Die kale bolle.quote:Op donderdag 24 december 2015 11:12 schreef computergirl het volgende:
ik ben zo slecht in namendie van de tomatensalade?
Ja ik vond het ook niet echt geweldig; leuk hoor zo'n boeket maar wie wil dat nou eten?quote:Op donderdag 24 december 2015 11:07 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
De bovenste blaadjes zijn niet eens voorzien van zout/azijn/olietje.
Inderdaad.quote:Op donderdag 24 december 2015 21:58 schreef computergirl het volgende:
Mark![]()
Had het alledrie gegund, geen super favoriet dit jaar
Volgens Wiki is het gerecht in de jaren 80 al gedateerd geraakt...quote:Op dinsdag 8 november 2016 21:06 schreef RobinOok het volgende:
Steak Diane? Nog nooit van gehoord. Of gewoon verdrongen, want gadver, dat lijkt me he-le-maal niks!
had ze vorige serie volgens mij ook al, alleen toen met felrode brilquote:Op dinsdag 8 november 2016 21:30 schreef RobinOok het volgende:
En wat ziet Monica eruit als de zus van Geert Wilders?
quote:Op dinsdag 8 november 2016 21:35 schreef computergirl het volgende:
[..]
had ze vorige serie volgens mij ook al, alleen toen met felrode bril
Talentje hoor. Zo jong en al zoveel smaak.quote:
Over the top broodje shoarma.quote:
Wel een beetje te weinig afvallers tijdens de eerste dag.quote:Op dinsdag 6 december 2016 22:00 schreef computergirl het volgende:
De opzet is dit jaar veranderd, ik vind het wel leuk zo. Gelijk iedereen die door de eerste ronde is tegen elkaar strijden
neeeee, dan is het programma veel te snel weer overquote:Op woensdag 7 december 2016 17:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Wel een beetje te weinig afvallers tijdens de eerste dag.
Hadden wat mij betreft wel meer dan 2 mogen zijn.
Alleen dat gebit van hem.quote:Op donderdag 15 december 2016 12:55 schreef fliert het volgende:
Geweldige chef ook die Alyn Williams, moet een voorecht zijn daarvoor te werken.
Morgen 21u Beeb2.quote:Over the next three nights, enormous challenges and life-changing cooking experiences lie ahead for the chefs who have made it to this final week of the competition.
The remaining four chefs start the finals week with a once-in-a-lifetime opportunity to cook at one of the most prestigious events in the culinary calendar, The Chef's Table. Descending on a London location are 28 heavyweights of modern gastronomy. This is a potentially career-changing moment for the finalists to showcase their own food for their idols. Guests include Michelin-starred chefs Michael Caines MBE, Sat Baines, Nieves Barragan Mohacho, Simon Rogan, Jonny Lake and Claude Bosi, as well as previous finalists and winners including Anton Piotrowski, who went on to achieve a Michelin star.
Each finalist is in charge of one of the menu's four courses - starter, fish, main and dessert. Over five tense hours, under the close scrutiny of Marcus and Monica, the chefs prepare every single element of their ambitious dishes. The pressure is immense, the chefs have to take their food to a whole new level by executing 30 plates in the most terrifying service they have ever faced. If the finalists want to show that they have the talent to be a culinary star of the future, they have to deliver faultless dishes to both excite and impress the most discerning diners in the country.
Ik kijk nu net pas en ik vind haar schattig. Gewoon 30 klanten waar ik voor kook met mijn smaken en geen 30 Michelinsterrenchefs. Goede attitude.quote:
kinderachtige opmerking. Marcus was/is onder de indruk van hem maar dan moet hij beter werk opleverenquote:Op woensdag 21 december 2016 01:07 schreef golfer het volgende:
Jammer van de creme brûlée van Arnoud.
Maar ja. MC BBC, dus geen Fransman laten winnen.
Ja, ik wil er ook heen, maar wordt lastig daar een reservering te krijgen denk ik.quote:Op woensdag 21 december 2016 21:35 schreef minilot het volgende:
Heh. We zitten hier op de bank tegelijkertijd naar goedkope vliegtickets naar Oslo te Googlen.
Maaemo:
Lunchen kan altijd.quote:Op woensdag 21 december 2016 22:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, ik wil er ook heen, maar wordt lastig daar een reservering te krijgen denk ik.
Ja, die mag ook bij mij in de keukenquote:Op woensdag 21 december 2016 23:10 schreef minilot het volgende:
En wat was die Ierse sous chef een schatje!
Hij zou gek zijn als hij een restaurant opent.quote:Op vrijdag 23 december 2016 01:17 schreef golfer het volgende:
Geweldige gerechten alle 3.
Mijn keuze ging tussen Elly en Gary, maar Gary was absoluut foutloos en 3 briljante gerechten.
Elly komt er op haar jonge leeftijd echt ook nog wel aan de top.
Ben benieuwd of Gary nu leraar-kok blijft of toch besluit z'n eigen restaurant te openen.
Dilemma.
Als leraar overdag vaste werktijden en tijd voor z'n 5 (!!) roodharige kinderen, of als eigenaar-kok van een top-restaurant heel erg veel uren gaan draaien.
Voorlopig blijft ie inderdaad leraar en wil ie wat TV-werk gaan doen:quote:Op vrijdag 23 december 2016 09:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Hij zou gek zijn als hij een restaurant opent.
quote:Speaking about his plans for the future, Gary comments: “My main objective is to continue with my career in education and winning MasterChef: The Professionals is going to provide me with a unique platform that hopefully will open the door to some very interesting opportunities. I would love to use my experience in the competition to help enhance the profile of culinary education.
“If I was to dream, the perfect project alongside teaching, it would be doing more TV. I absolutely loved the environment and the team work it takes to pull something like this together. I have so much respect for the people that worked on the show. It’s very similar bond between the team that you would find in a very good kitchen amazing to be part of.”
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |