'Rettich' heb ik echt nog nooit opquote:Op maandag 20 juli 2015 00:00 schreef speknek het volgende:
Voor het eerst een Hello Fresh box gekocht. Ik ben een beetje een foodie, maar boodschappen doen en gerechten uitkiezen kost toch ook wel veel tijd, dus ben benieuwd of ik het wat vind. Vond het scholgerecht maar matig, maar de gyros best wel lekker (behalve het brood zelf dan, nogal taai). Ben eigenlijk nog het meest te spreken over de salades en dressings tot nu toe. Lekkere friszoete combinaties. De rettich is een blijvertje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Myraela, ga jij op je blog nog verslag doen (met je mooie foto's) van je Hello Fresh-avontuur?
Let me see you stripped down to the bone
quote:Op maandag 20 juli 2015 13:10 schreef minilot het volgende:
Nog één week tot de eerste van twee dozen! Ben zo benieuwd!![]()
Om alvast in de stemming te komen ga ik nu even een salade met gewoon nog zelfgekochte rettich verorberen. Ik hou van rettich! Heb als Twitterafbeelding op mijn foodie-account zelfs een You Shall Not Pass!-foto met een knoepert van een rettich!Oh exploitableSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Myraela, ga jij op je blog nog verslag doen (met je mooie foto's) van je Hello Fresh-avontuur?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
Sojasaus krijg je nog steeds in zakjes. Al snap ik niet echt waarom, omdat juist 1 van de dingen is die je toch wel bijna altijd in huis hebt.quote:Op maandag 20 juli 2015 17:36 schreef MaJo het volgende:
In het vorige topic las ik dat jullie het erover hadden dat jullie zakjes sojasaus kregen. Is dat nog steeds zo? In het boekje dat wij erbij kregen staat namelijk dat ze ervan uitgaan dat je bepaalde ingrediënten in huis hebt, zoals peper, zout, azijn maar ook sojasaus
Kikkoman sojasaus krijg je, maar ketjap manis moet je zelf hebbenquote:Op maandag 20 juli 2015 17:36 schreef MaJo het volgende:
In het vorige topic las ik dat jullie het erover hadden dat jullie zakjes sojasaus kregen. Is dat nog steeds zo? In het boekje dat wij erbij kregen staat namelijk dat ze ervan uitgaan dat je bepaalde ingrediënten in huis hebt, zoals peper, zout, azijn maar ook sojasaus
Nee maar ik had ook al besloten er spekjes bij te bakken, hij ziet er nu wel saai uit.quote:Op maandag 20 juli 2015 17:47 schreef 2dope het volgende:
Ik ga straks die farfalle met cherrytomaatjes gaan maken, maar ik ben zo hard geneigd om er nog iets van parmaham ofzo door te doen.. Ben niet zozeer antivegetarisch, maar dan liever soep of salades. Iemand de farfalle al gemaakt?
Op de vis smerenquote:Op maandag 20 juli 2015 18:18 schreef Myraela het volgende:
Snapte niet echt wat ik met de yoghurtsaus moest? Erbij serveren?
De vis heb ik 1 hapje van op. Vond hem onwijs smerig.
Vis was idd niet lekker. Ik hou echt wel van een lekker gebakken scholletje maar deze smaakte echt nergens naar.quote:Op maandag 20 juli 2015 18:18 schreef Myraela het volgende:
Vanavond de vis gegeten. Aardappeltjes in de oven gedaan, vond ik makkelijker. Waren wel lekker. Salade was ook erg lekker, die zonnebloempitjes waren een enorm succes! De dressing had ik gemaakt met walnotenmosterd in plaats van normale mosterd. Was lekker.![]()
Snapte niet echt wat ik met de yoghurtsaus moest? Erbij serveren? Eigenlijk had ik het niet nodig en liever alles bij de gyros gebruikt.
De vis heb ik 1 hapje van op. Vond hem onwijs smerig. Ben geen enorme visliefhebber, zal wel aan mij liggen. Vriend vond hem wel lekker.
Ennnn.. Ondanks dat ik dacht dat die 4 kleine aardappeltjes voor 2 personen veel te weinig zouden zijn. Heb ik toch voldoende. Zelfs zonder vis.
Precies en lang houdbaar. Zou liever pakjes mosterd erbij krijgen, dat heb ik echt nooit in huis en bederft ook redelijk snel. Zonde om steeds zo'n potje te kopen.quote:Op maandag 20 juli 2015 17:39 schreef pl4kkie het volgende:
[..]
Sojasaus krijg je nog steeds in zakjes. Al snap ik niet echt waarom, omdat juist 1 van de dingen is die je toch wel bijna altijd in huis hebt.
Ik heb echt nog nooit bedorven mosterd gehad, hoe doe je dat? Met vies bestek er in ofzo?quote:Op maandag 20 juli 2015 18:57 schreef Maraca het volgende:
[..]
Precies en lang houdbaar. Zou liever pakjes mosterd erbij krijgen, dat heb ik echt nooit in huis en bederft ook redelijk snel. Zonde om steeds zo'n potje te kopen.
Nee, gebruik altijd schoon bestek. Weet niet hoe het kan, kan ook zijn dat ik het gewoon zelf niet meer vertrouwde na een tijdje. Koop het al een tijd niet meerquote:Op maandag 20 juli 2015 19:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik heb echt nog nooit bedorven mosterd gehad, hoe doe je dat? Met vies bestek er in ofzo?
Uiteindelijk dat ook gedaanquote:Op maandag 20 juli 2015 18:48 schreef speknek het volgende:
[..]
Nee maar ik had ook al besloten er spekjes bij te bakken, hij ziet er nu wel saai uit.
Net de Thaise salade op. Mooi biefstukje, zulke kwaliteit vind je niet bij onze buurtsuper. De glasnoedels (vermicelli) was nogal mwah, had er liever wat basmatti of desnoods Rice stick bij gehad.
Dan hebben wij nog een oude oogstquote:Op maandag 20 juli 2015 20:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Poe zeg, ik heb net het rijst/prei/wortel/zoete pindaprutje van vorige week op. Ik geloof dat ze een nieuwe leverancier of verse oogst pepers hebben, het was echt verschrikkelijk pittig
Zo vond ik hem ook. Niet lekker.quote:Op maandag 20 juli 2015 21:14 schreef Yupgup het volgende:
schol.... BAH. Kan me niet herinneren dat schol zo muf-weeig-vissig smaakte.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |