Doe je dat ook als je achter de kipjes aan zit?quote:Op maandag 27 juli 2015 10:50 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Dan moet je een zakje vogelzaad uitstrooien, hebben zij ook wat te eten.
Doe je dat dan allemaal op 1 boterham?quote:Op maandag 27 juli 2015 10:59 schreef Questular het volgende:
Witter boterham met plakjes jonge kaas, pindakaas en cheese union chips
Dat is normaal. Helemaal niet guilty ofzo. Hoeveel mensen/kinderen eten geen witbrood met pindakaas?quote:Op maandag 27 juli 2015 18:10 schreef Molleman het volgende:
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal
maggi in een kroketquote:Op maandag 27 juli 2015 18:38 schreef __Saviour__ het volgende:
Geen idee of het zo ongewoon is, maar ik vind wat maggi over de frietjes wel lekker
niet met maggi?quote:Op maandag 27 juli 2015 23:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Maggi op over een opengesneden loempia
Maggi over macaroni met boterhamworst en gebakken prei en ketchup
Slagroomtaart, zo'n goedkope uit de vriezer van 3.50 euro
Qua taarten kan ik hier overheen: zo'n moddervette appel'taart' in zo'n plastic bakje, gewoon uit het koekenschap.quote:Op maandag 27 juli 2015 23:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Slagroomtaart, zo'n goedkope uit de vriezer van 3.50 euro
Dat kan echt niet idd.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 10:32 schreef bloodymary1 het volgende:
Ik kan goed koken en maak de heerlijkste pasta's, echt op zijn Italiaans. Maar op een of andere manier kan ik het dan toch niet laten om dan een klodder ketchup op mijn bord er over heen te flikkeren. Mijn vriend zegt altijd, als de kok dat zag, zou hij zich omdraaien in zijn graf. Maar ja ik ben nu eenmaal zelf de kok, dus ik mag dat.
Een heleboel. Maar ik vind het 's avonds als snack lekker, als tussendoortje, als ontbijt en bijvoorbeeld na het stappen. Kan het de hele dag door eten als het nodig isquote:Op maandag 27 juli 2015 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat is normaal. Helemaal niet guilty ofzo. Hoeveel mensen/kinderen eten geen witbrood met pindakaas?
Magniquote:
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.quote:Op maandag 27 juli 2015 18:10 schreef Molleman het volgende:
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal
Daar vreet ik zo een zak van op alsof het chips is.quote:Op dinsdag 28 juli 2015 22:33 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje.
Zo eet ik wel eens met vrienden pasta met een gefruit uitje, salami, ontbijtspek en ham (en dan de goedkope pakken uit de koeling). Goeie klodder crème fraiche erbij en aftoppen met een goede laag geraspte kaasquote:Op dinsdag 28 juli 2015 08:55 schreef female81 het volgende:
In het pré-diabetes-tijdperk had ik trouwens ook een standaard snel-klaar-prakje dat bestond uit macaroni (van die hele kleine elleboogjes die binnen 5 minuten gaar zijn) waar ik enorme hoeveelheden salami en gesmolten kaas doorheen deed - meer was het niet, soms weliswaar aangevuld met oregano oid. Blijft een aanrader voor wie zich wat minder druk hoeft te maken over 'gezond'.![]()
Lasagne met appelmoes nom!quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 01:18 schreef Nyan het volgende:
Overal appelmoes bij flikkeren. Ook als er geen appelmoes bij kan/moet.
En rauwe champignons!
Zonder de Boursin en met champignons erbij (en mogelijk variatie met kip ipv spekjes), maak ik het nog steeds wel eens als ik eigenlijk geen zin heb om te koken.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is.quote:Op zaterdag 1 augustus 2015 07:55 schreef renwan het volgende:
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd.
Niks culinair aan maar zo lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |