dat is wel een hele grote danquote:
dat leek mij ookquote:Op zaterdag 24 oktober 2015 14:07 schreef d4v1d het volgende:
[..]
dat is wel een hele grote dan
2
Recept kwam ergens uit dit topic, heb alleen de gist gehalveerd omdat ik m langer laat rijzen
Oeps, helft van recept in de OP geeft ook een enorme pizza, paste niet op mijn bakblik.quote:Op zaterdag 24 oktober 2015 14:10 schreef computergirl het volgende:
[..]
dat leek mij ook
Ik wilde vandaag ook 1 kleine pizza maken want tomatensaus en paprika over.
Hoezo is spelt zwaar? Er is ook gewoon witte speltbloem en dat is nagenoeg hetzelfde als tarwebloem, alleen wat lastiger te verwerken.quote:Op zaterdag 24 oktober 2015 19:12 schreef Myraela het volgende:
Alleen spelt? Dat lijkt me wel heel erg zwaar. Ik had eerst 50/50 gedaan. Maar ik ben benieuwd.
Haha true, de andere was wat ronder, maar de foto was minder.quote:Op maandag 26 oktober 2015 09:35 schreef MonkNL het volgende:
Zien er smakelijk uit. Wellicht nog wel wat oefenen op het vormen.
Ik vorm ze naar de bakplaat, dat is met dit formaat oven de enige manier om niet te verhongerenquote:Op maandag 26 oktober 2015 09:35 schreef MonkNL het volgende:
Zien er smakelijk uit. Wellicht nog wel wat oefenen op het vormen.
daar heb je scheppen voor, zie voorbeelden in linkquote:Op maandag 26 oktober 2015 14:56 schreef Cathmar het volgende:
Wij hebben nu een pizzasteen op (of in?) de Weber. Dus gisteren de kinderen zelf een pizza laten maken. Ging helemaal leuk en iedereen blij. Maar toen... moest de pizza van de aanrecht de bbq op. Tja, daar had ik geen handigheidje voor. Wat een gedoe. Iemand tips?
ahaquote:Op maandag 26 oktober 2015 15:24 schreef computergirl het volgende:
[..]
daar heb je scheppen voor, zie voorbeelden in link
http://shop.italieplein.nl/product/pizza-schep/
Doet het inmiddels weer . Kreeg hem gister niet geopend. Van het weekend ga ik ermee aan de slag!quote:
Groen zakje?quote:Op dinsdag 17 november 2015 11:14 schreef alors het volgende:
Vraagje, ik heb van dat gist van Dr Oetker, Gist Levure staat erop. In alle beschrijvingen zie ik dat die instantgist door het water gemengd moet worden. Op mijn zakje staat echter dat ik het door de bloem moet doen... Waarom? Maakt het eigenlijk uit? Kan iemand die verklaren/uitleggen?
ja groen zakje... Ik vond het ook al zo raar...quote:Op dinsdag 17 november 2015 11:24 schreef d4v1d het volgende:
[..]
Groen zakje?
Ik doe het gewoon altijd door Lauw(!)water met wat suiker. Werkt prima.
Door het bloem gooi je het zout, als je daar dan ook direct gist in gaat gooien maak je je gist dood.
je kan het ook andersom doen, zout oplossen in het water, gist door meel/bloem. Het zijn blijkbaar de zoutkristallen die het probleem zijnquote:Op dinsdag 17 november 2015 11:24 schreef d4v1d het volgende:
[..]
Groen zakje?
Ik doe het gewoon altijd door Lauw(!)water met wat suiker. Werkt prima.
Door het bloem gooi je het zout, als je daar dan ook direct gist in gaat gooien maak je je gist dood.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |