abonnement Unibet Coolblue
pi_159266455
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2016 19:53 schreef DonnaRush het volgende:
Haha Aloria, spannend hoor. Ik heb nog 1 strip en ik ga volgende week 1 kwartaal bij halen. Daarna ga ik stoppen en dan afwachten wanneer m`n vriend er helemaal klaar voor is.

En we moeten (helaas) wachten op isolatie. In verband met de aanleg van een snelweg hier zo ongeveer in onze tuin krijgen we allemaal isolatie maatregelen. Groot voordeel is dat het ons niets kost. Groot nadeel is dat het allemaal zo lang duurt met die instanties altijd.

En een babietje kan niet in de tocht liggen, vind ik. Het is hier nooit echt lekker aangenaam warm, tenzij je echt stookt als een sauna. Ik wil toch echt graag dat het dubbel glas erin zit voordat we voor een kindje gaan.
*Jep i know, je bent ook nog 9 maanden zwanger en doorgaans niet direct in verwachting. Maar dit project loopt ook al meer dan een jaar inmiddels. Opschieten kunnen ze niet.
Ah dat is rot dan ben je er zelf helemaal klaar voor en dan gebeurd er iets waar je zelf geen hand op hebt ! Hopelijk heb je snel dubbele ramen en alles wat daar bij hoort ! :* en natuurlijk een vriend die er klaar voor is ! dat is ook wel zeer belangrijk haha ^O^
pi_159274416
Hopelijk schieten ze snel op DonnaRush! Dubbelglas is zó heerlijk! Je merkt het meteen :)

Vorige week is de mirena er bij mij uit gehaald en een paar dagen later meteen een bloeding. Nu eerst om het cyclus temperaturen om te zien wanneer mijn ovulatie plaatsvindt en hoe mijn luteale fase is. Dan weet ik in januari meteen of ik aan de clomid moet of niet. Nog 11 cycli te gaan *O*
pi_159285997
haha coccinelle is alweer aan het aftellen ;)

DonnaRush, stom zo'n verbouwing die je zelf niet in de hand hebt.
hier ook nog aan het wachten op een verbouwing maar dat hebben we volledig zelf in de hand, dat maakt het toch anders. hopelijk komt er snel een verbouwdatum dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent.
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 09:17:04 #154
382129 crew  Donna
pi_159458750
Ik hoop het coccinelle! We hebben inmiddels ietsje meer duidelijkheid. Tussen april en september 'moeten' ze opleveren. En aangezien we als tweede op de lijst staan (slecht geïsoleerd op dit moment) hoop ik dat we voor de zomer vakantie er vanaf zijn. Dan kunnen we eindelijk wat eigen dingetjes doen. Nu maar hopen dat de zich er aan houden. :')
Spannende tijd voor jou dus nu!
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 09:18:29 #155
382129 crew  Donna
pi_159458788
Aloria & Elleska, idd vervelend dat we NIKS zelf in de hand hebben qua verbouwing, maar inmiddels merk ik dat het gevoel bij m`n vriend wel langzaam groeit. Hij was bang dat een kindje heel duur zou zijn, dus daar hebben we het uitgebreid over gehad en hij heeft zelfs een collega gevraagd. Hij is normaal niet zo open, dus mijn hart deed een sprongetje dat hij het er met een collega over gehad heeft. O+
pi_159464577
dat van je man is herkenbaar.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_159465183
Ja geld, ik heb een 0 uren contract. Het enige wat er in mijn hoofd spookt is kan ik zo'n baan wel volhouden in verband met opvang ? Partner heeft ergens een keer geopperd dat ik thuis moet blijven. Zijn moeder riep laatst eens hoe fijn het is om toch 2 lonen te hebben.... Zucht..


Maar goed mocht het zo ver wezen dan is daar echt wel een gulden middenweg in te vinden.
Het is helaas niet mogelijk dat partner kan oppassen, ik sta er alleen voor. Vanwege zijn werk.

Ik ben nu met de 1 na laatste strip bezig en partner lief wilde echt niet maanden super veel liefde bedrijven. Dus ik weet dat ik aan de ovulatie strips mag. :')
pi_159465789
Een kind kun je zo duur maken als je zelf wilt :Y

In het begin heb je de grote uitgaven (dan is je kind er nog niet eens :+ ) en daarna valt het maandelijks 'wel mee'. Wij zijn maandelijks zo'n ¤70,- kwijt aan luiers (pampers), kunstvoeding (huismerk) en billendoekjes (huismerk). En dan nog zo'n ¤30,- aan 'overbodig' spul zoals speelgoed en veel te veel kleding.
pi_159465951
met een 0uren contract is ook lastig ja. het is toch altijd afwachten hoe het allemaal loopt. redden jullie het financieel als je niet zou werken?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 14:51:41 #160
382129 crew  Donna
pi_159466133
quote:
1s.gif Op donderdag 28 januari 2016 14:40 schreef coccinelle het volgende:
Een kind kun je zo duur maken als je zelf wilt :Y

In het begin heb je de grote uitgaven (dan is je kind er nog niet eens :+ ) en daarna valt het maandelijks 'wel mee'. Wij zijn maandelijks zo'n ¤70,- kwijt aan luiers (pampers), kunstvoeding (huismerk) en billendoekjes (huismerk). En dan nog zo'n ¤30,- aan 'overbodig' spul zoals speelgoed en veel te veel kleding.
Dat zijn ook de bedragen die inderdaad iedereen in m'n omgeving noemde. Viel me echt 100% mee. Ik wist al wel wat een pak flesvoeding kost en een pak luiers, maar hoeveel je nodighad per maand? Geen idee! Inmiddels weet ik dat wel haha.

En dan nog eventueel opvang, maar dat heb ik ook al een beetje uitgezocht en dat viel ons ook best wel mee. Wij werken beide fulltime, maar hebben geen heel hoog inkomen ofzo. Maar goed, daar valt dan ook weer wat van weg natuurlijk. Mijn vriend wil graag 1 dag per week minder werken dan en ik kan eventueel wel 1 dag per week thuis werken. En ach, daar ga ik me nu ook nog niet druk om maken haha.
pi_159466492
quote:
0s.gif Op donderdag 28 januari 2016 14:46 schreef Elleska het volgende:
met een 0uren contract is ook lastig ja. het is toch altijd afwachten hoe het allemaal loopt. redden jullie het financieel als je niet zou werken?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, dat is geen probleem. Hier hetzelfde zijn moeder is ook huisvrouw en ze vond het juist een fijn idee, mijn moeder heeft juist zo iets blijf op je eigen benen staan en word niet financieel afhankelijk van iemand. En nu is zijn moeder bang dat ik straks hetzelfde ga doen als haar..

Hopen op een tweeling of drieling, dan is het duidelijk dat ik thuis blijf haha :D _O-
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 15:04:51 #162
382129 crew  Donna
pi_159466527
:D :D
pi_159467288
haha dat is ook nog een goed plan.
al wil mijn man geen tweeling, laat staan een drieling. zitten we weer met dat probleem.

en tja dat afhankelijk zijn van een man ligt tegenwoordig gelukkig wat anders, of ik zie het anders. als huisvrouw/moeder zonder eigen inkomen betekend gelukkig niet dat je niet op eigen benen kan staan wanneer dat echt nodig is(hopelijk niet). er bestaan in nederland gelukkig dingen zoals de bijstand.
pi_159473764
*lurker ontlurkt

Na laaaaang lurken en lang twijfelen meld ik me hier toch.. Omdat de kinderwens nu vrij concreet geworden is en dat veel te spannend is om voor jezelf te houden!

Korte samenvatting:
Vrouw, 27 jaar, al jaren (10+) samen met vriend, 28 jaar. We weten al jaren dat we beiden graag kinderen willen, maar het juiste moment kiezen blijkt lastig! Er zijn altijd twijfels, eerst vond vriend ons nog te jong, toen wilden we eerst afstuderen, een baan, een huis, enzovoorts.
Het wensenlijstje is nog niet volledig afgestreept, maar we zijn nu wel zo ver dat we er op durven vertrouwen dat alles uiteindelijk wel op z'n pootjes terecht komt.
En toen ging m'n spiraaltje er dus uit (Vandaag. Huu! Eng! :o ).

We gaan op condooms verder, omdat vriend er mentaal nog niet helemaal klaar voor lijkt te zijn (soms wel, soms niet) en ik worstel met de juiste timing vanwege mijn werk.
Ik ben zelfstandig ondernemer, met een aantal grote terugkerende projecten per jaar. Ik ben bang dat ik vanwege een zwangerschap/bevalling een of meerdere van deze projecten kwijtraak. Dus ik zou het liefst een bevalling tussen deze projecten in plannen. Maar ik weet ook dat dat waarschijnlijk niet zo gaat werken. Dus ik probeer het los te laten.

Ik vind het superspannend en vooral ook leuk dat de wens nu bespreekbaar is tussen mij en m'n vriend, maar ik probeer nog wel m'n mond te houden tegen mijn omgeving (die al een tijdje aan het hinten/vragen is wanneer het ervan komt). Vind ik moeilijk, want ik ben een flapuit! :X
En ik moet ook m'n lief niet overvoeren met babypraat.. Dus vandaar dat ik me hier meld! :W
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 20:13:01 #165
382129 crew  Donna
pi_159474154
Haha Goudreinette, hetzelfde schuitje dus. Ik moet bij m`n vriend ook doseren met baby praat, al hebben we het er nu wel steeds vaker over, maar anders wordt hij kriegelig.

Ik vind het ook wel moeilijk, qua omgeving. Ik heb het idee dat het tegenwoordig allemaal heel normaal is om te zeggen dat je 'begint' en vroeg in de zwangerschap dat al bekend te maken enzo. Met vriendinnen heb ik het er wel over, want er zijn een paar die ook hopelijk binnenkort er voor gaan, maar familie wil ik daar een beetje buiten laten. En als ik dan zeg (ja ik, want m`n vriend krijgt nooit vragen uiteraard) dat het ons leuk lijkt, maar nu nog niet, dan zie je ze bijna hopen dat het al zover is.

Ik wil dat het een surprise is! Ik wil niet dat iedereen het al aan ziet komen. Maar goed, dat hou je misschien toch.

Oh en wat betreft plannen. Ja dat gaat inderdaad niet, maar ik snap heel goed dat je dat nu nog zo voelt/denkt.
pi_159474753
DonnaRush, ik las inderdaad behoorlijk wat overeenkomsten tussen jouw vriend en de mijne :) Hij zit hier en daar ook al stiekem wat te informeren bij vrienden die al kindjes hebben en warmt ook steeds meer op voor kindjes in onze omgeving, waar hij dat vroeger alleen maar awkward vond!

Ik wil het eigenlijk zo veel mogelijk geheim houden voor m'n omgeving, juist omdat iedereen er steeds naar vraagt. Straks duurt het nog heel lang voor ik zwanger ben en moet ik steeds aan iedereen updates geven! Dat lijkt me heel ongemakkelijk.

Wat jij zegt over dat men denkt dat het al zo ver is als je aangeeft er ooit wel voor te willen gaan vind ik heel herkenbaar!

Als ik eenmaal zwanger ben wil ik het wel vroeg delen met mijn zusjes en ouders, die weten normaal zo'n beetje alles van me O+ Maar zover is het dus voorlopig nog niet.

Van de vrienden die echt dichtbij ons staan heeft nog niemand kinderen en voor zover ik weet ook geen plannen.. In de familie zou het ook het eerste kleinkind/neefje of nichtje worden.

Ik heb wel een vriendinnetje in vertrouwen genomen, maar voor haar is het ook nog een ver-van-je-bed-show en volgens mij vindt ze het niet super interessant om steeds aan te horen. Vind het wel lastig dat ik mijn enthousiasme en vragen/twijfels nu dus niet echt kan delen!
  Moderator donderdag 28 januari 2016 @ 21:03:05 #167
382129 crew  Donna
pi_159475692
Heel herkenbaar inderdaad. Mijn moeder weet wel een beetje dat we wel redelijk serieus er over zijn, maar zij is geen type om te vragen, dus dat vind ik niet erg.

Ik bespreek wel heel veel met mijn schoonzus. Misschien zou ik haar wel vertellen als we er voor gaan, omdat ik het toch aan een 'echt' iemand kwijt moet.
Mijn broers hebben dus allemaal al kinderen, allemaal jongens zelfs. Stiekem fantaseer ik dan ook over een meisje :P.

Ik hoop dat je je plekje hier in het topic vindt. Dat je hier je enthousiasme, rare dingen en vragen en twijfels kwijt kunt. Vorig jaar heb ik ook een poging gedaan om mee te schrijven, maar ik merk wel dat het toen nog echt te ver weg was. Nu het wat meer vorm krijgt, is dit zeker een fijn topic.
pi_159477545
Dankje!
pi_159677220
Ergens deze maand is m'n (prik)pil uitgewerkt.. en geen nieuwe meer nodig O+.

We hebben wel een vakantie geboekt voor augustus. Zouden jullie het "aandurven" om bijvoorbeeld vanaf april te gaan proberen? (vakantie gaat naar de VS) En dus (met geluk) evt zwanger op vakantie gaan? Nog nooit zwanger geweest dus geen idee m.b.t. misselijkheid enzo.
Ook nog met dat gekke zikavirus enzo. Wie weet in hoeverre dat daar dan ook heerst.
Zou wel heel toevallig zijn allemaal, maar zouden jullie er rekening mee houden?
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_159678636
*O* bijna door naar het volgende topic.

voor je vakantie een goede annuleringsverzekering afsluiten? mocht het niet vertrouwd zijn met zikavirus dat je kan annuleren.
  Moderator vrijdag 5 februari 2016 @ 21:07:35 #171
382129 crew  Donna
pi_159687270
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 12:43 schreef Kirb het volgende:
Ergens deze maand is m'n (prik)pil uitgewerkt.. en geen nieuwe meer nodig O+.

We hebben wel een vakantie geboekt voor augustus. Zouden jullie het "aandurven" om bijvoorbeeld vanaf april te gaan proberen? (vakantie gaat naar de VS) En dus (met geluk) evt zwanger op vakantie gaan? Nog nooit zwanger geweest dus geen idee m.b.t. misselijkheid enzo.
Ook nog met dat gekke zikavirus enzo. Wie weet in hoeverre dat daar dan ook heerst.
Zou wel heel toevallig zijn allemaal, maar zouden jullie er rekening mee houden?
Ik heb echt geen idee wat ik zou doen, nu met dat Zikavirus. Ik vind het toch wel een beetje eng, ook omdat er eigenlijk nog maar heel weinig over bekend is. Augustus is nog 'maar' een half jaar. Ik zou wachten denk ik. Wie weet voel je je echt enorm slecht en dan baal je.
  Moderator vrijdag 5 februari 2016 @ 21:07:55 #172
382129 crew  Donna
pi_159687276
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 13:58 schreef Elleska het volgende:
*O* bijna door naar het volgende topic.

voor je vakantie een goede annuleringsverzekering afsluiten? mocht het niet vertrouwd zijn met zikavirus dat je kan annuleren.
Jah mag je bijna doorschuiven? :D
  vrijdag 5 februari 2016 @ 21:12:14 #173
244125 laziness
In het verleden nogal duizelig
pi_159687388
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 13:58 schreef Elleska het volgende:
*O* bijna door naar het volgende topic.

voor je vakantie een goede annuleringsverzekering afsluiten? mocht het niet vertrouwd zijn met zikavirus dat je kan annuleren.
Die annuleringsverzekering heeft wel strikte voorwaarden. De VS lijkt me niet een land om te kunnen annuleren omdat er daar een paar zika virus gevallen zijn.
Ik heb je lief mijn hele leven
pi_159689487
wat die voorwaarden zijn ligt maar net aan de annuleringsverzekering die je afsluit.

er zijn verzekeringen waar enkel zwangerschap genoeg rede is om te mogen annuleren.
bij veel verzekeringen mag je annuleren als er complicaties zijn. ik denk niet dat het zikkavirus onder complicaties valt maar als het tegen die tijd echt zo groot is als sommige voorspellingen zeggen dat dan kan het best zijn dat er een regeling voor komt. misschien valt het ook allemaal wel mee.

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 februari 2016 21:07 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Jah mag je bijna doorschuiven? :D
neej ik nog niet :N
maar Kirb waar ik op reageerde wel :D

[ Bericht 1% gewijzigd door Elleska op 05-02-2016 22:32:28 ]
  Moderator vrijdag 5 februari 2016 @ 22:53:48 #175
382129 crew  Donna
pi_159690487
Ohh sorry. Verkeerd opgevat. :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')