abonnement Unibet Coolblue
pi_155782384
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 11:30 schreef Goedzooi het volgende:

[..]

Jij word wel vaak wakker met liedjes in je hoofd of niet? :P
Niet alleen bij het wakker worden :P
pi_155795169
Oké, ik had vanmiddag even een pestmoment, heb t op een zuipen gezet (wat blikjes rumcola (want die zijn maar 1 euro/stuk) en een flesje advocaat) en ben daarna op de bank in slaap gevallen waar ik heb gedroomd over de vele technieken van San Goku (jeweetwel, die wiens powerlevel boven de 9000 zit) die hij heeft waarmee hij rauwe octopus eet, waaronder de octopus opblazen en de octopus binnenstebuiten trekken waarna hij de octopus over zn hoofd heen vouwde en daarna de armen 1 voor 1 naar binnen slurpen...teh fak :')

Maar mn baalmoment is wel weer weg, ik droomde verder ook nog over kometen, sterren en planeten, maar die technieken over hoe je rauwe octopus kan eten...what has been seen cannot be unseen, echt wtf :')

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-09-2015 20:36:07 ]
pi_155795453
Kerel ik zou naar de dokter gaan, zo veel dromen is volgens mij niet eens gezond man je leeft in een andere wereld _O-
pi_155795562
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 20:39 schreef vigen98 het volgende:
Kerel ik zou naar de dokter gaan, zo veel dromen is volgens mij niet eens gezond man je leeft in een andere wereld _O-
Toevallig moet ik deze week nog bellen voor de uitslag van mn bloedtest (ivm slapeloosheid) :P

En die wereld is vaak leuker dan de echte wereld ;( :P
pi_155795669
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 20:43 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Toevallig moet ik deze week nog bellen voor de uitslag van mn bloedtest (ivm slapeloosheid) :P

En die wereld is vaak leuker dan de echte wereld ;( :P
Dat zal best maar ik zou er niet te lang in blijven hangen, heb wel eens verhalen gehoord van mensen die zoveel dromen dat ze de realiteit niet eens meer kunnen zien die denken gewoon dat hun dromen echt waren
pi_155795839
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 20:45 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat zal best maar ik zou er niet te lang in blijven hangen, heb wel eens verhalen gehoord van mensen die zoveel dromen dat ze de realiteit niet eens meer kunnen zien die denken gewoon dat hun dromen echt waren
Dat heb ik soms wel als ik net wakker wordt. Vaak uit een nachtmerrie. 1 keer dacht ik zelfs een vieze natte rottende hand op mn rug te voelen :'( En vorige week dacht ik dat er nog een zombie in mn kamer was overgebleven :')
pi_155795849
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2015 20:45 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat zal best maar ik zou er niet te lang in blijven hangen, heb wel eens verhalen gehoord van mensen die zoveel dromen dat ze de realiteit niet eens meer kunnen zien die denken gewoon dat hun dromen echt waren
Zo'n vaart gaat dat niet lopen, ik ben altijd al dromerig geweest.
Ook vaak dromen gehad die beinvloed werden door geluiden van buitenaf (zoals een reus die wandelde tussen en over flatgebouwen heen(10 verdiepingen (bijlmer))) en toen ik wakker werd, hoorde ik dat er geheid werd en dat waren dus de voetstappen van de reus in mn droom :D :P

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 03-09-2015 20:54:42 ]
pi_155888377
Droomde weer het 1 en ander en opnieuw is het meeste weg (jammer wel, was best wel bizar dit keer).

Laatste stukje was dat er iets op mn hoofd zat wat pijn deed, dus ik haal mn haar uit elkaar midden op mn hoofd.
Zat er een superdikke haar van 5mm dik, dus ik wil van dat ding af en knip het door, maar tijdens het doorknippen deed het pijn en de binnenkant van de haar was een soort zwarte smurrie.
Toen ging ik dit googlen en het bleek om een hoorn te gaan.

Werd wakker met een deuntje in mn hoofd en moest eerst even zoeken (in mn hoofd zoeken bij welk nummer dat deuntje past) en was het nummer "ik wil alleen maar zwemmen" van Spinvis, ook al heb ik dat nummer tijden niet meer gedraaid.
pi_155888600
Dat we het EK voetbal halen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 7 september 2015 @ 11:23:32 #235
47102 Elvi
miemkwien
pi_155891870
Ik droomde dat ik met mn ouders in de trein naar Berlijn zat *O* maar het was een futuristisch Berlijn... Heel Amerikaans, overal reclameborden, gebouwen van goud, alle winkels waren in overdekte winkelcentra. En uiteraard kwamen er ook weer zombies in voor :') Die waren buiten Berlijn en konden de stad niet in.
  dinsdag 8 september 2015 @ 13:05:57 #236
421720 Goedzooi
Hallo, wilt u dakpannen kopen?
pi_155921228
Ik heb weer een hele vage droom gehad vannacht.

Ik was in het huis van mijn vriendje, en de familie Tracy uit The Thunderbirds was er ook. En dan niet die uit de life-action film maar die uit de poppenserie. Ze waren de aardbevingen die in de bossen vlakbij het huis voorkwamen aan het onderzoeken.

het waren hele mysterieuze aardbevingen want soms waren ze er wel en soms waren ze er niet. (alsof aardbevingen constant aan de gang zijn... :{ ) Maar goed ik zei dus tegen Jeff Tracy (de vader van die familie), dat de aardbevingen misschien expres veroorzaakt werden door een slechterik. Toen zei hij dat dat misschien wel kon kloppen. En toen vroeg hij me om wat metingen in het bos gaan doen.

Dus ging ik me klaar maken om naar dat bos toe te gaan. Ik trok toen mijn Monster Hunter armor aan omdat het bos blijkbaar het Everwood was. (Dat is een van de locaties uit het spel). En dus konden er monsters daar rondlopen. Ik wilde bijna vertrekken, toen ik me bedacht dat ik beter ook meteen een wapen kon meenemen om met te verdedigen tegen de monsters.

Dus toen deed ik de kast in de gang open om een mooie hamer uit te zoeken. (En dan bedoel ik niet zo'n klein ding van de gamma, maar eentje ter grote van een regenton). Op dat moment werd ik opeens van achteren aangevallen door een Gore Magala.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar gelukkig kwam er een legertje Monster Hunters aan om met te helpen. Ze begonnen met de Gore Magala te vechten. (Dit alles gebeurde nog steeds in de gang van het huis, maar de gang was ineens magisch vergroot ofzo. WTF?). Ik lag op de grond te kermen van de pijn, maar toch stond ik op om de anderen te helpen. Ze waren namelijk aan het verliezen. Ik gaf het beest een klap met mijn hamer en hij ging plat. Daarna werd ik wakker.

Oh ja, iedereen droeg armor zoals deze.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb zo het idee dat ik teveel Monster Hunter speel de laatste tijd. :{
Nederlands is mijn goedste vak
  dinsdag 8 september 2015 @ 15:10:40 #237
399061 kuolema
vermaledijd
pi_155923734
Gisternacht was heftig.

Ik droomde dat ik een stapel kaartjes had en met elk kaartje kon ik een uur terug in de tijd. Ik had eigenlijk de macht over alles wat er gebeurde. Ik wilde alles beter maken, maar dat bleek helemaal niet goed te zijn. Er was bijvoorbeeld een verkeersongeluk met een tweeling en door terug te gaan in de tijd kon ik ervoor zorgen dat ze niet zouden sterven. Maar doordat zij niet stierven, doordat ik alles had veranderd, gebeurde er weer iets ergs met iemand anders wat anders niet zou zijn gebeurd. Op een gegeven moment had een van de tweeling het overleefd maar er klopte iets niet want ze had twee verschillende schoenen aan en de ene was heel raar dus dat was niet goed. Ik besefte me dat ik mezelf zou moeten opofferen om het goed te maken en ik dacht okee, als het maar geen pijn doet. Maar ik wist dat dat wel zo zou zijn. Dat ik op het asfalt zou vallen en er daarna een auto op me terecht zou komen en dat ik niet meteen dood zou zijn ... maar er was geen ontkomen aan.

En er was iets in een bioscoop, waar ook wat mensen stierven, en de eerste keer dat ik terug ging in de tijd lukte het niet om ze allemaal te redden, dat duurde een paar pogingen, maar had uiteindelijk ook weer tot gevolg dat iemand anders stierf. Het had ook iets met een zwembad te maken. Het was zo dat ik door er alleen al aan te denken en voor me zag wat er was gebeurd, al terug ging in de tijd en een kaartje gebruikte. Het was heel moeilijk om er niet aan te denken dus op een gegeven moment waren de kaartjes bijna op en ging ik steeds verder terug in de tijd, wat helemaal niet de bedoeling was. Dus deed ik steeds heel hard mijn best om er niet aan te denken, zo kwam ik langzaam weer verder in de tijd.

Er was ook iets met 'hoe zou je eruit zien als je je leven tot nu toe continu in de zon had doorgebracht' - iedereen veranderde van uiterlijk, want te veel zon is niet goed voor je. Ze zagen er ineens veel ouder uit. Er was ook iets met een oude man die me deed denken aan Hershel van the walking dead. Maar ik, als enige, zag er nog precies hetzelfde uit. Dat was niet goed, want dat betekende dat ik te veel zonlicht had gevangen in mijn leven. Dat was aan het begin van de droom volgens mij en toen had ik ook de kaartjes al. Ik had besloten dat ik dit wilde zien, ik kon dat, dus er was wel een overlap met de rest van de droom.

De moraal van dit alles was dat je niet moet lopen kutten met de tijd, en uiteindelijk moest ik ervoor zorgen dat het weer precies zo ging zoals het lot het had bepaald, om nog grotere drama's te voorkomen. Het was echt een intense, nare droom.
Why are you wearing that stupid man suit?
pi_155967656
Laatste stuk van mn droom was geloof ik bij mn vader thuis, het ging over opstaan ofzo want ik lag nog in bed en zat constant opnieuw en opnieuw naar mn wekker te kijken. Op een gegeven moment stond ik op toen ik zag dat het 1:11 was ('s nachts, terwijl het vol dag was buiten) en ik had het met mn vader ergens over, alleen jammer dat vrijwel de rest van de droom weg is nu.
Ik weet ook nog dat ik, door de lichtstralen die via het raam naar binnen vielen, zat te staren naar stofdeeltjes die door de slaapkamer aan het zweven waren (het waren volgens mij heeele kleine stukjes draad als van een kledingstuk of een ander soort stof). Het was in elk geval erg zonnig in die slaapkamer.

Weet ook nog dat er een heeeel lang stuk daarvoor was (meeste is foetsie), we waren in een andere stad waar ik het had met iemand over dat die stad geen treinstation had, dat het wel ooit ver terug in de planning stond maar niet doorging (wegens geldproblemen ofzo) maar dat ze aan het overwegen waren toch een bestaande spoorverbinging door te trekken omdat dat goed zou zijn voor het tourisme (dat stadje specialiseerde zich in de verkoop van roomeis en alle touristen kwamen nu per auto wat gewoon zonde was aangezien het centrale pleintje dat een bestrating van kinderhoofdjes had (en dan bedoel ik die steensoort, niet echte hoofdjes van kinderen :P ) en dat werd nu als parkeerplaats gebruikt en door die uitlaatgassen ging de sfeer toch wel aardig verloren).

Er waren ook andere kleinere stadjes die dan ook door diezelfde treinlijn verbonden konden worden, maar het grootste deel van die droom speelde zich in die stad af (de stad van de roomeis :P ).

Had ook weer een nummer in mn hoofd, maar 1tje die ik al jaaaren niet meer gehoord heb. Was een cover van een nummer dat de hele tijd zo ging: "Now that we found love what are we gonna do.....with it" en dat die cover ergens jaren 90 ofzo kwam.

edit: heb m op youtube gevonden, snapte na 5 seconden ook weer waarom ik hem al die tijd niet meer gehoord heb, snel wat anders draaien! _O- :P

edit2: 11 uur geslapen hahaha! _O_ ^O^

en @Goedzooi en Kuolema, jullie dromen zijn geweldig! _O_

[ Bericht 4% gewijzigd door magnetronkoffie op 10-09-2015 10:14:55 ]
pi_156012627
K droom de laatste paar dagen erg gewelddadig.
Ister droomde ik dat iemand geplet werd zoals in Final Destination. En afgelopen nacht droomde ik van een seriemoordenaar die een achterna zat en dan met een soort grote flessenopener hun hoofd openkraakte. De eerste keer kon ik ontkomen, maar daarna hiel hij mij en een vriendin gevangen in een dansschool. Ik kon m afleiden en we konden vluchten maar bij de laatste trap sloeg hij mij met die grote flessenopener tegen mn hoofd. Vanaf een afstand zag ik mn hoofd openbarsten. Alleen ik kan soort van bewust dromen dus ik spoelde steeds mn droom een stukje terug maar het duurde even voordat mn droom goed afliep en ik kon ontkomen.
pi_156043627
Laatste nacht stond ik op de trein te wachten die het perron aan het oprijden was. Eenmaal in de trein bleek die van binnen enorm te zijn. Een meter of 7 breed was de trein en een gang aan de zijkanten met in het midden veel ruimte wat in willekeurige hokjes was ingedeeld, sommige hokjes waren alleen maar op de grond aangegeven en andere hokjes hadden glazen wanden met 1 of 2 leren zetels erin (vaak tegenover elkaar, maar wel op de grond vastgemaakt zodat je de stoelen niet kon verplaatsen).
De glazen wanden waren semi-transparant. Sommige hokjes waren al bezet, meestal met mannen in typische kantoorkleding ( :r ) met van die zaken-koffertjes erbij.

Ik zocht snel een zitplaats met de 2 tassen die ik bij me had en wou opschieten omdat beide gangen vol stonden met reizigers die allemaal op zoek waren naar een plaats. Ik had nog een grote reistas elders staan, die moest ik nog ophalen nadat ik een plek had gevonden. Tussendoor wou de kat er nog uit, eerst wou die niet via het dakraam en nadat iemand iets geroepen had, wou ik het dakraam weer dicht doen, maar toen was die zwarte kater alweer weg (ik zag hem niet gaan, had me maar heel even omgedraaid).

Daarvoor droomde ik een gedeelte over dat ik bij m'n moeder op bezoek was en het er stikte van de vlooien. Ik werd zelf ook een aantal keer gebeten en die plekken kreeg ik een heftige allergische reactie met bulten die zo groot werden als een klein koffiekopje.
Eerst dacht ik "gaat vanzelf wel over" maar toen werd het steeds heftiger, waarna ik ze iemand liet zien om om een mening te vragen, maar toen waren alle bulten ineens helemaal leeggelopen waardoor er nauwelijks nog wat te zien was.

En daarvoor was ik op een soort party georganiseerd in een openbare ruimte, alleen was de ruimte zelf heel raar ingedeeld (heel veel kleine kamers met veel gangen en zwaaideuren die je zo open kon duwen (beetje als een deur als je een winkel binnen gaat) en 1 van die ruimtes was een strandtent compleet met strand en zon.
Ik was op zoek naar de wc ofzo omdat ik vergeten was een onderbroek aan te trekken ofzo, die had ik wel mee en liep door die gangen en ruimtes hopend dat ik zo min mogelijk zou tegenkomen.

Was best wel bizar allemaal dit keer.
Volgende keer denk ik wel 2x na als ik zie dat de Baileys in de aanbieding is :P
pi_156043907
Ik droomde dat ik mijn medicatie de hele tijd maar niet door mijn keel kreeg (terwijl het maar een pilletje is). En maar bekers waters drinken ook. Uiteindelijk verdween of smolt het pilletje op mijn mond ofzo. Toen ik wakker werd gelijk maar echt innemen. Ging goed gelukkig.
pi_156069683
Vannacht droomde ik in elk geval 2 dingen.

1 was dat ik thuis was (in m'n oude huis toen ik nog jong was, groot huis met 3 verdiepingen) en het hele huis was aan het overstromen, er kwam water van boven alsof alle kranen boven open stonden.
Ik was op de begane grond (de onderste verdieping) en verstopte me in de werkkamer (een kamer met een kniptafel met 2 tafelbladen boven elkaar en veel rollen stof, tubes knopen, rollen kant etc enz) en kwam daar nog een oude bekende tegen.

De andere droom was ik in Amsterdam bij 1 van de ondergrondse metrostations en had m'n fiets daar ergens neergezet (volgens mij zonder slot, dan weet je meteen dat het niet echt is :P ) tegen een lantaarnpaal aan en ik was aan het freerunnen door het station heen op weg naar m'n fiets. Het station zag er ook heel anders uit, het was vooral een ondergrondse ruimte gevult met betonnen blokken en 1 grote soort langwerpige trappenpiramide wat de hele tijd aan het instorten was terwijl ik me over die trappen heen bewoog, mensen ontwijkend. Het was een heel chaotische droom ook.

Werd wakker met het nummer "Have you heard" van The Moody Blues

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 14-09-2015 09:52:38 (ochtend en typtyfus :') :P) ]
pi_156069735
Dat ik een webshop had met cosplay spullen, en dat ik in Amerika iemand (die ik via internet heb leren kennen, maar geen vrienden) de diverse cons afstuur voor ideeën om hier weer te verkopen (details van pakken, accessoires), want ik heb totaal geen verstand van cosplay. Ik als een baas achter mijn bureau, hij met een iPad met videoverbinding de pakken filmen, terwijl ik hem opdrachten geef om details te filmen.
Nachtmerrie voor hem, diverse sterren benaderen hem terwijl ik hem de opdracht geef ze te negeren en zijn werk te doen ~O>

Ik heb er nog steeds geen verstand van, maar het lijkt mij nu wel een goed idee, maar ik denk dat die droom wel uit elkaar gaat spatten als ik op ga zoeken hoe groot die markt werkelijk is en ik zie hoe veel andere webshops er al zijn die dat spul verkopen. Ik verwacht er veel in Japan te gaan vinden :+
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
  woensdag 16 september 2015 @ 05:13:56 #244
157031 roosjeroosje1988
viesdik/lelijk/daddy-issues
pi_156132848
Ik droomde over een cavia die ineens 5 kleintjes had, er waren 2 kooien en ik probeerde ze te vangen en er in te stopen.
pi_156190281
Dit keer maar wel weer even neerpennen:

Ik droomde o.a. over een soort wedstrijd. Ik was met 2 andere mannen en we hadden als taak om aan de andere kant van een rechthoekige langwerpige arena iemand "te pakken" die daar aan de rand van de met bosjes en kleine bomen beplante arena op de wacht stond bovenaan een trap en met een musket.

Wij moesten dus langs richels en bosjes ongezien bij hem komen en hem verslaan. Alleen hadden wij alleen maar één enkele kruisboog met ook één enkele pijl die met een touw aan de kruisboog vastzat en dat touw maakte dat we wel erg dichtbij moesten komen (touw was erg kort) maar wel ongezien.

Na een paar mislukte pogingen (hij had ons een aantal keer gezien en beschoten) gingen we juist via de rechterkant achter een richel langs tot de rand van de arena en pas vanaf de rand richting die musketier, zodat we hem van de zijkant konden besluipen.

Ik ging voorop, we klommen de trap op en verrasten de musketier idd en wonnen alle3 :)
(we kozen ervoor de musketier te laten leven)

Een andere droom was ik bezig om aliens neer te schieten (en dit keer echt xenomorphs) in een woestijn en meteen daarna liep/vocht/klom ik in een soort gangenstelsel (de gangen gingen ook "gewoon" vertikaal, echt bizar als je in de haast je blikveld alle mogelijke kanten ziet opgaan terwijl je door aliens wordt achtervolgd), dit keer had ik gelukkig wel betere bewapening, waaronder een machinegun met underbarrel nadelauncher 8-)

En opeens was ik een predator (ik werd wel nog steeds achtervolgd door aliens) en liep door meer open terrein, heel bizar.

Ik werd trouwens weer wakker met een liedje, dit keer een "normaler" nummer: Ulrich Schnauss - Wherever you are

[ Bericht 2% gewijzigd door magnetronkoffie op 18-09-2015 07:04:58 ]
  vrijdag 18 september 2015 @ 11:20:29 #246
421720 Goedzooi
Hallo, wilt u dakpannen kopen?
pi_156194240
Ik weet niet meer precies hoe mijn droom ging maar het ging ongeveer zo:

Ik was een soort van draakachtige-aliën en ik was ook dokter. Om een 1 of andere redenen, was ik lekker aan het reizen door verschillende dimensies heen. Maar het overgrote deel van mijn droom speelde zich af in een dimensie waarin Stargate Atlantis bestond.

Eerst hielden ze mij aan omdat ik zomaar uit het niets verscheen op hun basis, maar nadat ik ze hat uitgelegd wat ik aan het doen was, vertrouwden ze mij. Ze vroegen mij ook om hulp omdat een paar van hun mannen in kinderen waren veranderd en hun eigen dokter kon het blijkbaar niet oplossen.

Ik stem toe en ga ze onderzoeken. Om ze rustig te houden geef ik ze lolly's die ik om een 1 of andere reden in mijn labjas bewaar. Ik eet er zelf ook een op. ((Er zatten trouwens nog meer rare dingen in die jas waaronder mijn blauwe ''New'' Nintendo 3DS. (Ik weet niet meer precies wanneer dit in mijn droom gebeurde maar ik was het pennetje van mijn NN3DS kwijt. Ik ging vervolgens naar een andere dimensie toe om een nieuwe te kopen.)) Om een 1 of andere reden vind het onderzoek plaats op het bovenste bed van een stapelbed.

Ik kon aan het eind van de dag geen verklaring geven waarom die mannen plots in kinderen waren veranderd. Toen ging een van de kinderen slapen in het bovenste bed van het stapelbed. ik ging liggen in het bed eronder. Ik sliep niet want dat hoefde ik niet.

Opeens gebeurde er iets raars. Het kind in het bovenste bed ging dingen zeggen in een aliën-taal en er kwam blauw licht vanaf. Ik deed alsof ik sliep omdat ik bang was dat het kind me iets zou aandoen. Maar het kind wist dat ik niet echt sliep en liet me zweven met het blauwe licht. En riep iets in de aliën-taal en lachte. Daarna gebeurden er allemaal psychedelische dingen die ik me niet meer herinner.

Er was ook een stuk droom over schaliegas in een dorpje dat op mijn eigen dorp leek en iets met ambulance helikopters. Waarschijnlijk was dit ook in een andere dimensie.
Nederlands is mijn goedste vak
pi_156195354
Ik droome dat het al 12uur was, en dus veel te laat op werk.... toen werd ik wakker van me wekker en was het gelukkig netjes 07:00, opluchting alom :)

meestal droom ik dat ik mensen in elkaar aan het slaan ben, en soms als ik wakker ben
Stom paard
pi_156210164
Ik was verdwaald op m'n oude stage (Ziekenhuis Amersfoort). Fucking spacend.
pi_156211424
Zoals gewoonlijk weer ruzie in de familie. Ik was op de vlucht en daardoor te laat voor m'n werk.
  zondag 20 september 2015 @ 12:52:47 #250
399061 kuolema
vermaledijd
pi_156239432
De laatste tijd droom ik vaak over de strijd tussen goed en kwaad en mijn positie daarin. Dat ik het gevoel heb dat ik naar het kwaad word getrokken, dat ik daar thuishoor, me er veilig voel.

Vannacht ging het over een slechte heks (ja, inclusief zwarte outfit met punthoed :P). Ik was in een grote ouderwetse eetkamer, met grote hoge ramen, een enorme houten tafel en luxe servies (als in een kasteel of herenhuis). Er zat een rij mannen gekleed in pak aan een grote tafel, die waren van een of andere organisatie. Er was daarvoor nog iets gebeurd wat ik niet meer precies weet (ze waren flink aan het schieten op die heks). De mannen dronken rode wijn maar begonnen ineens allemaal te kuchen en naar adem te happen - de wijn was vergiftigd, door de heks. Het was niet de bedoeling dat ze eraan zouden sterven, de heks zat alleen met ze te spelen. Ze begonnen ook bloed te hoesten. Toen werd er in mijn droom ineens ingezoomd op de keel van een vrouw, die was helemaal gek aan het bewegen en kapot aan het gaan en er kwam na een tijdje ook bloed in.
Ik ging in de hoek van de kamer staan, met mijn armen wijd om het huis te beschermen, want de heks stond buiten de kamer. Ik had een soort kracht waarmee ik de heks kon tegenhouden. Maar toen kreeg ik ineens het gevoel dat ik me moest aansluiten bij de heks, het was bij haar veilig. En die mannen, die organisatie van hen, die was sowieso niet goed - ze waren een soort 'nepgoeieriken' zo van 'kijk ons eens vechten tegen de slechterik' maar eigenlijk waren ze zelf ontzettend corrupt.

Een paar maanden geleden droomde ik dat ik steeds 'ongelukken' (die waren mogelijk met opzet veroorzaakt) zag gebeuren en ging ik terug in de tijd om die ongelukken te voorkomen. Er was bijvoorbeeld een auto die richting een spoorwegovergang reed en daar hing ik vlak boven, om de auto te redden. Maar dan werd ik ineens snel omhoog getrokken, de lucht in, door het kwaad en dat was heel eng, ik probeerde weer omlaag te komen maar werd steeds weer terug gezogen en zo ging het een tijdje door. Ondanks mijn angst wilde ik het op een gegeven moment toch gewoon over me heen laten komen, want ik voelde dat ik bij het kwaad thuishoorde en dat het goede bedoelingen met me had.
Why are you wearing that stupid man suit?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')