FOK!forum / General Chat / [Chinese Webshops] Topic #354 Met fietsmachientjes.
RobertNLzaterdag 20 juni 2015 @ 12:04
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je dringend voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.pngp9xFAfQ.pngETZ7fuw.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngk5K7Fdx.pngxft1qdo.pngLCaTFvl.png
GNqjkuo.pngWdoSCac.png57IhnQt.png9PdMYaW.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngBeKSNvF.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
MiniInTheBoxMcBubDinoDirectIBuyGouDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogPriceAngelsBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in...

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
TfqecLB.pnggvA295I.pngrDFUP1M.pngPSmXIgy.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials
Banggood | 5% | Coupon | 'FOKNLBG' (sitewide, behalve flash deals) |
Geekbuying | 5% | Coupon | 'FOKNLGKB' (sitewide tot $250, bovenop al geldende kortingen behalve de saleitems, 1 per account) | Eerst even inloggen, geldig tot 30-06-2015
Pandawill | 6% | Coupon | 'FOKNL' | vanaf $150 na inloggen
Tinydeal | 5% | Coupon | 'FOKNLTD' | In deze categorie, 1 keer per account
Allbuy | 10% | Coupon | 'FOKNLAB' | (niet geldig op deals)
Gearbest | 10% | Coupon | 'GBCCN' (niet geldig op special offer, vip, gadget price)
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.

Couponverzamelsites:
ChinapricesChinakortingPandaCheckTjoosRetailMeNotSavingStoryKnojigSconto

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
SPOILER: Cashback XL - Wel goed? Geld terug!
Niet het hele bedrag natuurlijk, maar als je je aanmeldt bij Cashback XL kun je van je online aankopen een klein percentage terugverdienen.
0Mv2oHQ.png
Meer hierover vind je hier: https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het . Bespaar-ze! ;)
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
Waarom?
Trading markets hebben een gigantisch aanbod. Er zijn individuele shops te vinden die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde productgroepen waar de normale Chinese webshops liever een algemeen assortiment aanbieden. Als je dus iets specifieks niet kunt vinden is er een goede kans dat het wel op een trading market terug te vinden is. Verder is vooral AliExpress een groot en succesvol platform dat sterk concurreert met de normale webshops, ook op het gebied van algemene productgroepen. Het loont dus zeker om voor het kopen van een product ook daar een kijkje te nemen of het daar misschien niet goedkoper weggaat... 't zou zo maar eens kunnen namelijk. Het enige wat eigenlijk ontbreekt is PayPal-integratie. Maar je kunt altijd vragen of een individuele handelaar het misschien toch kan accepteren.

AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan. Het kan ook lonen om via een 'mobile device' aankopen te doen. De AliExpress app vind je hier. Op sommige artikelen zit 'mobile only'-korting.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. Gebruikelijk is het dan de volle mep te betalen bij het bestellen en een note te plaatsen dat je iets voor de aanbiedingsprijs wilt. Als ze dat is gelukt en het product bij hen binnen is kun je vragen voor een teruggave van het verschil.
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal.

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Tegenwoordig kun je de omzetting naar 3S-code zelf doorvoeren via o.a. http://internationalparceltracking.com , http://postnlparcels.com/en en http://parcels-uk.tntpost.com . Hier geef je het land van bestemming, postcode en volgnummer in. Het kan zijn dat het pakketje al in het land is, maar nog geen 3S-code heeft gekregen. Dit kan even duren, dus blijf het dagelijks proberen tot er wel iets gebeurt. Om dit wat makkelijker te maken voor je kun je uit de url: internationalparceltracking.com//Main.aspx#/track/AB123456789YZ/NL/1234AB de postcode en trackcode aanpassen en die link dan in je favorieten gooien.

Je kunt verder altijd nog contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2015':

• JAN 1 | New Year
• FEB 19 - FEB 26 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-31 2015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)n_bij_invoer_betalen | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending. Let op! Bij 'invoerrechten' is de standaardwaarde ingesteld op ' 4,2 ', dit tarief gaat echter uit van het voorbeeld genoemd in de toelichting op de site. Het kan goed zijn dat je tarief ' 0,00 ' of weer iets anders is, zoek daarvoor dus het gebruikerstarief op dat op jouw zending van toepassing is

Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
1y?eurusd=x&lang=en-GB&region=GB

aywre.gif
PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
SPOILER: JA HALLO! WAAR ZIJN WE NOU HELEMAAL MEE BEZIG?!!1!? -> Koop lokaal!
Soms slaat de China-gekte wel een beetje heel ver door. Je kijkt nog net niet of je ook uit China pakken melk en hagelslag kunt laten bezorgen, maar bij simpele goedkope prulletjes, of zaken die eigenlijk bekendstaan om gefaked te worden, haal je die het liefst ook nog uit de Aziatische contreien. Echter zijn veel van deze producten gewoon in je onmiddellijke nabijheid te verkrijgen en dat tegen erg vergelijkbare prijzen. Goedkope prulletjes kun je doorgaans ook voor weinig halen bij de Action, ALDI, Lidl, 1 Euro shop, Blokker, Marskramer, Kruidvat, Trekpleister, Xenos, HEMA, Wibra, Zeeman, Gamma, Bart Smit, Intertoys e.a. namelijk. Helpen door aanbiedingen te spitten doet misschien een voordeelmuis.nl .

Vooral bij zaken die twijfelachtig zijn luidt het aanraden om geen risico te lopen. Dat geldt voornamelijk voor flashgeheugen en batterijen. Zoek je een 32GB USB-stick of een 64GB geheugenkaartje, mijd dan het risico een fake kaartje in huis te halen en kijk op tweakers.net/pricewatch, Google Shopping e.a. en haal dan gewoon een kaartje bij een DataIO.nl vandaan bijvoorbeeld. Zelfde voor accu's. Zoek je een viertal AA batterijen? Haal dan merkspul (Sanyo Eneloop bijvoorbeeld) uit Nederland (vb. nkon.nl )/de EU (vb. gogreenbatteries.co.uk ) bij toko's met een goede reputatie. Een uitzondering voor accu's is eventueel te maken voor het soort 18650's... mits dus bij een webshop met een goede reputatie, merkaccu's en alleen als het aannemelijk gemaakt is dat ze echt zijn. Af te raden zijn accu's met 'Fire' in de naam. Deze staan berucht om hun onbetrouwbaarheid. Beter kijk je dan naar Samsung/Panasonic/LG en SoShine bijvoorbeeld. Voor camera- en telefoonaccu's is het ook aan te raden om een (B-)merk accu in huis te halen. Voor camera's is er bijvoorbeeld Patona dat wel goede kwaliteit levert voor een faire prijs (te koop bij portaal M&L Mobiles op o.a. eBay & Amazon).

Dus... om te voorkomen dat je 128GB USB-stick een gehackte 2GB stick blijkt en je leven te sparen door accu's te halen die niet ontploffen, of in ieder geval niet maar de helft van de geclaimde accucapaciteit leveren... ga gewoon voor zeker(der). En soms kun je je een paar weken wachten besparen als je gewoon iets bij je in de buurt koopt voor vergelijkbare prijzen.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
fmX0WI1.png

FOK!Frontpage > Review > Gadgets uit China
De frontpage heeft een reviewsectie met een gadgetsubcategorie. Hier vind je uitgebreide impressies van gadgets die een hoop mensen waarschijnlijk wel zullen aanspreken. Ook userreviews van het forum kunnen er in de spotlights worden gezet.

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / [Het Chinese Windows tablet topic] #1 Windows tablets vanaf ¤80!
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://www.thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), et cetera), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen

• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, Tokko1, RobertNL, Downstar, Monkeybrain e.a.
tokko1zaterdag 20 juni 2015 @ 12:14
Maar nu is de vraag, voro hoe weinig kan je écht een fiets bestellen die wel geleverd zou worden?!
marco_sirezaterdag 20 juni 2015 @ 12:17
http://m.aliexpress.com/i(...)ail2mobilesitedetail


Zou dit wat zijn dan?
Zspiritzaterdag 20 juni 2015 @ 12:59
quote:
Iedere inklapbare mountainbike is sowieso rotzooi.
Serieus, een mountainbike moet super stevig zijn er komt super veel kracht op te staan wanneer je down hill gaat. En wat denken hun, laten we een zwak punt maken in het frame, dat is vast een goed idee!
Waarom ze het in godsnaam inklapbaar maken is mijn een raadsel.
ClapClapYourHandszaterdag 20 juni 2015 @ 13:00
Godver mijn Sjcam is ook met sweden post :')
ClapClapYourHandszaterdag 20 juni 2015 @ 13:02
Die gasten van gearbest hebben trouwens als value 30$ neergezet. :')
Zolderkamerzaterdag 20 juni 2015 @ 13:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 12:59 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Iedere inklapbare mountainbike is sowieso rotzooi.
Serieus, een mountainbike moet super stevig zijn er komt super veel kracht op te staan wanneer je down hill gaat. En wat denken hun, laten we een zwak punt maken in het frame, dat is vast een goed idee!
Waarom ze het in godsnaam inklapbaar maken is mijn een raadsel.
Ik weet het niet helemaal precies meer.. maar er was een regeltje om niet de hele eu markt te overspoelen met chinese fietsen.. er werd een of andere importstop op gezet..
Maar een vouwfiets viel daar dan weer niet onder.. zoiets was het, weet niet meer precies..

Edit.. dit dus:
http://www.tweewieler.nl/(...)n-op-de-tocht-101979
RobertNLzaterdag 20 juni 2015 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 13:02 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Die gasten van gearbest hebben trouwens als value 30$ neergezet. :')
Ah, tja. Dan is de kans op een briefje van inklaring wel iets groter (helaas).
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 13:33 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik weet het niet helemaal precies meer.. maar er was een regeltje om niet de hele eu markt te overspoelen met chinese fietsen.. er werd een of andere importstop op gezet..
Maar een vouwfiets viel daar dan weer niet onder.. zoiets was het, weet niet meer precies..

Edit.. dit dus:
http://www.tweewieler.nl/(...)n-op-de-tocht-101979
Leuk die heffingen :'). Fiets van 200 af fabriek is door de heffingen (en BTW) 400 euro, en dan is er nog geen euro marge voor de tussenhandel.. :P.
Zolderkamerzaterdag 20 juni 2015 @ 14:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 14:02 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Ah, tja. Dan is de kans op een briefje van inklaring wel iets groter (helaas).

[..]

Leuk die heffingen :'). Fiets van 200 af fabriek is door de heffingen (en BTW) 400 euro, en dan is er nog geen euro marge voor de tussenhandel.. :P.
Klopt.. er zijn best veel van die dumpheffingen trouwens..
Ook op zonnepanelen bijvoorbeeld.. |:( :')

En de Chinezen op hun beurt als antwoord, eentje op europese wijn.. _O-
Dromerzaterdag 20 juni 2015 @ 14:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 12:59 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Iedere inklapbare mountainbike is sowieso rotzooi.
Serieus, een mountainbike moet super stevig zijn er komt super veel kracht op te staan wanneer je down hill gaat. En wat denken hun, laten we een zwak punt maken in het frame, dat is vast een goed idee!
Waarom ze het in godsnaam inklapbaar maken is mijn een raadsel.
Ach.. er zijn ook zat SUV's met alleen voorwielaandrijving die nooit ander terrein dan asfalt zien.
Flesje hiervan erbij en klaar.
mud.jpg
l0lownkillzaterdag 20 juni 2015 @ 15:12
Positieve (eerste) ervaring met allbuy hiero, earson en mi-led besteld. 12 juni verzonden, vandaag binnen. Mi-ledje is iig legit, en de speaker draait hier ook weer volle toeren :Y (nu alleen voorzichtigheid geblazen met het aan-uit knopje..)
funky_fartzaterdag 20 juni 2015 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 14:24 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]


En de Chinezen op hun beurt als antwoord, eentje op europese wijn.. _O-
Ja, die heffing op Europese wijn is vooral bedoeld om hun nieuwe eigen Chinese wijn aantrekkelijker te maken. Nou, smakelijk jongens, lekkel hool :Y)
kikoooooozaterdag 20 juni 2015 @ 16:13
https://m.allbuy.com/detail/114342

XPB 5000mAh voor ¤8.84

Edit: o klopt al niet meer
Majestyzaterdag 20 juni 2015 @ 16:18
quote:
4s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 16:13 schreef kikoooooo het volgende:
https://m.allbuy.com/detail/114342

XPB 5000mAh voor ¤8.84

Edit: o klopt al niet meer
De prijzen fluctueren wel heel erg op Allbuy, ik had die 5000mah gisteren besteld voor ¤8,75, hij staat er nu alweer voor ¤10,03.
funky_fartzaterdag 20 juni 2015 @ 18:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 16:18 schreef Majesty het volgende:

[..]

De prijzen fluctueren wel heel erg op Allbuy, ik had die 5000mah gisteren besteld voor ¤8,75, hij staat er nu alweer voor ¤10,03.
Volgens mij gewoon dynamic pricing, als die dingen minder verkocht worden zakt de prijs weer even, en vice versa.
Iemand91zaterdag 20 juni 2015 @ 19:56
6% coupon voor Banggood (sitewide, behalve flash deals)
1MIDYEAR6
Met onderstaande coupon:
$199 - $15 off
$299 - $25 off
$399 - $35 off
1MIDYEAR
RobertNLzaterdag 20 juni 2015 @ 21:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 18:35 schreef funky_fart het volgende:

[..]

Volgens mij gewoon dynamic pricing, als die dingen minder verkocht worden zakt de prijs weer even, en vice versa.
Jup, denk het ook. Maxict heeft hier in Nederland ook zoiets, erg irritant :P
kikoooooozaterdag 20 juni 2015 @ 22:02
Ask-me-about-my-T-Rex-T-Shirt.jpg
ajaxboyzaterdag 20 juni 2015 @ 22:03
Zal ik gaan voor de BlitzWolf voor 18 euro of voor de Anker ?
rene90zaterdag 20 juni 2015 @ 22:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:03 schreef ajaxboy het volgende:
Zal ik gaan voor de BlitzWolf voor 18 euro of voor de Anker ?
Ik zie geen reden om niet voor de Blitzwolf te gaan eigenlijk ;)
funky_fartzaterdag 20 juni 2015 @ 22:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:28 schreef rene90 het volgende:

[..]

Ik zie geen reden om niet voor de Blitzwolf te gaan eigenlijk ;)
Ik zie er 220-230 :+
dodge_911zaterdag 20 juni 2015 @ 23:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:41 schreef funky_fart het volgende:

[..]

Ik zie er 220-230 :+
Ik niet (meer)
Mustazaterdag 20 juni 2015 @ 23:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 09:02 schreef rene90 het volgende:

[..]

Kies eens bij verzending 'flat mail' ;)
Dat koos ik ook, mr bleef erbij komen. Wel via de mobiele site, heb het alsnog maar besteld vanochtend :P
Serpent207zondag 21 juni 2015 @ 00:43
quote:
4s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 16:13 schreef kikoooooo het volgende:
https://m.allbuy.com/detail/114342

XPB 5000mAh voor ¤8.84

Edit: o klopt al niet meer
De roze 5000 is nu wel nog 8.78. Beetje vaag dat die grijze dat niet ook gewoon is, maarja..
Drifter__zondag 21 juni 2015 @ 02:21
http://www.tmart.com/XIAO(...)-Silver_p327638.html

Origineel? :+
Jonmenzondag 21 juni 2015 @ 02:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 juni 2015 22:03 schreef ajaxboy het volgende:
Zal ik gaan voor de BlitzWolf voor 18 euro of voor de Anker ?
Voor 15 euro bedoel je ;) 2 topics geleden was er een kortingscode hiervoor. Zal deze morgen eens zoeken.
funky_fartzondag 21 juni 2015 @ 08:12
quote:
Ziet er inderdaad goed uit, maar hij heeft niet getest hoe langdurig gebruik de veiligheid beïnvloedt. Er zitten kennelijk deugdelijke componenten in, en de indeling van de printplaat Is ook oké. Das mooi. Maar ik ben nog niet overtuigd dat er niks gaat smelten door de hitte, één vonk is genoeg.

Waarschijnlijk ben ik te achterdochtig, maar ik wacht ff de praktijktest af. Oftewel, als jullie m allemaal een jaar of wat gebruiken, en er zijn verder geen incidenten bekend, dan durf ik m wel aan.

Tot nu toe is de Anker iig bewezen probleemvrij...
doctor.starbuckszondag 21 juni 2015 @ 09:31
Handig!
Anti-paaltje-sleutels :)

Ook voor afgesloten toiletten
dud0rzondag 21 juni 2015 @ 09:35
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:31 schreef doctor.starbucks het volgende:
Handig!
Anti-paaltje-sleutels :)

Ook voor afgesloten toiletten
Handig! ^O^

Type B (driehoekje) is het handigst denk ik. Of niet?
Zolderkamerzondag 21 juni 2015 @ 09:35
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:31 schreef doctor.starbucks het volgende:
Handig!
Anti-paaltje-sleutels :)

Ook voor afgesloten toiletten
De vergeelde krant.... :D is dat hip? :@
rene90zondag 21 juni 2015 @ 09:39
quote:
10s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:35 schreef dud0r het volgende:
Type B (driehoekje) is het handigst denk ik. Of niet?
En is die andere niet handig voor op zo'n buitenkraantje, is een stuk makkelijker te bedienen dan die kleine kutdingetjes die er normaal op zitten.
dud0rzondag 21 juni 2015 @ 09:39
Allebei bestellen dan maar.
doctor.starbuckszondag 21 juni 2015 @ 09:40
quote:
10s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:39 schreef dud0r het volgende:
Allebei bestellen dan maar.
ook mijn gedachte :)
rene90zondag 21 juni 2015 @ 09:41
Vergeet de coupon niet MIDYEAR6 op het moment voor 6% ;)
doctor.starbuckszondag 21 juni 2015 @ 09:42
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:41 schreef rene90 het volgende:
Vergeet de coupon niet MIDYEAR6 op het moment voor 6% ;)
k*tje, net met 5% besteld ;)
dud0rzondag 21 juni 2015 @ 09:43
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:41 schreef rene90 het volgende:
Vergeet de coupon niet MIDYEAR6 op het moment voor 6% ;)
Oh ja die is er ook nog. ^O^
doctor.starbuckszondag 21 juni 2015 @ 09:43
quote:
10s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:43 schreef dud0r het volgende:

[..]

Oh ja die is er ook nog. ^O^
BGW002 zie ik net voor 8% (for overseas warehouses)
dud0rzondag 21 juni 2015 @ 09:47
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 09:43 schreef doctor.starbucks het volgende:

[..]

BGW002 zie ik net voor 8% (for overseas warehouses)
Nog beter!

Beide coupons krijg ik een foutmelding op. :'(
De ene over de dat die alleen kan bij het overseas en de andere werkt alleen op special collectie. :'(

[ Bericht 26% gewijzigd door dud0r op 21-06-2015 09:55:05 ]
RobertNLzondag 21 juni 2015 @ 09:52
quote:
1s.gif Op zondag 21 juni 2015 08:12 schreef funky_fart het volgende:

[..]

Ziet er inderdaad goed uit, maar hij heeft niet getest hoe langdurig gebruik de veiligheid beïnvloedt. Er zitten kennelijk deugdelijke componenten in, en de indeling van de printplaat Is ook oké. Das mooi. Maar ik ben nog niet overtuigd dat er niks gaat smelten door de hitte, één vonk is genoeg.

Waarschijnlijk ben ik te achterdochtig, maar ik wacht ff de praktijktest af. Oftewel, als jullie m allemaal een jaar of wat gebruiken, en er zijn verder geen incidenten bekend, dan durf ik m wel aan.

Tot nu toe is de Anker iig bewezen probleemvrij...
Hij test ze een paar uurtjes op vol vermogen wel. Daarnaast:
quote:
Testing with 2500 volt and 5000 volt between mains and low volt side, did not show any safety problems.
kans dat je 230 op de 5v kant krijgt lijkt mij dus erg klein (en dat is het grootste gevaar).

Wat ik nog wel graag wil zien is hoe vuurvast de behuizing is.
Isanezondag 21 juni 2015 @ 11:03
Wat zijn tegenwoordig de goedkoopste beste oordopjes?
doctor.starbuckszondag 21 juni 2015 @ 11:06
heeft iemand al de tijgerbalsem binnen?
Shefkeezondag 21 juni 2015 @ 11:09
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 11:06 schreef doctor.starbucks het volgende:
heeft iemand al de tijgerbalsem binnen?
Die was toch out of stock? Kreeg ik een mailtje van in elk geval.
Jonmenzondag 21 juni 2015 @ 11:57
quote:
1s.gif Op zondag 21 juni 2015 02:33 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Voor 15 euro bedoel je ;) 2 topics geleden was er een kortingscode hiervoor. Zal deze morgen eens zoeken.
3c9354
Zspiritzondag 21 juni 2015 @ 12:28
Xiaomi 16000mah powerbank voor 17.31 bij t-mart!
http://www.tmart.com/XIAO(...)-Silver_p327638.html
Vraag me alelen af of ze origineel zijn aangezien ook allemaal kleuren leveren.
Miniemzondag 21 juni 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 12:28 schreef Zspirit het volgende:
Xiaomi 16000mah powerbank voor 17.31 bij t-mart!
http://www.tmart.com/XIAO(...)-Silver_p327638.html
Vraag me alelen af of ze origineel zijn aangezien ook allemaal kleuren leveren.
Nee is fake.
wootahHzondag 21 juni 2015 @ 12:46
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 12:28 schreef Zspirit het volgende:
Xiaomi 16000mah powerbank voor 17.31 bij t-mart!
http://www.tmart.com/XIAO(...)-Silver_p327638.html
Vraag me alelen af of ze origineel zijn aangezien ook allemaal kleuren leveren.
die poste drifter al iets hierboven :) Tmart levert niet allemaal orginele. Er staat ook geen review etc. K zou de gok niet wagen.
ongelovelijkzondag 21 juni 2015 @ 14:14
Ik wil nog een extra xiaomi powerbank kopen heb deze alleen nodig voor 2 juli. hoe groot achten jullie de kans dat deze op tijd binnen is als ik bestel via gearbest met standaard verzending?
dodge_911zondag 21 juni 2015 @ 14:16
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 14:14 schreef ongelovelijk het volgende:
Ik wil nog een extra xiaomi powerbank kopen heb deze alleen nodig voor 2 juli. hoe groot achten jullie de kans dat deze op tijd binnen is als ik bestel via gearbest met standaard verzending?
Klein tot onbestaand. Gearbest gebruikt ook SE Posten afaik, dus vandaar.
rene90zondag 21 juni 2015 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 14:14 schreef ongelovelijk het volgende:
Ik wil nog een extra xiaomi powerbank kopen heb deze alleen nodig voor 2 juli. hoe groot achten jullie de kans dat deze op tijd binnen is als ik bestel via gearbest met standaard verzending?
Niet, pas de 23e gaat de machine daar weer fatoenlijk werken omdat ze dan weer klaar zijn met de Dragon boats. Kortom, of even op marktplaats kijken of mij benaderen per dm/pm als je mijn 10400 wilt overkopen.
RobertNLzondag 21 juni 2015 @ 15:28
iiBlLyS.png?1
badschaapmaandag 22 juni 2015 @ 00:40
okee de aan/uit knop van mn ER-151 breekt net random af :')
Jonmenmaandag 22 juni 2015 @ 00:41
Wooooow :o ik wil niet weten wat mijn ouders hier vroeger hebben aan gegeven. :') wel fantastisch dat je zo'n dingen nog kan vinden in China!

http://www.banggood.com/8(...)c-toys-p-945232.html
$_57.JPG
badschaapmaandag 22 juni 2015 @ 00:43
is er nog een nieuwere versie ofzo van de ER-151 uitgekomen? Of is dat nogsteeds de beste water proof bluetooth box voor die prijs?
Zolderkamermaandag 22 juni 2015 @ 00:48
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 00:43 schreef badschaap het volgende:
is er nog een nieuwere versie ofzo van de ER-151 uitgekomen? Of is dat nogsteeds de beste water proof bluetooth box voor die prijs?
Voor die prijs wel geloof ik... met mn drie er-151's nog geen problemen tot nu toe..

GC / [Chinese Webshops] Topic #353 Waar we SE post niet lief vinden
rene90maandag 22 juni 2015 @ 08:55
En wie kent nog een Tamagotchi :D

$3 dollah op ali

En... de 10.000 powerbank is weer het goedkoopst bij banggood, voor 12,83 dollar want MIDYEAR6 werkt er weer op ^O^
ClapClapYourHandsmaandag 22 juni 2015 @ 09:34
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 08:55 schreef rene90 het volgende:
En wie kent nog een Tamagotchi :D

$3 dollah op ali

Hier nog goedkoper
http://www.aliexpress.com(...)ity/32325135178.html
rene90maandag 22 juni 2015 @ 09:35
quote:
Nice, ik heb hem besteld, nostalgie _O_
Fipotjemaandag 22 juni 2015 @ 10:42
quote:
:o Ook een paar besteld ^O^
Dirkos1987maandag 22 juni 2015 @ 11:31
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 08:55 schreef rene90 het volgende:
En wie kent nog een Tamagotchi :D

$3 dollah op ali

En... de 10.000 powerbank is weer het goedkoopst bij banggood, voor 12,83 dollar want MIDYEAR6 werkt er weer op ^O^
Hoe vaak kun je hiermee een iPhone opladen?
rene90maandag 22 juni 2015 @ 11:37
quote:
1s.gif Op maandag 22 juni 2015 11:31 schreef Dirkos1987 het volgende:

[..]

Hoe vaak kun je hiermee een iPhone opladen?
Ligt eraan of het een iPhone 1 of 6+ is ;) www.mi.com kan je wel meer vinden.
Catch22-maandag 22 juni 2015 @ 11:38
quote:
1s.gif Op maandag 22 juni 2015 11:31 schreef Dirkos1987 het volgende:

[..]

Hoe vaak kun je hiermee een iPhone opladen?
5x ongeveer, afhankelijk van je iPhone
julius123maandag 22 juni 2015 @ 13:20
net de Xiaomi mini wifi router binnen gekregen van Allbuy!
09 besteld en net binnen dus ongeveer 2 weken.
is op de 12e op de post gedaan met TNT met dat rare L00 nummer.
dodge_911maandag 22 juni 2015 @ 17:02
Vandaag 'n OVEVO SH-03B Bluetooth headset binnengekregen.
sr0Qxk4l.jpg
Na 'n eerste test moet ik zeggen dat het niet slecht klinkt.
De audiokwaliteit, that is, want van de voice prompts versta ik geen bal, want die zijn in het Chinees 2458763882.gif
Volgens de productpage zou die Engelse voice prompts hebben.
Kan helaas nergens in de manual een manier vinden om de taal te switchen.

Zou ik hiervoor Tinydeal nu ff aan de mouw trekken of niet?
't Is op zich geen drama, natuurlijk...

[ Bericht 6% gewijzigd door dodge_911 op 22-06-2015 17:59:21 ]
defokkingfokermaandag 22 juni 2015 @ 17:40
Iemand tips voor een (goedkope) horlogeopwinder?
Catch22-maandag 22 juni 2015 @ 18:22
quote:
9s.gif Op maandag 22 juni 2015 17:02 schreef dodge_911 het volgende:


Zou ik hiervoor Tinydeal nu ff aan de mouw trekken of niet?
't Is op zich geen drama, natuurlijk...
you just did...
dud0rmaandag 22 juni 2015 @ 18:45
quote:
1s.gif Op maandag 22 juni 2015 18:22 schreef Catch22- het volgende:

[..]

you just did...
Ik kan niet lokquoten op mobiel.
Dan maar heel hard roepen!

KENZI!

:*
dodge_911maandag 22 juni 2015 @ 19:14
quote:
1s.gif Op maandag 22 juni 2015 18:22 schreef Catch22- het volgende:

[..]

you just did...
I did, didn't I? O-)
dimmakmaandag 22 juni 2015 @ 19:27
Kenzi werkt bij Tinydeal?
kikoooooomaandag 22 juni 2015 @ 19:30
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 19:27 schreef dimmak het volgende:
Kenzi werkt bij Tinydeal?
Ja
shizmaandag 22 juni 2015 @ 19:59
Zie ook z'n blog hea. http://kenzi.tweakblogs.net/

Zo. ;( Wat een drukte de afgelopen dagen. Maar heb zo te zien niet heul veul gemist.
Op misschien een tamagotchi ofzo na (nee, dankje). :P

Was het afgelopen maand een af- en aan van pakketjes, is het nu weer ff stop geloof ik. :o

Nog maar een paar dingetjes, us denken... Xiaomi BT headset... :@ o|O Die Nillkin BT speaker wil ik ook wel ff een mening over vormen. VOIX in-ears van UMI. Die AliExpress-deal tablet van 59 USD.
tokko1maandag 22 juni 2015 @ 20:08
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 19:59 schreef shiznuts het volgende:
Zie ook z'n blog hea. http://kenzi.tweakblogs.net/

Zo. ;( Wat een drukte de afgelopen dagen. Maar heb zo te zien niet heul veul gemist.
Op misschien een tamagotchi ofzo na (nee, dankje). :P

Was het afgelopen maand een af- en aan van pakketjes, is het nu weer ff stop geloof ik. :o

Nog maar een paar dingetjes, us denken... Xiaomi BT headset... :@ o|O Die Nillkin BT speaker wil ik ook wel ff een mening over vormen. VOIX in-ears van UMI. Die AliExpress-deal tablet van 59 USD.
Geeneens een extra fiets gekocht Shiz? ;)

Hier is het ook even rustig, alleen nog m'n Earson Er-160 voor review liggen. En 10.000mAh Xiaomi powerbank onderweg.

Wel een beetje aan het zoeken naar leuke/mooie/fancy bandjes voor m'n nieuwe Pebble Time :9~
shizmaandag 22 juni 2015 @ 20:13
Die Kickstarter watch? Was die al uit? Of gewoon aan het rondshoppen alvast. :P

Mja, m'n mening t.o.v. de ER-160 is nog niet veranderd. Doe mij maar gewoon het ronde/volle van de ER-151. :Y

Geen fiets. Dat viel te verwachten, toch? :D
tokko1maandag 22 juni 2015 @ 20:20
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 20:13 schreef shiznuts het volgende:
Die Kickstarter watch? Was die al uit? Of gewoon aan het rondshoppen alvast. :P

Mja, m'n mening t.o.v. de ER-160 is nog niet veranderd. Doe mij maar gewoon het ronde/volle van de ER-151. :Y

Geen fiets. Dat viel te verwachten, toch? :D
Yep die van Kickstarter :7 Net een paar dagen binnen, bandje is niet heel bijzonder, wil er wat uniekers van maken ;)
shizmaandag 22 juni 2015 @ 20:31
Cool. :D De LG Watch R laadt weliswaar vrij snel op, maar heel lang doet 'ie er dan weer niet mee. Da's wel het nadeel inderdaad dat e-ink displays oplossen. :Y Maar goed. :P
toimoimaandag 22 juni 2015 @ 21:13
quote:
1s.gif Op maandag 22 juni 2015 00:41 schreef Jonmen het volgende:
Wooooow :o ik wil niet weten wat mijn ouders hier vroeger hebben aan gegeven. :') wel fantastisch dat je zo'n dingen nog kan vinden in China!

http://www.banggood.com/8(...)c-toys-p-945232.html
[ afbeelding ]
Voor als je niet kunt wachten:
http://www.intertoys.nl/l(...)73&publitas-id=66171
WoordenShuffelaarmaandag 22 juni 2015 @ 22:27
Hallo,

Ik wil zo'n elektrische scooter boord dinges kopen. Deze:
http://www.alibaba.com/pr(...)ter_60259008116.html

Hoeveel extra douane kosten moet ik hierbij rekenen? Wat zijn de risico's van het kopen op alibaba?
Kuhlymaandag 22 juni 2015 @ 23:01
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 22:27 schreef WoordenShuffelaar het volgende:
Hallo,

Ik wil zo'n elektrische scooter boord dinges kopen. Deze:
http://www.alibaba.com/pr(...)ter_60259008116.html

Hoeveel extra douane kosten moet ik hierbij rekenen? Wat zijn de risico's van het kopen op alibaba?
OP
#ANONIEMmaandag 22 juni 2015 @ 23:06
gvd, die gap van de fiets is hem gewoon helemaal gepeerd van ebay :')
Iemand91maandag 22 juni 2015 @ 23:14
Even wat telefoonhoesjes voor iemand bestellen.
linkje
(Ja sorry; ik krijg de link niet in de vorm van een normale tekst op Fok, zal wel met Fok's referral systeem te maken hebben)

Nou wil ze (o.a.) die kleur boven de groene (in die diagonale rij achter elkaar).
Is dat nou nummer 3 of 11? (ik weet dat die kleuren vaak halve waarheid zijn als je ze geleverd krijgt maar toch...)

[ Bericht 19% gewijzigd door rene90 op 22-06-2015 23:18:19 ]
shizmaandag 22 juni 2015 @ 23:18
938391953_242.jpg
Zachtroze lijkt me 11.
Jonmenmaandag 22 juni 2015 @ 23:19
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 23:14 schreef Iemand91 het volgende:
Is dat nou nummer 3 of 11? (ik weet dat die kleuren vaak halve waarheid zijn als je ze geleverd krijgt maar toch...)
Edit; snapte je bericht niet goed. Ik gok ook op nummer 11. Is lichter van de kleur roos dan de anderen
rene90maandag 22 juni 2015 @ 23:20
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 23:18 schreef shiznuts het volgende:
Zachtroze lijkt me 11.
Eens.
shizmaandag 22 juni 2015 @ 23:22
Tenzij je dat tweede plaatje met die hoesjes diagonaal bedoelt (txt 'pull tab')... :+ Dat is wel hot pink 3.
doctor.starbucksmaandag 22 juni 2015 @ 23:23
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 22:27 schreef WoordenShuffelaar het volgende:
Hallo,

Ik wil zo'n elektrische scooter boord dinges kopen. Deze:
http://www.alibaba.com/pr(...)ter_60259008116.html

Hoeveel extra douane kosten moet ik hierbij rekenen? Wat zijn de risico's van het kopen op alibaba?
Iemand91maandag 22 juni 2015 @ 23:28
Dom van me; er zijn twee van die rijen. |:( :@

quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 23:22 schreef shiznuts het volgende:
Tenzij je dat tweede plaatje met die hoesjes diagonaal bedoelt (txt 'pull tab')... :+ Dat is wel hot pink 3.
Ik bedoelde inderdaad deze. Nummer 3 it is.
Bedankt mensen! ^O^

Wel apart; op Ali een stuk goedkoper dan op Ebay. Lijkt het...
ClapClapYourHandsmaandag 22 juni 2015 @ 23:30
quote:
0s.gif Op maandag 22 juni 2015 23:28 schreef Iemand91 het volgende:

Wel apart; op Ali een stuk goedkoper dan op Ebay. Lijkt het...
Op Ali zullen de percentages die de site zelf opeist wel lager zijn o.a.
LKVBHDdinsdag 23 juni 2015 @ 00:14
quote:
Ik denk altijd: "Ah tof die wil ik hebben!", maar herinner me dan dat het na twee dagen toch een stofla ingaat. Zou er in ieder geval niet zo snel mee de straat opgaan...
Catch22-dinsdag 23 juni 2015 @ 00:15
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 00:14 schreef LKVBHD het volgende:

[..]

Ik denk altijd: "Ah tof die wil ik hebben!", maar herinner me dan dat het na twee dagen toch een stofla ingaat. Zou er in ieder geval niet zo snel mee de straat opgaan...
plus dat dit type geen stoepje opkomt en moeite heeft met drempels
shizdinsdag 23 juni 2015 @ 00:48
En ik me afvraag of zo'n ding toegelaten is?
Ik dacht ook leuk: oeh, een elektrische step! :D
;( Mja, maar toen was 'ie niet street legal en mocht 'ie dus eigenlijk alleen gebruikt worden op privé grond.
LKVBHDdinsdag 23 juni 2015 @ 03:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 00:48 schreef shiznuts het volgende:
En ik me afvraag of zo'n ding toegelaten is?
Ik dacht ook leuk: oeh, een elektrische step! :D
;( Mja, maar toen was 'ie niet street legal en mocht 'ie dus eigenlijk alleen gebruikt worden op privé grond.
Ach, gewoon wat lebensraum creëren...
l0lownkilldinsdag 23 juni 2015 @ 07:12
Zelfs een segway moet al een blauw kenteken op :Y
rene90dinsdag 23 juni 2015 @ 08:55
Haha Allbuy heeft de trend in Europe / Amerika opgepikt, en heeft nu ook een Plus-size pagina _O-

Waarschijnlijk dus gewoon 'normale maten' voor de westerlingen.
Zspiritdinsdag 23 juni 2015 @ 11:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 08:55 schreef rene90 het volgende:
Haha Allbuy heeft de trend in Europe / Amerika opgepikt, en heeft nu ook een Plus-size pagina _O-

Waarschijnlijk dus gewoon 'normale maten' voor de westerlingen.
Haha ja hebben ze al een tijdje.
https://www.allbuy.com/de(...)Silicone-Case-133236
Leuk dit maar dan werkt je miiband toch niet meer goed lijkt me?
rene90dinsdag 23 juni 2015 @ 11:54
Pandawill warehouse
Hoe krijgt Pandawill het voor elkaar om toch de juiste producten bij de juiste persoon te krijgen, best knap. Wil niet weten hoe het warehouse van Allbuy eruit ziet (ook om gevraagd).
SPOILER
FZJRXo9.jpg
5PhqVDB.jpg
Banggood warehouse
Dit zit er dan weer een stuk overzichtelijker uit, hoewel ik toch een soort FBI-dossier idee bij krijg.
SPOILER
aeJkXzT.jpg
1XZ8466.jpg
eazJByx.jpg
YnxlOuH.jpg


[ Bericht 29% gewijzigd door rene90 op 23-06-2015 12:49:36 ]
rene90dinsdag 23 juni 2015 @ 12:07
Vergeet niet om af en toe op www.fok.nl/tag/chinaopfok te kijken hè...
johanndoedinsdag 23 juni 2015 @ 12:30
2015-06-03T15:19:00InTransit , Item received for processing (Direct Link, PostNord Receiving HUB)
2015-06-14T10:12:00InTransit , The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination (MALMO UTR/MMAH,Sverige)
2015-06-16T11:38:00InTransit , The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting (NETHERLANDS)
2015-06-16T22:57:00InTransit , The item has been sorted at the international terminal in the destination country for onward transport in the destination country (NETHERLANDS)
2015-06-20T10:22:00InTransit , The item has arrived from abroad to Posten´s international terminal for sorting (Stockholm utr)

Tracking van mijn 5000mah xiaomi van allbuy.
Lijkt erop dat hij in nederland was en nu weer terug is in zweden :{
rene90dinsdag 23 juni 2015 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 12:30 schreef johanndoe het volgende:
2015-06-03T15:19:00InTransit , Item received for processing (Direct Link, PostNord Receiving HUB)
2015-06-14T10:12:00InTransit , The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination (MALMO UTR/MMAH,Sverige)
2015-06-16T11:38:00InTransit , The item has arrived at the international terminal in the destination country for sorting (NETHERLANDS)
2015-06-16T22:57:00InTransit , The item has been sorted at the international terminal in the destination country for onward transport in the destination country (NETHERLANDS)
2015-06-20T10:22:00InTransit , The item has arrived from abroad to Posten´s international terminal for sorting (Stockholm utr)

Tracking van mijn 5000mah xiaomi van allbuy.
Lijkt erop dat hij in nederland was en nu weer terug is in zweden :{
Beetje gek inderdaad, mijn order is weleens rond heel Europe gegaan voordat hij in Nederland terug kwam _O-
johanndoedinsdag 23 juni 2015 @ 12:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 12:32 schreef rene90 het volgende:
Beetje gek inderdaad, mijn order is weleens rond heel Europe gegaan voordat hij in Nederland terug kwam _O-
Haha, ja merk het wel.

Mijn allbuy mifan schijnt ook al een tijd in nederland te liggen :/

2015-06-12T21:24:00InTransit , Arrived at overseas (Country code: NL), Arrival at Destination Postal Admin (From SG/ to NL/)
Kan hem op de omzetpagina niet vinden, kzal er maar eens een twitterberichtje aan wagen.

So far staat allbuy nog niet bij mijn favoriete verkopers. Ben niet meer gewend een maand te moeten wachten op mijn pakketjes :o 2 powerbanks in dezelfde week besteld bij gearbest en banggood zijn al een tijdje binnen
rene90dinsdag 23 juni 2015 @ 13:06
Mocht iemand zo'n Xiaomi headsetje willen proberen, pak even coupon xiaomi5 bij allbuy, geeft $3 korting op dat ding ;)
johanndoedinsdag 23 juni 2015 @ 13:39
Nou, allbuy lekker bezig.
Mifan is ondanks de status nog niet bekend in nederland, de powerbank is teruggestuurd omdat het adres niet compleet is. Op mijn orderpage staat het adres er prima op dus wat ze vergeten zijn geen idee.
ThaBraindinsdag 23 juni 2015 @ 19:08
zozo 17 juni een schildersezel besteld bij BIC, vandaag binnen!
Tosti-vreterdinsdag 23 juni 2015 @ 19:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 19:08 schreef ThaBrain het volgende:
zozo 17 juni een schildersezel besteld bij BIC, vandaag binnen!
Holy cow, da's snel!
Dromerdinsdag 23 juni 2015 @ 20:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 19:14 schreef Tosti-vreter het volgende:

[..]

Holy cow, da's snel!
Holy donkey it is. ;)
Halldorwoensdag 24 juni 2015 @ 09:58
Ik twijfel of ik de nieuwe Yeelight ga bestellen. Hij is vrij prijzig en mogelijk import kosten zijn rond de 20 euro.

Hier al iemand ervaring met deze lamp?
dodge_911woensdag 24 juni 2015 @ 10:17
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 09:58 schreef Halldor het volgende:
Hier al iemand ervaring met deze lamp?
Ik denk dat je dat vooral hier dan al wel gezien zou hebben :)
Kenziwoensdag 24 juni 2015 @ 10:18
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 09:58 schreef Halldor het volgende:
Ik twijfel of ik de nieuwe Yeelight ga bestellen. Hij is vrij prijzig en mogelijk import kosten zijn rond de 20 euro.

Hier al iemand ervaring met deze lamp?
De Yeelight komt gewoon uit de EU, geen importkosten. Je kan hem oa. op amazon.co.uk bestellen.

Denk dat je die Xiaomi bedoeld, maar ook die komt gewoon uit de UK. Xiaomi maakt zelf geen Yeelights, ze verkopen ze alleen (net zoals hun camera's etc.)
Halldorwoensdag 24 juni 2015 @ 10:21
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 10:18 schreef Kenzi het volgende:

[..]

De Yeelight komt gewoon uit de EU, geen importkosten. Je kan hem oa. op amazon.co.uk bestellen.
Ik heb het over de Yeelight bed lamp.
Op Amazon staat hij inderdaad maar via een externe verkoper welke niet verzend naar Nederland
dimmakwoensdag 24 juni 2015 @ 10:50
Goedkope navigatie, je moet echter wel Chinees kunnen om de maps te veranderen. :')

http://www.banggood.com/Car-GPS-Navigation-p-949180.html
Catch22-woensdag 24 juni 2015 @ 11:06
Windows CE ftw!
elinxwoensdag 24 juni 2015 @ 11:17
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 10:50 schreef dimmak het volgende:
Goedkope navigatie, je moet echter wel Chinees kunnen om de maps te veranderen. :')

http://www.banggood.com/Car-GPS-Navigation-p-949180.html
Chinees, hoezo? Ik heb al jaren zo een apparaat (het was één van mijn eerste "dure" China aankopen), maar er zit gewoon Nederlands op CE6.0 en het meegeleverde Igo is een uitstekend navigatieprogramma, alleen zo te zien nogal verouderd (2007). Ik heb jaren geleden iGo8 meteen vervangen door iGo Primo. Ik denk wel dat de nieuwste r3 maps er gewoon in geplaatst kunnen worden.
Er zit inderdaad ook een nogal verouderd CE besturingssysteem in waar je ook weinig meer mee kan. Maar als navigator doet hij zijn werk nog steeds naar behoren. Al moet ik toegeven dat hij al een tijd ligt te verstoffen vanwege car navigatie en Android phone.
Dit apparaat is voor zijn leeftijd trouwens best prijzig, zal waarschijnlijk door het 7 inch scherm komen.
dimmakwoensdag 24 juni 2015 @ 11:18
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 11:17 schreef elinx het volgende:

[..]

Chinees, hoezo? Ik heb al jaren zo een apparaat (het was één van mijn eerste "dure" China aankopen), maar er zit gewoon Nederlands op CE6.0 en het meegeleverde Igo is een uitstekend navigatieprogramma, alleen zo te zien nogal verouderd (2007). Ik heb jaren geleden iGo8 meteen vervangen door iGo Primo. Ik denk wel dat de nieuwste r3 maps er gewoon in geplaatst kunnen worden.
Er zit inderdaad ook een nogal verouderd CE besturingssysteem in waar je ook weinig meer mee kan. Maar als navigator doet hij zijn werk nog steeds naar behoren. Al moet ik toegeven dat hij al een tijd ligt te verstoffen vanwege car navigatie en Android phone.
Kijk eens naar die instructies om Europese maps te downloaden. ;)
elinxwoensdag 24 juni 2015 @ 11:21
Je hoeft dit niet via Baidu te doen, maar er zijn andere download mogelijkheden (uit Zweden) die mi hier niet besproken kunnen worden. iGo is een heel bekend navigatie systeem en wordt vooral als OEM onder andere namen met andere kleurtjes verkocht. Sinds 2008 zijn het iGo r3 maps van zowel Here (voorheen Navteq) als TomTom (voorheen TeleAtlas) te vinden. Vooral de TT maps zijn erg gedetailleerd mbt voor Europa en de Here maps voor de US en de Aziatische landen. Voor Oost Europese landen is Topmap de beste leverancier.
Je hangt dat ding aan de PC en kan je maps via de verkenner vervangen

[ Bericht 19% gewijzigd door elinx op 24-06-2015 11:37:23 ]
Zspiritwoensdag 24 juni 2015 @ 11:43
Mijn blitzwolf heeft een defecte usb port, krijg gewoon een nieuwe opgestuurd van banggood, super netjes!
Die keysmart waar ik een tijd gekleden om vroeg en van renee over nam zie ik nu ook gewoon bij bangood tekoop staan. Wel een nep versie natuurlijk!
http://www.banggood.com/A(...)ty&utm_content=Louis
Halldorwoensdag 24 juni 2015 @ 11:59
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Zspirit het volgende:
Mijn blitzwolf heeft een defecte usb port, krijg gewoon een nieuwe opgestuurd van banggood, super netjes!
Die keysmart waar ik een tijd gekleden om vroeg en van renee over nam zie ik nu ook gewoon bij bangood tekoop staan. Wel een nep versie natuurlijk!
http://www.banggood.com/A(...)ty&utm_content=Louis
Bedankt voor de tip, gelijk eentje besteld voor 91 cent.

En natuurlijk 5 cent cashback via Cashbackxl
Zspiritwoensdag 24 juni 2015 @ 12:08
Haha daar ga ik de moeite niet voor doen :)
Heb er gelijk drie besteld, ben benieuwd of de kwaliteit het zelfde is.

Oke er zijn dus bepaalde waterflessen populair ofzo.
http://www.aliexpress.com(...).30010108.4.1.MAjcKW

Maar wat ik er zo mooi anv indt is dat er dus blijkbaar namaak waterflessen zijn!
Wat is het toch een bijzonder land ;')
Downstarwoensdag 24 juni 2015 @ 12:28
http://www.ibood.com/nl/n(...)-met-office-365.html

Misschien niet Chinees, maar toch best leuke deal.

win 8.1 tabje (met gratis upgrade naar 10) voor 50 eurootjes en garantie.
dodge_911woensdag 24 juni 2015 @ 14:31
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 12:08 schreef Zspirit het volgende:
Maar wat ik er zo mooi anv indt is dat er dus blijkbaar namaak waterflessen zijn!
Wat is het toch een bijzonder land ;')
Ja hé :) En het grappige is : ze maken al langer stuff na dan wij denken.
Ik was laatst een youtube filmpje aan het kijken over Chinese pistolen van rond de eeuwwisseling en daarna.
SPOILER
Doodleuk ontwerp nagemaakt op zicht en overal stonden Belgische proefbank- en fabrikantstempels op :D

[ Bericht 15% gewijzigd door dodge_911 op 24-06-2015 15:52:45 ]
Theewoensdag 24 juni 2015 @ 15:00
http://www.nu.nl/economie/1008842/staking-douane-op-schiphol-video.html

Als ze dat nou ook bij de afdeling pakketpost doen.
Zspiritwoensdag 24 juni 2015 @ 15:57
quote:
12s.gif Op woensdag 24 juni 2015 14:31 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ja hé :) En het grappige is : ze maken al langer stuff na dan wij denken.
Ik was laatst een youtube filmpje aan het kijken over Chinese pistolen van rond de eeuwwisseling en daarna.
SPOILER
Doodleuk ontwerp nagemaakt op zicht en overal stonden Belgische proefbank- en fabrikantstempels op :D
Haha ja klopt.
Ik heb op de middelbare school geleerd dat de japanners ook vaak Russische onderzeeërs na maakte e.d en dan soms zelfs nog het origineel ontwerp verbeterde. Lijkt echt wel een cultuurgebonden iets te zijn.
dodge_911woensdag 24 juni 2015 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 15:57 schreef Zspirit het volgende:

[..]

Haha ja klopt.
Ik heb op de middelbare school geleerd dat de japanners ook vaak Russische onderzeeërs na maakte e.d en dan soms zelfs nog het origineel ontwerp verbeterde. Lijkt echt wel een cultuurgebonden iets te zijn.
Met als verschil dan toch dat Japanners 'verbeteren' en Chinese namaak meer van 'mwoah, goed genoeg' is. Of ze hebben gewoon niet genoeg kennis en maken echt op zicht na, zonder functie, zoals ook goed te zien is in het filmpje (en andere filmpjes van Forgottenweapons)
rene90woensdag 24 juni 2015 @ 19:17
Iemand ervaring met dit ding, misschien wel handig voor tijdens het klussen met de motor:
De Gator Grip

maxresdefault.jpg


Dat ding past zich dus aan aan de schroef zelf, an sich best een goed idee.
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 19:26
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 19:17 schreef rene90 het volgende:
Iemand ervaring met dit ding, misschien wel handig voor tijdens het klussen met de motor:
De Gator Grip

[ afbeelding ]


Dat ding past zich dus aan aan de schroef zelf, an sich best een goed idee.
Het idee is leuk.. maar de pennen (verchroomd) glijden langs elkaar en gaan roesten na verloop van tijd..
Verder kan je er niets wat goed vast zit, mee los krijgen, en andersom..
Ik zou er niet op willen vertrouwen, en een setje gereedschap waar je je hele motorfiets mee uit elkaar kan draaien is ook weer niet zo heel groot..
Ik zou gewoon uitzoeken welke maten er gebruikt worden, juist bij een motor vind je meer inbus, kruiskop etc
En het ding is zo groot als de grootste maat die ie kan hebben, dus waar kleinere boutjes zitten kom je er niet bij met die grote dop.. :N
Thymen.woensdag 24 juni 2015 @ 19:41
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 19:17 schreef rene90 het volgende:
Iemand ervaring met dit ding, misschien wel handig voor tijdens het klussen met de motor:
De Gator Grip

[ afbeelding ]


Dat ding past zich dus aan aan de schroef zelf, an sich best een goed idee.
Ik denk dat je hier je zeskant mee naar de klote draait..

heb 3 jaar geleden een koffer gekocht bij de Gamma van ik meen 119 euro onder het mom van het zal wel niet zoveel zijn maar de gereedschappen die het begeven vervang ik voor goeie kwaliteit.

tot nu toe heeft pas 1 tang het begeven en ik heb mijn hele suzuki ermee uit elkaar weten te halen!

alles wat je mist kun je erbij gooien (Tie-wraps, elektriciteit tape, schuifmaat, zaklampje en dergelijke)
shizwoensdag 24 juni 2015 @ 20:12
quote:
12s.gif Op woensdag 24 juni 2015 16:09 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Met als verschil dan toch dat Japanners 'verbeteren' en Chinese namaak meer van 'mwoah, goed genoeg' is. Of ze hebben gewoon niet genoeg kennis en maken echt op zicht na, zonder functie, zoals ook goed te zien is in het filmpje (en andere filmpjes van Forgottenweapons)
Chinesen dachten 'hey, laten wij ook eens een jet-toestel maken':
https://en.wikipedia.org/wiki/Comac_ARJ21 :+ _O-
quote:
Comac was accused of copying the MD-80
quote:
The progamme was to become 8 years behind schedule.
quote:
Deliveries to customers were expected to begin in late 2010
quote:
The new delivery date was then set at the end of 2011
quote:
unlikely to get regulatory approval before 2013, without giving an official reason for the 5-year delay
quote:
to be delayed by up to a year or more after problems surfaced
quote:
COMAC announced that it hoped the ARJ21-700 would achieve CAAC certification during 2014, and enter service by the end of 2014
quote:
ongoing delays in the certification process has caused it to be postponed
quote:
Entry into service is expected in 2015.
Dromerwoensdag 24 juni 2015 @ 20:22
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 19:17 schreef rene90 het volgende:
Iemand ervaring met dit ding, misschien wel handig voor tijdens het klussen met de motor:
De Gator Grip

[ afbeelding ]


Dat ding past zich dus aan aan de schroef zelf, an sich best een goed idee.
Lijkt me rijp voor Tel Sell. Zo'n ding dat het fantastisch doet in hun demonstraties, maar als je hem in huis hebt uit elkaar valt van ellende, niet doet wat je wil en uiteindelijk in een hoek belandt.
rene90woensdag 24 juni 2015 @ 20:24
quote:
10s.gif Op woensdag 24 juni 2015 20:22 schreef Dromer het volgende:

[..]

Lijkt me rijp voor Tel Sell. Zo'n ding dat het fantastisch doet in hun demonstraties, maar als je hem in huis hebt uit elkaar valt van ellende, niet doet wat je wil en uiteindelijk in een hoek belandt.
Was wel een reviewtje van te vinden dat het best prima werkt, maar het niet zo'n extreem lange levensduur heeft blijkbaar. Anders gewoon terugsturen met paypal retour :')
wootahHwoensdag 24 juni 2015 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 20:24 schreef rene90 het volgende:

[..]

Was wel een reviewtje van te vinden dat het best prima werkt, maar het niet zo'n extreem lange levensduur heeft blijkbaar. Anders gewoon terugsturen met paypal retour :')
ik werkte 13 jaar geleden bij een soort tell sell bedrijf die deze ook verkocht. Had er dus zelf ook een, maar je moet hem erg recht houden anders vloept die er wel af. Deze dingen blijven toch fijner
werkingzuiger060.jpg
RhytmicalRemedywoensdag 24 juni 2015 @ 21:15
Jammer hoe je bij DealExtreme dingen altijd 2 of 3x opnieuw moet laten opsturen. En je zo goed als altijd meerdere maanden op je product wacht.

Heb de laatste 5 jaar erg veel bij hun besteld. Maar ben het een beetje beu. De prijzen zijn ook ver driedubbelt dus ik ga wel naar andere winkels vanaf nu.
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 21:18
quote:
19s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:15 schreef RhytmicalRemedy het volgende:
Jammer hoe je bij DealExtreme dingen altijd 2 of 3x opnieuw moet laten opsturen. En je zo goed als altijd meerdere maanden op je product wacht.

Heb de laatste 5 jaar erg veel bij hun besteld. Maar ben het een beetje beu. De prijzen zijn ook ver driedubbelt dus ik ga wel naar andere winkels vanaf nu.
Ah de verslaving begint te te slaan.. het kruipt in je.. en voor je het weet... :P
RhytmicalRemedywoensdag 24 juni 2015 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:18 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ah de verslaving begint te te slaan.. het kruipt in je.. en voor je het weet... :P
Maar ben ik de enige die voor elk product meerdere tickets aan moet maken omdat het niet aankomt?
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 21:25
quote:
19s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:20 schreef RhytmicalRemedy het volgende:

[..]

Maar ben ik de enige die voor elk product meerdere tickets aan moet maken omdat het niet aankomt?
Ik koop sinds die ene actie met die surprisepakketten :') nooit meer bij DX
Ze hebben me fake scheermesjes verkocht.. het duurt een jaar voor je je pakketje hebt etc...

Maar bij andere shops is er ook wel eens iets hoor... :7
Jimbowoensdag 24 juni 2015 @ 21:26
T is gewoon kut dat die euro/dollar zo kut staat voor ons.

Zelf kopen uit China begint minder interessant te worden.
Captain_koekwoensdag 24 juni 2015 @ 21:45
Op aliexpress aardig wat aanbiedingen van bluedio audio.

Technologie etc
RobertNLwoensdag 24 juni 2015 @ 21:48
quote:
19s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:20 schreef RhytmicalRemedy het volgende:
Maar ben ik de enige die voor elk product meerdere tickets aan moet maken omdat het niet aankomt?
Hier komt het prima aan, althans de laatste 4 orders.

quote:
1s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:26 schreef Jimbo het volgende:
T is gewoon kut dat die euro/dollar zo kut staat voor ons.

Zelf kopen uit China begint minder interessant te worden.
Jup, alleen de aanbiedingen zijn nu soms leuk.
Outlook 6 maand is ook nog niet erg positief: 1.054 dacht ik.
quote:
14s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:45 schreef Captain_koek het volgende:
Op aliexpress aardig wat aanbiedingen van bluedio audio.

Technologie etc
Ja, gezien!
http://www.aliexpress.com(...)und/32280538633.html
Ziet er wel leuk uit.

http://www.aliexpress.com(...)ing/32240507979.html
En die heeft inderdaad ook een prima prijs
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 21:53
quote:
1s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:26 schreef Jimbo het volgende:
T is gewoon kut dat die euro/dollar zo kut staat voor ons.

Zelf kopen uit China begint minder interessant te worden.
Ik moet dus nog steeds die refund van geekbuying w3f hebben.. 76 euro geloof ik..
En ik krijg gister een brief dat mn w3f van banggood bij de douane hangt...
Ik had dus zo ongeveer bijna twee tablets in NL kunnen halen... :X :X
Als ik dat in mei al gedaan had was ie nu al bijna versleten man.. :'(
RobertNLwoensdag 24 juni 2015 @ 21:55
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:53 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik moet dus nog steeds die refund van geekbuying w3f hebben.. 76 euro geloof ik..
En ik krijg gister een brief dat mn w3f van banggood bij de douane hangt...
Ik had dus zo ongeveer bijna twee tablets in NL kunnen halen... :X :X
Als ik dat in mei al gedaan had was ie nu al bijna versleten man.. :'(
Ai, dat is balen man.
Weigeren kan ook altijd nog natuurlijk ;)
Theewoensdag 24 juni 2015 @ 22:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2015 13:06 schreef rene90 het volgende:
Mocht iemand zo'n Xiaomi headsetje willen proberen, pak even coupon xiaomi5 bij allbuy, geeft $3 korting op dat ding ;)
heb je een link?
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 22:23
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:55 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Ai, dat is balen man.
Weigeren kan ook altijd nog natuurlijk ;)
Ik hoop niet dat ze meelezen, maar banggood heeft de order niet gesplitst, en dus het toetsenbord in 1 pakket verzonden.. dus ik heb vrolijk aangegeven: Electronics, gift.. waarde +/- ¤20.- (ik hou de omschrijving altijd zo simpel mogelijk O-) )
Ik zie wel of ik er mee weg kom.. en anders zeg ik dat ik dacht dat het alleen het toetsenbord zou zijn..
We zien wel..

Ik vond de tablet eigenlijk al te duur.. maar ik heb me er al overheen gezet.. ik doe gewoon alsof ik onder een handelsembargo zit.. :7

Ware het niet dat ik ook nog een klokmechanisme op ebay had gekocht die in tweeën aankwam, en zoiets had van ach.. het was maar 0,75 dollar.. Ik maak geen claim aan, maar koop er nog wel eentje van een andere seller.. die vervolgens ook in tweeën aankwam... :{
(ze stoppen die dingen in een envelop, maar de as van de wijzers prikt er door en buigt krom..)

En verder kocht ik een systeemhelm met bluetooth (ook uit china maar mbt EU keur via een deense webshop geloof ik.. MotoXL )
Dat was een retourprodukt die opengeknipt en dichtgeplakt was: Geeft niet, denk ik nog.. als ie maar werkt...
De linker speaker was opgeblazen en hij laadde niet/werkte alleen aan de lader.. ;(

Die heb ik teruggestuurd, om mn geld terug te krijgen want dat was de laatste in mijn maat...
Een bevestiging van ontvangst gehad van de shop, en even later krijg ik een mail dat mn bestelling verzonden is... :')
Ik krijg hem dus gewoon weer retour..?
Moet nog ff afwachten op de reactie van ze...

Nee onlineshopping kan ik iedereen aanraden hoor... vooral in de maand mei.. :'( :'( :'(
rene90woensdag 24 juni 2015 @ 22:27
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 22:12 schreef Thee het volgende:

[..]

heb je een link?
https://www.allbuy.com/detail/133252

Gaat $4 af trouwens, dus $16,99 voor die nieuwe Xiaomi headset.

quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 22:23 schreef Zolderkamer het volgende:
En verder kocht ik een systeemhelm met bluetooth (ook uit china maar mbt EU keur via een deense webshop geloof ik.. MotoXL )
Dat was een retourprodukt die opengeknipt en dichtgeplakt was: Geeft niet, denk ik nog.. als ie maar werkt...
De linker speaker was opgeblazen en hij laadde niet/werkte alleen aan de lader..
Een helm uit China halen.....iets wat ik dus nooit zou doen :s)
Zolderkamerwoensdag 24 juni 2015 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 22:27 schreef rene90 het volgende:

[..]

https://www.allbuy.com/detail/133252

Gaat $4 af trouwens, dus $16,99 voor die nieuwe Xiaomi headset.

[..]

Een helm uit China halen.....iets wat ik dus nooit zou doen :s)
Hij is gemaakt in China.. zoals alle "westerse" merken motoren, scooters, fietsen en de rest tegenwoordig...
Ik heb hem gewoon hier vandaan en ze hebben daar behoorlijk goede voorwaarden en op het eerste gezicht..
Heeft een goede keuring en word verkocht onder veel namen (oa Vcan, Torq en Origine)
Ook in de vs en uk, en daar zijn ze behoorlijk streng als het op helmen aankomt..
Het is geen verkeerd ding.. (heb hem in mn handen gehad en is een stuk beter dan de Caberg die ik had..)
Deze word onder de roepnaam Origine op de markt gebracht door een Italiaans bedrijf.. ;)
Het is alleen de leverancier die de boel niet op orde heeft.. }:|

shizwoensdag 24 juni 2015 @ 23:04
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 21:48 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Ja, gezien!
http://www.aliexpress.com(...)und/32280538633.html
Ziet er wel leuk uit.

http://www.aliexpress.com(...)ing/32240507979.html
En die heeft inderdaad ook een prima prijs
Ja, maar. Ja, maar, die heb ik toch al. :P
MZi0Vg8.jpg
quote:
0s.gif Op woensdag 21 januari 2015 11:20 schreef shiznuts het volgende:
Bluedio BS-2 BT speaker binnen. Voor de bass-oempf moet je 'em niet halen. Niet dat er geen bass inzit per se, maar het is gewoon van baggerklank. Helaasch. MAAR! Zet je iets op met piano, gitaar en/of anderlei instrumentspul en gooi je de '3D' aan, dan begrijp je niet goed wat er gebeurt. :o :Y _O_ Komt er opeens een volle klank uit dat ding, ongewoon. Zang komt vrij 'echt' over. Om het een beetje onder te brengen, houd een gesprek met iemand via speakphone van je mobiele telefoon en ga daarna eens in dezelfde kamer tegenover de persoon een gesprek houden. Apart wel. :P Niet zo allround, maar wat 'ie doet, doet 'ie dan weer verrassend goed. Verder is het design natuurlijk wel lichtelijk geïnspireerd ergens, zit ook rubberen zooltje onder, is verder wel veel minder zwaar. Afwerking zoals je op de foto kunt zien is niet helemaal je-van-het. Die rubberized omranding op de voor- en achterkant bobbelt een beetje. Knopjes en verdere bouwkwaliteit zijn dan wel weer aardig.

[..]

Luister je dus veel naar wat rustigere akoestische opnamen, of gewoon een boel van vroegah, waar spul nog live opgenomen is, niet zo dat tracks elektronisch uit blokjes met beats en synths worden opgebouwd, dan is dit eigenlijk wel een must. Zoek je een speaker die ook wel pop, rock en house e.d. leuk afspeelt, dan is de Earson ER-151 nog altijd ongeslagen. Denk dat dit wel een tof cadeautje is voor m'n pa. Houd ik het zelf wel bij iets meer allround met de Earson. c_/
XKRowKp.jpg
Blijft de bluetooth adapting aanbeveling natuurlijk. :Y Eigen oortjes/headphones draadloos maken!
RobertNLwoensdag 24 juni 2015 @ 23:09
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 23:04 schreef shiznuts het volgende:
Ja, maar. Ja, maar, die heb ik toch al.
Ja, dat wist ik :D. Maar om nu mobiel die post op te gaan zoeken was iets te veel werk :P.

En die Bluedio I6 _O_ , alleen mocht hij wel iets groter (en dus de batterij ook :+ )
LKVBHDdonderdag 25 juni 2015 @ 00:44
quote:
0s.gif Op woensdag 24 juni 2015 19:17 schreef rene90 het volgende:
Iemand ervaring met dit ding, misschien wel handig voor tijdens het klussen met de motor:
De Gator Grip

[ afbeelding ]


Dat ding past zich dus aan aan de schroef zelf, an sich best een goed idee.
Kijk anders even naar firma beun de haas:
Jimbodonderdag 25 juni 2015 @ 01:25
heeft iedereen eigenlijk zn geld al terug vd fietsen ?
LKVBHDdonderdag 25 juni 2015 @ 01:44
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 01:25 schreef Jimbo het volgende:
heeft iedereen eigenlijk zn geld al terug vd fietsen ?
Was dat niet twee dagen geleden ofzo? Gaat wel wat tijd overheen, me dunkt...
Jimbodonderdag 25 juni 2015 @ 02:37
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 01:44 schreef LKVBHD het volgende:

[..]

Was dat niet twee dagen geleden ofzo? Gaat wel wat tijd overheen, me dunkt...
hier is alles al af/bij geschreven e.c.t
Jimbodonderdag 25 juni 2015 @ 02:42
ligt het trouwens aan mij of zijn de couponnen van lightinthebox enzo afgelopen? dus dat 2-3 dollar zonderm inimale besteding enzo
Goddelijkerdonderdag 25 juni 2015 @ 09:56
Van de week een shirt en zwembroek op Tmall besteld van Gailang http://Gailang.tmall.com hebben best leuke spullen! Net laten versturen bij mijn agent *O*
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 09:57
Die UMI headphone die eraan komt (Blu heet ie) kan echt als de tering buigen, waarom geen idee :')
JRAQwoD.jpg
bLaxTPb.jpg
shizdonderdag 25 juni 2015 @ 10:59
Ja, dat heb ik wel eens vaker bij diverse producten gedemonstreerd gezien...
... en dan denk je 'mooi, dan hoef ik er niet zo voorzichtig mee om te springen'. Mja. Bad idea. :P
Onufrievdonderdag 25 juni 2015 @ 11:52
Hele nacht mijn XPB 10400 aan de (telefoon)lader gehad, en van 1 naar 2 lampjes gegaan. Waar zou dat aan kunnen liggen? De lader is niet top, maar werkt wel gewoon om mn telefoon mee op te laden. Zou het aan de Powerbank kunnen liggen?
Kenzidonderdag 25 juni 2015 @ 12:02
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 11:52 schreef Onufriev het volgende:
Hele nacht mijn XPB 10400 aan de (telefoon)lader gehad, en van 1 naar 2 lampjes gegaan. Waar zou dat aan kunnen liggen? De lader is niet top, maar werkt wel gewoon om mn telefoon mee op te laden. Zou het aan de Powerbank kunnen liggen?
lader is 1A?
of misschien de kabel? Mijn Nillkin kabel begint de geest te geven en werkt random soms wel, soms niet.
RobertNLdonderdag 25 juni 2015 @ 12:16
Net mijn bandje van Tinydeal binnen voor de Mi band, ziet er best aardig uit. Het lijkt van afstand metaal.
kqZL2Ywl.jpg
Leer is natuurlijk wel nep, en voelt wat stug aan. Daarnaast is hij wat lomper dan het originele bandje. Zit ook een schroevendraaierje en 10 schroefjes bij.

Zat overigens ook nog een free gift bij, althans die had ik niet besteld en zat toch in het pakketje :)

[ Bericht 21% gewijzigd door RobertNL op 25-06-2015 12:23:50 ]
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 12:21
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:16 schreef RobertNL het volgende:
Net mijn bandje van Tinydeal binnen voor de Mi band, ziet er best aardig uit. Het lijkt van afstand metaal.
Zat overigens ook nog een free gift bij, althans die had ik niet besteld en zat toch in het pakketje :)
Heeft Kenzi er gewoon bij gemikt natuurlijk :7
Meharidonderdag 25 juni 2015 @ 12:27
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 11:52 schreef Onufriev het volgende:
Hele nacht mijn XPB 10400 aan de (telefoon)lader gehad, en van 1 naar 2 lampjes gegaan. Waar zou dat aan kunnen liggen? De lader is niet top, maar werkt wel gewoon om mn telefoon mee op te laden. Zou het aan de Powerbank kunnen liggen?
De gemiddelde telefoonlader is maximaal 1A, wil je een volledig lege batterij van 10Ah daar mee laden ben je minstens 10 uur bezig, in de praktijk zelfs langer.
Wil je het zeker weten, meet de stroom die er in gaat.
Er zijn USB testers te koop voor belachelijk lage prijzen.
Jonmendonderdag 25 juni 2015 @ 12:30
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:27 schreef Mehari het volgende:

Er zijn USB testers te koop voor belachelijk lage prijzen.
Raad hem ineens de beste tester aan ;)
http://www.banggood.com/K(...)Tester-p-950855.html
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 12:31
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:30 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Raad hem ineens de beste tester aan ;)
http://www.banggood.com/K(...)Tester-p-950855.html
En met coupon MIDYEAR6 maar $4,69 ;)
Onufrievdonderdag 25 juni 2015 @ 12:41
Ik heb er speciaal op gelet dat ik 2A gekocht heb, maar ik kan het mis hebben. Ook raar want mijn originele lader ik ook 2A, en die laad sneller op. Misschien ligt het dan wel aan de micro USB kabel.

Misschien maar eens zo'n tester kopen idd, en een zooi nieuwe laders.
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 12:42
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:41 schreef Onufriev het volgende:
Ik heb er speciaal op gelet dat ik 2A gekocht heb, maar ik kan het mis hebben. Ook raar want mijn originele lader ik ook 2A, en die laad sneller op. Misschien ligt het dan wel aan de micro USB kabel.
Als het op de lader staat hoeft het niet te betekenen dat het ook waar is natuurlijk, sowieso moet je even de kabel van de powerbank zelf pakken, die geeft bij mij sowieso 1.9A door.
dodge_911donderdag 25 juni 2015 @ 12:44
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:41 schreef Onufriev het volgende:
Misschien maar eens zo'n tester kopen idd, en een zooi nieuwe laders Anker of Blitzwolf.
There, I fixed it for ya ;)
Zspiritdonderdag 25 juni 2015 @ 13:16
Geekbuying heeft ook een nieuwe snel lader in het assortiment.
http://www.geekbuying.com(...)ung-Sony-347223.html

Wel twee keer zo duur als de blitzwolf..

Edit: oh ook maar één poort is dan quick charge
Onufrievdonderdag 25 juni 2015 @ 13:35
quote:
12s.gif Op donderdag 25 juni 2015 12:44 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

There, I fixed it for ya ;)
Lijkt me een goed idee, weet ik tenminste ook dat ik kwaliteit heb.

En bedankt voor de tip René, volgende keer gebruik ik dat eigen kabeltje wel.
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 13:37
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 13:35 schreef Onufriev het volgende:
Lijkt me een goed idee, weet ik tenminste ook dat ik kwaliteit heb.
Er is een coupon voor beschikbaar....moet je even terug zoeken. In het vorige topic was hij nog gequote door iemand.
RobertNLdonderdag 25 juni 2015 @ 13:42
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 13:16 schreef Zspirit het volgende:
Geekbuying heeft ook een nieuwe snel lader in het assortiment.
http://www.geekbuying.com(...)ung-Sony-347223.html

Wel twee keer zo duur als de blitzwolf..

Edit: oh ook maar één poort is dan quick charge
4 iq (alla blitzwolf en Anker) en 1 quallcomm quickharge, dat werkt anders dan iq en laad sneller dan de standaard 2A (ook hoger voltage zoals MTK quickharge?)
So_Surrealdonderdag 25 juni 2015 @ 13:59
Ik moet van Banggood iets van 13,75 hebben, daar krijg ik toch geen problemen met douane mee ?
En ik heb de optie om het Banggood logo weg te laten halen, is dat nodig/handig ?
En voor 2 eurocenter versturen ze hem binnen 7 tot 10 dagen, ipv 7 tot 25 dagen, is dat ook handig om te doen :o ?
tokko1donderdag 25 juni 2015 @ 14:03
quote:
99s.gif Op donderdag 25 juni 2015 13:59 schreef So_Surreal het volgende:
Ik moet van Banggood iets van 13,75 hebben, daar krijg ik toch geen problemen met douane mee ?
En ik heb de optie om het Banggood logo weg te laten halen, is dat nodig/handig ?
En voor 2 eurocenter versturen ze hem binnen 7 tot 10 dagen, ipv 7 tot 25 dagen, is dat ook handig om te doen :o ?
Lees de OP even door, daarin worden ál je vragen beantwoord.

(Onder 22 geen toeslag, maar iligaal item = nogsteeds problemen, Logo wehalen boeit niet, 7-10 dagen shipping/ 7 tot 25? Welke shippers etc.. nou ach voor 2 cent zou ik 't altijd proberen)
Jonmendonderdag 25 juni 2015 @ 14:47
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 13:37 schreef rene90 het volgende:

[..]

Er is een coupon voor beschikbaar....moet je even terug zoeken. In het vorige topic was hij nog gequote door iemand.
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 11:57 schreef Jonmen het volgende:

[..]

3c9354
Code voor Blitzwolf
bierjoostdonderdag 25 juni 2015 @ 14:52
Hebben onze Chinese vrienden inmiddels al een on-ear headphone uitgevonden, waarbij ik er niet uitzie als een doorgewinterde Call of Duty speler ofwel met een imitatie Beats moet lopen?
shizdonderdag 25 juni 2015 @ 15:06
Comes Shiz-recommended:
ASz8r5V.jpg
http://www.lendmeurears.com/as-100/?setCurrencyId=2
http://www.mp4nation.net/(...)le-on-ear-headphones
Let wel: open back design, dus lekt geluid naar de omgeving (kan in het openbaar asociaal werken).
dodge_911donderdag 25 juni 2015 @ 15:17
Tinydeal support :|W
Ik heb nu al 3 keer aan hen uitgelegd dat mijn headset Chinees tegen me lult, terwijl op hun product-page staat dat'ie Engels lult. En er zijn ook daadwerkelijk van die headsets die Engels lullen weet ik van dimmak.
Maar de support-people daar willen het blijkbaar niet snappen en denken dat ik het over de manual heb :X
shizdonderdag 25 juni 2015 @ 15:55
In het begin heb ik telkens heel uitgebreid en gedetailleerd uitgelegd wat ik bedoelde in de hoop zo duidelijk mogelijk te zijn. FOUT. Dit werkt niet. Fight fire with fire. Of uh, chinglish met chinglish. Kort. Bondig. Jip en Janneke chinglish my fliend.
dodge_911donderdag 25 juni 2015 @ 16:04
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 15:55 schreef shiznuts het volgende:
In het begin heb ik telkens heel uitgebreid en gedetailleerd uitgelegd wat ik bedoelde in de hoop zo duidelijk mogelijk te zijn. FOUT. Dit werkt niet. Fight fire with fire. Of uh, chinglish met chinglish. Kort. Bondig. Jip en Janneke chinglish my fliend.
Dus :
quote:
Headset talk to me in Chinese, me want it talk English to me. I no understand Chinese! Product page says speak English. I need English talking. Please help my friend, I no want to learn Chinese to know what headset talks about.
Zoiets? :D
Driftkikkerrrrrdonderdag 25 juni 2015 @ 16:23
quote:
12s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:04 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Dus :

[..]

Zoiets? :D
_O-

Gebruiken jullie overigens een site om de prijzen van de china sites te vergelijken? Ik kom net via de TS achter het bestaan van http://chinaprices.us/. Echt briljant :D
shizdonderdag 25 juni 2015 @ 16:34
quote:
12s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:04 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Dus :

[..]

Zoiets? :D
Misschien wat bondiger zelfs. :P Volgens mij hebben ze de aandachtsspan van een goudvis. Maar klonk goed. :Y)
wootahHdonderdag 25 juni 2015 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:23 schreef Driftkikkerrrrr het volgende:

[..]

_O-

Gebruiken jullie overigens een site om de prijzen van de china sites te vergelijken? Ik kom net via de TS achter het bestaan van http://chinaprices.us/. Echt briljant :D
de op lezen loont wel degelijk :d chinapricefinder werkt ook wel aardig.
shizdonderdag 25 juni 2015 @ 16:37
Ja, heb ik in de inleiding nog op gehamerd en dat gele vlak boven het commentveld, die heb ik er in m'n crewtijd ook neergekwakt. Het is om je te helpen juist en het bespaart ons benenbreken omdat we anders in herhaling moeten vallen.
MineraalWaterdonderdag 25 juni 2015 @ 16:47
Mijn bluedio I6 is binnen. Iemand die hier interesse heeft in een review?
hier alvast een pic.
NEXCmw7.jpg
kikoooooodonderdag 25 juni 2015 @ 17:37
quote:
2s.gif Op woensdag 3 juni 2015 22:22 schreef kikoooooo het volgende:
Vandaag mn duurste sinees aankoop tot nu toe gedaan -> http://www.banggood.com/C(...)er-RTF-p-932145.html

Voor mn broer. Zn paypal is geblokkeerd :+
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2015 23:42 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Shipping weight ligt geloof ik om en nabij de 3KG. Verder grote doos dus vrij grote kans dat die eruit gepakt wordt.
Totaal komt je bedrag dan wel om en nabij de ¤280-290 te liggen.
Dan kon je 'm net zo goed uit de EU-warehouse van Hobbyking halen waar hij ¤272.99 + ¤5.65 = ¤278.64 kost.

Wel leuk ding. Als zelfbouwspul te verkopen was kocht ik 'm denk ik ook.
DJI is op zich leuk spul maar heeft hoog GoPro-gehalte...

[ afbeelding ]
Vandaag is de postbode aan de deur geweest, moet 39.35 betalen. Valt me reuze mee :Y
MacorgaZdonderdag 25 juni 2015 @ 17:48
Het stretch-bandje met klittenband voor mijn Google Cardboard ook binnen, $1,29 voor het bandje terwijl het maar $2,20 was voor het Cardboard zelf :P
Maar Cardboard echt als head-mounted display zoals de Oculus Rift is zwaar vet _O_
Iemand91donderdag 25 juni 2015 @ 18:20
quote:
2s.gif Op donderdag 25 juni 2015 17:37 schreef kikoooooo het volgende:
Vandaag is de postbode aan de deur geweest, moet 39.35 betalen. Valt me reuze mee :Y
Totaal dus ¤224.89 + 39.95 = ¤264.84 geworden; maar ¤12 goedkoper dan uit EU-warehouse.
Maar bedrag wat je moest bijbetalen dus toch mooi lager dan geschat.

Maar nu is die bij HK zelfs goedkoper geworden; ¤246.39 + 5.65 = ¤252.04.
(Eerder is die daar al eens in de aanbieding geweest voor ¤190)
Maar goed; dan had je 'm nu ook niet in huis gehad. Veel plezier d'r mee.
Ik zit er ook aan te denken om 'm te bestellen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Iemand91 op 25-06-2015 20:05:29 ]
dimmakdonderdag 25 juni 2015 @ 18:51
quote:
12s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:04 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Dus :

[..]

Zoiets? :D
_O_
RobertNLdonderdag 25 juni 2015 @ 19:03
quote:
12s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:04 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Dus :

[..]

Zoiets? :D
Haha, proest.

Zou er zoiets van maken:
quote:
Dear Support,

when start headset (sku) it talks Chinese. I want headset to talk english. Your page about sku says it can talk english.

Can your technical departement for Holland consumers (aka Kenzi) tell me how to change it?

Best regards,

Dodge.
SosuaCafedonderdag 25 juni 2015 @ 19:46
Edit: hier niet over illegale zaken praten, dus nep-producten et cetera vallen hier ook onder.

[ Bericht 80% gewijzigd door rene90 op 25-06-2015 19:47:16 ]
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 19:47
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 19:46 schreef SosuaCafe het volgende:
Edit: hier niet over illegale zaken praten, dus nep-producten et cetera vallen hier ook onder.
Maar Sosua, je bent dus op zoek naar een bluetooth speaker gewoon? Genoeg aanbod in China op dat gebied.
SosuaCafedonderdag 25 juni 2015 @ 19:51
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 19:46 schreef SosuaCafe het volgende:
Edit: hier niet over illegale zaken praten, dus nep-producten et cetera vallen hier ook onder.
sjezus beetje trigger happy? ik bedoelde een speaker die qua geluidskwaliteit in de buurt komt.


000000000000061606_660x460.jpg

[ Bericht 11% gewijzigd door SosuaCafe op 25-06-2015 20:01:16 ]
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 20:00
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 19:51 schreef SosuaCafe het volgende:
ik bedoelde een speaker die qua geluidskwaliteit in de buurt komt.
Dat is al een hele andere vraagstelling natuurlijk. Waar wil je de speaker voornamelijk voor gaan gebruiken?
SosuaCafedonderdag 25 juni 2015 @ 20:04
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 20:00 schreef rene90 het volgende:

[..]

Dat is al een hele andere vraagstelling natuurlijk. Waar wil je de speaker voornamelijk voor gaan gebruiken?
Helderheid, goede balans tussen de lage en hoge tonen. Ook bij lager volume. Voornamelijk voor in de tuin of tijdens het studeren.

Website met speakers is ook goed uiteraard.
LKVBHDdonderdag 25 juni 2015 @ 21:02
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 20:04 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

Helderheid, goede balans tussen de lage en hoge tonen. Ook bij lager volume. Voornamelijk voor in de tuin of tijdens het studeren.

Website met speakers is ook goed uiteraard.
Mijn voorkeur gaat uit naar earson er-151. Zo goed dat mijn eerste gejat is jonguh!
kikoooooodonderdag 25 juni 2015 @ 21:08
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 18:20 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Totaal dus ¤224.89 + 39.95 = ¤264.84 geworden; maar ¤12 goedkoper dan uit EU-warehouse.
Maar bedrag wat je moest bijbetalen dus toch mooi lager dan geschat.

Maar nu is die bij HK zelfs goedkoper geworden; ¤246.39 + 5.65 = ¤252.04.
(Eerder is die daar al eens in de aanbieding geweest voor ¤190)
Maar goed; dan had je 'm nu ook niet in huis gehad. Veel plezier d'r mee.
Ik zit er ook aan te denken om 'm te bestellen.
gekocht voor 210 euro, inclusief die 5% coupon. Inmiddels is hij 206 zonder korting. In totaal dus 249 betaald.
dralion13donderdag 25 juni 2015 @ 21:37
Hmz, bestel ik iets in een chinese webshop, krijg ik echt bagger :S

http://www.banggood.com/U(...)iPhone-p-960407.html

Laad erg langzaam op (in 2 uur tijd is mn batterij van 14 naar 26% geladen terwijl het een 2A output zou moeten hebben. Verder is de bouwkwaliteit echt om te janken, als ik de USB kabel eruit haal haal ik het hele ding uit elkaar. Schroefjes die niet vast zitten (En ook niet vast te draaien zijn :S) deukjes in de metalen behuizing

Hoe zit het met de garantie bij Banggood? Hoorde dat het daar best goed geregeld was.
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 21:41
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2015 21:37 schreef dralion13 het volgende:
Hmz, bestel ik iets in een chinese webshop, krijg ik echt bagger :S

http://www.banggood.com/U(...)iPhone-p-960407.html

Laad erg langzaam op (in 2 uur tijd is mn batterij van 14 naar 26% geladen terwijl het een 2A output zou moeten hebben. Verder is de bouwkwaliteit echt om te janken, als ik de USB kabel eruit haal haal ik het hele ding uit elkaar. Schroefjes die niet vast zitten (En ook niet vast te draaien zijn :S) deukjes in de metalen behuizing

Hoe zit het met de garantie bij Banggood? Hoorde dat het daar best goed geregeld was.
Hmm een 20.000 powerbank voor 13.99 dollar, dat is nogal enthousiast ja dus dan kan je verwachten dat de bouwkwaliteit een beetje bagger is. En heb je gemeten met hoeveel ampère hij laadt? En ik geloof nooit dat er 20.000mAh in dat ding zit ;)

Pak gewoon een Xiaomi of ander bekend merk, geen merkloze dingen die kunnen ontploffen :s)
kikoooooodonderdag 25 juni 2015 @ 21:44
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2015 21:37 schreef dralion13 het volgende:
Hmz, bestel ik iets in een chinese webshop, krijg ik echt bagger :S

http://www.banggood.com/U(...)iPhone-p-960407.html

Laad erg langzaam op (in 2 uur tijd is mn batterij van 14 naar 26% geladen terwijl het een 2A output zou moeten hebben. Verder is de bouwkwaliteit echt om te janken, als ik de USB kabel eruit haal haal ik het hele ding uit elkaar. Schroefjes die niet vast zitten (En ook niet vast te draaien zijn :S) deukjes in de metalen behuizing

Hoe zit het met de garantie bij Banggood? Hoorde dat het daar best goed geregeld was.
Koop een xiaomi ipv deze meuk.
J.B.donderdag 25 juni 2015 @ 22:18
Verdomme, mijn Jiayu S3 tegengehouden door de douane :'( Alles gaat mis bij Sweden Post :P

Edit: Wellicht een domme vraag trouwens, met Sweden Post komt het pakket in Zweden binnen. Betekent dat dan niet dat Zweden in principe verantwoordelijk is voor het innen van de invoerrechten, en niet NL?
rene90donderdag 25 juni 2015 @ 22:19
Ik heb toch het idee dat de douane veel meer eruit pikt de laatste tijd :s) Zelf ook al drie keer met PostNL de laatste paar maanden.
MineraalWaterdonderdag 25 juni 2015 @ 22:25
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 22:18 schreef J.B. het volgende:
Verdomme, mijn Jiayu S3 tegengehouden door de douane :'( Alles gaat mis bij Sweden Post :P

Edit: Wellicht een domme vraag trouwens, met Sweden Post komt het pakket in Zweden binnen. Betekent dat dan niet dat Zweden in principe verantwoordelijk is voor het innen van de invoerrechten, en niet NL?
Heb al 3 Jiayu's gehaald alleen dan via FedEX verzonden. Elke keer 10 euro moeten betalen.
ColtZ40donderdag 25 juni 2015 @ 22:57
quote:
7s.gif Op donderdag 25 juni 2015 21:37 schreef dralion13 het volgende:
Hmz, bestel ik iets in een chinese webshop, krijg ik echt bagger :S

http://www.banggood.com/U(...)iPhone-p-960407.html

Laad erg langzaam op (in 2 uur tijd is mn batterij van 14 naar 26% geladen terwijl het een 2A output zou moeten hebben. Verder is de bouwkwaliteit echt om te janken, als ik de USB kabel eruit haal haal ik het hele ding uit elkaar. Schroefjes die niet vast zitten (En ook niet vast te draaien zijn :S) deukjes in de metalen behuizing

Hoe zit het met de garantie bij Banggood? Hoorde dat het daar best goed geregeld was.
Het ding ziet er ook echt bagger uit. Dat je het besteld hebt.... :D
ColtZ40donderdag 25 juni 2015 @ 23:01
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 21:02 schreef LKVBHD het volgende:

[..]

Mijn voorkeur gaat uit naar earson er-151. Zo goed dat mijn eerste gejat is jonguh!
Mijn Bose Dock is ook gejat. Dat is op zich niet zo erg, wel dat ze een raam ingrooien met stoeptegel..
Nieuw raam laten monteren en de parketvloer gedeeltelijk laten demonteren en vervangen. 8)7

En dan te bedenken dat ze dat ding verpatsen voor 5 tientjes. :')
#ANONIEMdonderdag 25 juni 2015 @ 23:21
ik ga maar eens een claim indienen bij paypal over die fiets :')
#ANONIEMdonderdag 25 juni 2015 @ 23:22
quote:
1s.gif Op donderdag 25 juni 2015 22:18 schreef J.B. het volgende:
Verdomme, mijn Jiayu S3 tegengehouden door de douane :'( Alles gaat mis bij Sweden Post :P

Edit: Wellicht een domme vraag trouwens, met Sweden Post komt het pakket in Zweden binnen. Betekent dat dan niet dat Zweden in principe verantwoordelijk is voor het innen van de invoerrechten, en niet NL?
Dit was ook mijn vraag ooit. Antwoord was toen nee. Ze zien dat die via china komt. :P

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-06-2015 23:22:53 ]
EvilMarcvrijdag 26 juni 2015 @ 00:14
Heb een keer zo'n keramisch mes besteld bij dx, is nooit aangekomen. Verder is alles wel altijd aangekomen. Pech of mag je die dingen niet importeren ofzo?
dodge_911vrijdag 26 juni 2015 @ 00:25
And the lulz continues bij TD :
quote:
Thanks for your email.

it can change
please check the manual how to use it
Nee joh, egwaar?
YV7OlOF.jpg
Maarreeuh, heb ik nu, om het op z'n vlaams te zeggen 'stront in m'n ogen' ofzo, want ik zie in die hele manual niets staan over language...
LKVBHDvrijdag 26 juni 2015 @ 00:39
quote:
12s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 00:25 schreef dodge_911 het volgende:
And the lulz continues bij TD :

[..]

Nee joh, egwaar?
[ afbeelding ]
Maarreeuh, heb ik nu, om het op z'n vlaams te zeggen 'stront in m'n ogen' ofzo, want ik zie in die hele manual niets staan over language...
Dear friend,
It stands not in the manual! What make you me now. I will send kenzi on you off and you will go to hospital for "exhaustion".
Please give positive feedback friend
shizvrijdag 26 juni 2015 @ 02:25
:P En anders Chris lastigvallen... http://ovevo.cn/column-27-en.html
Of gewoon random buttoncombo's toepassen alsof je weer Tekken 3 aan het spelen bent en hopen dat een combo werkt. :D
Kenzivrijdag 26 juni 2015 @ 03:36
quote:
12s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 00:25 schreef dodge_911 het volgende:
And the lulz continues bij TD :

[..]

Nee joh, egwaar?
[ afbeelding ]
Maarreeuh, heb ik nu, om het op z'n vlaams te zeggen 'stront in m'n ogen' ofzo, want ik zie in die hele manual niets staan over language...
_O- _O-

Je moet het die arme meisjes hier niet zo lastig maken hoor! Lastige vragen :P

Zit niet op de support afdeling, maar welk product gaat het om? Kan de productmanager wel ff lastig gaan vallen, of product zelf even lenen en kijken of ik het werkend krijg :@


ps. ze geven iets weg op de FB pagina :9 Moet voor de meeste hier toch geen probleem zijn om te vinden wat het is.

[ Bericht 12% gewijzigd door Kenzi op 26-06-2015 04:36:47 ]
Mustavrijdag 26 juni 2015 @ 11:29
FOKNLBG is expired zegt die :(
rene90vrijdag 26 juni 2015 @ 11:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 11:29 schreef Musta het volgende:
FOKNLBG is expired zegt die :(
Hoe is het mogelijk! Ik zal kijken of ik het weer werkend kan krijgen maar je hebt nu nog gewoon MIDYEAR6 die werkt?
dodge_911vrijdag 26 juni 2015 @ 13:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 02:25 schreef shiznuts het volgende:
:P En anders Chris lastigvallen... http://ovevo.cn/column-27-en.html
Of gewoon random buttoncombo's toepassen alsof je weer Tekken 3 aan het spelen bent en hopen dat een combo werkt. :D
Was zowat 't eerste dat ik deed, alle mogelijke knopcombo's afgaan :)
En Tekken? Seriously? Yie Ar Kungfu ftw! (of word ben ik gewoon oud?)

quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 03:36 schreef Kenzi het volgende:

[..]

_O- _O-

Je moet het die arme meisjes hier niet zo lastig maken hoor! Lastige vragen :P

Zit niet op de support afdeling, maar welk product gaat het om? Kan de productmanager wel ff lastig gaan vallen, of product zelf even lenen en kijken of ik het werkend krijg :@
Update : ik heb denk ik eindelijk een meid te pakken die het Engels beter meester is.
Moet 'n video maken om het probleem aan te tonen.
Nu is 'n video maken over 'n audioprobleem niet echt ideaal te noemen.
Maar toch maar gedaan en de audio dan maar wat geboost, zodat ze duidelijk horen dat dat ding Chinees lult.
't Is goed dat ik wat van video-editing afweet :D

[ Bericht 12% gewijzigd door dodge_911 op 26-06-2015 13:08:03 ]
N22vrijdag 26 juni 2015 @ 13:29
P4N0j0x.jpg
Eindelijk een oplossing voor 't olifanten-probleem in de achtertuin _O_
dodge_911vrijdag 26 juni 2015 @ 13:34
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 13:29 schreef N22 het volgende:
[ afbeelding ]
Eindelijk een oplossing voor 't olifanten-probleem in de achtertuin _O_
Waar??? Ik bestel er meteen 4...
Ben die blauwe kutbeesten in m'n badkamer zo kotsbeu! Met die slurf en dat getrompetter... En 's avond gaan ze vliegen!
dodge_911vrijdag 26 juni 2015 @ 17:41
Nieuw powertestertje binnen :
KhJwkqvm.jpg?1
Doet aan poort identificatie enzo :
3bkAwaim.jpg

En ook nog wat mystery-spul :
mzHmtOlm.jpg?1
LkEYIZdm.jpg?1
2 powerbanks, die ik dus niet besteld heb _O-
Zolderkamervrijdag 26 juni 2015 @ 17:56
quote:
10s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 13:29 schreef N22 het volgende:
[ afbeelding ]
Eindelijk een oplossing voor 't olifanten-probleem in de achtertuin _O_
Ik heb er tien.. ze werken namelijk ook perfect tegen de nijlpaarden hier.. ^O^
dodge_911vrijdag 26 juni 2015 @ 17:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 17:56 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik heb er tien.. ze werken namelijk ook perfect tegen de nijlpaarden hier.. ^O^
Top, kunnen die alligators ook weer uit de slotgracht...
kikoooooovrijdag 26 juni 2015 @ 18:08
quote:
2s.gif Op donderdag 25 juni 2015 17:37 schreef kikoooooo het volgende:

[..]


[..]

Vandaag is de postbode aan de deur geweest, moet 39.35 betalen. Valt me reuze mee :Y
Zag net de inklaring. PostNL heeft de waarde geschat op 104 euro :Y
tharonnyvrijdag 26 juni 2015 @ 18:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 18:08 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

Zag net de inklaring. PostNL heeft de waarde geschat op 104 euro :Y
Wat stond er op de verpakking vermeld dan?
Boompje123vrijdag 26 juni 2015 @ 20:07
Ik heb ook een Bluedio i6,maar heb wat moeite hem aan m'n shirt te bevestigen. Hij is eigenlijk wat te licht.

Hebben meer mensen hier last van? Nog tips?
doctor.starbucksvrijdag 26 juni 2015 @ 20:31
heeft iemand al geld terug van ebay-fietsplan-scam?
Jimbovrijdag 26 juni 2015 @ 20:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 20:31 schreef doctor.starbucks het volgende:
heeft iemand al geld terug van ebay-fietsplan-scam?
zelfde dag al
ricostvrijdag 26 juni 2015 @ 23:26
Heb gister m'n Mi Band binnengekregen.. netjes app kunnen downloaden via App Store en stappen tellen doet ie goed. Maar hij geeft bij die sleep monitor aan 'Not activated', moet ik nog iets instellen ?
Mubassievrijdag 26 juni 2015 @ 23:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 23:26 schreef ricost het volgende:
Heb gister m'n Mi Band binnengekregen.. netjes app kunnen downloaden via App Store en stappen tellen doet ie goed. Maar hij geeft bij die sleep monitor aan 'Not activated', moet ik nog iets instellen ?
Gaat vanzelf.. Als je gaat slapen registreert ie dat
kikoooooozaterdag 27 juni 2015 @ 00:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 18:31 schreef tharonny het volgende:

[..]

Wat stond er op de verpakking vermeld dan?
$53, maar verpakking was geopend
kikoooooozaterdag 27 juni 2015 @ 00:27
Waarom hebben zoveel mensen hier eigenlijk betaald vor zo een fiets ? Ik snap dat serieus niet. U mad met z'n allen? :')
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 00:34
Heb er al een rondje op gefietst. Had alleen niet verwacht dat 'ie zichzelf op zou vouwen toen ik dat stoepje opreed. :'(
dodge_911zaterdag 27 juni 2015 @ 00:34
I freakin told y'all that Anker chargers are the shiznit!
Mét pics van mijn (bijna) halfdooie :D
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 00:36
Dat zou ik geen 'ankerzooi' noemen, nee. :P
quote:
12s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 13:02 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Was zowat 't eerste dat ik deed, alle mogelijke knopcombo's afgaan :)
Ok. :P Dat is ook wat ik bij de Earson ER-160 deed. FYI. :') Die is ook altijd nog Chinees...
quote:
En Tekken? Seriously? Yie Ar Kungfu ftw! (of word ben ik gewoon oud?)
Wij waren wel van de computers, mega floppies, zwart/groen, zwart/wit, DOS, Win 3.11 en shit. Maar qua gaming consoles niet. :'( Ja. Zo'n Pong ripoff misschien. Gameboy classic te leen van de spelotheek. Wel een NES en SNES (Street Fighter!). Maar geen Konami. Geen SEGA 16-bit Megadrive ofzo. Dus ik ben met m'n 28 jaartjes voornamelijk anders opgegroeid gewoon denk ik. :P

[ Bericht 43% gewijzigd door shiz op 27-06-2015 00:43:04 ]
dodge_911zaterdag 27 juni 2015 @ 00:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 00:36 schreef shiznuts het volgende:
Wij waren wel van de computers, mega floppies, zwart/groen, zwart/wit, DOS, Win 3.11 en shit. Maar qua gaming consoles niet. :'( Ja. Zo'n Pong ripoff misschien. Gameboy classic te leen van de spelotheek. Wel een NES en SNES (Street Fighter!). Maar geen Konami. Geen SEGA 16-bit Megadrive ofzo. Dus ik ben met m'n 28 jaartjes voornamelijk anders opgegroeid gewoon denk ik. :P
Bij mij mag je daar nog 10 jaar bijtellen ;)
C64, 8086 enzzz... Gamen deed je op de kermis, in 'n lunapark, of aan zee ofzo. Of als je met pa mee mocht naar <insert activiteit met drankgelegenheden>, daar stond wel eens een videogame upright, of beter nog, 'n pinball :D
Eerste echte console was een xbox 1 :) Dus idd anders opgegroeid...
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 01:01
:7 Ja. Moet ook nog eens voor m'n mancave een flipperkast uit China importeren. :D
dodge_911zaterdag 27 juni 2015 @ 01:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 01:01 schreef shiznuts het volgende:
:7 Ja. Moet ook nog eens voor m'n mancave een flipperkast uit China importeren. :D
Wou ik ook, maar dan classics tot ik de prijzen zag voor de tafels die ik wou :/
Dan maar wat laten bouwen door een handige Fries, en daar speel ik nu Pinball Arcade en dergelijken op :D 37" lcd op z'n rug met pinballcontrols.
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 01:17
Ik heb een 3-in-1 tafel met biljard, airhockey en tafelvoetbal. :P
Een flipperkast moet natuurlijk wel een echte zijn, geen digitale. :D
Dacht er ook eens aan om een beamer te nemen en dan met een Wii golf simulator spelen ofzo. :+ ;(
monkeybrainzaterdag 27 juni 2015 @ 02:21
Voor het eerst kan ik iets niet vinden in China. Banana flex connectors.
Ze zijn zo vreselijk prijzig (4 euro per stuk) en ik snap niet waarom Chinezen allerlei bananen stekkers verkopen maar niet deze :( Ze hebben een flexibel draadje ipv hard metaal.

312048_BB_00_FB.EPS_1000.jpg

Deze banaan stekkers gekocht, 20 stuks voor 20 euro. Niet slecht.
$T2eC16hHJGkE9no8jDMsBRSzbmmSzw~~60_12.JPG
Ook nog snel een red neck confederate vlag gehaald. Stond al tijden op een lijstje maar nu gaan ze die ineens verboden maken op Ebay :') Dukes of Hazzard :7

naval-jack.jpg
dodge_911zaterdag 27 juni 2015 @ 03:01
Oeps, kleine late-night shopping-spree :|W

65DtX0H.png
Dit dingetje

XqO7SmY.jpg
Because why not. You can never have enough knives

And for gits & shiggles and curiosity :
Bp4zjBY.jpg
KCX - 045
Mustazaterdag 27 juni 2015 @ 11:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 11:35 schreef rene90 het volgende:

[..]

Hoe is het mogelijk! Ik zal kijken of ik het weer werkend kan krijgen maar je hebt nu nog gewoon MIDYEAR6 die werkt?
Die werkte bij mij ook niet, is het alleen op bepaalde producten?
l0lownkillzaterdag 27 juni 2015 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 02:21 schreef monkeybrain het volgende:


Ook nog snel een red neck confederate vlag gehaald. Stond al tijden op een lijstje maar nu gaan ze die ineens verboden maken op Ebay :') Dukes of Hazzard :7

[ afbeelding ]
They took 'er flags!

Zo te zien staan ze nu niet meer op ebay, ook niet op ali. Verdomme :P
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 11:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 11:07 schreef Musta het volgende:

[..]

Die werkte bij mij ook niet, is het alleen op bepaalde producten?
Op alles, behalve flash sales, dus jij zal waarschijnlijk zoiets te pakken hebben ;)

Heren, een vraag voor wat advies. Ik zoek een fatsoenlijk setje om telefoons open te kunnen schroeven en te doen. Iemand ervaring met een kwalitatief goed setje? Op banggood heb je wel het één en ander staan en heb al een keer een setje gekocht maar die bitjes zijn net een tikje te groot. Iemand ervaring?

[ Bericht 19% gewijzigd door rene90 op 27-06-2015 11:57:08 ]
Jonmenzaterdag 27 juni 2015 @ 12:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 11:51 schreef rene90 het volgende:

[..]

Op alles, behalve flash sales, dus jij zal waarschijnlijk zoiets te pakken hebben ;)

Heren, een vraag voor wat advies. Ik zoek een fatsoenlijk setje om telefoons open te kunnen schroeven en te doen. Iemand ervaring met een kwalitatief goed setje? Op banggood heb je wel het één en ander staan en heb al een keer een setje gekocht maar die bitjes zijn net een tikje te groot. Iemand ervaring?
http://www.banggood.com/K(...)ol-Kit-p-947138.html
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 12:30
quote:
Zelf ervaring mee ook? Zijn die bitjes een beetje goed?
ricostzaterdag 27 juni 2015 @ 12:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juni 2015 23:27 schreef Mubassie het volgende:

[..]

Gaat vanzelf.. Als je gaat slapen registreert ie dat
Nee helaas nog steeds dezelfde melding. Heb ook gezocht op Google heeft iets te maken met firmware en updaten wat ie automatisch doet. Dus eigenlijk heb ik maar een half werkende Mi Band :(
Dribbel_zaterdag 27 juni 2015 @ 12:45
Vandaag (een week na bestellen) m'n draadloze opladers voor mijn Samsung S6 binnen gekregen. Werken chill en snel :) En voor een tientje zeker een handige gadget. Net chiller als je je telefoon naast je op je bureau kan laten opladen zonder dat hij aan die kabel vast hangt.

2cerbyx.jpg
Jonmenzaterdag 27 juni 2015 @ 12:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 12:30 schreef rene90 het volgende:

[..]

Zelf ervaring mee ook? Zijn die bitjes een beetje goed?
Zelf ervaring ermee ja :)
Gebruikt voor oa ledstrips te installeren, lampjes in het plafond en telefoons open te doen. Voor het 'serieuze' werk ga je dit niet kunnen gebruiken. De grote bits ontbreken dus normale vijzen gaan een probleem worden. Maar een heel degelijk doosje! De bitjes zijn ook van (veel) betere kwaliteit als standaard chinees metaal. En je hebt enorm veel keus :) nog iets dat je wilt weten?
dodge_911zaterdag 27 juni 2015 @ 13:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 11:51 schreef rene90 het volgende:

[..]

Op alles, behalve flash sales, dus jij zal waarschijnlijk zoiets te pakken hebben ;)

Heren, een vraag voor wat advies. Ik zoek een fatsoenlijk setje om telefoons open te kunnen schroeven en te doen. Iemand ervaring met een kwalitatief goed setje? Op banggood heb je wel het één en ander staan en heb al een keer een setje gekocht maar die bitjes zijn net een tikje te groot. Iemand ervaring?
Ik draai er geen telefoons mee open, maar ik heb deze twee setjes dubbel gekocht :

http://www.banggood.com/1(...)-Phone-p-930509.html

http://www.banggood.com/2(...)rs-Kit-p-945223.html

Net zoals Jonmen gebruikt om ledtrips te installeren en allerhande klein schroeffrutselwerk :)
Bitjes zijn okay voor hun prijs, gaan niet té snel kapot :)
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 13:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 12:54 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Zelf ervaring ermee ja :)
Gebruikt voor oa ledstrips te installeren, lampjes in het plafond en telefoons open te doen. Voor het 'serieuze' werk ga je dit niet kunnen gebruiken. De grote bits ontbreken dus normale vijzen gaan een probleem worden. Maar een heel degelijk doosje! De bitjes zijn ook van (veel) betere kwaliteit als standaard chinees metaal. En je hebt enorm veel keus :) nog iets dat je wilt weten?
Nee dan weet ik genoeg, is besteld thanks ;)
RobertNLzaterdag 27 juni 2015 @ 13:05
quote:
Die ja :D!
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:04 schreef rene90 het volgende:

[..]

Nee dan weet ik genoeg, is besteld thanks ;)
Goede keus :Y
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 13:39
We hebben het trouwens wel steeds over 'geen SD kaartjes uit China halen', maar dit lijkt toch wel een redelijk prima kaartje te zijn voor 9.99 dollar:
http://www.banggood.com/O(...)y-Card-p-958473.html

Ook foto's in de review van mensen die het kaartje getest hebben et cetera :).

Voor een paar euro meer heb je wel al een snellere van Samsung via Dataio, maar alsnog is een paar euro op iets van 9.99 dollar best wel wat naar verhouding. Kortom, ik heb er weer eens besteld omdat die van gearbest nog niet is aangekomen na 7 weken:')
Zspiritzaterdag 27 juni 2015 @ 14:16
Wauw net die tiger balsem binnen, is echt veeeeeel kleiner dan ik dacht!
6quDEAf.jpg?1
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 14:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 14:16 schreef Zspirit het volgende:
Wauw net die tiger balsem binnen, is echt veeeeeel kleiner dan ik dacht!
[ afbeelding ]
Had hem maar bij de Action gehaald voor hetzelfde bedrag maar dan 4 potjes :7
Zspiritzaterdag 27 juni 2015 @ 14:33
Voor n euro is het nog best duur vind ik.
Heb nu gewoon deze besteld http://www.aliexpress.com(...)int/32315395281.html

die had ik eerst ook, prima spul!
Serpent207zaterdag 27 juni 2015 @ 14:41
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:39 schreef rene90 het volgende:
We hebben het trouwens wel steeds over 'geen SD kaartjes uit China halen', maar dit lijkt toch wel een redelijk prima kaartje te zijn voor 9.99 dollar:
http://www.banggood.com/O(...)y-Card-p-958473.html

Ook foto's in de review van mensen die het kaartje getest hebben et cetera :).

Voor een paar euro meer heb je wel al een snellere van Samsung via Dataio, maar alsnog is een paar euro op iets van 9.99 dollar best wel wat naar verhouding. Kortom, ik heb er weer eens besteld omdat die van gearbest nog niet is aangekomen na 7 weken:')
Ik heb deze al eens eerder gehaald voor $9.99 bij een flash sale en hij werkt gewoon zoals hij zou moeten in mn Yi.
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 14:33 schreef Zspirit het volgende:
Voor n euro is het nog best duur vind ik.
Heb nu gewoon deze besteld http://www.aliexpress.com(...)int/32315395281.html

die had ik eerst ook, prima spul!
Free glowing magic skin irritation my fliend! jiwyp.png
quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:39 schreef rene90 het volgende:
We hebben het trouwens wel steeds over 'geen SD kaartjes uit China halen', maar dit lijkt toch wel een redelijk prima kaartje te zijn voor 9.99 dollar:
http://www.banggood.com/O(...)y-Card-p-958473.html

Ook foto's in de review van mensen die het kaartje getest hebben et cetera :).

Voor een paar euro meer heb je wel al een snellere van Samsung via Dataio, maar alsnog is een paar euro op iets van 9.99 dollar best wel wat naar verhouding. Kortom, ik heb er weer eens besteld omdat die van gearbest nog niet is aangekomen na 7 weken:')
Zal wel gemaakt zijn door LD (was een brand die AliExpress geloof ik eens in de brandoffers had). http://www.aliexpress.com/af/ld-microsd.html , heb je ook XC en MicroDrive van: http://www.aliexpress.com/af/h2testw-green-card.html . Meer: www.aliexpress.com/af/pas(...)Cat=4406&groupsort=1

[ Bericht 11% gewijzigd door shiz op 27-06-2015 15:20:18 ]
Magneetzaterdag 27 juni 2015 @ 15:09
Iemand hier tips voor dashcams die het wél goed doen? ik ben deze aan het testen voor FOK! http://www.banggood.com/G(...)sh-Cam-p-964493.html maar wat een baggerding is dat zeg.
monkeybrainzaterdag 27 juni 2015 @ 15:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 15:09 schreef Magneet het volgende:
Iemand hier tips voor dashcams die het wél goed doen? ik ben deze aan het testen voor FOK! http://www.banggood.com/G(...)sh-Cam-p-964493.html maar wat een baggerding is dat zeg.
Hier kun je een top lijstje vinden (rechts onder) of alle filmpjes bekijken voor alle details.
http://www.techmoan.com/

quote:
14s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 13:39 schreef rene90 het volgende:
We hebben het trouwens wel steeds over 'geen SD kaartjes uit China halen', maar dit lijkt toch wel een redelijk prima kaartje te zijn voor 9.99 dollar:
http://www.banggood.com/O(...)y-Card-p-958473.html

Ook foto's in de review van mensen die het kaartje getest hebben et cetera :).

Voor een paar euro meer heb je wel al een snellere van Samsung via Dataio, maar alsnog is een paar euro op iets van 9.99 dollar best wel wat naar verhouding. Kortom, ik heb er weer eens besteld omdat die van gearbest nog niet is aangekomen na 7 weken:')
Ik zal het nog een keertje herhalen :)
Voor onvervangbare data wil je betrouwbare geheugen hebben.

Geheugen kan prima werken totdat het ineens niet meer werkt ;)
Doodzonde om voor die paar euro verschil dubieuze geheugen te halen.
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 15:40
:Y Agreed.
BeKSNvF.png
e.g. Samsung EVO MicroSDHC Class10 UHS-I 32GB - 14,80 EUR (gratis briefpost verzending).
Niet geheel onbelangrijk:
quote:
Garantietermijn: 5 jaar
quote:
• Samsung geheugenkaarten kunnen tot 24 uur in zeewater doorstaan.
• Deze geheugenkaarten kunnen temperaturen van -25 tot +85 °Celsius doorstaan.
• De kaarten beschermen je kostbare bestanden tegen schade veroorzaakt door röntgenapparatuur op vliegvelden.
• Ze kunnen zelfs magnetische velden weerstaan die tot 13 keer zo sterk zijn als die van Home Theater luidsprekers.
~ http://www.samsung.com/nl(...)micro-sd/MB-MP32D/EU


[ Bericht 4% gewijzigd door shiz op 27-06-2015 15:47:22 ]
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 15:42
Misschien kan Kenzi eens naar de microSD fabriek daar, kijken of ze niet allemaal van dezelfde band afrollen :7
shizzaterdag 27 juni 2015 @ 15:48
Als Kenzi nu gewoon een reisbureau voor chinashopperts begint... met guided excursies in Shenzhen. :P
doctor.starbuckszaterdag 27 juni 2015 @ 15:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 15:48 schreef shiznuts het volgende:
Als Kenzi nu gewoon een reisbureau voor chinashopperts begint... met guided excursies in Shenzhen. :P
leuk! Waar kan ik boeken?
Zouden er ook fietsen van het ebay-fietsen-plan-scam zijn?
tokko1zaterdag 27 juni 2015 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 15:48 schreef shiznuts het volgende:
Als Kenzi nu gewoon een reisbureau voor chinashopperts begint... met guided excursies in Shenzhen. :P
China shoppers topic groepsreizen! :7

I'm in :Y
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 16:19
Zo doen we dat :7

Linkje naar frontpage
GKndett.png

[ Bericht 7% gewijzigd door rene90 op 27-06-2015 16:26:22 ]
Kenzizaterdag 27 juni 2015 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 15:48 schreef shiznuts het volgende:
Als Kenzi nu gewoon een reisbureau voor chinashopperts begint... met guided excursies in Shenzhen. :P
Hey, TinyDeal heeft een dorm, en kantine. Gratis slaapplek en eten! En 10tallen meiden om je heen. Wat wil je nog meer ;)

serieus, als iemand een keer een bezoek wil brengen aan TD, vinden ze best leuk daar. Komen geregeld mensen langs uit andere landen.

ontopic, net mijn Brainwavz Blu-100 binnen gekregen. Werkt best lekker. De standaard doppen die er op zitten zijn een beetje groot maar Comply's erbij _O_
W00ferzaterdag 27 juni 2015 @ 16:37
quote:
0s.gif Op donderdag 25 juni 2015 16:47 schreef MineraalWater het volgende:
Mijn bluedio I6 is binnen. Iemand die hier interesse heeft in een review?
hier alvast een pic.
[ afbeelding ]
Mooi ding, hoe duur en kan hij ook Bluetooth transmitter fungeren? Ik las daar iets over op Amazon.
Mustazaterdag 27 juni 2015 @ 17:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 11:51 schreef rene90 het volgende:

Op alles, behalve flash sales, dus jij zal waarschijnlijk zoiets te pakken hebben ;)

Heren, een vraag voor wat advies. Ik zoek een fatsoenlijk setje om telefoons open te kunnen schroeven en te doen. Iemand ervaring met een kwalitatief goed setje? Op banggood heb je wel het één en ander staan en heb al een keer een setje gekocht maar die bitjes zijn net een tikje te groot. Iemand ervaring?
http://www.banggood.com/3(...)-Phone-p-949589.html
Het werkt toch echt niet hierop, ingelogd en uitgelogd.Zegt only allowed in special collection list of ik doe iets verkeerds
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 17:23 schreef Musta het volgende:

[..]

http://www.banggood.com/3(...)-Phone-p-949589.html
Het werkt toch echt niet hierop, ingelogd en uitgelogd.Zegt only allowed in special collection list of ik doe iets verkeerds
Gelukkig heb ik FOKNLBG weer werkend gekregen en werkt die wel op dat product ^O^
J.B.zaterdag 27 juni 2015 @ 17:41
Nou ik hang dus in de (douane)prijzen voor m'n bij Banggood bestelde Jiayu S3 :P Ik moet een factuur opsturen maar die mails van Banggood verwijder ik altijd omdat ik toch alles in mijn account daar heb staan. Daarnaast heb ik met CC betaald en niet met Paypal, waar haal ik dus een factuur vandaan? Banggood een mailtje sturen of heeft iemand hier toevallig nog een factuur van een Jiayu S3? :s)
thethorydzaterdag 27 juni 2015 @ 17:43
Edit: douanekosten omzeilen mag niet over worden gepraat.

[ Bericht 93% gewijzigd door rene90 op 27-06-2015 17:47:25 ]
rene90zaterdag 27 juni 2015 @ 17:48
Jongens laten we het wel allemaal volgens het boekje houden hier in het topic. Je kan het afschrift van je CC gebruiken, maar in je account kan je toch gewoon het factuur zien?
MineraalWaterzaterdag 27 juni 2015 @ 18:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 16:37 schreef W00fer het volgende:

[..]

Mooi ding, hoe duur en kan hij ook Bluetooth transmitter fungeren? Ik las daar iets over op Amazon.
Heb hem voor 16 euro gekocht. Nu al een paar keer in gehad in de sportschool. Het ding is echt heel lightweight en als je hem aan je shirt clipped voel je er echt helemaal niks van. En voor dat bluetooth transmitter. Ik denk van wel? Je kan iig 2 mobiele telefoons aansluiten al heb ik dit zelf nog niet geprobeerd.
Dromerzaterdag 27 juni 2015 @ 19:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 17:48 schreef rene90 het volgende:
Jongens laten we het wel allemaal volgens het boekje houden hier in het topic. Je kan het afschrift van je CC gebruiken, maar in je account kan je toch gewoon het factuur zien?
Inderdaad. En een screenshot van je order bij Banggood is ook goed. Met een beetje moeite kunnen ze zo zien dat de prijs idd klopt. (mochten ze dat willen)

quote:
Inderdaad een fijn setje. Heb ik vorig jaar voor minder dan 10 dollar gekocht in een aanbieding bij Banggood. Al een hoop telefoons en andere zaken als een dashcam mee opengemaakt zonder schade. En inderdaad alleen voor het 'kleine' precisiewerk geschikt.
Mustazaterdag 27 juni 2015 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 17:25 schreef rene90 het volgende:

[..]

Gelukkig heb ik FOKNLBG weer werkend gekregen en werkt die wel op dat product ^O^
Haha top dankje :) Btw dat setje dat je eerder hebt besteld, is dat een beetje magnetisch ? Waarschijnlijk niet denk ik? zal t toch ook maar bestllen
doctor.starbuckszaterdag 27 juni 2015 @ 23:26
Heeft iemand enig idee hoe we goedkoop aan de weegschaal kunnen komen?
Inkoopactie?
tokko1zondag 28 juni 2015 @ 00:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 23:26 schreef doctor.starbucks het volgende:
Heeft iemand enig idee hoe we goedkoop aan de weegschaal kunnen komen?
Inkoopactie?
Action. ¤4,99 euro :7
W00ferzondag 28 juni 2015 @ 02:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 18:01 schreef MineraalWater het volgende:

[..]

Heb hem voor 16 euro gekocht. Nu al een paar keer in gehad in de sportschool. Het ding is echt heel lightweight en als je hem aan je shirt clipped voel je er echt helemaal niks van. En voor dat bluetooth transmitter. Ik denk van wel? Je kan iig 2 mobiele telefoons aansluiten al heb ik dit zelf nog niet geprobeerd.
Nee dat is multipoint. Ik zoek dat dat ding ook zelf muziek kan STUREN naar andere apparaten.
dodge_911zondag 28 juni 2015 @ 03:38
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 02:13 schreef W00fer het volgende:

[..]

Nee dat is multipoint. Ik zoek dat dat ding ook zelf muziek kan STUREN naar andere apparaten.
Dit dan?
Blue_Panther_Ninjazondag 28 juni 2015 @ 09:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2015 16:19 schreef rene90 het volgende:
Zo doen we dat :7

Linkje naar frontpage
[ afbeelding ]
Hoeveel is die dan? :*
rene90zondag 28 juni 2015 @ 09:47
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 09:40 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Hoeveel is die dan? :*
Je kan vandaag nog meedoen met de prijsvraag om een ticket te winnen zodat je hem voor $17,99 kan kopen, anders kost ie $179 linkje prijsvraag
Blue_Panther_Ninjazondag 28 juni 2015 @ 10:14
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 09:47 schreef rene90 het volgende:

[..]

Je kan vandaag nog meedoen met de prijsvraag om een ticket te winnen zodat je hem voor $17,99 kan kopen, anders kost ie $179 linkje prijsvraag
¤18 is een een gigantische koopje. :+
MineraalWaterzondag 28 juni 2015 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 02:13 schreef W00fer het volgende:

[..]

Nee dat is multipoint. Ik zoek dat dat ding ook zelf muziek kan STUREN naar andere apparaten.
Aha, Nee dat kan die niet volgensmij. Zie er iig niets van tussen staan in de gebruiks aanwijzing.
wootahHzondag 28 juni 2015 @ 15:55
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 09:47 schreef rene90 het volgende:

[..]

Je kan vandaag nog meedoen met de prijsvraag om een ticket te winnen zodat je hem voor $17,99 kan kopen, anders kost ie $179 linkje prijsvraag
fok heeft al mijn gegevens nodig voor het winnen van een coupon..
rene90zondag 28 juni 2015 @ 15:57
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:55 schreef wootahH het volgende:

[..]

fok heeft al mijn gegevens nodig voor het winnen van een coupon..
Ja want je krijgt een persoonlijk kaartje van mij als je gewonnen hebt O+
Erasmozondag 28 juni 2015 @ 16:40
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 15:57 schreef rene90 het volgende:

[..]

Ja want je krijgt een persoonlijk kaartje van mij als je gewonnen hebt O+
Ik mag er van uit gaan dat na de prijsvraag de gegevens verwijderd worden?
Goddelijkerzondag 28 juni 2015 @ 17:17
Ook meegedaan *O*
rene90zondag 28 juni 2015 @ 17:19
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 16:40 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Ik mag er van uit gaan dat na de prijsvraag de gegevens verwijderd worden?
Kijk even in de Algemene Voorwaarden, staat vast iets over in. Maar als je nog vragen hebt stuur me even een PM/dm zodat dit topic weer over het Chinese gebeuren gaat ;)
RobertNLzondag 28 juni 2015 @ 17:58
info.gif Statistiekenmomentje info.gif

info.gif Informatie reeks ID237:

quote:
Aantal topics: 352 (Exclusief het huidige topic)
Aantal posts: 105.877 (geschat)
Langzaamste topic uit reeks: GC / Chinese Webshops topic #77 Nu pas een nieuw topic?
Snelste topic uit reeks: GC / Chinese Webshops topic #165 Met Chinese inflatie...
info.gif Top 25 voor reeks "Chinese Webshops" van 30-06-2014 t/m 28-06-2015

quote:
nr / aantal posts / gebruiker
01 909 shiznuts
02 833 rene90
03 737 RobertNL
04 591 Goddelijker
05 485 dodge_911
06 391 Iemand91
07 374 l0lownkill
08 364 ManageTheAnger
09 363 monkeybrain
10 361 Downstar
11 359 Dromer
12 285 davedavy
13 240 tokko1
14 239 Jimbo
15 216 Kenzi
16 214 Miniem
17 173 Jonmen
18 163 Catch22-
19 159 N22
20 157 kikoooooo
21 147 larry_flynt
22 137 G-NiLES
23 136 wootahH
23 136 Zspirit
25 135 Skiet

klik hier voor meer stats
info.gif Top 25 voor reeks "Chinese Webshops" van 28-06-2013 t/m 30-06-2014
SPOILER
nr / aantal posts / gebruiker
001 1446 shiznuts
002 0803 RobertNL
003 0716 Downstar
004 0634 rene90
005 0524 monkeybrain
006 0415 bobbernaut
007 0382 ManageTheAnger
008 0337 Miniem
009 0323 Iemand91
010 0297 Goddelijker
011 0264 mschol
012 0238 davedavy
013 0227 Dromer
014 0206 neo2000
015 0185 l0lownkill
016 0179 dud0r
017 0144 henk3412
018 0129 tokko1
019 0126 Xetran
020 0124 Eric_Cantona
020 0124 N22
022 0119 Brecht35
023 0110 Hojdhopper
024 0109 wihehin
025 0102 Brammetjuh94
Bronnen: https://www.thuisserver.net/fokdagcijfers/ / http://arcee862.com/
shizzondag 28 juni 2015 @ 18:21
Ja, het gaat hard achteruit met me... :N Schandalig eigenlijk.
relativityzondag 28 juni 2015 @ 18:41
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 18:21 schreef shiznuts het volgende:
Ja, het gaat hard achteruit met me... :N Schandalig eigenlijk.
Haha gek :p

Had eigenlijk wel gehoopt in de top 10 te staan. Moet maar meer initiatief nemen hèhè.
rene90zondag 28 juni 2015 @ 18:42
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 18:41 schreef relativity het volgende:

[..]

Haha gek :p

Had eigenlijk wel gehoopt in de top 10 te staan. Moet maar meer initiatief nemen hèhè.
quality over quantity
Iemand91zondag 28 juni 2015 @ 18:47
Klopt voor geen meter. Ik ben veel minder gaan posten en toch zou ik meer gepost hebben :o ...

Anywho; de Xiaomi Yi bluetooth remote is erg goedkoop bij Tinydeal.
Kan 'm zo snel niet goedkoper vinden dus kleine tip voor de Yi eigenaren.
Let wel; Presell.

proxy.php?image=http%3A%2F%2Fc1.mifile.cn%2Ff%2Fi%2Fg%2F2015%2Fcn-index%2Flanyayaokongqi_06.jpg&hash=5f1192a98c43c378eb75ecc0487ccae2
dud0rzondag 28 juni 2015 @ 19:02
Ik sta wel in de top 25 van vorig jaar maar niet van dit jaar. :o
Toch weer mee in China gaan shoppen. :Y
wihehinzondag 28 juni 2015 @ 19:06
quote:
0s.gif Op zondag 21 juni 2015 14:14 schreef ongelovelijk het volgende:
Ik wil nog een extra xiaomi powerbank kopen heb deze alleen nodig voor 2 juli. hoe groot achten jullie de kans dat deze op tijd binnen is als ik bestel via gearbest met standaard verzending?
Ik heb hier nog een 5000mAh en een 10400mAh liggen (allebei nieuw in doos), een verjaardagscadeau dat uiteindelijk niet doorging. Mocht je interesse hebben PM me maar!
dodge_911zondag 28 juni 2015 @ 19:38
Ik ben met een projectje bezig, en leuke bijkomstigheid daarvan is een torture test voor Xiaomi MiLed's...
2 exemplaren die ondertussen al meer dan 48 branduren erop hebben zitten met de langste periode 12 uur, en de ander tussen de 4 en 8 uur continu gebruik

Re: stats
Damn, ik lul hier wat af :)
Dromerzondag 28 juni 2015 @ 19:53
quote:
11s.gif Op zondag 28 juni 2015 19:02 schreef dud0r het volgende:
Ik sta wel in de top 25 van vorig jaar maar niet van dit jaar. :o
Toch weer mee in China gaan shoppen. :Y
Of er meer over lullen. :P

Om mijn post wat inhoud te geven: extra dockje besteld voor m'n G-watch R voor op m'n werk. Dat ding loopt soms veel te snel leeg. :{

Verder alleen nog wat piszakken en een mi-fannetje onderweg. Over twee weken vakantie, dus vanaf nu even een shop-stop. ;)
relativityzondag 28 juni 2015 @ 20:11
quote:
1s.gif Op zondag 28 juni 2015 18:42 schreef rene90 het volgende:

[..]

quality over quantity
Haha juist! En een tijdje krap bij kas zitten maar dat terzijde ;)
Heb de laatste tijd ook niet zoveel meer nodig. Al ben ik wel al eeuwen aan het wachten op mij mibandje (alleen het rubber bandje). Die staat al een maand op processing bij banggood. Toch maar even een mailtje gestuurd.
Zspiritzondag 28 juni 2015 @ 21:30
Heu ik sta er bij! Zo lang ben ik volgens mij nog niet actief.
Even nagekeken, sinds anderhalf jaar post ik hier af en toe, de laatste maanden veel.
Afgelopen zes maanden heb ik voor 189 euro aan chinees spul besteld! (inclusief fietscam)
Toch koop ik af en toe wel zooi die ik echt niet nodig heb.
Heb gister vijf van die plastic helikopter speelgoed dingen binnen gekregen maar wat ik er mee moet weet ik zelf eigenlijk ook niet.
J.B.zondag 28 juni 2015 @ 21:33
Chinashoppen zal wel tegenvallen de komende tijd, reken maar op een flinke inzinking van de euro door dat gezeik met die Grieken nu :P
RobertNLzondag 28 juni 2015 @ 21:40
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2015 21:33 schreef J.B. het volgende:
Chinashoppen zal wel tegenvallen de komende tijd, reken maar op een flinke inzinking van de euro door dat gezeik met die Grieken nu :P
De wegen van de wisselkoersen zijn ondoorgrondelijk gebleken :'). Het zou maar zo kunnen zijn dat als de boel knapt de euro over een maandje weer gaat stijgen. Andersom kan ook natuurlijk :P.

6 maandse outlook stond op 1.045 meende ik, ik ga er vanuit dat ze daar strubbelingen rond de euro in meenemen.
SPOILER
Wel naar dat ik zo mijn vakantie maar weer een aantal procenten duurder zie worden :'(.


[ Bericht 13% gewijzigd door RobertNL op 28-06-2015 21:45:59 ]
Zolderkamerzondag 28 juni 2015 @ 22:30
Morgen krijg ik mn w3f binnen (als alles goed gaat dit keer :X )
Heb het douane formulier ingevuld en opgestuurd, maar geen idee wat, en of, ik moet betalen..
Vermelden ze dat (niet) op mn account bij post.nl of is het gewoon afwachten?

Verder heb ik nog drie keer een mail gestuurd naar geekbuying waar mn refund blijft.. maar het blijft angstvallig stil nadat Wendy me vroeg of mijn refund al was gestort...
Zouden ze nu allemaal "in the hospital" zitten omdat ze overwerkt zijn daar? }:|
Ze laten me weinig keuze dan mijn geld op een andere manier te innen... -O-
SPOILER
Het verhaal van de helm gaat verder: nadat ik de defecte helm teruggestuurd had, kreeg ik een sms dat de helm ontvangen was, ik denk oke top.. lekker snel en netjes afgehandeld..

Krijg ik de volgende dag een sms dat mijn bestelling verstuurd is... :?
Dus ik vrijdag een mailtje teruggestuurd dat ik toch echt niets besteld had en zoals aangegeven mijn geld terug wou..

Ik kreeg ik het advies om het tweede pakketje (zonder tracking of handtekening welteverstaan :') ) te weigeren als ie bezorgd werd.. en zodra ze in het systeem zagen dat ie geweigerd was zou ik mn geld direct terug krijgen...
Vind ik vanmiddag in de open portiek een natte verlepte doos die daar door een selectvracht medewerker (lees: huisvrouwmuts) achtergelaten was |:(

Ben benieuwd wat ze gaan zeggen, ik moest voor de eerste retour al een formulier (waar de optie "geld terug" duidelijk aangevinkt is) uitprinten bij een vriend (ik heb geen printer) en dat ga ik niet nog een keer doen omdat er na iedere retour ongevraagd pakketjes bij mij neer gepleurd worden..
Heb ze per mail "gesommeerd" het aankoopbedrag terug te storten en een afspraak te maken waneer ze de helm laten ophalen.. wat een zooitje daar..
Word vervolgd... :|W

Iets met toe zijn aan een prijsvraag winnen... pff :7
xaban06maandag 29 juni 2015 @ 00:08
Ik wil een 'action camera' kopen, maar echt totaal geen ervaring met camera's, geen idee waar ik op moet letten en welke modellen ik moet mijden.

Wat wil ik er mee doen of waar ga ik het voor gebruiken?
- Ik ga met de auto op vakantie, zo een 3.500km heen en 3.500km terug. Onderweg wil ik gewoon de snelweg filmen, af en toe de camera omdraaien zodat iedereen iedereen in de auto even kunnen zwaaien.
- Op vakantie, bij het hotel/zwembad, korte opnames maken van onszelf / kinderen. Dus als het kan, spatwaterdicht.
- Hoeft niet de beste van het beste te zijn, maar moet ook geen ruk kwaliteit zijn.
- Budget? zo min mogelijk, is gewoon voor het leuke.
- Moet een 'selfie stick' hebben/ondersteunen.

Wat raden jullie aan?
Drifter__maandag 29 juni 2015 @ 00:28
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 00:08 schreef xaban06 het volgende:
Ik wil een 'action camera' kopen, maar echt totaal geen ervaring met camera's, geen idee waar ik op moet letten en welke modellen ik moet mijden.

Wat wil ik er mee doen of waar ga ik het voor gebruiken?
- Ik ga met de auto op vakantie, zo een 3.500km heen en 3.500km terug. Onderweg wil ik gewoon de snelweg filmen, af en toe de camera omdraaien zodat iedereen iedereen in de auto even kunnen zwaaien.
- Op vakantie, bij het hotel/zwembad, korte opnames maken van onszelf / kinderen. Dus als het kan, spatwaterdicht.
- Hoeft niet de beste van het beste te zijn, maar moet ook geen ruk kwaliteit zijn.
- Budget? zo min mogelijk, is gewoon voor het leuke.
- Moet een 'selfie stick' hebben/ondersteunen.

Wat raden jullie aan?
http://www.tmart.com/SJ70(...)er-Blue_p331117.html
http://www.tmart.com/F42B(...)o-Black_p304918.html

Voldoen prima aan jouw eisen. Even op Youtube kijken voor filmpjes. Meer dan genoeg accessoires beschikbaar.
dimmakmaandag 29 juni 2015 @ 01:42
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 00:08 schreef xaban06 het volgende:
Ik wil een 'action camera' kopen, maar echt totaal geen ervaring met camera's, geen idee waar ik op moet letten en welke modellen ik moet mijden.

Wat wil ik er mee doen of waar ga ik het voor gebruiken?
- Ik ga met de auto op vakantie, zo een 3.500km heen en 3.500km terug. Onderweg wil ik gewoon de snelweg filmen, af en toe de camera omdraaien zodat iedereen iedereen in de auto even kunnen zwaaien.
- Op vakantie, bij het hotel/zwembad, korte opnames maken van onszelf / kinderen. Dus als het kan, spatwaterdicht.
- Hoeft niet de beste van het beste te zijn, maar moet ook geen ruk kwaliteit zijn.
- Budget? zo min mogelijk, is gewoon voor het leuke.
- Moet een 'selfie stick' hebben/ondersteunen.

Wat raden jullie aan?
SJcam S4000
xaban06maandag 29 juni 2015 @ 04:01
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 01:42 schreef dimmak het volgende:

[..]

SJcam S4000
Hierboven zegt een andere user SJ5000/7000.

Zijn er (grote) verschillen?

Ik lees ook veel over fake camera's?
mickeyDmaandag 29 juni 2015 @ 04:01
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 00:08 schreef xaban06 het volgende:
Ik wil een 'action camera' kopen, maar echt totaal geen ervaring met camera's, geen idee waar ik op moet letten en welke modellen ik moet mijden.

Wat wil ik er mee doen of waar ga ik het voor gebruiken?
- Ik ga met de auto op vakantie, zo een 3.500km heen en 3.500km terug. Onderweg wil ik gewoon de snelweg filmen, af en toe de camera omdraaien zodat iedereen iedereen in de auto even kunnen zwaaien.
- Op vakantie, bij het hotel/zwembad, korte opnames maken van onszelf / kinderen. Dus als het kan, spatwaterdicht.
- Hoeft niet de beste van het beste te zijn, maar moet ook geen ruk kwaliteit zijn.
- Budget? zo min mogelijk, is gewoon voor het leuke.
- Moet een 'selfie stick' hebben/ondersteunen.

Wat raden jullie aan?
SJCAM M10
Kleiner, handelbaarder, zelfde berg accesoires in de doos en GoPro accesoires compatible, én er zijn (nog) geen neppers van in omloop!!!
alleen hebben de sjcam's geen bestand blokeer functie als er iets gebeurt onderweg zoals dashcams wél hebben. (knopje drukken, en dat bestandje van meestal 5 minuten wordt niet meer overschreven)
tevens red je zelfs met een terrabyte SD kaart (als die al zou bestaan én ondersteund zou worden) geen 3500KM rit.
ik weet niet welke kant je op gaat, maar als je naar het zuiden rijd, dan is gok ik net ná parijs je sd vol, en zal alles vanaf vertrek weer worden overschreven.
tips:
1) neem niet de wifi versie, daar heb je toch geen ruk aan, en kost alleen maar meer.
2) bij geen enkele sjcam wordt een autolader bijgeleverd.
3) in de waterproof case heb je géén geluid bij je video!
maar dat kun je oplossen door de achterkant met de gleufjes te gebruiken.
mocht je stof en spetterproof nodig hebben, open de achterkant, span wat huishoudplastic over de gehele opening, sluit de deur met de gleufjes en voila.. stof én spetterproof, maar wel (wat) geluid!
én je kunt het scherm nog gewoon bekijken.
http://www.dashcammagazijn.nl/sjcam-m10-cube-fullhd-actioncam
Kenzimaandag 29 juni 2015 @ 04:05
quote:
1s.gif Op maandag 29 juni 2015 04:01 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Hierboven zegt een andere user SJ5000/7000.

Zijn er (grote) verschillen?

Ik lees ook veel over fake camera's?
SJ7000 = geen SJCAM, bestaat niet. evenals de SJ6000.

SJCAM, de originele fabrikant heeft:

SJ4000
SJ4000 Wifi
SJ4000+ (nieuw model, kan 2K opnemen)
SJ5000
SJ5000 Wifi
SJ5000+
M10 (klein model)
Jiang153maandag 29 juni 2015 @ 05:23
Is er bij EMS meer kans/gegarandeerd op douanekosten?
Kenzimaandag 29 juni 2015 @ 05:36
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2015 05:23 schreef Jiang153 het volgende:
Is er bij EMS meer kans/gegarandeerd op douanekosten?
gipsy-feest.jpg

ff checken ..

EMS is gewoon China Post / PostNL, dus geen apart depot zoals DHL / Fedex.
Kans is even groot als bij alle andere vervoersmethodes.
RobertNLmaandag 29 juni 2015 @ 09:41
Vol!

Hier verder --> GC / [Chinese Webshops] Topic #355 Glazen bol uit China