abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_152645540
Ik ben in twijfel, 2 jaar geleden een bbq van de gamma gekocht voor 25 euro, staat altijd buiten, zonder hoes etc. die begint nu te verslijten en kan denk ik nog 1 jaartje mee.


Nu kwam er net een folder binnen met een aardige korting op een mooie weber premium bbq

(van 270euro voor 230euro)

Opzich machtig mooi, hoesje erbij voor 20 euro en het is een mooie aanwinst, maar is het dat nu echt waard?

Als ik een weber zou kopen voor 246 euro (met hoes) gaat die x jaar mee?
Als ik een gamma bbq koop van 25 euro welke 2 jaar mee gaat (dus 12,50 euro per jaar) kan ik 20 jaar op deze manier bbq'en en om de 2 jaar een nieuwe kopen en dan heb ik ook 250 euro uitgegeven.

Wat is de meerwaarde (behalve dat hij er goed uit ziet) van een weber ten opzichte van een een gamma dingetje?

Ik geloof niet dat ik ooit dingen ga gebruiken zoals een draaispit of een pizza ga bakken enzovoorts.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 11:22:29 #2
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_152645683
Weber is de Apple onder de BBQ's. You do the math ^O^.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_152645708
Wel natuurlijk.
Iedereen die komt bbq'en kun je dan vertellen over je geweldige weber.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_152645786
Ben je van plan uitgebreid te barbecuen waarbij elk stukje vlees perfect gegaard moet zijn op de exacte temperatuur?

Of wil je gewoon een paar lappen vlees en wat worsten op een bbq flikkeren en is het voor de rest wel prima?

1= dure bbq
2= cheapass bbq
Eerst denken, dan typen
pi_152645790
Weber roest minder snel dan een goedkope bbq. En het binnendeksel is geemailleerd. Zit wel 10 jaar garantie op.
Op zich een fijne bbq , wij hebben een elektrische weber ( beter dan zo'n goedkope grill met gloeispiraal).
Vrienden van ons hebben wel zo'n kogel weber al jaren en die ziet er nog uit als nieuw. En die zijn er ook tevreden over.
Het ligt er ook maar net aan hoe vaak je die bbq gebruikt. Gebruik je hem heel vaak is Weber zeker het geld waard. Gebruik je hem af en toe bij mooi weer ach dan is een goedkope bbq ook prima.
pi_152645810
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:22 schreef Falco het volgende:
Weber is de Apple onder de BBQ's. You do the math ^O^.
Nee das de Big Green Egg of de Black Bastard.
Dat zijn Ekte Bazenbbq's.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 11:31:23 #7
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_152645856
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:29 schreef quirina het volgende:

[..]

Nee das de Big Green Egg of de Black Bastard.
Dat zijn Ekte Bazenbbq's.
Wow, heb dit nog nooit eerder gezien:



:')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zaterdag 16 mei 2015 @ 11:35:16 #8
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152645934
Neem een gas bbq, nooit meer gedoe met kolen, gewoon aan en vijf minuten later is hij heet. Jarenlang bij houtskool gezworen, nu sinds een jaar of drie helemaal om.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152645963
Dat gedoe met kolen maakt een BBQ juist zo leuk vind ik. Beetje fikkie stoken, biertje erbij, rustig wachten, nog een biertje etc etc.

Overigens doet het gros helemaal niet aan BBQ-en maar aan grillen. Maar iedereen noemt het BBQ-en.

8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_152645979
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:37 schreef Geralt het volgende:
Overigens doet het gros helemaal niet aan BBQ-en maar aan grillen. Maar iedereen noemt het BBQ-en.

8)7
wat is het verschil? :@
pi_152646018
Beter materiaal sowieso. Alles is gewoon net wat mooier en kwalitatief beter dan van zo'n goedkoop dingetje. Onderdelen zoals een rooster kan je er ook gewoon weer bij kopen als je de oude niet meer goed vind.
De temperatuur is goed te regelen, dus spareribs en pulled pork zijn dingen om eens te proberen als je dat leuk vind.
Wij hebben een weber staan van ongeveer 10 jaar oud. Heeft zelfs geen hoes erbij oid, veel buiten gestaan en ziet er nog perfect uit. Engste minpunt is dat ik wel een maat groter zou willen hebben :P
pi_152646148
vind t wel grappig. Mensen die hier komen eten en we gooien wat op onze elektrische weber trekken in eerste instantie hun neus op want een elektrische bbq geeft geen rooksmaak.
Tot dat ze het vlees eten.."oh toch lekker, je proeft helemaal niet dat het van een elektrische bbq komt"
  zaterdag 16 mei 2015 @ 11:48:43 #13
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152646289
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:43 schreef quirina het volgende:
vind t wel grappig. Mensen die hier komen eten en we gooien wat op onze elektrische weber trekken in eerste instantie hun neus op want een elektrische bbq geeft geen rooksmaak.
Tot dat ze het vlees eten.."oh toch lekker, je proeft helemaal niet dat het van een elektrische bbq komt"
Dit, en het gemak is zodanig dat ik in de zomer dagelijk groente en vis/vlees klaarmaak met mijn gasgrill. Ik ben op moment op vakantie en maak hier zaken klaar op houtskool. Behalve een hoop meer werk en tijd heeft het geen meerwaarde.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152646466
Nadeel van elektrisch is dan weer dat je elektriciteit dient te regelen op de locatie van de bbq. Ik ga dan liever voor gas.
Eerst denken, dan typen
pi_152646547
Echte kerels fikken op kolen en niet anders.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 12:01:42 #16
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_152646566
Weber is top. Regel er een kolenstarter bij en je kan zo aan de gang. Gaan echt lang mee, ook als je er niet super voorzichtig mee bent.

Vaak in de aanbieding, bouwmarkten hebben vaak van die 20%stickers. En ook goedkoop te krijgen in de ING rentepuntenwinkel
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_152646576
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:57 schreef Piger het volgende:
Nadeel van elektrisch is dan weer dat je elektriciteit dient te regelen op de locatie van de bbq. Ik ga dan liever voor gas.
Een buitenstopcontact is zo gemaakt.
En met gas zit je weer te klooien met gasbussen, is er genoeg gas in de bus?
En je moet de gasflessen ook nog veilig ergens kunnen bewaren. Dat mag niet overal ivm regelementen.
Waar ik woon mag je geen gas gebruiken en ook niet met kolen bbqen.
pi_152646662
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:02 schreef quirina het volgende:
Waar ik woon mag je geen gas gebruiken en ook niet met kolen bbqen.
In je eigen tuin niet? WTF is dat? 8)7
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_152646837
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:02 schreef quirina het volgende:

[..]

Een buitenstopcontact is zo gemaakt.
En met gas zit je weer te klooien met gasbussen, is er genoeg gas in de bus?
En je moet de gasflessen ook nog veilig ergens kunnen bewaren. Dat mag niet overal ivm regelementen.
Waar ik woon mag je geen gas gebruiken en ook niet met kolen bbqen.
Elektrisch is ook gewoon te traag tov gas
Eerst denken, dan typen
pi_152646962
quote:
5s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:05 schreef Geralt het volgende:

[..]

In je eigen tuin niet? WTF is dat? 8)7
VVE.. Geen kolen ivm stankoverlast/brandveiligheid ,geen gas ivm brand/ontploffingsgevaar.
Ze denken erover om de elektrische bbq's ook te verbieden, want ja als we iets op de grill gooien ruik je wel dat er wat gegrilled wordt.
Toen zei ik van ja als m'n buuf knoflook staat aan te fruiten ruik ik dat ook. Of als ze spruitjes kookt hangt die lucht ook bij m'n voordeur. Ga heen jij met je onzin.
pi_152647014
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:11 schreef Piger het volgende:

[..]

Elektrisch is ook gewoon te traag tov gas
Mwah valt reuze mee hoor, die weber wordt snel heet. Goed je moet een paar minuutjes wachten voordat ie op temperatuur is.
pi_152647202
Hey TS
http://www.barbequespecia(...)remium-47-cm/118279/

Goedkoper dan je folder en met gratis hoes!
  zaterdag 16 mei 2015 @ 12:41:45 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152647518
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:11 schreef Piger het volgende:

[..]

Elektrisch is ook gewoon te traag tov gas
Langzaam garen is niets verkeerds aan bij veel soorten vlees.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 12:43:11 #24
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152647550
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:17 schreef quirina het volgende:

[..]

VVE.. Geen kolen ivm stankoverlast/brandveiligheid ,geen gas ivm brand/ontploffingsgevaar.
Ze denken erover om de elektrische bbq's ook te verbieden, want ja als we iets op de grill gooien ruik je wel dat er wat gegrilled wordt.
Toen zei ik van ja als m'n buuf knoflook staat aan te fruiten ruik ik dat ook. Of als ze spruitjes kookt hangt die lucht ook bij m'n voordeur. Ga heen jij met je onzin.
Ik zou puur uit dwarsigheid kilowijze trassie gaan gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152647751
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:43 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik zou puur uit dwarsigheid kilowijze trassie gaan gebruiken
Doe ik ook! ( trassi in de nasi adoe)
pi_152648330
Die weber uit de OP is ook te krijgen met ING rentepunten + 150 euro.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 13:22:03 #27
265352 Redster1984
The man who sold the world....
pi_152648429
Een pizza op de weber is wel echt een aanrader! Net zoals hele kippen, rollades etc! Ik heb zelf ook een weber gehad, nu een Jamie Oliver bbq,die het eigenlijk net zo goed doet :)
pi_152648644
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 13:22 schreef Redster1984 het volgende:
Een pizza op de weber is wel echt een aanrader! Net zoals hele kippen, rollades etc! Ik heb zelf ook een weber gehad, nu een Jamie Oliver bbq,die het eigenlijk net zo goed doet :)
Ik heb een pizza oven voor pizza's ;)
pi_152648742
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 13:32 schreef DikkeFappert het volgende:

[..]

Ik heb een pizza oven voor pizza's ;)
Ooooh dan heb je geen weber nodig :{w
pi_152653024
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Neem een gas bbq, nooit meer gedoe met kolen, gewoon aan en vijf minuten later is hij heet. Jarenlang bij houtskool gezworen, nu sinds een jaar of drie helemaal om.
Waarom BBQ als je toch de smaak van houtskool niet wil? Gas BBQ is voor mij net een gas oven. Makkelijker is het zeker maar toch vind ik het niet vergelijkbaar.
pi_152653131
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:29 schreef quirina het volgende:

[..]

Nee das de Big Green Egg of de Black Bastard.
Dat zijn Ekte Bazenbbq's.
Yup en duizend euro.

Een goede weber is en prima bbq.die master touch is flink groot. Zelf heb ik liever een maatje kleiner. Die aspan en thermometer is well top.

Een hoes erom is een weber jarenlang prima.

P.s. als je alleen maar grillt heb je genoeg aan ēen hibachi van 8 euro.

Een weber is bovengemiddeld duur, gaat wel iets langer mee.
Whatever...
pi_152653208
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 16:33 schreef mytec het volgende:

[..]

Waarom BBQ als je toch de smaak van houtskool niet wil? Gas BBQ is voor mij net een gas oven. Makkelijker is het zeker maar toch vind ik het niet vergelijkbaar.
wat een lulkoek, houtskool smaakt nergens naar, duidelijk weet je niet waar je over praat. kolen geven hitte af, net zoals een gas barbecue. Kolen roken niet (nadat ze warm zijn) en als ze wel roken is er duidelijk iets mis mee.

Het grote verschil tussen kolen en gas is, dat kolen heter worden en voor bepaalde stukken vlees (zoals biefstuk) je die extra hitte nodig hebt.

De geur en smaak waar jij het over hebt kan je verkrijgen door houtsnippers van bijvoorbeeld whiskey vaten te gebruiken, dat heeft niets met houtskool te maken.
pi_152654763
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 16:39 schreef DikkeFappert het volgende:

[..]

wat een lulkoek, houtskool smaakt nergens naar, duidelijk weet je niet waar je over praat. kolen geven hitte af, net zoals een gas barbecue. Kolen roken niet (nadat ze warm zijn) en als ze wel roken is er duidelijk iets mis mee.

Het grote verschil tussen kolen en gas is, dat kolen heter worden en voor bepaalde stukken vlees (zoals biefstuk) je die extra hitte nodig hebt.

De geur en smaak waar jij het over hebt kan je verkrijgen door houtsnippers van bijvoorbeeld whiskey vaten te gebruiken, dat heeft niets met houtskool te maken.
Misschien had ik daar even niet aan gedacht, maar ook de basis smaak is toch wel degelijk anders. En roken werkt dus net zo goed in een gas bbq?

edit: en toch heb ik wel enige ervaring met roken van vlees.. In ieder geval genoeg om te weten dat het hout van whiskey vaten weinig "whiskey" aan je smaak toevoegt. Koop gewoon lekker snippers van het juiste soort hout.
pi_152654989
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 12:00 schreef hoas het volgende:
Echte kerels fikken op kolen en niet anders.
Dit is regel 1.
  zaterdag 16 mei 2015 @ 17:47:55 #35
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152655110
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 16:39 schreef DikkeFappert het volgende:

[..]

wat een lulkoek, houtskool smaakt nergens naar, duidelijk weet je niet waar je over praat. kolen geven hitte af, net zoals een gas barbecue. Kolen roken niet (nadat ze warm zijn) en als ze wel roken is er duidelijk iets mis mee.

Het grote verschil tussen kolen en gas is, dat kolen heter worden en voor bepaalde stukken vlees (zoals biefstuk) je die extra hitte nodig hebt.

De geur en smaak waar jij het over hebt kan je verkrijgen door houtsnippers van bijvoorbeeld whiskey vaten te gebruiken, dat heeft niets met houtskool te maken.
Mijn gasgrill heeft eerder teveel hitte dan te weinig.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152655182
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 16:39 schreef DikkeFappert het volgende:

[..]

wat een lulkoek, houtskool smaakt nergens naar, duidelijk weet je niet waar je over praat. kolen geven hitte af, net zoals een gas barbecue. Kolen roken niet (nadat ze warm zijn) en als ze wel roken is er duidelijk iets mis mee.

Het grote verschil tussen kolen en gas is, dat kolen heter worden en voor bepaalde stukken vlees (zoals biefstuk) je die extra hitte nodig hebt.

De geur en smaak waar jij het over hebt kan je verkrijgen door houtsnippers van bijvoorbeeld whiskey vaten te gebruiken, dat heeft niets met houtskool te maken.
Die houtskool geeft zeker wel smaak af maar dit is minimaal. Zeker als je rook (snippers ) gebruikt.

de meeste mensen gaanhet niet zomaar proeven, behalve bij geroosterde producten ivm de temperatuur. Bij indirect gebbqd vlees kun je ook het verschil proeven, als het lang genoeg heeft gestaan en voldoende vet heeft.Vet neemt rooksmaak op.

De gemiddelde Nederlander heeft er weinig aan, zeker als je darna het vlees verzuipt in de calve.
Whatever...
  zaterdag 16 mei 2015 @ 17:57:58 #37
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152655357
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 16:33 schreef mytec het volgende:

[..]

Waarom BBQ als je toch de smaak van houtskool niet wil? Gas BBQ is voor mij net een gas oven. Makkelijker is het zeker maar toch vind ik het niet vergelijkbaar.
jij hebt nog nooit op goed op gas gegrilled vermoed ik.
Ik dacht er net zo over tot ik bij vrienden op gas ging werken. Ideaal.
Houtskool geen geen smaak, en als ik gerookt wil voeg ik wat hout toe. Vanavond weer hier op houtskool staan werken. Enige wat je er van hebt is meer werk en tijd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_152655499
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

jij hebt nog nooit op goed op gas gegrilled vermoed ik.
Ik dacht er net zo over tot ik bij vrienden op gas ging werken. Ideaal.
Houtskool geen geen smaak, en als ik gerookt wil voeg ik wat hout toe. Vanavond weer hier op houtskool staan werken. Enige wat je er van hebt is meer werk en tijd.
Zal het een keer proberen houtsnippers op een gas bbq bij vrienden. Toch heb ik nog steeds liever een big green egg dan een gas bbq. Maar tja kolen+ vuur dat doet wat he
  zaterdag 16 mei 2015 @ 20:05:33 #39
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_152658475
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:22 schreef Falco het volgende:
Weber is de Apple onder de BBQ's. You do the math ^O^.
En apple is waardeloos. Dus de BBQ ook.

Weber is pure geldklopperij. 40 euro voor een onderdeel. En ze vragen al 10 euro voor een aansteker waar weber op geprint is. :')
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  zaterdag 16 mei 2015 @ 23:17:58 #40
265352 Redster1984
The man who sold the world....
pi_152664327
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 20:05 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

En apple is waardeloos. Dus de BBQ ook.

Weber is pure geldklopperij. 40 euro voor een onderdeel. En ze vragen al 10 euro voor een aansteker waar weber op geprint is. :')
Dit klopt deels... in vergelijking met een simpele kogel bbq bij de praxis of blokker is het wel 100 x beter. Vooral de roosters zijn mooi dik en veel beter materiaal. Mijn weber had ik dan ook in de aanbieding gekocht. Zal vast in de winter zijn geweest, maar dan gaat ie ook gewoon aan. Nu heb ik een Jamie Oliver, ook een kogel maar met eenzelfde kwaliteit rooster. Accessoires zijn inderdaad overpriced, maar dat koop ik dan gewoon van een ander merk. Net Zoals briketten, de weber briketten zijn erg fijn, maar die vind ik ook te duur. De snelstarter heb ik dan wel weer van weber, puur omdat ik die ook ooit had en erg goed beviel. Maar terug naar een kogel van 25 euro van de blokker, dat nooit meer ;)
  zondag 17 mei 2015 @ 10:25:17 #41
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_152670559
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 23:17 schreef Redster1984 het volgende:

[..]

Dit klopt deels... in vergelijking met een simpele kogel bbq bij de praxis of blokker is het wel 100 x beter. Vooral de roosters zijn mooi dik en veel beter materiaal. Mijn weber had ik dan ook in de aanbieding gekocht. Zal vast in de winter zijn geweest, maar dan gaat ie ook gewoon aan. Nu heb ik een Jamie Oliver, ook een kogel maar met eenzelfde kwaliteit rooster. Accessoires zijn inderdaad overpriced, maar dat koop ik dan gewoon van een ander merk. Net Zoals briketten, de weber briketten zijn erg fijn, maar die vind ik ook te duur. De snelstarter heb ik dan wel weer van weber, puur omdat ik die ook ooit had en erg goed beviel. Maar terug naar een kogel van 25 euro van de blokker, dat nooit meer ;)
Zou je de volgende keer weer voor een JO gaan of toch maar voor een Weber?
  zondag 17 mei 2015 @ 10:58:28 #42
265352 Redster1984
The man who sold the world....
pi_152671218
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 10:25 schreef Helsinki het volgende:

[..]

Zou je de volgende keer weer voor een JO gaan of toch maar voor een Weber?
Moeilijke vraag... als ik t geld heb liggen een weber denk ik, anders is JO een goed alternatief :)
pi_152679681
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 11:28 schreef Piger het volgende:
Ben je van plan uitgebreid te barbecuen waarbij elk stukje vlees perfect gegaard moet zijn op de exacte temperatuur?

Of wil je gewoon een paar lappen vlees en wat worsten op een bbq flikkeren en is het voor de rest wel prima?

1= dure bbq
2= cheapass bbq
Nee
1= weten wat je doet
2= kan iedereen

Je hoeft geen dure bbq te hebben om goed indirect low and slow te werken. Ik heb jaren een opengeslepen olievat in de tuin gehad waar 5kg babyback ribs per keer perfect uitkwamen, goedkoopste bbq ooit...

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 18:04 schreef mytec het volgende:

[..]

Zal het een keer proberen houtsnippers op een gas bbq bij vrienden. Toch heb ik nog steeds liever een big green egg dan een gas bbq. Maar tja kolen+ vuur dat doet wat he
Doe geen snippers op de gasbrander tenzij in een pakketje, beter gewoon blokken.
pi_152683478
Sinds ik een Weber heb, stink ik niet meer uit mijn mond, ben ik verlost van mijn kalknagels en kan ik weer lachen.

Echt geen spijt van.
pi_152684763
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 mei 2015 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

jij hebt nog nooit op goed op gas gegrilled vermoed ik.
Ik dacht er net zo over tot ik bij vrienden op gas ging werken. Ideaal.
Houtskool geen geen smaak, en als ik gerookt wil voeg ik wat hout toe. Vanavond weer hier op houtskool staan werken. Enige wat je er van hebt is meer werk en tijd.
Ik wist dit echt niet! Interessant. Ik vind houtskool ook altijd gedoe, helemaal als je met zijn 2en wilt bbq'en.
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_152685110
quote:
1s.gif Op zondag 17 mei 2015 18:05 schreef Skoap het volgende:

[..]

Ik wist dit echt niet! Interessant. Ik vind houtskool ook altijd gedoe, helemaal als je met zijn 2en wilt bbq'en.
Bij een blinde test kan niemand het verschil proeven tussen op houtskool, gas of op elektra gegrilde steak.
pi_152685233
Op gas :') gooi dan die zooi gewoon in de pan
Ik zwaai naar dieren.
pi_152685748
quote:
1s.gif Op zondag 17 mei 2015 15:55 schreef Deshain het volgende:

[..]

Nee
1= weten wat je doet
2= kan iedereen

Je hoeft geen dure bbq te hebben om goed indirect low and slow te werken. Ik heb jaren een opengeslepen olievat in de tuin gehad waar 5kg babyback ribs per keer perfect uitkwamen, goedkoopste bbq ooit...

[..]

Doe geen snippers op de gasbrander tenzij in een pakketje, beter gewoon blokken.
Je moet eens zien hoe Surinamers in de Bijlmer hun kip barbecuen.
Maar is lekker hoor :Y)
pi_152686223
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 18:18 schreef Geerd het volgende:
Op gas :') gooi dan die zooi gewoon in de pan
Grillpan werkt ook inderdaad..
  zondag 17 mei 2015 @ 19:19:15 #50
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_152687241
quote:
0s.gif Op zondag 17 mei 2015 18:18 schreef Geerd het volgende:
Op gas :') gooi dan die zooi gewoon in de pan
Hoe vaak grill jij per jaar?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')