abonnement Unibet Coolblue
pi_157363484
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 17:15 schreef bogtrotter het volgende:
Ik ben toch niet @kroepoekjemeijer aan het tweeten en zeggen dat niemand haar leuk vindt en dat ze onder de grond moet kruipen of dat ze een rottige nepkop heeft en dat ze een aandachtshoer is en weet ik wat nog. We noemen haar gewoon "Klinkje" omdat Alieke er voor gekozen heeft om zich zo in de wedstrijd te gooien. Als een soort koosnaampje.

Is ook een ander woord dat met een k begint dat ik al heel lang had kunnen gebruiken. Maar ik heb ook manieren en zo praatje niet over meisjes. Zelfs niet over Knikkertje.
Im crying ik ga echt dood om deze discussie :') :') :') Kroepoekje _O_

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 17:16 schreef Banaanhangwagen het volgende:
K2 zoekt K3 was puur een talentenjacht naar de ene beste. Nu doen ze inderdaad dezelfde afvalformat en komen ze er bij de laatste 8 achter van 'oh shit we moeten eigenlijk een groep van 3 vormen uit deze kandidaten'
^O^ Dit

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 november 2015 17:18 schreef Boca_Raton het volgende:
Dat ben ik niet met je eens. Josje was ook een bleek meiske toen ze begon, dat is echt een vamp geworden, sterker en wel. Deze nieuwe meisjes moet je nog leren kennen! Geef dat nou ff tijd.
Oke, maar ze vervangen niet zo maar iedere willekeurige meidengroep. Ze volgen K3 op. En hoe belachelijk iedereen hun ook vind, ze hebben in 17 jaar toch wel een soort respect verdient, en om die hele legacy nu door Klaasje en Hanne naar beneden worden gehaald is kut hoor. :s)
My life is a joke and i'm not laughing anymore.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')