Ik ook! En dat soepje van minilot doet me denken aan de amper juha die mijn oma wel eens maakt:quote:Op vrijdag 13 november 2015 11:17 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Lijkt me super leuk! Ik ben voor!
Stukken toffer dan die bak challenge van laatst (waar m'n collega's erg teleurgesteld over zijn dat ie afgelopen is)
Tof! En ziet er prachtig uitquote:Op zaterdag 14 november 2015 03:42 schreef Fancyschmancy het volgende:
Sinds kort heb ik (eindelijk!) een wafelijzer, en heb ik hartige wafels geinspireerd op socca (een Franse kikkererwtenpannenkoek) gemaakt, met met paprikaspread, manchego, een eitje een gestoofde prei
[ afbeelding ]
*snufsnuf*quote:Op zaterdag 14 november 2015 03:42 schreef Fancyschmancy het volgende:
Sinds kort heb ik (eindelijk!) een wafelijzer, en heb ik hartige wafels geinspireerd op socca (een Franse kikkererwtenpannenkoek) gemaakt, met met paprikaspread, manchego, een eitje een gestoofde prei
[ afbeelding ]
Misschien even een n00b vraag. Naar zijn de wafels zelf gewoon van normaal naturel wafelmix of zit daar ook nog iets speciaals in?quote:Op zaterdag 14 november 2015 03:42 schreef Fancyschmancy het volgende:
Sinds kort heb ik (eindelijk!) een wafelijzer, en heb ik hartige wafels geinspireerd op socca (een Franse kikkererwtenpannenkoek) gemaakt, met met paprikaspread, manchego, een eitje een gestoofde prei
[ afbeelding ]
Dankjewel!quote:Op zaterdag 14 november 2015 15:30 schreef zeefje het volgende:
[..]
Misschien even een n00b vraag. Naar zijn de wafels zelf gewoon van normaal naturel wafelmix of zit daar ook nog iets speciaals in?
Mooie foto trouwens, kreeg er trel van
Kuch kuch.. haha ja.quote:Op zaterdag 14 november 2015 13:14 schreef minilot het volgende:
[..]
*snufsnuf*
..ruik ik daar een foodblogger?
Prachtwafel!
Die wafelsquote:Op zaterdag 14 november 2015 03:42 schreef Fancyschmancy het volgende:
Sinds kort heb ik (eindelijk!) een wafelijzer, en heb ik hartige wafels geinspireerd op socca (een Franse kikkererwtenpannenkoek) gemaakt, met met paprikaspread, manchego, een eitje een gestoofde prei
[ afbeelding ]
Thanksquote:Op zaterdag 14 november 2015 15:37 schreef Fancyschmancy het volgende:
[..]
Dankjewel!
Ik heb ze van kikkererwtenmeel gemaakt (gram flour), koop je bij sommige Turkse winkels en toko's met Indiase producten. Verder zit er olijfolie + stijfgeslagen eiwit, een eidooier en gerookt paprikapoeder door.
ik ben momenteel de BBA challenge aan het terug lezen. Een heleboel bloggers die jaren geleden allemaal elke week een recept uit zelfde broodbakboek gemaakt hebbenquote:Op vrijdag 13 november 2015 09:43 schreef minilot het volgende:
Lijkt bijna een forumkookclubje zo. Iedereen hetzelfde maken & recenseren.
Lijkt me niet zo bijzonder eigenlijk.quote:Op zondag 15 november 2015 13:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bara met Eitje
Surinaamse bara, gehalveerd en geroosterd in de broodrooster. Met een zachtgekookt eitje.
Toen ook nog maar sriracha erover.
[ link | afbeelding ]
Bara met Ei en Sriracha
dat ziet er lekker uitquote:Op zondag 15 november 2015 13:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bara met Eitje
Surinaamse bara, gehalveerd en geroosterd in de broodrooster. Met een zachtgekookt eitje.
Toen ook nog maar [ur=http://www.aziatische-ingredienten.nl/sriracha/]sriracha[/url] erover.
[ link | afbeelding ]
Bara met Ei en Sriracha
Bara! Daar zou ik nou wel trek in hebben.quote:Op zondag 15 november 2015 13:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Bara met Eitje
Surinaamse bara, gehalveerd en geroosterd in de broodrooster. Met een zachtgekookt eitje.
Toen ook nog maar [ur=http://www.aziatische-ingredienten.nl/sriracha/]sriracha[/url] erover.
[ link | afbeelding ]
Bara met Ei en Sriracha
Ik kwam er vandaag pas achter dat er veel soorten sriracha zijn! Van mild pittig tot ridicuul pittig Dus geen idee wat RobinOok heeft gebruiktquote:Op zondag 15 november 2015 13:45 schreef Myraela het volgende:
Zoveel sriracha. Ik ben echt een mietje, twee druppels op een broodje is mijn max. Maar ik vind het wel enorm lekker.
Oh echt. Dan moet ik een mildere hebben, haha.quote:Op zondag 15 november 2015 22:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik kwam er vandaag pas achter dat er veel soorten sriracha zijn! Van mild pittig tot ridicuul pittig Dus geen idee wat RobinOok heeft gebruikt
Ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Feestelijk.quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Toch wil ik eerst die binnenkant zien voor ik 'm goedkeur!quote:Op zaterdag 21 november 2015 19:17 schreef vinnypassy het volgende:
Hertenbiefstuk met rode portsaus, gegrilde asperges, gebakken champignons (beide groentjes aan het eind even snel door een olijfolie/knoflook/peterseliedressing gehuld) en aardappelpurree. Zo lekker dat het in vijf minuten op was.
[ afbeelding ]
Hij was perfect medium (en een ietsiepietsie rare), zoals ik mijn vlees graag heb. Het opeten ging te snel om er een foto van te maken.quote:Op zondag 22 november 2015 13:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toch wil ik eerst die binnenkant zien voor ik 'm goedkeur!
Was ie mooi rood?
Ik heb het een tijdje geleden ook gemaakt en ik vond het erg lekker. Maar mijn man vond het niet veel aan dus de stand staat weer gelijk. Al is hij sowieso een gekookte ei-hater.quote:Op donderdag 12 november 2015 20:10 schreef RobinOok het volgende:
Potverdorie! Is de stand weer gelijk. Zo ongeveer. Grrrrr.
Nee ik heb er rap een bron bij gezetquote:
Ja, ik zag hem daar helemaal klaar liggen en dacht: die moet ik ook!quote:Op zondag 22 november 2015 19:30 schreef Dragonberry het volgende:
Ziet er goed uit die kip. Geďnspireerd door masterchef Australië?
Oh ja, de bombay-eieren! Ze vielen hier erg in de smaak. Met bonuspunten omdat ook mijn 4-jarige ervan gesmuld heeftquote:Op zondag 22 november 2015 18:27 schreef Lot_1 het volgende:
[..]
Ik heb het een tijdje geleden ook gemaakt en ik vond het erg lekker. Maar mijn man vond het niet veel aan dus de stand staat weer gelijk. Al is hij sowieso een gekookte ei-hater.
Ik kwam laatst shakshuka tegen, dat lijkt er erg op:
[ afbeelding ]
bron
Met knoflooksaus en shoarma lijkt mij ook een goede.quote:Op woensdag 25 november 2015 14:43 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb net een kapsalon op, maar ik krijg er toch trek van.
quote:Op vrijdag 4 december 2015 10:53 schreef vinnypassy het volgende:
Dat is inderdaad een erg goed gelukte foto
Dank jullie wel!quote:Op vrijdag 4 december 2015 11:26 schreef Lot_1 het volgende:
eens sowieso een leuke blog N0a, ik heb er al een aantal keren iets van gemaakt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |