Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:14 |
bbc website Vanaf woensdag 5 Augustus, om 21 uur op BBC 1. En spin-off show genaamd an Extra Slice komt op BBC 2 de deelnemers [ Bericht 7% gewijzigd door Sunnythesun op 20-08-2015 07:59:59 ] | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:15 |
Ik moet dat soda bread toch eens proberen | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:16 |
http://www.etenenzo.nl/blog/2013/02/janneke-bakt-soda-bread deze lijkt mij een goed begin, alle drie de meelsoorten in huis | |
Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:17 |
Dat diepe insnijden is wel key.. denk dat ik daar veel te voorzichtig mee was. | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:18 |
Ik heb komende zondag hier de ruimte, kan kijken of het lukt. Waar haal je dat soda-gebeuren? | |
Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:19 |
Natuurwinkels. | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:19 |
Heb alleen een oven die tot 200 gaat zou dat kunnen? | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:19 |
stokbrood | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:20 |
Wat is soda bread? Met gist gewoon? Oeh lala baguette | |
Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:20 |
Nee juist zónde gist. Met bicarb soda spul.. | |
RobinOok | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:20 |
Oooooh, geilste GBBO conversatie ooit: Mel met onderdanig, geil vraagstemmetje "is it overwooorked?" Paul antwoordt met sexy, confident voice "it is overworked". Aaaaaaaaggghhhhgggggg... geiler kan niet!!! | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:21 |
Geen roggebloem in huis maar ik bookmark hem ff want ik moet morgen toch nog ff naar de stad. | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:21 |
| |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:21 |
Jaaa, wat een eerste opdracht zeg! Een blinde aap kan nog wel een lekker sodabread maken! Gelukkig nu baguette, hehe. Geen makkie om goed te krijgen. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:22 |
ik heb geen prooving drawer haha schrijf je dat wel zo | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:22 |
Lange rijstijden zijn key. Brood ala Vincent Talieu | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:24 |
Nu maar hopen dat m'n eerste soda bread niet mislukt dan | |
Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:25 |
Sorry hoor, maar het is nog best tricky om goed te krijgen zéker met die vullingen.. | |
Negentiendertig | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:25 |
He poep, het begin gemist maakten ze soda bread? Dat eten wij altijd met feestdagen, zelfgemaakt even terugkijken van het weekend. Baguettes zijn lastig, ben benieuwd | |
motorbloempje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:25 |
Oh, fffuuu, vergeten nou ja, dan zo maar de iPlayer aanslingeren ! | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:25 |
Volgens mij moet je ze redelijk in de lengte insnijden Niet dwars in ieder geval. | |
Zo-is-dat | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:26 |
Ahhh allemaal verkeerd in gesneden, wat jammer Wel pittige opdracht als je dat niet vaker gedaan hebt! | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:26 |
Insnijden met een lamelle, ik gebruik mijn scheermesjes zonder standaard. En ik bak in een braadpan voor oven-inception / extra stoom. Toch vind ik het vormen van de baguette het lastigste. | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:27 |
Man gorilla | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:28 |
Eh die baguettes van die opa zijn net batards | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:28 |
Veel bleekscheten | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:29 |
Heeft er überhaupt iemand met stoom gewerkt? | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:29 |
Ja een aantal. | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:30 |
Die oma met haar commentaar is veel leuker dan onze mevrouw Hak | |
Negentiendertig | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:33 |
Korovai?! | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:35 |
Bruidsbrood | |
Postbus100 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:35 |
Mel was goed op dreef | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:36 |
Oh gottegot... 3d sculptures met 3 verschillende soorten deeg | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:37 |
Knutselen met brood | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:39 |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:40 |
Dit is toch wel echt het meest verrukkelijke programma ter wereld Prrrr | |
Negentiendertig | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:42 |
Doughverload. Word melig (ha!) van dit programma. Té leuk. | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:43 |
Toch kan je niet in 5 uur een fatsoenlijk goed gerezen brood krijgen. En het dan ook in bepaalde vorm plus vulling. Dus als amateur broodbakker kijk ik met tegenzin | |
Sunnythesun | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:44 |
Ze hebben zo lade he, dat versnelt de rijs. Die leeuw ziet er veelbelovend uit.. | |
Zo-is-dat | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:44 |
Dit! Genieten! | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:45 |
Jullie al favorieten? Ik vind ze allemaal snoezig, maar Ian wel het gaafst | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:48 |
ik ben veel te slecht in namen | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:48 |
Die leeuwenkop though | |
Zo-is-dat | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:49 |
zie wat er staat!! | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:49 |
die leeuw! | |
Negentiendertig | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:50 |
Zoveel brood in vijf uur?! | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:54 |
Underproofd and underbaked is een kwestie van tijd. Echt brood heeft meer tijd nodig. Dus de jury mag ze daar niet op afrekenen. | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:56 |
Ian en Alvin | |
Zo-is-dat | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:56 |
Niet mee eens, je kan je keuze van recepten natuurlijk aanpassen op de tijd die je hebt. Een zuurdesem brood gaat niet een zoet gist brood bijvoorbeeld wel | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:57 |
Eens. Je weet van tevoren hoeveel tijd iets kost. Zeker met de showstopper en de signature bake, want die mochten ze oefenen. | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:59 |
Ian is net een oudere Rutger qua looks. En terecht van die speciale top commendation naar Paul Lion's King | |
PaarsBeestje | woensdag 19 augustus 2015 @ 21:59 |
Oh! Volgende week dessert week! | |
Zo-is-dat | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:00 |
Kan nu al niet wachten tot volgende week! | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:02 |
Wel een heel beperkte manier van naar brood kijken. Ook ik bak een paar keer per week brood met een langdurige koude rijs (16 tot 24 uur), maar ik maak ook vaak zat andere soorten broodjes en broden met specifieke recepten die met een rijs van twee uur, brood vormen en daarna nog een narijs van een half uur tot twee uur echt perfect worden, en dan blijf je wel degelijk binnen de vijf uur. Zeggen dat 'echt' brood altijd een heel lange rijs nodig heeft klinkt alsof je alle broodtradities in de wereld negeert waar fantastische broden binnen vier uur of soms zelfs nog minder tijd worden gebakken. Er is meer dan alleen het soort brood dat jij bedoelt. | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:04 |
En ik dacht dat Paul wel star baker zou worden voor die razend knappe leeuwprestatie. Ik vond het niet eens echt mooi, maar kon er wel aan zien hoe verschrikkelijk moeilijk het is om zoiets met gistdeeg voor elkaar te krijgen | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:05 |
technical challenge was te slecht denk ik | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:08 |
Ja, da's waar.. De baguetteronde was sowieso vrij dramatisch! Als je dat soort brood vormen en snijden niet al een paar keer geoefend hebt is het ook haast niet te doen.. | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:12 |
Klopt, dat is zo. Het is net welke techniek je gebruikt en voor welke soort brood je wilt gaan. Alleen daarom al zou ik mij niet opgeven voor het origineel en HHB. Ik heb geen zin in een competitie, beperkt de tijd krijgen. Voor commerciële doeleinden is tijd geld. Het is hard aanpoten, veel volume laten rijzen, bakken en gebruik maken van de rijskamers is dan een geschenk uit de hemel. Houd het daarom als hobby en voor mezelf. Lekker kleinschalig aanklooien. Wat de deelnemers doen zou ik ze niet snel nadoen. Heb tijdens bakken nooit haast, het is voor mij een perfect onthaastmoment. Ben dus niet geschikt voor deze programma's maar het blijft leuk om te volgen | |
kazy | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:19 |
Wat een leuke serie is dit toch! Die leeuw, wow! Mijn favoriet op dit moment is dat jonge meisje. Geen idee hoe ze heet. En volgende week desserts | |
Lienekien | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:26 |
Mel deed zijn Liverpudlian accent na. | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:29 |
+1 | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:30 |
mijn favo op moment is de pakistaanse man met baard | |
Lienekien | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:34 |
Tamal? Die heeft Indiase ouders. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:49 |
sunny kan je de OP misschien nog aanpassen? Zit verwijzing in naar de deelnemers van vorig jaar. en het is blijkbaar al serie 6? http://thegreatbritishbakeoff.co.uk/bakers/series-6/ | |
HaverMoutKoekje | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:51 |
ja bedankt voor deze belangrijke terechtwijzing | |
motorbloempje | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:53 |
Die Afro met d'r onopgemaakte bed | |
Lienekien | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:56 |
Terechtwijzing? Ok, wat jij wil. | |
minilot | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:58 |
En anders ik morgen wel hoor. Nu niet, zit mobiel wegens Ziggo-storing.. | |
friekin_ | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:58 |
Mary Berry had zich vanmorgen op bbc2 radio al versproken | |
Lienekien | woensdag 19 augustus 2015 @ 22:59 |
'Sadly, we had to say goodbye to Dorret'? | |
Joosie200 | woensdag 19 augustus 2015 @ 23:00 |
Haar naam is Flora Beetje Anouk like maar dan jonger [ Bericht 19% gewijzigd door Joosie200 op 19-08-2015 23:05:44 ] | |
friekin_ | woensdag 19 augustus 2015 @ 23:02 |
Ja. Ze dacht dat er al drie afleveringen uitgezonden waren. | |
Lienekien | woensdag 19 augustus 2015 @ 23:02 |
Ach gos. | |
motorbloempje | woensdag 19 augustus 2015 @ 23:25 |
Daarom ook gewoon naar Radio1 luisteren | |
Sunnythesun | donderdag 20 augustus 2015 @ 08:01 |
Plaatje en linkje naar de bakkers aangepast Mini of Isa moeten ff de titel doen.. | |
minilot | donderdag 20 augustus 2015 @ 08:31 |
Serie #6 it is! Vanavond de baguettes naar recept van Paul Hollywood proberen (Het GBBOrecept van gister staat al op de BBC-website), kijken wat ik er van 'bak'. Heh. | |
HaverMoutKoekje | donderdag 20 augustus 2015 @ 09:00 |
Bedankt sun en mini | |
kazy | donderdag 20 augustus 2015 @ 09:16 |
Oh dat staat snel online! Ik ga het recept ook even opzoeken. Ik ben benieuwd naar je resultaat! | |
minilot | donderdag 20 augustus 2015 @ 09:24 |
Ook snel online, de lollige en scherpe recensie van RadioTimes van de aflevering van gisteren: http://www.radiotimes.com(...)15-week-three-review
| |
minilot | donderdag 20 augustus 2015 @ 09:29 |
Zo verkeerd. En toch zo leuk! | |
MutedFaith | donderdag 20 augustus 2015 @ 10:09 |
Kun je GBBO ook ergens op internet terugkijken? Want ik vergeet steeds te kijken, maar wil 't wel zien. | |
Crumpette | donderdag 20 augustus 2015 @ 10:17 |
"paul is punching bread and shattering dreams in there.." | |
minilot | donderdag 20 augustus 2015 @ 17:11 |
Wie zich ook eens aan baguettes zou willen wagen, dit is een reuze behulpzaam filmpje van hoe het echt moet: | |
Postbus100 | donderdag 20 augustus 2015 @ 19:49 |
Op Firefox of chrome de add-on van Hola installeren en vervolgens op de iPlayer van de BBC kijken. Werkte voorgaande jaren in ieder geval. | |
Zo-is-dat | donderdag 20 augustus 2015 @ 20:06 |
Mooi filmpje! Heb je ze al gebakken? | |
HaverMoutKoekje | donderdag 20 augustus 2015 @ 20:42 |
moet je even in broodbak topic spieken, alhier te CUL. bij mij staat er nu een sodabread in de oven | |
Grutsk | vrijdag 21 augustus 2015 @ 12:57 |
Kan ik dit ook online ergens terugkijken? | |
HaverMoutKoekje | vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:15 |
Lees eens een paar Posts naar boven? | |
Seß | vrijdag 21 augustus 2015 @ 14:20 |
Vanavond weer een extra plakje van de grote afbakwedstrijd! Wat is die studio groot geworden trouwens. 22:00 BBC2 [ Bericht 9% gewijzigd door Seß op 21-08-2015 14:22:47 (Details uitzending toegevoegd) ] | |
Grutsk | vrijdag 21 augustus 2015 @ 18:47 |
Oh sorry, deed dit even snel tussendoor en had niet goed gelezen. Dank. | |
Grutsk | vrijdag 21 augustus 2015 @ 20:31 |
Ok, ik ben helemaal fan. Dit is zoveel leuker dan HHB | |
Erasmo | vrijdag 21 augustus 2015 @ 23:07 |
Baguettes zijn vreselijk lastig om te maken | |
Isabeau | zondag 23 augustus 2015 @ 20:59 |
Zo, eindelijk tijd gehad om te kijken En inderdaad, die leeuw was indrukwekkend De fiets overigens ook. Ik dacht van te voren dat dat niets kon worden, een fiets van brood. Maar ik had het helemaal mis Dorret zat al de hele tijd op het randje van weg gaan, dus niet zo gek dat ze nu uiteindelijk moest gaan. | |
minilot | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:38 |
Vanavond dessertavond! | |
Isabeau | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:42 |
Ik zit nog te bedenken of ik vanavond of morgen ga kijken. Ik vind het namelijk leuk om van te voren te weten wie meesterbakker en wie -bakker worden Dan let ik meer op die mensen, vind ik leukere tv dan op het eind denken: oh, maar deed hij/zij het echt zoveel slechter dan X? | |
minilot | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:45 |
Gewoon ff de Britse radio aanzetten, misschien verklapt Mary Berry het wel weer per ongeluk. | |
Isabeau | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:46 |
zo'n blundertje zal ze toch niet weer maken | |
Lienekien | woensdag 26 augustus 2015 @ 10:57 |
Eens kijken of ik eraan toekom om dit Mary Berryrecept te maken voor vanavond 9 uur. http://www.bbc.co.uk/food/recipes/ginger_and_treacle_60494 | |
Rorsach | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:14 |
Shit, deze aflevering moet ik live missen. Geen BBC op de camping in Gulpen helaas. Al wel geprogrammeerd ieg. | |
motorbloempje | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:24 |
Owh... m'n man is nog niet terug van z'n werk met de boodschappen. Hopelijk komt hij binnen nu en 10 minuten binnen zetten, want dan kan ik koken en kunnen we met het eten live kijken | |
GotC | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:29 |
Ik heb ook het resultaat een Mary Berry recept in de koelkast staan . Tot nu toe elke week de afleveringen gevolgd wb dingen bakken. Zo heb ik voor het eerst een brood gebakken vorige week en de week daarvoor voor het eerst koekjes | |
motorbloempje | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:32 |
Lekker! Leuk idee ook. Ik vergeet dat soort dingen altijd al denk ik elke keer "ik ga wat bakken en dan twitteren voor de #extraslice maar helaas, weer vergeten | |
Postbus100 | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:45 |
Bijna | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 20:58 |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:03 |
Crème brulee! | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:04 |
onder de grill is toch ook niet traditioneel? volgens mij doen ze het eigenlijk met heet ijzer | |
Postbus100 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:07 |
Grappig, op vakantie concludeerden we met een groep dat crѐme brulée best wel een overgewaardeerd dessert is | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:08 |
Het is echt 1 van m'n favoriete desserts | |
roos85 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:09 |
Kan het eindelijk een keer zien Voor wie moet ik zijn? | |
Postbus100 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:11 |
Ian of die jonge meid. | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:12 |
Ik vind er vaak ook niet zo veel aan in restaurants.. behalve als ze écht goed zijn | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:13 |
ik heb het nog nooit gegeten | |
roos85 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:13 |
Ian is de oudere neef van Rutger? En jonge meid is die met hoofddoek? | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:13 |
soort vlapudding met een suikerkorstje in feite.. | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:15 |
Maar dan is alles lekker. Zelfgemaakte chocolademousse of vla is dan ook fantastisch | |
roos85 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:15 |
Oh die ene werkte vanaf de grond | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:16 |
check! Maar vind creme brulé vaak wat lafjes van smaak, of de suiker is niet goed hard.. of beide.. | |
Postbus100 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:16 |
Ik bedoelde Flora, maar die meid met de hoofddoek kan ook goed bakken | |
Postbus100 | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:19 |
Dit vat het goed samen. En dit samen vind ik dus niet zo spectaculair. Heb dit jaar voor het eerst twee keer gegeten. Eerste keer: is dit het nou? Tweede keer:dit is het inderdaad Sorry PaarsBeestje | |
GotC | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:19 |
Het dwingt je om dingen te maken die je niet zo snel zou doen . Jammer genoeg was de lemon cheesecake on a ginger crust niet genoeg opgesteven Dus dan maar naar crème brulee kijken | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:19 |
tv op zwart.. onweer ergens in de buurt van de zendmast vrees ik Ah we zijn er weer! | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:20 |
Toch wel een aantal missers deze keer. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:20 |
we weten al wie naar huis gaat toch? | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:21 |
Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor. | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:21 |
Ik niet! Niet zeggen hoor! | |
PaarsBeestje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:24 |
Ik moet echt kwijlen van deze aflevering Meringue | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:29 |
Deze worden heel mooi zeg | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:50 |
het is stiiiiillll aan de overkant | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:52 |
Ik ben voor die met de rozemarijnhoning en mango voor vandaag | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:54 |
Nadia! | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 21:57 |
Ja, dat dacht ik al wel.. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:00 |
tamal deed het ook heel goed, en Sandra geheel terecht naar huis | |
Sunnythesun | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:05 |
Ja Tamal! Die! Was zijn naam ff kwijt. Zijn cheesecakes spraken me het meeste aan qua smaken | |
friekin_ | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:05 |
Ik word zo blij van dit programma. | |
minilot | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:08 |
Prima dat Sandy eruit is inderdaad. Volgende week Alvin? En dan mag er van mij helemaal niemand meer weg, want allen te snoezig! | |
Grutsk | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:10 |
Zo blij dat Matt mocht blijven, die jongen heeft echt een hele hoge gunfactor. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:12 |
volgende week wordt ook interessant, Glutenvrij brood, suikervrij gebak. | |
friekin_ | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:13 |
Die innuendos op facebook | |
GotC | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:15 |
En ijs zonder melk. Welke van de 3 zal ik eens proberen te maken | |
HaverMoutKoekje | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:15 |
dan heb je toch sorbet? | |
GlennQuagmire | woensdag 26 augustus 2015 @ 22:18 |
Jamer dat Sandy naar huis is, ze was zo heerlijk Brits. Maar wel terecht, ze was duidelijk de slechtste. | |
HaverMoutKoekje | vrijdag 28 augustus 2015 @ 22:01 |
Extra Slice nu op bbc2 | |
RobinOok | vrijdag 28 augustus 2015 @ 23:05 |
*foutje bedankt* | |
RobinOok | zaterdag 29 augustus 2015 @ 21:58 |
Voor de Suefans, straks om 22:10u, BBC2: Sue Perkins' Big Night Out. Standup comedy. Blegh. Niks an. [ Bericht 22% gewijzigd door RobinOok op 29-08-2015 22:49:11 ] | |
Joosie200 | zondag 30 augustus 2015 @ 11:45 |
Kon woensdag niet kijken, kijk hem nu terug. Crème brûlée nog nooit gehad, geef mij maar Nederlandse vla Mel haar reactie bij het proeven van Tamal zijn creatie though En Meringue taart, prima inhoud maar het omhulsel breekt als je er naar kijkt bij wijze van. Heb ook niks op met meringue of zo poezelig een taart opmaken. Zoals Flora terecht zegt: most feminin way of plastering. Oeh lala cheesecake galore Ben benieuwd wie er volgende week wel in slaagt wat met glutenvrij te produceren. Blijf het echt een vak apart vinden, blijf het proberen en telkens falen. [ Bericht 7% gewijzigd door Joosie200 op 30-08-2015 12:11:08 ] | |
Taartje | woensdag 2 september 2015 @ 19:30 |
Vanavond weer! | |
HaverMoutKoekje | woensdag 2 september 2015 @ 19:57 |
Ik kan niet kijken want à la France. Wel 30 Franse zenders hier op tv maar BBC ho maar. Zag net toevallig wel hier een bakwedstrijd tussen lokale bakkerijen op tv. Ook best leuk concept | |
friekin_ | woensdag 2 september 2015 @ 20:42 |
Kaas ligt klaar! | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:03 |
Bake a cake without sugar. | |
Isabeau | woensdag 2 september 2015 @ 21:04 |
gaat tv sneller dan internet? Zo lees ik hier spoilers | |
RobinOok | woensdag 2 september 2015 @ 21:07 |
Wat een debiliteit. Bak een taart zonder suiker. En de taarten die ze bakken zit gewoon vol suiker. Ik kan hier slecht tegen. Heb zin om weg te zappen. | |
Isabeau | woensdag 2 september 2015 @ 21:08 |
Mensen zien honing en ahornsiroop en zo allemaal niet als suiker | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:09 |
Nou heb ik zin in cake | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:09 |
Zonder suikerkorrels dus eigenlijk Voor veel mensen al een revelatie dat dat uberhaupt kan natuurlijk | |
RobinOok | woensdag 2 september 2015 @ 21:13 |
Laat ze dat zeggen dan, no granulated sugar. Stommeriken. Ik hoop dat de troela met quinoameel afgaat. Die met basilicumzaadjes is leuk bedacht maar valt waarschijnlijk ook niet in goede aarde. Smaakt nergens naar, dat waarderen ze vast niet. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:14 |
Honing, Agarve siroop of Ahornsiroop zijn wel de usual suspects als vervanger voor suikerkorrels. Toch zou ik het zoeken in zoet fruit en liquid sugar ook mijden. | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:15 |
Oh dear... die paarse ingezakte smurrie met chocoladesaus | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:15 |
Ik zou iets met banaan doen | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:15 |
Een paar momenten werd dat wel zo gezegd.. | |
Isabeau | woensdag 2 september 2015 @ 21:16 |
Banaan, appel, wortel, dadels | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:16 |
En vijgen. en dadels, nog beter ja! | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:16 |
En kokos.. | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:17 |
Precies, vooral die dadels | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:17 |
Polenta cake lijkt me niet wat | |
kwakz0r | woensdag 2 september 2015 @ 21:17 |
Ieuwl die taart lijkt wel een drol! | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:17 |
Ugne haar chocoladelava overload | |
kwakz0r | woensdag 2 september 2015 @ 21:18 |
Oh die van Flora vind ik tof! (Buitenkant dan) | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:19 |
Prachtig die cake van Flora | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:19 |
Mooi ding ja!! Alleen blijkbaar niet zo heel erg goed.. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:20 |
Prachtig telt helaas niet | |
RobinOok | woensdag 2 september 2015 @ 21:21 |
Glutenfree pita's! Fuck, ik geef het op! | |
GotC | woensdag 2 september 2015 @ 21:21 |
Flora | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:22 |
Brompot | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:22 |
Vals spelen met silicium | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:23 |
Ik bak niet met hulpmiddelen. Pure glutenvrij Schar c en gist. Nooit fatsoenlijks uit gekregen tot zover qua brood. Cake, koekjes en taart wil wel | |
Negentiendertig | woensdag 2 september 2015 @ 21:27 |
Wat weten veel mensen niet dat pita's rond horen te zijn | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:28 |
Volgens mijn 'horen' ze net zo vaak ovaal als rond te zijn | |
Postbus100 | woensdag 2 september 2015 @ 21:28 |
Gluten of niet, hoe krijg je een holle binnenkant bij pitabroodjes? | |
RobinOok | woensdag 2 september 2015 @ 21:32 |
Vanzelf. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:33 |
Kokosmelk of amandelmelk is een goeie ja | |
motorbloempje | woensdag 2 september 2015 @ 21:34 |
Wat zagen die er allemaal smaakvrij uit... | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:36 |
Alvin kokos mango combo Zo te zien gaat iedereen op de tour met tropische vruchten | |
Negentiendertig | woensdag 2 september 2015 @ 21:37 |
Ik vond ze eerder naanvormig. Buko pandan ijs receptje van opzoeken. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:40 |
He hasn't got that *bam* badeendje | |
RobinOok | woensdag 2 september 2015 @ 21:49 |
Ach jee, dit jaar hebben ze allemaal hun eigen vriezertje! Geen Alaskafreezergate meer. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:51 |
Poire Hèléne stammetje van Flora heerlijk klassiek maar peer en choco is oh nom nom nom | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:51 |
Ik krijg er trek van Ijs, cake en heel veel chocoladesaus | |
Negentiendertig | woensdag 2 september 2015 @ 21:54 |
Ugne's cake is weer chaos. Jammer. | |
Sunnythesun | woensdag 2 september 2015 @ 21:55 |
Ze zijn bijna allemaal best goed geloof ik | |
Postbus100 | woensdag 2 september 2015 @ 21:56 |
Allemaal mooi | |
motorbloempje | woensdag 2 september 2015 @ 21:58 |
Yay! Nadia! | |
PaarsBeestje | woensdag 2 september 2015 @ 21:59 |
Volgende week soggy bottom week! | |
motorbloempje | woensdag 2 september 2015 @ 21:59 |
En Udne... Die Aziatische jongen echter die schiet er ook elke keer net doorheen. Die moet volgende keer wel gaan imho. | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 21:59 |
Terecht dat Ugne weg moest. Maar Flora ging ook naar beneden Leuk dat hoe heet ze nu best baker is | |
Joosie200 | woensdag 2 september 2015 @ 22:02 |
Nu wil ik een keertje een suikervrije glutenvrije biscuitrol maken met koemelkvrij ijs Alles in 1 opdracht combineren | |
friekin_ | woensdag 2 september 2015 @ 22:05 |
Pastry week ik hou van pies | |
friekin_ | woensdag 2 september 2015 @ 22:05 |
Pies hihi innuendos. | |
friekin_ | woensdag 2 september 2015 @ 22:05 |
Nadiya | |
RobinOok | donderdag 3 september 2015 @ 05:53 |
Oh, sorry, ja, ik moet toegeven dat ik een paar minuten te laat inschakelde, dus dat heb ik dan gemist. | |
Sunnythesun | donderdag 3 september 2015 @ 08:15 |
Nou, ben het wel met je eens dat het niet heel duidelijk was hoor!! Maar voor veel mensen is suiker suiker en andere zoetigheden iets anders.. | |
HaverMoutKoekje | donderdag 3 september 2015 @ 08:31 |
Suiker wordt gemaakt in de fabriek, misschien denken ze daarom dat het slechter is dan honing en dadels | |
Joosie200 | donderdag 3 september 2015 @ 20:29 |
Ik wil soda bread maken met behulp van het recept van GBBO, maar waar haal je in vredesnaam ontzuiveringszout? Karnemelk, volkorenmeel heb ik al. Nu nog het ingrediënt wat sodabread sodabread maakt | |
RobinOok | donderdag 3 september 2015 @ 20:30 |
Hahaha, ontzuiveringszout! Nergens! Zuiveringszout aka natriumwaterstofcarbonaat, dubbelkoolzure soda, baksoda, E500, baking soda, sodium bicarbonate, sodium hydrogen carbonate, bread soda, cooking soda, bicarbonate of soda, (sodium) bicarb. haal ik bij de toko. De drogist heeft het ook. http://www.aziatische-ingredienten.nl/rijsmiddelen/ | |
HaverMoutKoekje | donderdag 3 september 2015 @ 20:34 |
Joosie200 | donderdag 3 september 2015 @ 20:36 |
Whoops Ja de toko zit een pokkenend weg. Mag ik half de stad voor doorcrossen, niet echt in de buurt. Drogisterij dan maar proberen | |
Sunnythesun | donderdag 3 september 2015 @ 21:08 |
Natuurwinkels willen het ook nog wel eens hebben | |
Erasmo | donderdag 3 september 2015 @ 21:29 |
Ik denk dat daar ook wel naar gekeken werd, ga je voor de makkelijke oplossing met een siroop of weet je al je zoetheid uit fruit te halen. | |
Erasmo | donderdag 3 september 2015 @ 21:31 |
Geïnspireerd door de Pita opdracht zelf ook eens Pita's gebakken. Eigenlijk verdomd makkelijk met normaal meel. | |
Zo-is-dat | donderdag 3 september 2015 @ 21:50 |
Zoooooo veel lekkerder eigen gemaakte pita's he? Mooi hoor! | |
Negentiendertig | donderdag 3 september 2015 @ 21:55 |
Lekker he? Ik heb op jonge leeftijd al geleerd om die dingen te maken, dus heb ze nog nooit kant en klaar gekocht | |
Isabeau | donderdag 3 september 2015 @ 22:08 |
Mijn AH heeft het ook. Stond bij de dieetproducten (denk: gluten vrij etc). Vanavond voor het eerst gespot. | |
Joosie200 | donderdag 3 september 2015 @ 22:14 |
Heb mijn AH's afgestruind, niks bij de reguliere bakproducten, niks bij glutenvrij, niks in het zoutrek. Evenmin iets bij het toko/exotisch spul-rek. Jumbo had ook niks. Dan maar drogisterij en/of natuurwinkel (die hebben het sowieso wel, maar is ook niet om de hoek) | |
Erasmo | donderdag 3 september 2015 @ 23:17 |
Prima te doen ja, ga het voortaan mooi zelf maken. Was lui dus heb gewoon wat water, meel, gist, zout en een scheutje olie in de kitchenaid gedonderd tot het deeg niet zo heel plakkerig was, het uitgerold en in de oven geflikkerd tot ze bruin waren. De KA uit de kelder pakken was nog het meeste werk | |
RobinOok | donderdag 3 september 2015 @ 23:25 |
Nah, ik denk het afwassen en terugzetten. | |
Sunnythesun | vrijdag 4 september 2015 @ 07:28 |
Hoeveel meel voor hoeveel broodjes had je gedaan? En moest het nog rijzen? En bak tijd en temperatuur? ? Misschien waag ik vanavond ook wel een poging | |
Erasmo | vrijdag 4 september 2015 @ 09:59 |
Uhm een iets minder dan een pond ofzo? Ik heb de droge ingrediënten in de standmixer gedaan en daarna water toegevoegd tot het deeg niet meer kleverig was. Daarna twee uur laten rijzen en in de oven op 200 graden tot ze bruin waren. | |
Joosie200 | zaterdag 5 september 2015 @ 18:02 |
Gevonden bij de Chinese supermarkt ¤2,45 voor 245 gram geen idee of dat prijzig is of niet.. Heb iig genoeg om sodabread mee proberen te maken. Vanavond aan de slag edit: aan de slag gegaan. Meteen mijn lamelle (toch maar eentje gekocht voor mijn DE scheermesjes) ingewijd in het insnijden van mijn sodabread vormsel. Gaat idd een stuk makkelijker met zo'n houten handvatje dan zonder [ Bericht 31% gewijzigd door Joosie200 op 05-09-2015 21:57:33 ] | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 8 september 2015 @ 09:47 |
Deze vond ik wel interessant: http://www.culy.nl/inspir(...)lijk-nog-niet-kende/ | |
Lienekien | dinsdag 8 september 2015 @ 10:13 |
Sommige dingen wist ik wel, maar leuk om te lezen. Ik herinner me een tweedelige documentaire over Mary Berry, die was heel interessant. Die heeft echt haar sporen ruimschoots verdiend. Paul Hollywood zat recentelijk in Who Do You Think You Are. Die aflevering is misschien nog wel te vinden. | |
Isabeau | dinsdag 8 september 2015 @ 10:50 |
| |
Joosie200 | dinsdag 8 september 2015 @ 10:51 |
Dan gaan er veel spongecakes doorheen Mogen ze wel een cameramannetje per tafel hebben, beetje minuten staan wachten tot de camera ready is to go? Ik weet niet of ik soda bread nu zo'n lekker brood vind. Het heeft zeker de crunchyness van een gistbrood, maar aan de smaak moet ik nog erg wennen. Het is wel easy peasy, mixen, shapen en bakken maar | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 8 september 2015 @ 11:25 |
Ik vond het goor en ben die dag ook ziek geworden met darmklachten en koorts. Vast toeval, maar voor mij geen sodabread meer | |
PdeHoog | dinsdag 8 september 2015 @ 12:08 |
Ik heb me serieus afgevraagd wat er dus met al die hoeveelheden bakwerk werd gedaan Dit dus | |
Isabeau | dinsdag 8 september 2015 @ 12:10 |
Ik had niet anders verwacht | |
Joosie200 | dinsdag 8 september 2015 @ 12:22 |
Ik heb het laatste sneetje ook maar weggegooid. Had letterlijk en figuurlijk mijn buik er vol van Het is ook qua vorm net een oversized scone. | |
Ama | dinsdag 8 september 2015 @ 14:18 |
Oh er is hier gewoon een topic over | |
Ama | dinsdag 8 september 2015 @ 14:23 |
Ik ben voor Nadiya, Flora en Ian. Maar stiekem vind ik Nadiya het leukst. En Mel & Sue zijn gewoon een geweldig leuk duo | |
Lienekien | dinsdag 8 september 2015 @ 15:25 |
Ik heb zomaar het idee dat Flora heel ver gaat komen, omdat ze nog niet zo uitgebreid in the picture is geweest. Zo. Dan kan ik straks zeggen dat ik het gezegd heb. | |
Ama | dinsdag 8 september 2015 @ 16:40 |
Ik denk dat Nadiya de finale niet gaat halen Ze was afgelopen week erg goed maar had ook slechte weken er bij zitten. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn zo grappig haha | |
Ama | dinsdag 8 september 2015 @ 16:42 |
Vond het wel grappig om te lezen dat alle deelnemers zelf het merk mogen doorgeven van de producten die ze nodig zijn maar dat ze het merkloos maken voor de opnames. | |
Lienekien | dinsdag 8 september 2015 @ 16:45 |
Ja, leuke vrouw. Ik vond Sandy ook leuk. | |
Joosie200 | dinsdag 8 september 2015 @ 17:43 |
+1, dan was ik het er op voorhand al mee eens | |
Pietverdriet | dinsdag 8 september 2015 @ 17:47 |
Eindelijk een tv programma waar de crew wat lekkers te eten krijgt | |
Postbus100 | dinsdag 8 september 2015 @ 21:13 |
Ik ben in de war met de dagen ik zat al klaar op de zender van BBC toen ik me realiseerde dat het pas dinsdag is | |
Sunnythesun | dinsdag 8 september 2015 @ 21:22 |
Oh! Het ligt dus niet aan mij.. (ik had het zelfde ) | |
Cat-astrophe | dinsdag 8 september 2015 @ 21:37 |
Ik ben elke woensdagavond weg En dan moet ik dit topic negeren tot ik heb teruggekeken.;( Niet live meeleven | |
Pietverdriet | dinsdag 8 september 2015 @ 21:46 |
Net de aflevering van vorige week gezien, mijn schatje werd star baker | |
GotC | woensdag 9 september 2015 @ 08:44 |
Dus vanavond pastry? | |
Lienekien | woensdag 9 september 2015 @ 20:31 |
Over een half uur! | |
HaverMoutKoekje | woensdag 9 september 2015 @ 20:32 |
GotC | woensdag 9 september 2015 @ 20:54 |
M'n zelfgemaakte sausage rolls zijn bijna klaar . Perfecte timing. | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:01 |
Begonnennnnn | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:06 |
Stoofpeertjes taart | |
HaverMoutKoekje | woensdag 9 september 2015 @ 21:07 |
volgens mij vind ik frangipane lekkerrrrrrrr | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:14 |
Wat een verschil met HHB ik vind dit veel leuker om naar te kijken | |
GotC | woensdag 9 september 2015 @ 21:14 |
Ik negeer HHB | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:20 |
Meh ik kwam pas binnenstormen toen het al 5min begonnen was.. Maar goed. Mooie taartjes al weer zeg | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:23 |
Zo leuk vandaag | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:24 |
En ik ben nu ook verliefd op Paul H. met zijn geniepige oogjes en die vieze grijns. | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:24 |
wat een vuillak!! | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:25 |
Love it. | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:25 |
Oprecht moeilijke challenge wel! | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:25 |
Ik vind Nadiya steeds leuker worden | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:26 |
Ik vind haar echt geweldig!! Hoop dat ze nog heeeel lang er in blijft Prachtig expressief gezicht! | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:27 |
Ze weten niet wat ze met een gistdeeg moeten qua bodem Vlaai achtig like | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:27 |
Vooral omdat ze gewoon geen flauw idee hebben hoe het wordt en ze met onbekende ingrediënten werken | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:28 |
Oh en ik vind het Schotse accent van Flora ook echt heerlijk Die mag ook nog ff blijven | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:28 |
Beter dan kokosmakronen bij hhb, dat kent iedereen wel. | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:28 |
Gotta love frangipane | |
HaverMoutKoekje | woensdag 9 september 2015 @ 21:28 |
en stiekem proberen te gluren bij de anderen | |
Insomnia_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:28 |
2posh4me | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:29 |
Ja, maar die hebben óók geen flauw idee | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:29 |
Pff. Kandidaten zijn bijzaak. Paul Mary Sue | |
Insomnia_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:29 |
Alvin gaat eruit denk ik | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:29 |
#TeamFlora | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:30 |
Die mening deel ik. Tamal een keer star baker? | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:30 |
| |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:30 |
Die redde het elke keer net omdat toevallig net iemand iets slechter bleek. | |
GotC | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
Flora | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
Het hoofd van Paul | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
| |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
ik denk idd dat hij het niet langer gaat redden.. | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
Flora's flowna | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
aye! | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:31 |
Hoop het niet Die peinzende blik van Nadiya altijd Flaounes zijn lekker trouwens, misschien van het weekend maar eens maken | |
DeProf | woensdag 9 september 2015 @ 21:32 |
Hoe heten deze Cypriotische dingen? | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:32 |
Flaounes | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:32 |
Paul vs Paul, echt als dat geen tweelingen zijn | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:33 |
Flaounes | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:33 |
Flora ever second | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:34 |
Showstopper timeeeeee | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:34 |
Die wil ik nu bakken Lijkt me heerlijk! | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:34 |
Tamal! Don't get cocky | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:34 |
Dan blijft ze tot de laatste aflevering, als ze altijd 2e blijft | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
Ik heb echt geen idee hoe dat moet smaken door die rare onbekende ingrediënten | |
Insomnia_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
Ik kan niet eens bakken | |
Sunnythesun | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
| |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
Pastry, kaas! What's not to love. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
http://www.coventrytelegr(...)recipes-how-10019817 | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:35 |
Vol au vents jee | |
Insomnia_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:36 |
De dood of de gladiolen voor Alvin! | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:36 |
Wolla vong? | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:37 |
Zelf bladerdeeg maken kutklus, benieuwd hoe ze het er vanaf brengen | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:37 |
Net als Anouk. En dit jaar Maartje | |
Negentiendertig | woensdag 9 september 2015 @ 21:37 |
Vol au vents volgens mij. Ragoutdingetjes? | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:37 |
Kerst vroeger. Pasteitje uit een pakje, vulling uit een blikje. Beiden uit het kerstpakket | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:38 |
Ze moeten er overigens wel heel veel maken. | |
Joosie200 | woensdag 9 september 2015 @ 21:38 |
. Dit is zo herkenbaar | |
friekin_ | woensdag 9 september 2015 @ 21:38 |
Dit is een ander niveautje | |
Isabeau | woensdag 9 september 2015 @ 21:39 |
Dat mag ik hopen!! | |
DeProf | woensdag 9 september 2015 @ 21:39 |
Thanks, jammer dat het voorlopig nog geen Pasen is! |