Ik ben geen kok, maar weet wel hoe je vlees moet garen. Is gewoon onkunde.quote:
Schrijf een brief naar de krant.quote:Op zondag 6 december 2015 17:31 schreef habitue het volgende:
[..]
Ik ben geen kok, maar weet wel hoe je vlees moet garen. Is gewoon onkunde.
Goede reply wel.quote:
Al jaren geen Grieks meer gegeten want hou niet zo van alleen maar hompen vlees. Maar kan me herinneren dat ik de laatste keer ossenhaas had besteld en kreeg 2 stukken heerlijk mals en medium.quote:Op zondag 6 december 2015 15:04 schreef sirdanilot het volgende:
Volgens mij is alles bij de griek altijd helemaal doorbakken.
Hoe ze het in griekenland zelf eten weet ik niet want daar ben ik nooit geweest, maar in NL bij de griek nooit niet-doorbakken vlees gezien.
We willen topvoedsel en ervaring voor beschamend lage prijzen.quote:
Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.quote:
Gebruikte ingrediënten hoeven niet per se duur te zijn en grillen is niet moeilijk.quote:Op zondag 6 december 2015 17:44 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.
Nogmaal een steak goed bakken kost niks extra's en is makkeljk te leren. Is nog goedkoper ook qua energie en tijd.quote:Op zondag 6 december 2015 17:40 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
We willen topvoedsel en ervaring voor beschamend lage prijzen.
Als je daar over nadenkt kan dat niet natuurlijk.
Zoals ik al beweerde maken ze misschien 8 euro 50 winst op zoiets.
Daar moet je een bedrijf met personeel draaiende van houden...
Die hebben andere bijverdiensten.quote:
Maar dat was hier dus duidelijk niet het geval.quote:Op zondag 6 december 2015 17:44 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Niet als je kwaliteitsingrediënten gebruikt en mensen die er verstand van hebben in dienst wil hebben. Dan is het echt marginaal hoor.
Tuurlijk, állemaalquote:
http://www.grieksrestaurantpatmos.nl/quote:Op zondag 6 december 2015 18:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maar dat was hier dus duidelijk niet het geval.
Dat zijn uw woorden.quote:
Voor u altijd graag gedaan.quote:Op zondag 6 december 2015 18:45 schreef RobinOok het volgende:
Griek, Wormerveer, nou, bedankt voor de tip.
Het is sowieso verstandig om de mixed grill over te slaan. Het is namelijk heel moeilijk om de garing van alle stukken goed te krijgen, daarvoor moet je het vlees goed kennen en heel goed kunnen snijden. Vervolgens zijn het dan de budgetrestaurants die het aldoor aanbieden, en die leggen de lat bij allemaal warm en gaar.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:29 schreef RobinOok het volgende:
Wat een treurnis. Nou weet ik weer waarom we nooit naar de Griek gaan, maar ja, ik had opeens zin in gekruid, gegrilld vlees. Maar niet compleet grijs gegaard! Misschien gebeurt dat omdat ze het bevroren op de grill leggen of zo? Of omdat er mensen eten die wel alles kapotgegaard willen hebben? Ik weet niet. Ik vind het veel geld voor slecht eten wat ik stuk voor stuk zelf beter en dus ook goedkoper klaar zou maken....
Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?quote:Op maandag 7 december 2015 11:10 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Het is sowieso verstandig om de mixed grill over te slaan.
Voor een mixed grill kan je beter naar een balkan/kroaat, die gebruiken vetter vleesquote:Op maandag 7 december 2015 17:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?
Lief dacht een beetje zoals jij en nam dorade. Nou, dan liever mixed grill....
Geen idee, ik ga eigenlijk nooit naar een Griek. Misschien is dat een idee? Niks tegen Grieken verder maar als je die keuken je niet veel meer te bieden heeft dan een missed grill dan zou ik een restaurant van een andere etniciteit opzoeken. Want wanneer heb je voor het laatst een goede mixed grill gegeten, en hoeveel slechte staan daar tegenover?quote:Op maandag 7 december 2015 17:09 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Daarvoor ga ik nou juist naar de Griek. Wat moet je er anders doen?
Lief dacht een beetje zoals jij en nam dorade. Nou, dan liever mixed grill....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |