Boh, dat had ik eerder vandaag ook wel kunnen gebruiken. Ben net in slaap gevallen in de bios.quote:
Hier ook net op, met paar pilsjes. toch een beetje trek en slapen met trek lukt niet 😊quote:
Eten ziet er wat verlept uit helaas.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 02:59 schreef Iwanius het volgende:
Weer een latertje en dan is het niet eens het weekend.![]()
Gisteravond als avondhap dit, dit,dit en tenslotte dit genuttigd. Nu even nog aan het acclimatiseren alvorens we gaan slapen en over 3 uurtjes weer opmoeten.![]()
Tis tenslotte dinsdagmorgen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.United States of America _O_
Waarom aardbeien met suiker? Die dingen zijn al zo zoetquote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:39 schreef Alziend-Oog het volgende:
Net geluncht met een boterham met kipfilet, een bakje aardbeien(met suiker) en een peperkoek
![]()
Zometeen tagliatelle met zalm en roomsaus
Aardbeien met suiker is levenquote:Op dinsdag 23 juni 2015 17:20 schreef GwaiLow het volgende:
[..]
Waarom aardbeien met suiker? Die dingen zijn al zo zoet.
Heerlijk, tagliatelle met zalm en roomsaus, daar zou ik ook wel zin in hebben. En een boterham kipfilet is altijd goed en erg gezond.
Waarom heb je die sigaar Door midden gebroken? Koffie met een warme appelflap 👍quote:Op dinsdag 23 juni 2015 02:59 schreef Iwanius het volgende:
Weer een latertje en dan is het niet eens het weekend.![]()
Gisteravond als avondhap dit, dit,dit en tenslotte dit genuttigd. Nu even nog aan het acclimatiseren alvorens we gaan slapen en over 3 uurtjes weer opmoeten.![]()
Tis tenslotte dinsdagmorgen.
quote:Op dinsdag 23 juni 2015 05:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Eten ziet er wat verlept uit helaas.
En je hebt alleen geacclimatiseerd met cola?
Omdat het een waardeloze was (voelde als karton aan)quote:Op dinsdag 23 juni 2015 18:02 schreef Geerd het volgende:
Waarom heb je die sigaar Door midden gebroken?
Ze bedoeld denk ik de zielige verlepte blaadjes slaquote:Op woensdag 24 juni 2015 04:20 schreef Iwanius het volgende:
en verlept? Nou zo smaakte het helemaal niet. Was prima allemaal.
Inderdaad. Dat zag er treurig uit.quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:44 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ze bedoeld denk ik de zielige verlepte blaadjes sla
Adopt mequote:Op woensdag 24 juni 2015 13:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Inderdaad. Dat zag er treurig uit.
Nu kippensoep en ciabatta met gerookte kip, basilicummayo, gemarineerde tomaatjes en sla.
Oh dat. Tja, is ook alleen maar decoratie die zelden iemand eet.quote:Op woensdag 24 juni 2015 13:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Inderdaad. Dat zag er treurig uit.
mmmmmmmquote:
DDZ Roosendaal Zwolle 2x kampen zo en dan snel naar huis voor koude pils!!quote:Op woensdag 24 juni 2015 22:05 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Omgebouwde DDZ of sprinter?![]()
OT: Rode wijn en dippers met hummus.
Toch goed gezien dusquote:Op woensdag 24 juni 2015 22:09 schreef Geerd het volgende:
[..]
DDZ Roosendaal Zwolle 2x kampen zo en dan snel naar huis voor koude pils!!
Prima leventje leef jij zegquote:Op donderdag 25 juni 2015 01:04 schreef Iwanius het volgende:
Zo we zijn er weer.
Zoals ik al hier aangaf was ik vanmiddag in dubio waar te gaan eten vanavond en ik was er toch vrij snel uit. De ban op de Michellin toko blijft gewoon staan omdat ik niks mis wat ik al niet ooit in een of andere vorm ergens anders heb geproefd en blacklisted blijft bij mij gewoon blacklisted.
Dus werd het avondeten de Aziatische carousel en wel dit, dit, dit en totslot dit![]()
Daarna was het vanwege het fraaie en zachte avondweer acclimatiseren met zoete cocktails.![]()
Het was tenslotte woensdagavond.
wat is dat voor cocktail, met kiwi?quote:Op donderdag 25 juni 2015 01:04 schreef Iwanius het volgende:
Zo we zijn er weer.
Zoals ik al hier aangaf was ik vanmiddag in dubio waar te gaan eten vanavond en ik was er toch vrij snel uit. De ban op de Michellin toko blijft gewoon staan omdat ik niks mis wat ik al niet ooit in een of andere vorm ergens anders heb geproefd en blacklisted blijft bij mij gewoon blacklisted.
Dus werd het avondeten de Aziatische carousel en wel dit, dit, dit en totslot dit![]()
Daarna was het vanwege het fraaie en zachte avondweer acclimatiseren met zoete cocktails.![]()
Het was tenslotte woensdagavond.
Aparte combi op een stokbroodjequote:Op donderdag 25 juni 2015 13:44 schreef Geerd het volgende:
Stokbrood uit de oven met kaas, kersen en koffie
quote:
Aahjoh komt allemaal bij elkaar terecht uiteindelijk dus of ik nou alles op brood doe of apart eetquote:Op donderdag 25 juni 2015 13:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Aparte combi op een stokbroodje
in een ander soort substantie en met sambal heb ik dit eens als toetje gekregen van een Indonesische vriendin. Apart maar erg lekker!quote:
cocktail klinkt heerlijk! Zonder malibu denk nog lekkerderquote:Op donderdag 25 juni 2015 13:53 schreef Iwanius het volgende:
[..]Dat is een cocktail van het eigen huis genaamd Kiwi-Bu bestaande uit vers gesneden kiwi,malibu, meloen likeur, scheutje sinassappelsap perensiroop,bruine suiker en citroen.
On topic:
Lunch was deze aloude combinatie en nu alweer een uurtje of wat aan het acclimatiseren. Tis tenslotte donderdagmiddag.
Ik eet mango eigenlijk altijd met iets heet: harissa of gehakte chilipeper of sambal of sriracha.. Ik ben dat inmiddels zo gewend dat ik vind dat er aan mango iets ontbreekt als ik het zonder wat pittigs erbij krijg!quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:40 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
in een ander soort substantie en met sambal heb ik dit eens als toetje gekregen van een Indonesische vriendin. Apart maar erg lekker!
In elk geval beter voor je tanden!quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heb jij liever een rietje dan een glas?
Ik vind dat altijd een beetje zonde van zulke producten, net als biefstuk met een sausje.quote:Op donderdag 25 juni 2015 15:28 schreef Intellectueel het volgende:
Zalm op de bbq.
Iemand een tip? Hoe te marineren?
Ja daar kwam ik de vorige keer dus ook van de koude kermis mee thuis, die zalm in de supermarkt is allemaal gekweekt.quote:Op donderdag 25 juni 2015 15:37 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Ik vind zalm eigenlijk ook een alledaags product en allerminst 'bijzonder'. Bovendien erg saai kwa smaak zonder een marinade.
Tuurlijk, maar ik ging er gemakshalve maar even van uit dat het niet over wilde zalm gingquote:Op donderdag 25 juni 2015 15:45 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja daar kwam ik de vorige keer dus ook van de koude kermis mee thuis, die zalm in de supermarkt is allemaal gekweekt.
Dat roze kleurtje zijn gewoon kleurstoffen,
Echte wilde zalm is wel een stukkie duurder dat zet een gemiddeld gezin niet elke dag op tafel denk ik
http://www.ninefornews.nl(...)-de-zalm-op-je-bord/
Aah okquote:Op donderdag 25 juni 2015 15:48 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Tuurlijk, maar ik ging er gemakshalve maar even van uit dat het niet over wilde zalm ging
Die blikken stoofvlees voor snackbars liggen o.a. bij de emte en groothandel in het schap. Laatst 2 stuks van gehaald en die bevatten nog gewoon ouderwetsch 36% paardenvleesquote:
Dat had ik ook eigenlijk wel verwacht, foe yong hi en babi pangang komt er aan.quote:Op donderdag 25 juni 2015 19:04 schreef technofreak86 het volgende:
[..]
Die blikken stoofvlees voor snackbars liggen o.a. bij de emte en groothandel in het schap. Laatst 2 stuks van gehaald en die bevatten nog gewoon ouderwetsch 36% paardenvlees
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.quote:Op donderdag 25 juni 2015 17:59 schreef Geerd het volgende:
Die kip wordt ook niet wat volgens mij, oven niet voorverwarmdnogal bleekjes nu zeg maar.
Zoiets,(niet mijn kip)
[ afbeelding ]
Je moet er maar opkomenquote:Op donderdag 25 juni 2015 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.
Wauw, dat klinkt heeeeeeeel erg lekker.quote:Op donderdag 25 juni 2015 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Je had het even fijn kunnen snijden en dan mengen met mayo. zoete curry, kerriepoeder, chilipoeder, fijngesneden ui en pepertje. Dat op een vers afgebakken stokbroodje incl sla/tomaat/komkommer, daarop een zacht gekookt eitje.
Met een scherp mes,quote:Op donderdag 25 juni 2015 20:23 schreef Etsu het volgende:
[..]
Wauw, dat klinkt heeeeeeeel erg lekker.Hoe snij je kip eenvoudig fijn?
Soms.. want vind dat schaafijs tegen je voortanden altijd zo vervelend als je drinkt en het gaat toch om het vocht en niet het schaafijs.quote:Op donderdag 25 juni 2015 14:43 schreef FutureFairytale het volgende:
cocktail klinkt heerlijk! Zonder malibu denk nog lekkerder.
Heb jij liever een rietje dan een glas?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |