SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tof!quote:Op zaterdag 28 november 2015 19:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
We hebben er sinds drie weken ook weer een bij, voor 15 a 25 (kleine) broden per week
Goed bekend staand restaurant. Die ook al aangegeven hebben interesse te hebben in eventuele hamburgerbroodjes.quote:
dat is goed nieuws!quote:Op donderdag 3 december 2015 22:54 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Goed bekend staand restaurant. Die ook al aangegeven hebben interesse te hebben in eventuele hamburgerbroodjes.
Nee joh. Veel te groot.quote:Op donderdag 3 december 2015 23:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
dat is goed nieuws!
Nu nog een toko als de Hanos zover krijgen?
Een Bartscher heteluchtoven.quote:Op vrijdag 4 december 2015 17:49 schreef _Liek het volgende:
Wat voor oven hebben jullie gekocht? Of heb ik daar over heen gelezen...
Je kan ook beter niet naar de middenhandel leveren denk ik. Sowieso als jij ook aan de slag gaat in de bakkerij krijg je meer tijd voor verkoop toch?quote:
Tuurlijk. En kunnen we het aanbod uitbreiden.quote:Op vrijdag 4 december 2015 19:05 schreef Bramito het volgende:
[..]
Je kan ook beter niet naar de middenhandel leveren denk ik. Sowieso als jij ook aan de slag gaat in de bakkerij krijg je meer tijd voor verkoop toch?
Dat doen we voor horeca / grote bestellingen.quote:Op zaterdag 5 december 2015 13:52 schreef Ferdii het volgende:
Is Afbak brood gaan maken geen optie? Om thuis af te bakken etc ?
Lijkt me niks.quote:Op zaterdag 5 december 2015 13:55 schreef Erasmo het volgende:
Als je een hit wilt voor volgend jaar, zuurdesempepernotenbrood
Wat goedquote:Op zaterdag 5 december 2015 13:39 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag loopt het lekker door!
Ons 100% / 48 uur gefermenteerde roggebrood loopt als een trein!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |