abonnement Unibet Coolblue
pi_155503046
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 17:44 schreef Frey het volgende:
[ afbeelding ]

Rogier Proper maakt de heren er attent op wat de gevolgen zullen zijn als ze zo blijven doormodderen.
_O- _O- _O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_155503162
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 17:36 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Met deze schrijvers neemt 'Vijftig tinten grijs' tussen Anton en Maxime een andere wending: Anton kijkt in de spiegel en ziet vijftig tinten grijze haren op zijn hoofd en Maxime mengt zoveel verf bij elkaar tot ze de vijftig tinten heeft.

Je raad het al: dat wordt een weergaloos spannende en meeslepende verhaallijn :Y

[..]

Ach ja natuurlijk, de dichtstbijzijnde speelplaats is ook goed genoeg... Ik zie Rohan al op de wipkip zitten *)
_O- _O- _O- Komt Maxime der bezemsteel toch nog van pas bij het mengen ;).

Daarom, die zien het verschil toch niet ;). Of op de schommel, kan Ferry hem duwen :P
pi_155503201
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 17:38 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

"De rol van Martine Hafkamp wordt vanaf nu gespeld door Martine Bijl" :P
Waarbij de heftigste actie van Martine zal zijn dat ze een snedige opmerking maakt richting Jef als zijn appeltaart is ingezakt.
_O- :P

Daarna verstopt Jef uit wraak haar kleurspoeling? :P
  maandag 24 augustus 2015 @ 17:54:21 #204
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155503343
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 17:38 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

"De rol van Martine Hafkamp wordt vanaf nu gespeld door Martine Bijl" :P
Waarbij de heftigste actie van Martine zal zijn dat ze een snedige opmerking maakt richting Jef als zijn appeltaart is ingezakt.
_O- _O- _O- _O- _O-



Daarom was Rohan er toen bij.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_155504692
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 17:54 schreef Frey het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O-

[ afbeelding ]

Daarom was Rohan er toen bij.
_O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_155506581

Blijft grappig dat er niks klopt tussen de opstelling van het decor in de studio en de buitenlocatie :D
De actie zelf blijft echter briljant _O_

En volgens mij schrok Ingeborg echt van die fietsbel :D
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 24 augustus 2015 @ 19:35:40 #207
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155506696
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 19:32 schreef PeterKelder het volgende:

Blijft grappig dat er niks klopt tussen de opstelling van het decor in de studio en de buitenlocatie :D
De actie zelf blijft echter briljant _O_
Ik lette daar nooit zo op. :D _O_
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_155507513
Deze zomer blikken we wekelijks terug op de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden in de rubriek 'Artikelen uit de oude doos'. Iedere week wordt hier een oud interview of artikel uit het rijke verleden van de serie geplaatst. In deze laatste editie: na enkele jaren waarin de serie regelmatig minder dan een miljoen kijkers scoorde en de toekomst onzeker was, vond GTST vanaf 2009 de weg terug. Dit dankzij inhoudelijke aanpassingen, de hulp van buitenlandse soapexperts en nieuwe acteurs en personages. In dit artikel uit 2013 komen enkele betrokkenen aan het woord over het hernieuwde succes van Nederlands langstlopende soapserie en de kracht daarvan.



quote:
GTST is terug: minder bizar en meer ware gevoelens

Na 23 jaar is de dagelijkse soap Goede tijden, slechte tijden nu opnieuw een hit geworden, met bijna twee miljoen kijkers. De makers over de noodzaak van een warme uitstraling.

Ludo Sanders leest graag kunstboeken. In zijn kast staat een serie werken over privaatrecht. En de biografie van Toon Hermans. Onder de kapstok van de familie Bouwhuis staat een kapotte paraplu. En op de tafel naast hun voordeur liggen een kentekenbewijs, wat ongeopende post en een parkeerbon.

Alle details kloppen op de set van Goede tijden, slechte tijden, de dagelijkse soapserie die al sinds 1990 iedere werkdag op tv is. Het bordkartonnen decor van de beginjaren is allang verleden tijd. ,,Onze oude studio was gebouwd in een voormalige bloemenveiling. Alles hing met punaises aan elkaar", vertelt Caroline De Bruijn, die al 20 jaar de rol van Janine Elschot speelt. ,,In de jaren dat ik hier werk, is de professionalisering enorm toegenomen."

Sinds 2010 bezet GTST een hele vleugel in het nieuwe Endemol-gebouw naast de Amsterdam ArenA. Er werkt een team van negen man in het art department, dat er niet alleen voor zorgt dat hotel-restaurant De Rozenboom regelmatig een nieuw, fris interieur krijgt, maar ook dat de gebakken zeetong op de kaart (32 euro) echt geserveerd kan worden.

Het gaat goed met Goede tijden. Voor zender RTL 4 is de soap een ,,belangrijke pijler in de vooravond", aldus Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL Nederland. ,,Het is een schakelmoment voor ons, de inleiding naar primetime." Hij heeft het contract tot 2015 verlengd, als blijk van vertrouwen. De kijkcijfers van de serie lopen gemiddeld tegen de 2 miljoen en zijn hoger dan de afgelopen tien jaar. Steeds vaker is GTST het best bekeken programma van de dag, en verslaat het zelfs het Acht Uur Journaal, tot voor kort de onbetwiste kijkcijferkoning.

Wat is het geheim van GTST? De soap overleefde terwijl concurrenten Goudkust en Onderweg naar morgen moesten stoppen. En waar de Amerikaanse soap As the World Turns in 2010 werd gestopt wegens teruggelopen kijkers, heeft Goede Tijden juist de stijgende lijn gevonden.

Erland Galjaard denkt dat een van de redenen voor het succes is dat de serie wordt uitgezonden op een zender die het over all goed doet. ,,RTL 4 is al een paar jaar succesvol, met The Voice, met Ik hou van Holland. Daar profiteert GTST van. Als we de serie op RTL 8 zouden uitzenden, zouden de kijkcijfers daar onder te lijden hebben. En ten tweede is de kwaliteit gewoon weer heel hoog."

Toch is het nog niet zo lang geleden dat ook GTST kampte met teruglopende kijkers. In mei 2008 lagen de kijkcijfers op een dieptepunt van 940.000 per dag. Nog steeds veel, als je bedenkt dat Onderweg naar morgen er 400.000 per dag trok. Maar weinig voor een serie die tijden van twee miljoen dagelijkse kijkers had gekend.

Behalve dat RTL 4 het toen slechter deed dan nu, waren de thrillerachtige elementen in het verhaal volgens Galjaard een oorzaak van de kijkcijferdip. Hij vond de verhaallijnen ,,discutabel" worden. ,,Het werd te donker, met mensen die zaten opgesloten in de kelder. Ouders wilden hun kinderen niet meer mee laten kijken omdat het te eng was."

Zo maakte het personage Janine al veel mee; zeven keer getrouwd - waarvan vier keer met Ludo - en twee kinderen, van verschillende vaders. Maar in 2008 was Janine gevangen genomen door haar ex. ,,Op een gegeven moment stond ik als non verkleed op een brandstapel", vertelt actrice De Bruijn. ,,Toen dacht ik wel even: ik hoop dat mijn oma in de hemel dit niet ziet. Je kunt in een soap veel geks en onwaarschijnlijks doen, maar er moet wel nog een bedding van waarheid onder zitten."

Galjaard greep in. Hij verving een deel van de schrijvers, en uit Amerika werden onder anderen producent John C. Zak van The Bold and The Beautiful en dramaturg Laurie Hutzler ingevlogen. Uitvoerend producent Rohan Gottschalk, toen een van de schrijvers: ,,Laurie was geen redder, maar wel een begeleider. Ze leerde ons te kijken naar wie de personages zijn. We moesten geen verhalen op de personages plakken, maar teruggaan naar de echte emoties."

De kracht van het huidige GTST is volgens Gottschalk dat iedere medewerker na de 'wake-up call' weer weet wat de kernwaarden van de serie zijn. Familie, warmte, gezelligheid. Per persoon maakt ieder personage misschien absurd veel mee, de individuele gebeurtenissen moeten herkenbaar zijn voor de kijkers thuis. Janine Elschot wordt binnenkort oma. En de doktersfamilie Bouwhuis, met Joep Sertons als pater familias, speelt een prominente rol. Floris Eysink Smeets, hoofd van het art department: ,,Hun huis moet chaos en warm familieleven uitstralen. "

,,Belangrijk is dat wij als makers kritisch blijven", zegt producent Simone van Gigch. Om aan de top te blijven, moet de serie telkens vernieuwen. ,,Op het gebied van lichttechniek, decors of nieuwe media." Zo werden kijkers tijdens de zomerstop warm gehouden voor de serie met de app 'Wie is Tim?', een interactief spel waarin kijkers konden achterhalen wie de mysterieuze nieuwe jongen in Meerdijk was. Dat de app al snel gekraakt werd, waardoor het geheim op straat lag, maakte niets uit.

Voor het scenario zijn er minder vooruitstrevende ambities. De verhaallijn over de liefde tussen de homoseksuele Lucas en de Turkse Bilal werd niet uit emancipatoir oogpunt geschreven, zegt producent Gottschalk: ,,We zijn geen Postbus 51. We wilden gewoon een mooi verhaal vertellen over een onmogelijke liefde. Een moderne Romeo en Julia."

Niet alle kijkers waardeerden dat: op Twitter ontstond flinke ophef over de kus tussen Lucas en Bilal. Net zoals twitteraars zich roerden toen RTL een aflevering van de serie schrapte omdat de koningin haar abdicatie aankondigde. ,,Kutt beatrix nu moet ik gtst missen ... Bitch", klonk het. RTL haalde de schade een dag later in door een dubbele aflevering uit te zenden. De makers waren vooral verbaasd over de heftigheid van de reacties. Gottschalk: ,,Kennelijk hebben mensen het idee dat ze recht hebben op GTST." Maar de twitteraars zijn maar een klein deel van de GTST-fans, benadrukt hij. De GTST-fans vormen meestal juist een hechte gemeenschap, zeker als er zich slechte tijden aandienen voor geliefde personages. De scène waarin karakter Bing in coma werd gebracht was zo'n 'communitymoment', waarop veel kijkers een emotionele reactie sturen. Het liedje van de hier nog onbekende Amerikaanse zanger Matt Simons dat de comascène begeleidde, werd meteen een hit. Die grote betrokkenheid vormt een onderdeel van het succes.

Caroline De Bruijn heeft de kijkers die haar aanspreken op straat de afgelopen jaren zien veranderen. ,,Tien jaar geleden zei men: 'Jij speelt toch in Goede tijden? Daar kijk ik nóóit naar.'" Inmiddels durven ook hoogopgeleide vrouwen, een belangrijk deel van het kijkerspubliek, toe te geven dat ze kijken. ,,Nu komt er een vrouw naar me toe en zegt: 'Ik moet met mijn dochter meekijken.' En dan zegt haar vriendin: 'Klets niet, je vindt het zelf fantastisch.' Het dedain voor soap is minder geworden."
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 24 augustus 2015 @ 20:12:56 #209
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_155507915
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:00 schreef PeterKelder het volgende:
Deze zomer blikken we wekelijks terug op de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden in de rubriek 'Artikelen uit de oude doos'. Iedere week wordt hier een oud interview of artikel uit het rijke verleden van de serie geplaatst. In deze laatste editie: na enkele jaren waarin de serie regelmatig minder dan een miljoen kijkers scoorde en de toekomst onzeker was, vond GTST vanaf 2009 de weg terug. Dit dankzij inhoudelijke aanpassingen, de hulp van buitenlandse soapexperts en nieuwe acteurs en personages. In dit artikel uit 2013 komen enkele betrokkenen aan het woord over het hernieuwde succes van Nederlands langstlopende soapserie en de kracht daarvan.

[ afbeelding ]

[..]

Tja...

Erland Galjaard! :')
Te eng voor Wendy en de kindertjes. :')

Hoewel de genoemde voorbeelden misschien wel terecht zijn. Dat Janine zo vaak getrouwd is geweest is vrij bizar.
Maar had haar dan gewoon als vrouw van Ludo gelaten.
pi_155508196
quote:
7s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:12 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Tja...

Erland Galjaard! :')
Te eng voor Wendy en de kindertjes. :')
Dé soapexpert met z'n "Ik dacht dat soap ging over twee mensen die verliefd worden, een tijdje om elkaar heen draaien en dan bij elkaar komen... Maar ik kijk nooit naar soaps eigenlijk." :')

quote:
Hoewel de genoemde voorbeelden misschien wel terecht zijn. Dat Janine zo vaak getrouwd is geweest is vrij bizar.
Maar had haar dan gewoon als vrouw van Ludo gelaten.
Alsof de huidige liefdeskoppels ook maar iets voorstellen :') Iedereen heeft wel met iedereen gehad ondertussen. Zeker 'Heilige maagd' Sjors, 'Prinses' Nina en 'Bouwhuisslet' Rikki hebben meer Meerdijks Mannenvlees (hebben we je aandacht, Kenny B.?) tussen hun benen mogen ontvangen dan de hoeveelheid worsten die de gemiddelde slager in zijn carrière heeft vastgehouden. Goed voorbeeld voor al die tienermeiden die zitten te kijken: snijden ze zichzelf niet open omdat een boybandje uit elkaar gaat, hangen ze de slet uit op het schoolplein naar hun grote voorbeelden ^O^
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 24 augustus 2015 @ 20:25:43 #211
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_155508386
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:20 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Dé soapexpert met z'n "Ik dacht dat soap ging over twee mensen die verliefd worden, een tijdje om elkaar heen draaien en dan bij elkaar komen... Maar ik kijk nooit naar soaps eigenlijk." :')

[..]

Alsof de huidige liefdeskoppels ook maar iets voorstellen :') Iedereen heeft wel met iedereen gehad ondertussen. Zeker 'Heilige maagd' Sjors, 'Prinses' Nina en 'Bouwhuisslet' Rikki hebben meer Meerdijks Mannenvlees (hebben we je aandacht, Kenny B.?) tussen hun benen mogen ontvangen dan de hoeveelheid worsten die de gemiddelde slager in zijn carrière heeft vastgehouden. Goed voorbeeld voor al die tienermeiden die zitten te kijken: snijden ze zichzelf niet open omdat een boybandje uit elkaar gaat, hangen ze de slet uit op het schoolplein naar hun grote voorbeelden ^O^
Inderdaad die Erland Galjaard. _O-

En wat betreft het overige ook. _O- _O- _O-

Maar inderdaad erg realistisch al die liefdeskoppels. Terwijl bijna geen relatie langer dan een paar maand duurt tegenwoordig.
pi_155508576
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:25 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Inderdaad die Erland Galjaard. _O-

En wat betreft het overige ook. _O- _O- _O-

Maar inderdaad erg realistisch al die liefdeskoppels. Terwijl bijna geen relatie langer dan een paar maand duurt tegenwoordig.
Yup... En maar pretenderen dat het zo realistisch is geworden. Ik vraag mij oprecht af hoe lang een relatie of huwelijk van de schrijvers duurt, want dat kan niet goed zijn lijkt me _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 24 augustus 2015 @ 21:03:18 #213
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155510100
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:29 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Yup... En maar pretenderen dat het zo realistisch is geworden. Ik vraag mij oprecht af hoe lang een relatie of huwelijk van de schrijvers duurt, want dat kan niet goed zijn lijkt me _O-
_O- _O- _O-
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  maandag 24 augustus 2015 @ 21:07:32 #214
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_155510240
quote:
0s.gif Op maandag 24 augustus 2015 20:29 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Yup... En maar pretenderen dat het zo realistisch is geworden. Ik vraag mij oprecht af hoe lang een relatie of huwelijk van de schrijvers duurt, want dat kan niet goed zijn lijkt me _O-
Inderdaad. _O-
Dan vallen die al huwelijken van Janine misschien nog wel mee.
pi_155524417
quote:
GTST voortaan eerst op Videoland, dan op RTL 4
Geplaatst op dinsdag 25 augustus 2015 om 12:14

Familiezender RTL 4 gaat in het nieuwe tv-seizoen structureel achterlopen met de uitzendingen van Goede Tijden Slechte Tijden. Voortaan zullen nieuwe afleveringen eerst te zien zijn bij de online videodienst Videoland. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt. Videoland, de Nederlandse tegenhanger van Netflix, maakt het soapfans mogelijk om het hele seizoen door tot drie afleveringen vooruit te kijken. “De aflevering van de avond, van morgen en van overmorgen“, zo laat RTL weten.
Het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden begint al op 30 augustus op Videoland, terwijl pas een dag later op RTL 4 te zien is hoe de zomercliffhanger afloopt.

Videoland hoopt met deze mogelijkheid meer abonnees te werven die een tientje per maand overhebben voor het platform. “Naast GTST zijn binnen het abonnement van Videoland duizenden films en series beschikbaar, soms nog voordat het op TV wordt uitgezonden zoals Divorce en Familie Kruys“, aldus RTL.

“Ook Flikken Maastricht, Feuten, Desperate Housewives, Moordvrouw en nieuwe afleveringen van de serie Bluf kun je zien bij Videoland.”
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 12:55:32 #216
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155524873
Beter gaat dit GTST helemaal naar Videoland, dan kan onze versie op RTL 4. :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_155525019
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 12:55 schreef Frey het volgende:
Beter gaat dit GTST helemaal naar Videoland, dan kan onze versie op RTL 4. :P
_O_



Rogier Proper wordt de creatief producent en script consultant. "Met deze vernieuwde versie van GTST maken wij een vuist naar dat zooitje incapabele prutsers dat verantwoordelijk is voor het GTST dat wij de afgelopen jaren voorgeschoteld kregen. Ik heb er nog een zure smaak van in mijn mond."
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 13:01:30 #218
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155525046
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 13:00 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

_O_

[ afbeelding ]

Rogier Proper wordt de creatief producent en script consultant. "Met deze vernieuwde versie van GTST maken wij een vuist naar dat zooitje incapabele prutsers dat verantwoordelijk is voor het GTST dat wij de afgelopen jaren voorgeschoteld kregen. Ik heb er nog een zure smaak van in mijn mond."
_O_ _O_ _O- _O-
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 13:33:20 #219
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155525803

Frons Servies hoort van de plannen en biedt meteen zijn diensten aan. Hij is ervan overtuigd dat hij de serie tot een ongekend hoogtepunt kan tillen met zijn muziek. Hij heeft dan ook maar liefst 3 tunes in gedachten om te gebruiken tijdens het nieuwe seizoen.
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_155525955
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 13:33 schreef Frey het volgende:
[ afbeelding ]
Frons Servies hoort van de plannen en biedt meteen zijn diensten aan. Hij is ervan overtuigd dat hij de serie tot een ongekend hoogtepunt kan tillen met zijn muziek. Hij heeft dan ook maar liefst 3 tunes in gedachten om te gebruiken tijdens het nieuwe seizoen.
_O- _O- _O- _O- _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_155526067


Proper hoort van het aanbod van Servies en besluit er meteen korte metten mee te maken.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  dinsdag 25 augustus 2015 @ 13:44:54 #222
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_155526081
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 13:44 schreef PeterKelder het volgende:
[ afbeelding ]

Proper hoort van het aanbod van Servies en besluit er meteen korte metten mee te maken.
_O- _O- _O- _O- _O-
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_155527078
Nu we toch met stukken bezig zijn, ik kwam laatst deze weer tegen. Vast al eens besproken hier, maar ik was het zo goed als vergeten.

quote:
Familie Brandts Buys geplaagd door soap-naamgenoot

BIJDRAGE: WILMA KIESKAMP − 03/11/97, 00:00

Ze zijn maar met weinigen. In heel Nederland zijn er slechts vijf gezinnen met de familienaam Brandts Buys. “Een keurige familie”, verzekert grootmoeder H. C. Brandts Buys uit het Drentse dorp Annen. .

.

Toch rust er onverwacht een smet op de naam. Sinds er in de soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' een rol is weggelegd voor een fictieve 'meneer Brandts Buys' kent de familie geen rust meer. De figuur in de serie verkrachtte zijn dochter en verwekte een kind bij haar..

“Echt een rotrol”, verzekert de 'echte' mevrouw Brandts Buys, die toevallig de serie volgt. “We hadden eerst geen zin om erover te zaniken, maar het wordt nu behoorlijk vervelend. Sommige mensen geloven dat die meneer Brandts Buys uit de serie werkelijk bestaat en spreken ons erop aan. Mijn kleinkinderen worden ermee gepest op school. Ze kregen te horen dat die vieze opa in de serie 'vast niet voor niets' Brandts Buys heette.”.

Vervelende bijkomstigheid is dat de echte familie Brandts Buys, net als in de serie, stamt uit een gegoed milieu. De echte Buysen zijn musici en architecten, overgrootvader Buys was jarenlang dirigent en componist bij het Gelders Orkest..

Met hulp van een regionale krant ontdekte de familie in Annen onlangs dat de schrijvers van de serie de naam 'per toeval' hebben opgeduikeld in een telefoonboek. Mevrouw Brandts Buys vindt dat antwoord weinig bevredigend. “Ze hadden voor zo'n vervelende hoofdpersoon in elk geval een naam kunnen verzinnen.” De serie trekt dagelijks 2 miljoen kijkers..

Intussen heeft ze wel begrepen dat de incestueuze naamgenoot niet al te lang meer in GTST zal spelen, maar niet voordat hij nóg meer onheil heeft aangericht. “Zijn kleinzoon heeft in de serie nu ontdekt dat zijn opa zijn vader is. Hij is compleet overstuur. Maar het familiegeheim ligt nu op straat. Het kan niet lang meer duren.”

http://www.trouw.nl/tr/nl(...)oap-naamgenoot.dhtml
;)
Een heer met stijl
pi_155527233
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2015 14:25 schreef Heer_van_Bartolhoven het volgende:
Nu we toch met stukken bezig zijn, ik kwam laatst deze weer tegen. Vast al eens besproken hier, maar ik was het zo goed als vergeten.

[..]

;)
quote:
Mevrouw Brandts Buys vindt dat antwoord weinig bevredigend. “Ze hadden voor zo'n vervelende hoofdpersoon in elk geval een naam kunnen verzinnen.”
Wat een muts _O-
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_155527260
Vers van de (RTL)pers(presentatie):

RTLNL twitterde op dinsdag 25-08-2015 om 14:29:20 #ErlandGaljaard: de inhoud staat voorop bij #RTL en dat zie je op de buis #rtlperspresentatie reageer retweet
... Zegt de man die zich bemoeide met de inhoud van GTST, terwijl hij nooit naar een soap kijkt :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')