Ik kwam er vandaag pas achter dat er veel soorten sriracha zijn! Van mild pittig tot ridicuul pittig Dus geen idee wat RobinOok heeft gebruiktquote:Op zondag 15 november 2015 13:45 schreef Myraela het volgende:
Zoveel sriracha. Ik ben echt een mietje, twee druppels op een broodje is mijn max. Maar ik vind het wel enorm lekker.
Oh echt. Dan moet ik een mildere hebben, haha.quote:Op zondag 15 november 2015 22:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik kwam er vandaag pas achter dat er veel soorten sriracha zijn! Van mild pittig tot ridicuul pittig Dus geen idee wat RobinOok heeft gebruikt
Ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Feestelijk.quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Toch wil ik eerst die binnenkant zien voor ik 'm goedkeur!quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Hij was perfect medium (en een ietsiepietsie rare), zoals ik mijn vlees graag heb. Het opeten ging te snel om er een foto van te maken.quote:Op zondag 22 november 2015 13:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toch wil ik eerst die binnenkant zien voor ik 'm goedkeur!
Was ie mooi rood?
Ik heb het een tijdje geleden ook gemaakt en ik vond het erg lekker. Maar mijn man vond het niet veel aan dus de stand staat weer gelijk. Al is hij sowieso een gekookte ei-hater.quote:Op donderdag 12 november 2015 20:10 schreef RobinOok het volgende:
Potverdorie! Is de stand weer gelijk. Zo ongeveer. Grrrrr.
Nee ik heb er rap een bron bij gezetquote:
Ja, ik zag hem daar helemaal klaar liggen en dacht: die moet ik ook!quote:Op zondag 22 november 2015 19:30 schreef Dragonberry het volgende:
Ziet er goed uit die kip. Geïnspireerd door masterchef Australië?
Oh ja, de bombay-eieren! Ze vielen hier erg in de smaak. Met bonuspunten omdat ook mijn 4-jarige ervan gesmuld heeftquote:Op zondag 22 november 2015 18:27 schreef Lot_1 het volgende:
[..]
Ik heb het een tijdje geleden ook gemaakt en ik vond het erg lekker. Maar mijn man vond het niet veel aan dus de stand staat weer gelijk. Al is hij sowieso een gekookte ei-hater.
Ik kwam laatst shakshuka tegen, dat lijkt er erg op:
[ afbeelding ]
bron
Met knoflooksaus en shoarma lijkt mij ook een goede.quote:Op woensdag 25 november 2015 14:43 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb net een kapsalon op, maar ik krijg er toch trek van.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |