Als het maar lekker is.quote:Op donderdag 26 november 2015 20:43 schreef AnneX het volgende:
Helaas voor de leuke bitterballenmeisjes: dragen zullie lange mouwen óver de handschoenen heen.
Je wilt niet weten welke huidbacterien van de armen door de mouwen over de handschoenen óp de kroketten vallen.
Dan maar machinaal
Alsof die bacteriën hoge temperaturen overleven, zou me meer zorgen maken om de mensen die aan je voorgewassen zakjes sla zitten...quote:Op donderdag 26 november 2015 20:43 schreef AnneX het volgende:
Helaas voor de leuke bitterballenmeisjes: dragen zullie lange mouwen óver de handschoenen heen.
Je wilt niet weten welke huidbacterien van de armen door de mouwen over de handschoenen óp de kroketten vallen.
Dan maar machinaal
waarom niet?quote:
Tussen het gereedschap en de troep vind jij goed? Wordt lekker vet allesquote:
smeert lekkerquote:Op donderdag 26 november 2015 20:51 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Tussen het gereedschap en de troep vind jij goed? Wordt lekker vet alles
gefrituurde rijst in een vuilniszakjequote:Op donderdag 26 november 2015 20:54 schreef golfer het volgende:
Die crushimachine.
Sowieso gefrituurde sushi.
ik snap nog steeds niet wat daarmee bedoelt wordtquote:
Weet jij waarom juist bevroren wilde zalm zo goedkoop is? Daar betaal ik 2 euro voor per 250 gram (2 stuk) bij de Aldi (in Duitsland). Gekweekt is het een stuk duurder, zeker biologisch gekweekt. Is het omdat wilde zalm direct ingevroren wordt en daarom goed te bewaren is?quote:Op vrijdag 20 november 2015 15:42 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je moest eens weten hoeveel vers op de markt ontdooide diepvries is
En Sofie die even vol ongeloof vroeg: 'denkt u nou nooit: wat doe ik nou eigenlijk?'quote:Op donderdag 26 november 2015 21:50 schreef Tomatenboer het volgende:
ingenieurs voor kraakbeleving / geluidbeleving.
Vermoed het, jaquote:Op donderdag 26 november 2015 21:52 schreef Felagund het volgende:
[..]
Weet jij waarom juist bevroren wilde zalm zo goedkoop is? Daar betaal ik 2 euro voor per 250 gram (2 stuk) bij de Aldi (in Duitsland). Gekweekt is het een stuk duurder, zeker biologisch gekweekt. Is het omdat wilde zalm direct ingevroren wordt en daarom goed te bewaren is?
Kweekvis is als bio-industrie. Vraag me af hoe de biologische viskwekerijen dat beter kunnen doen, afgezien meer ruimte per vis en hoe ze voorkomen dat kweekvis en ziektes zich verspreiden buiten de bassins.quote:Op donderdag 26 november 2015 21:52 schreef Felagund het volgende:
[..]
Weet jij waarom juist bevroren wilde zalm zo goedkoop is? Daar betaal ik 2 euro voor per 250 gram (2 stuk) bij de Aldi (in Duitsland). Gekweekt is het een stuk duurder, zeker biologisch gekweekt. Is het omdat wilde zalm direct ingevroren wordt en daarom goed te bewaren is?
Dat is forellenkweek geweest waarschijnlijk.quote:Op vrijdag 27 november 2015 18:25 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Kweekvis is als bio-industrie. Vraag me af hoe de biologische viskwekerijen dat beter kunnen doen, afgezien meer ruimte per vis en hoe ze voorkomen dat kweekvis en ziektes zich verspreiden buiten de bassins.
Ik heb lang geleden een viskwekerij gezien, was in bassins langs een beek. Dat is echt lijf aan lijf en geen mogelijkheden om zich als school te verplaatsen.
Ja. Ik heb geprobeerd om er nog eens naar te kijken, maar er zijn bijzonder weinig beelden van te zien. Je kan niet echt in het water kijken.quote:Op vrijdag 27 november 2015 18:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is forellenkweek geweest waarschijnlijk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |