wat is dat voor cocktail, met kiwi?quote:Op donderdag 25 juni 2015 01:04 schreef Iwanius het volgende:
Zo we zijn er weer.
Zoals ik al hier aangaf was ik vanmiddag in dubio waar te gaan eten vanavond en ik was er toch vrij snel uit. De ban op de Michellin toko blijft gewoon staan omdat ik niks mis wat ik al niet ooit in een of andere vorm ergens anders heb geproefd en blacklisted blijft bij mij gewoon blacklisted.
Dus werd het avondeten de Aziatische carousel en wel dit, dit, dit en totslot dit![]()
Daarna was het vanwege het fraaie en zachte avondweer acclimatiseren met zoete cocktails.![]()
Het was tenslotte woensdagavond.
Aparte combi op een stokbroodjequote:Op donderdag 25 juni 2015 13:44 schreef Geerd het volgende:
Stokbrood uit de oven met kaas, kersen en koffie
quote:
Aahjoh komt allemaal bij elkaar terecht uiteindelijk dus of ik nou alles op brood doe of apart eetquote:Op donderdag 25 juni 2015 13:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Aparte combi op een stokbroodje
in een ander soort substantie en met sambal heb ik dit eens als toetje gekregen van een Indonesische vriendin. Apart maar erg lekker!quote:
cocktail klinkt heerlijk! Zonder malibu denk nog lekkerderquote:Op donderdag 25 juni 2015 13:53 schreef Iwanius het volgende:
[..]Dat is een cocktail van het eigen huis genaamd Kiwi-Bu bestaande uit vers gesneden kiwi,malibu, meloen likeur, scheutje sinassappelsap perensiroop,bruine suiker en citroen.
On topic:
Lunch was deze aloude combinatie en nu alweer een uurtje of wat aan het acclimatiseren. Tis tenslotte donderdagmiddag.
Ik eet mango eigenlijk altijd met iets heet: harissa of gehakte chilipeper of sambal of sriracha.. Ik ben dat inmiddels zo gewend dat ik vind dat er aan mango iets ontbreekt als ik het zonder wat pittigs erbij krijg!quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
in een ander soort substantie en met sambal heb ik dit eens als toetje gekregen van een Indonesische vriendin. Apart maar erg lekker!
In elk geval beter voor je tanden!quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb jij liever een rietje dan een glas?
Ik vind dat altijd een beetje zonde van zulke producten, net als biefstuk met een sausje.quote:Op donderdag 25 juni 2015 15:28 schreef Intellectueel het volgende:
Zalm op de bbq.
Iemand een tip? Hoe te marineren?
Ja daar kwam ik de vorige keer dus ook van de koude kermis mee thuis, die zalm in de supermarkt is allemaal gekweekt.quote:Op donderdag 25 juni 2015 15:37 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik vind zalm eigenlijk ook een alledaags product en allerminst 'bijzonder'. Bovendien erg saai kwa smaak zonder een marinade.
Tuurlijk, maar ik ging er gemakshalve maar even van uit dat het niet over wilde zalm gingquote:Op donderdag 25 juni 2015 15:45 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja daar kwam ik de vorige keer dus ook van de koude kermis mee thuis, die zalm in de supermarkt is allemaal gekweekt.
Dat roze kleurtje zijn gewoon kleurstoffen,
Echte wilde zalm is wel een stukkie duurder dat zet een gemiddeld gezin niet elke dag op tafel denk ik
http://www.ninefornews.nl(...)-de-zalm-op-je-bord/
Aah okquote:Op donderdag 25 juni 2015 15:48 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Tuurlijk, maar ik ging er gemakshalve maar even van uit dat het niet over wilde zalm ging
Die blikken stoofvlees voor snackbars liggen o.a. bij de emte en groothandel in het schap. Laatst 2 stuks van gehaald en die bevatten nog gewoon ouderwetsch 36% paardenvleesquote:
Dat had ik ook eigenlijk wel verwacht, foe yong hi en babi pangang komt er aan.quote:Op donderdag 25 juni 2015 19:04 schreef technofreak86 het volgende:
[..]
Die blikken stoofvlees voor snackbars liggen o.a. bij de emte en groothandel in het schap. Laatst 2 stuks van gehaald en die bevatten nog gewoon ouderwetsch 36% paardenvlees
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.quote:Op donderdag 25 juni 2015 17:59 schreef Geerd het volgende:
Die kip wordt ook niet wat volgens mij, oven niet voorverwarmdnogal bleekjes nu zeg maar.
Zoiets,(niet mijn kip)
[ afbeelding ]
Je moet er maar opkomenquote:Op donderdag 25 juni 2015 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.
Wauw, dat klinkt heeeeeeeel erg lekker.quote:Op donderdag 25 juni 2015 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.
Met een scherp mes,quote:Op donderdag 25 juni 2015 20:23 schreef Etsu het volgende:
[..]
Wauw, dat klinkt heeeeeeeel erg lekker.Hoe snij je kip eenvoudig fijn?
Soms.. want vind dat schaafijs tegen je voortanden altijd zo vervelend als je drinkt en het gaat toch om het vocht en niet het schaafijs.quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:43 schreef FutureFairytale het volgende:
cocktail klinkt heerlijk! Zonder malibu denk nog lekkerder.
Heb jij liever een rietje dan een glas?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |