abonnement Unibet Coolblue
pi_154874865
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 19:24 schreef Frey het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
Hé, nieuwe UI :o :D
Wel weer een hele toffe _O_
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 19:26:50 #52
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_154874891
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 19:26 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Hé, nieuwe UI :o :D
Wel weer een hele toffe _O_
Zit door seizoen 8 te spoelen en kwam deze tegen. :P
Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_154874935
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 19:26 schreef Frey het volgende:

[..]

Zit door seizoen 8 te spoelen en kwam deze tegen. :P
Het had zo uit The Sopranos of The Godfather kunnen komen _O_
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_154876005
Deze zomer blikken we wekelijks terug op de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden in de rubriek 'Artikelen uit de oude doos'. Iedere week wordt hier een oud interview of artikel uit het rijke verleden van de serie geplaatst. Deze week: tijdens het tiende seizoen van GTST zijn er duidelijk wat veranderingen doorgevoerd in Neerlands populairste soapserie. Producent Idse Grotenhuis is op dat moment verantwoordelijk voor het inhoudelijke gedeelte van de serie. Een interview met hem over het hoe en waarom van de 'opfrisbeurt'.



quote:
Grote schoonmaak voor de soap - marktleider GTST kiest voor nieuwe koers: “We gaan actuele thema’s behandelen”

Hoewel de Nederlandstalige soaps 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 'Onderweg naar Morgen' en 'Goudkust' een zomerstop hebben, gonst het achter de coulissen van de activiteiten. Het afgelopen seizoen wordt geëvalueerd, over het komende wordt heftig gebrainstormd. Nieuwe verhaallijnen worden uitgezet om tot in de lengte der dagen te kunnen gaan. Hoewel...is het leven van een soap wel oneindig?

Slotscène. “Je kijkt de hele dag tegen het bewijsmateriaal aan!”, zegt Bowien. “Of dacht je echt dat Janine's baby van jou was?” Ludo springt woedend op haar af. “Je liegt!” Bowien schrikt, stapt achteruit en glijdt het ravijn in. Ze weet zich nog net vast te houden aan een polletje gras. “Help me!” Ze kijkt Ludo smekend aan. Ludo twijfelt. “Doe iets. Ludo!”

Met deze cliffhanger namen de acteurs uit Neerlands best bekeken soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' voorlopig afscheid van de kijkers. Hoe het verder zal gaan met Bowien, Ludo, Janine, Stefano en alle andere bewoners uit het fictieve stadje hangt grotendeels af van Idse Grotenhuis. Ruim een jaar geleden werd hij als producent aangetrokken om de serie een nieuwe impuls te geven.

Zijn ogen staan onderzoekend. Vragend, vertwijfeld, een tikkeltje achterdochtig. Wat wij precies weten over de metamorfose die GTST de afgelopen maanden heeft ondergaan? Alsof dat een geheim zou zijn. Kom op zeg: iedere trouwe kijker moet het simpelweg zijn opgevallen dat de verhaallijn is versneld en dat een aantal karakters een ware gedaanteverwisseling onderging. Daar kun je niet omheen. Daar hoef je niet geheimzinnig over te doen..

“Het klopt inderdaad. Ook wij blijven kritisch kijken naar het programma. De schrijvers en ik hadden het gevoel dat het te traag werd. Na tien jaar soap merk je dat er een moment komt dat je bepaalde verhalen door gaat krijgen. Als het dan ook nog een paar weken duurt voordat er iets gebeurt, haakt de kijker af. Dat proberen we nu voor te zijn door het sneller in te lossen, of juist door het niet te laten gebeuren. Daardoor zijn ook enige karakters aangepast in hun doen en laten.”

Je kunt toch van een slecht persoon niet ineens een goed iemand maken?
“Personages moeten wel archetypen blijven. Ze moeten een karakter hebben waar je jarenlang mee vooruit kunt. Je kunt ze niet in korte tijd te veel laten evalueren, want dan raakt de kijker hen kwijt. Je moet, zelfs als je een jaar niet zou kijken, kunnen weten waar die mensen voor staan. Maar we willen ook het stripverhaalimago vasthouden. Soap is tenslotte, met alle respect, gewoon een beetje plaatjes kijken. Daarnaast proberen we verhalen te vertellen waar de kijkers wat van leren.”

Zo noemt de 32-jarige producent als voorbeeld het onderwerp vreemdgaan. “Wanneer iemand drie of vier keer vreemd gaat, dan zegt zijn vrouw de vierde keer echt niet 'schat, we gaan het gewoon opnieuw proberen'. Dan is het echt afgelopen en moet er iets met haar of met die relatie gebeuren. Zo gaat het in het echte leven ook.”

Niet dus: onlangs publiceerde deze krant het bericht dat soapkijkers meer vreemd gaan dan niet-soapkijkers.

De kijker leert dus helemaal niets van GTST.
“Ze denken misschien dat het zo hoort.” Lachend: “Nee, het werkt dus goed op het moment dat je vertelt 'nou is het afgelopen'. Anders gaat iedereen maar door met overspel plegen.”

Een soort onbewust moraal misschien?
“Ik vind dat mensen moeten staan voor wat ze willen of zijn. Als ze dat keer op keer niet doen is dat een bepaalde karaktereigenschap. In een soap kun je dus best vertellen dat een vrouw, wier man altijd maar vreemdgaat, dat accepteert. Misschien is het echte liefde, ondergeschiktheid... Daar kun je als schrijver voor kiezen. Maar als je dat al tien jaar vertelt, inspireert het ook de makers niet meer. Dan wil je wel eens wat anders. En dat is met een aantal karakters in GTST gebeurt. Rigoureuze veranderingen, maar ook kleine wijzigingen die in het komende seizoen hun uitwerking krijgen.”

Terwijl de producent en de schrijvers zich buigen over de nieuwe verhaallijn gaan de reality-soaps, ook wel docusoap genoemd, gewoon door op televisie.

Vormen zij concurrentie?
“Het is een nieuw genre dat een opleving beleeft. Logisch. Dat had Goede tijden ook toen het net begon. De kijker kende het nog niet. Dan wil je zien wat het is, net als nu met de docusoap. Maar GTST is een heel ander genre. Dit is echt fictie, gemaakt drama waarin je de realiteit niet eens toelaat. Natuurlijk keken we met argusogen toen 'Big Brother' kwam. De kijkcijfers kregen toen wel een deukje.”

Een deukje? BB moest zelfs naar een ander tijdstip verschoven worden omdat het teveel kijkers bij Goede tijden wegtrok.
“Het is niet een scheur geweest. De kijkcijfers zijn niet gehalveerd. Zijn misschien 10% lager geworden. Dat noem ik een deukje: wanneer je auto 10% in de kreukels ligt, kun je nog rijden. En toen Big Brother naar een ander tijdstip ging, krabbelde ons kijkcijfer weer op. Dat geeft aan dat het publiek 't leuk vindt om iets nieuws te zien, maar het betekent niet dat ze het programma Goede tijden plotseling niet meer leuk vinden. Het zet je aan het denken, dat wel.”

Niet alleen de personages en ook de inhoud van de serie werden door de producer aangepakt. “We kregen van veel kanten de kritiek dat GTST een in zichzelf gekeerde gemeenschap was geworden, met weinig raakvlakken naar de maatschappij. Dat proberen wij nu te doorbreken met actualiteiten. We vertellen in het komende seizoen bijvoorbeeld een verhaal over zinloos geweld. Door actuele thema's te behandelen ziet de kijker iets terug wat dagelijks leeft. Dat is iets anders dan de zoveelste ontvoering in de kelder of zo.”

Evalueren, brainstormen, bezinnen en opnieuw hersenspinsels uitwisselen. Aan het eind van de zomer worden de nieuwe verhaallijnen op tafel gelegd. In principe hebben de schrijvers de vrije hand en mogen ze van alles verzinnen. Maar we houden wel rekening met de kijkcijfers en met het publiek.

Schrijven op populariteit dus.
“Als een karakter bij de kijker favoriet is, dan is dat bij ons ook meestal het geval. We houden er, tot op zekere hoogte, wel rekening mee. Als je merkt dat de kijkcijfers te lijden hebben onder een bepaald karakter, ga je natuurlijk wel nadenken. Want als het publiek niet meer kijkt, heb je ook geen programma. Soms moet daardoor een personage sneuvelen, hoe pijnlijk het ook is. Of de populariteit van een soap in een klap kan kelderen? Ik denk het niet. Maar je moet het publiek niet onderschatten. Als je verhalen niet goed vertelt, dan gaat de kijker dat voelen. En dan is het binnen drie maanden gebeurd, denk ik.”

“Een objectief oordeel. Ik heb niet alleen bij GTST gewerkt. In 1994/95 was ik hier regisseur, voordat ik voor drie jaar overstapte als producent naar 'Goudkust'. Daar wordt heel anders gewerkt. De serie speelt zich af in een heel ander milieu, heeft een andere manier van vertellen en er heerst een andere mentaliteit. Je levert een afwijkend gevecht. Hier strijden wij niet dagelijks om de kijkcijfers, dat deden we daar wel. Bij GTST heerst de saamhorigheid van een Ajax 1-team en bij Goudkust is het 'jongens, we zullen ons bewijzen'. Maar het is wel even zwaar. GTST kan alleen maar slechter worden, dat levert ook een bepaalde druk. Stilstand is ten slotte achteruitgang.”

'Goudkust' haalde dus niet de gewenste 500.000 kijkers. Was dat de reden van je vertrek?
“Nee. Ik vind dat je als producer niet langer dan drie jaar ergens moet blijven zitten. Dan wordt het weer tijd voor iemand anders. Er moet een frisse wind blijven waaien. Dat vind ik overigens van alle creatieve functies. Ik ben ook niet van plan om hier langer dan een paar jaar te blijven. Dat heeft dus niets met kijkcijfers te maken.”

Zijn alle soaps even goed - of even slecht?
“Bij alle soaps gelden dezelfde regels, die gebaseerd zijn op dezelfde gedachtegang maar ze drijven wel allemaal op een andere kurk. Een Amerikaanse producent heeft ooit uitgevonden dat de eerste soap de meeste kijkers trekt, de tweede trekt daar de helft van en de derde weer de helft. Dat plaatje klopt bij de Nederlandse soaps als een bus. Door die stelling is het als producent wel gemakkelijker om genoegen te nemen met een bepaald aantal kijkers.”

Had je dan als producer bij 'Goudkust' niet de wens om 'GTST' te verslaan?
“Je wilt van 300.000 wel 400.000 kijkers maken. Ik heb er inderdaad wel een desillusie aan overgehouden. Je kunt leven met de wetenschap dat je GTST nooit kunt kloppen, maar ik heb er van 300.000 nooit 500.000 kunnen maken en dat steekt. Het is net iets te gemakkelijk om te zeggen dat een serie zichzelf zal bewijzen en dat het daarmee zijn bestaansrecht afdwingt. Het heeft ook te maken met de programmering en de profilering van de zenders. En zoals ik al zei: je moet blijven werken aan het verhaal, dat is de kracht.”

Zo sterk zijn die verhalen niet...
“Het gaat om het feuilleton-effect. Telkens weer een half uurtje even naar die mensen kijken, die je allemaal hebt leren kennen en dan denken: shit, ik wil toch wel weten hoe het afloopt. Die kracht is eindeloos. Er zijn soaps die al dertig, vijfendertig jaar bestaan. In theorie kan GTST dus nog in lengte van jaren doorgaan. Maar de praktijk moet dat nog uitwijzen.”
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_154876271
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 19:25 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Echt hè, hij zit erbij te kijken van "Nou, oké, boeiend... Waar is mijn toetje?" :')
"Goh, dat Laura, uh Barbara, nee..Caroline! Zo blij is de schoonmaker te zien.." :P
pi_154876344
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:04 schreef PeterKelder het volgende:
Deze zomer blikken we wekelijks terug op de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden in de rubriek 'Artikelen uit de oude doos'. Iedere week wordt hier een oud interview of artikel uit het rijke verleden van de serie geplaatst. Deze week: tijdens het tiende seizoen van GTST zijn er duidelijk wat veranderingen doorgevoerd in Neerlands populairste soapserie. Producent Idse Grotenhuis is op dat moment verantwoordelijk voor het inhoudelijke gedeelte van de serie. Een interview met hem over het hoe en waarom van de 'opfrisbeurt'.

[ afbeelding ]

[..]

Kritisch kijken... Deden ze dat nu nog maar eens..
pi_154876425
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:12 schreef _Kate_C_ het volgende:

[..]

"Goh, dat Laura, uh Barbara, nee..Caroline! Zo blij is de schoonmaker te zien.." :P
:D _O-

quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:15 schreef _Kate_C_ het volgende:

[..]

Kritisch kijken... Deden ze dat nu nog maar eens..
Rohan Gottschalk besluit hier meteen werk van te maken en kijkt kritisch op de menukaart van het restaurant naar het aanbod van ranja.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 20:39:17 #58
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_154876985
Robert???????????????? :D
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
pi_154877053
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:39 schreef LetsGame het volgende:
Robert???????????????? :D
Dacht ik ook meteen aan, zou ik ook ontzettend tof vinden. Maar met deze makers is het eerder Philip van Alphen of Ome Willem :P

Misschien is het Sil, dat kan ook nog :)
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 20:41:49 #60
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_154877065
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:04 schreef PeterKelder het volgende:
Deze zomer blikken we wekelijks terug op de geschiedenis van Goede Tijden, Slechte Tijden in de rubriek 'Artikelen uit de oude doos'. Iedere week wordt hier een oud interview of artikel uit het rijke verleden van de serie geplaatst. Deze week: tijdens het tiende seizoen van GTST zijn er duidelijk wat veranderingen doorgevoerd in Neerlands populairste soapserie. Producent Idse Grotenhuis is op dat moment verantwoordelijk voor het inhoudelijke gedeelte van de serie. Een interview met hem over het hoe en waarom van de 'opfrisbeurt'.

[ afbeelding ]

[..]

Hij kan het allemaal mooi vertellen. Maar onder zijn 'leiding' kwamen er een aantal behoorlijk oninteressante personages bij.
  maandag 3 augustus 2015 @ 20:43:39 #61
323349 LetsGame
NANANA NANA NANANA
pi_154877125
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:41 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Dacht ik ook meteen aan, zou ik ook ontzettend tof vinden. Maar met deze makers is het eerder Philip van Alphen of Ome Willem :P
PHILIP VAN ALPHEN _O- !!!!!!!!!!!
Tegenslag werpt schaduw op geluk.
  maandag 3 augustus 2015 @ 20:48:42 #62
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_154877308
Kan ook gewoon Jef zijn natuurlijk. O-)
pi_154877349
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:41 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Hij kan het allemaal mooi vertellen. Maar onder zijn 'leiding' kwamen er een aantal behoorlijk oninteressante personages bij.
Dat dacht ik ook toen ik dit interview tegenkwam en het voor het eerst las. Achteraf gezien was zijn periode niet heel sterk op de lange termijn: veel personages die onder zijn leiding zijn geïntroduceerd waren vrij snel weer verdwenen.

Het stukje over het vreemdgaan van bepaalde personages sloeg trouwens duidelijk op Robert en Laura... Blijft eeuwig zonde dat die twee uit elkaar zijn gehaald onder zijn regime en nooit meer samen zijn gekomen :{
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_154877365
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:48 schreef Koosnaam het volgende:
Kan ook gewoon Jef zijn natuurlijk. O-)
Of ober Marcel met de rekening :7
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 20:57:04 #65
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_154877543
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:50 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Dat dacht ik ook toen ik dit interview tegenkwam en het voor het eerst las. Achteraf gezien was zijn periode niet heel sterk op de lange termijn: veel personages die onder zijn leiding zijn geïntroduceerd waren vrij snel weer verdwenen.

Het stukje over het vreemdgaan van bepaalde personages sloeg trouwens duidelijk op Robert en Laura... Blijft eeuwig zonde dat die twee uit elkaar zijn gehaald onder zijn regime en nooit meer samen zijn gekomen :{
Inderdaad.

En ja ik ben het ook met je eens wat betreft Robert en Laura.
In seizoen 9 groeiden ze heel mooi weer na elkaar toe. Nadat Laura terugkwam uit Amerika.
Ze hadden gewoon weer voor jaren bij elkaar kunnen en moeten blijven. :)

quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:50 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Of ober Marcel met de rekening :7
_O-
pi_154877769
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:57 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Inderdaad.

En ja ik ben het ook met je eens wat betreft Robert en Laura.
In seizoen 9 groeiden ze heel mooi weer na elkaar toe. Nadat Laura terugkwam uit Amerika.
Ze hadden gewoon weer voor jaren bij elkaar kunnen en moeten blijven. :)
Jammer dat er dan een producer binnenkomt, het materiaal bekijkt en vervolgens zegt van "Die twee zijn allebei zo vaak vreemdgegaan, het is niet meer realistisch als de een de ander weer vergeeft en ze weer bij elkaar komen." Daarbij hadden ze bij een verhaallijn als Roberts alcoholisme een mooie gelegenheid om de twee weer bij elkaar te laten komen.

En dan komt er een paar jaar later een producer die van Laura's ex-geliefde haar zoon maakt, omdat "ze een zoon voor haar en Robert nodig hebben". Ook echt behoorlijk slim, als die twee dan niet eens samenzijn :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 21:10:42 #67
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_154878056
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 21:03 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Jammer dat er dan een producer binnenkomt, het materiaal bekijkt en vervolgens zegt van "Die twee zijn allebei zo vaak vreemdgegaan, het is niet meer realistisch als de een de ander weer vergeeft en ze weer bij elkaar komen." Daarbij hadden ze bij een verhaallijn als Roberts alcoholisme een mooie gelegenheid om de twee weer bij elkaar te laten komen.

En dan komt er een paar jaar later een producer die van Laura's ex-geliefde haar zoon maakt, omdat "ze een zoon voor haar en Robert nodig hebben". Ook echt behoorlijk slim, als die twee dan niet eens samenzijn :')
Inderdaad.
Bovendien zou zo iemand toch ook moeten weten, dat het grote publiek het leuk vindt als Robert en Laura weer bij elkaar komen.

En ja, als je het zo bekijkt is het nog weer iets erger dat Dennis hun zoon moest worden. :') _O-
pi_154878364
quote:
14s.gif Op maandag 3 augustus 2015 21:10 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Inderdaad.
Bovendien zou zo iemand toch ook moeten weten, dat het grote publiek het leuk vindt als Robert en Laura weer bij elkaar komen.
Net als bij Ludo en Janine. Wat dat betreft weten ze de laatste 10 tot 15 jaar het grondig te verpesten met superkoppels.

Maar goed, tegenwoordig hoeft herhaaldelijk vreemdgaan geen reden meer te zijn voor het beëindigen van een relatie. Een meningsverschil over chocolade- of vanillevla is al voldoende om de bom te laten barsten :')

quote:
En ja, als je het zo bekijkt is het nog weer iets erger dat Dennis hun zoon moest worden. :') _O-
Ik snap dat echt niet hoor, het was zo onnodig om de geschiedenis te veranderen voor zo'n belachelijke en onzinnige reden. En als het dan zo nodig moest, had dan 1) eerst Robert en Laura weer een koppel laten worden, en 2) een nieuw karakter geïntroduceerd als hun zoon. Dit was gewoon een wanstaltige beslissing, die nog steeds teruggedraaid dient te worden :{

Ik bedenk me ineens: de mysterieuze persoon in dat restaurant zou ook Dennis kunnen zijn :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
  maandag 3 augustus 2015 @ 21:27:49 #69
301923 Koosnaam
Daniel Daniel
pi_154878737
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 21:18 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Net als bij Ludo en Janine. Wat dat betreft weten ze de laatste 10 tot 15 jaar het grondig te verpesten met superkoppels.

Maar goed, tegenwoordig hoeft herhaaldelijk vreemdgaan geen reden meer te zijn voor het beëindigen van een relatie. Een meningsverschil over chocolade- of vanillevla is al voldoende om de bom te laten barsten :')

[..]

Ik snap dat echt niet hoor, het was zo onnodig om de geschiedenis te veranderen voor zo'n belachelijke en onzinnige reden. En als het dan zo nodig moest, had dan 1) eerst Robert en Laura weer een koppel laten worden, en 2) een nieuw karakter geïntroduceerd als hun zoon. Dit was gewoon een wanstaltige beslissing, die nog steeds teruggedraaid dient te worden :{

Ik bedenk me ineens: de mysterieuze persoon in dat restaurant zou ook Dennis kunnen zijn :')
Tja Ludo en Janine zijn de laatste jaren dan ook vooral belangrijk om het gezeur van Nina en Lucas aan te horen. En het erge is dat het inderdaad vaak nergens om gaat.
Chocalade of vanillevla. _O-

Ja ben het helemaal met je eens over die babywissel.

Mocht het Dennis zijn. Wil ik geen vervolg zien. :X
Of Rohan moet nog even aan het woord komen. ;)
pi_154878775
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:18 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

:D _O-

[..]

Rohan Gottschalk besluit hier meteen werk van te maken en kijkt kritisch op de menukaart van het restaurant naar het aanbod van ranja.
_O- _O- _O-

Fijn dat hij mijn opmerkingen zo serieus oppakt!
pi_154878802
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 20:50 schreef PeterKelder het volgende:

[..]

Of ober Marcel met de rekening :7
_O- _O- _O-
pi_154878864
Oh, laat het Robert zijn!

Als we dat hele gedoe met die babywissel nu eens gewoon doodzwijgen en net doen of het niet gebeurd is?
  maandag 3 augustus 2015 @ 21:35:08 #73
62455 Frey
Ludo Sanders
pi_154878999
En dan alsnog de terugkeer van A&A.

Jij moet nog krijgen wat je verdient. Keep the change.
pi_154879056
quote:
0s.gif Op maandag 3 augustus 2015 21:27 schreef Koosnaam het volgende:

[..]

Tja Ludo en Janine zijn de laatste jaren dan ook vooral belangrijk om het gezeur van Nina en Lucas aan te horen. En het erge is dat het inderdaad vaak nergens om gaat.
Chocalade of vanillevla. _O-
Dat laatste is qua niveau inmiddels wel bereikt :')
Echt, relaties gaan tegenwoordig nergens meer over. Ze worden ineens zomaar verliefd op iemand die ze al jaren kennen (Bing en Nina, WTF?!), draaien lange tijd om elkaar heen, komen eindelijk samen om enkele maanden later (je mag geluk hebben als ze net een jaar samenzijn) om een stupide reden uit elkaar te gaan, en afzonderlijk van elkaar hetzelfde pad opnieuw te bewandelen.

Moeite doen om een mooie liefdesrelatie uit te werken wordt er al jaren niet meer gedaan, waardoor nieuwe superkoppels ook niet snel zullen ontstaan. Maar niet getreurd: gelukkig hebben we nog altijd het nummer 1 superkoppel Sjors en Sjimmie :') o|O

quote:
Ja ben het helemaal met je eens over die babywissel.

Mocht het Dennis zijn. Wil ik geen vervolg zien. :X
Of Rohan moet nog even aan het woord komen. ;)
Rohan zal de speciale dubbele aflevering op 1 oktober inleiden met een speech over het succes van Slechte Goede Tijden Tijden :)

"... Of was het nou Tijden Goede Tijden Slechte...?"
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
pi_154879068
quote:
1s.gif Op maandag 3 augustus 2015 21:31 schreef _Kate_C_ het volgende:
Oh, laat het Robert zijn!

Als we dat hele gedoe met die babywissel nu eens gewoon doodzwijgen en net doen of het niet gebeurd is?
Helaas worden we daar nog altijd aan herinnerd in de vorm van de Noudster :')
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')