld.

quote:
Voor de Mouthon '95 betaalde je in NYC in 1 van de restaurants waar ik was ook $ 5.000,- |:( Maar goed,top avond gehad
Daar schrik ik echt van, wat een bedrag :o Maar was je avond minder goed geweest als je een wijn dronk die voor $500 op de kaart stond? Proef je dat verschil echt?
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157827992
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.



Waar?




© Buik.






Boca's Rotterdam
Mauritsweg 10
3012 JS Rotterdam

Wat at / dronk je?


Hun signatuur broodjes/gerechten: Hamburgertje met foie gras en truffelmayonaise die erg lekker was en
"to die for" Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen en was van het niveau "bwah". Kortom leuk de hype maar dit
kan je allemaal zelf thuis ook bereiden en misschien zelfs beter.


Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.

Cijfer

6-
/ 10

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 26-11-2015 05:41:02 ]
  Moderator donderdag 26 november 2015 @ 07:52:16 #68
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157828328
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het verschil tussen een goede en een topwijn proef je terdege alleen is het wel zo dat de bedragen die tegenwoordig worden gevraagd gewoon van de gekke is. En daar doe ik niet altijd aan mee te meer ik vaak ook wel weet wat een bepaalde fles ongeveer wel mag kosten. Alles is daarboven is gewoon wat ik noem BS en hype.
Nu ben ik sowieso geen wijndrinker een zou ik niet zoveel geld uitgeven aan de horeca, maar het wordt op een gegeven moment ook een principe kwestie denk ik? Dat een fles van ¤100 een keer over de kop gaat zou ik OK vinden maar om ¤1000 te pakken op een fles die inkoop hetzelfde kost is te makkelijk verdienen voor ze.

quote:
Impressies / Op of aanmerkingen

Leuk zo een nieuwe 'hipster' zaak waar men volgens zegge moet zijn om lekker te kunnen eten.
Niet echt want onderscheidend is het absoluut niet. Gewoon een zoveelste toko die denkt iets
nieuws te doen maar vergeet echt onderscheidend te zijn.

Daar zitten dus die types uit het TV programma 'Niet lullen maar poetsen'? :P
Kranplätze müssen verdichtet sein
  donderdag 26 november 2015 @ 08:35:07 #69
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_157828582
quote:
6s.gif Op donderdag 26 november 2015 05:37 schreef Iwanius het volgende:
Het andere moest een lobsterroll voorstellen maar was gewoon een zacht broodje met allerlei
visrestanten in een mayo-dressing met wat oranje nep steur erop. 1 hap en voor de rest laten staan.
Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
  donderdag 26 november 2015 @ 08:37:57 #70
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157828600
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 08:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
Dat klinkt echt totaal niet aantrekkelijk met die beschrijving zeg :X
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_157832150
Dat is dus inderdaad precies wat een lobster roll is. Het is niet slecht als een snack maar gebaseerd op de naam zie ik ook wel waarom iemand misschien meer verwacht.

Wanneer kom je naar Londen?
pi_157832210
De lobster rolls die ik regelmatig voorbij zie komen zien er toch wel wat aantrekkelijker uit qua vulling, wat ik hier zie is grijzige brei zonder herkenbare stukken kreeft.







die van de McDonalds ziet er nog beter uit:

American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_157832961
quote:
De steaktartaar was gesneden en niet gemalen
Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157833720
quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 13:19 schreef golfer het volgende:

[..]

Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
Quoted for truth. Foodporn onder de spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_157835730
quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 07:52 schreef derLudolf het volgende:

Daar zitten dus die types uit het TV programma 'Niet lullen maar poetsen'? :P
Zoiets..en ik heb daarover hier al e.e.a over vertelt. Tis tenslotte een kleine wereld.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 08:35 schreef RobinOok het volgende:

Dat is een lobsterroll toch altijd? Heb jij het wel eens anders gehad?
:Y

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:34 schreef Monopoly_Man het volgende:

Wanneer kom je naar Londen?
Al geweest hoor. Ben nog bezig met de boel te ordenen en uit te schrijven.

quote:
1s.gif Op donderdag 26 november 2015 12:38 schreef Miauw_Zedong het volgende:
De lobster rolls die ik regelmatig voorbij zie komen zien er toch wel wat aantrekkelijker uit qua vulling, wat ik hier zie is grijzige brei zonder herkenbare stukken kreeft.



Jij begrijpt het. Als ik aan een lobsterroll denk, dan denk ik aan iets zoals in bovenstaande foto.

quote:
0s.gif Op donderdag 26 november 2015 13:19 schreef golfer het volgende:

Een goede steak tartaar wordt altijd met mes(sen) gesneden en niet gemalen.
:? Ja en? Volgens mij was ik het daar ook mee eens. Kijk maar eens naar mijn recensies in de Markthal waar ik een soepje nuttig en een steaktartaar en bij mijn bezoek aan Brasserie Engels. Laat ik volgens mij duidelijk blijken dat ik verwacht dat men mij een gesneden steak tartaar serveert i.p.v. een gemalen.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 26-11-2015 15:50:37 ]
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')