Wat, dat messen scherp zijn?quote:
Jacqueline bedoel ik dus.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 19:27 schreef Postbus100 het volgende:
Wat een lelijk jurkje heeft die vrouw aan de zijlijn aan
quote:Stan Broere
Wat een aflevering zeg! Vis uit blik echt niet mijn ding. Maar mega blij dat ik door ben.
haha nee ;p dat sandra en marlot dachten dat ze er uit vlogen ;pquote:
Geen van allen natuurlijk, want daar kunnen ze geen kut van.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 20:53 schreef Pizzakoppo het volgende:
Als jullie een restaurant zouden starten en de keuze hadden om 1 van de resterende deelnemers als chefkok in te lijven, wie zal het dan zijn?
Ik zou denk ik ook Gary nemen, kwalitatief sterk, kan prima combineren en lijkt mij ook het meest chefmateriaal van allemaal.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 21:02 schreef LPFAN het volgende:
pffff lastige... ik denk Gary of Stan omdat die goed kunnen koken en Gary kan goed onder druk presenteren.
Dirk is de enige die zich in de professionele keuken staande zou kunnen houden. Geen enkele kok neemt een bloemschikker serieus joh, laat staan als chefquote:Op vrijdag 1 mei 2015 21:24 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
Ik zou denk ik ook Gary nemen, kwalitatief sterk, kan prima combineren en lijkt mij ook het meest chefmateriaal van allemaal.
Dirk en Wouter kwamen terug hequote:Op zaterdag 2 mei 2015 09:57 schreef Karina het volgende:
Waarschijnlijk ben ik de enige, maar ik vind schelvislever wel lekker. Vroeger deed ik dat weleens op brood.
En ik zatzo toen Wouter er WEER uit ging. De terugkomst van zowel Wouter als Cisco sloeg dus eigenlijk nergens op, allebei meteen er weer uit.
oh ja het is nog vroegquote:
Die kan totaal niet samenwerken... Dus zeker geen Garyquote:Op vrijdag 1 mei 2015 21:24 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
Ik zou denk ik ook Gary nemen, kwalitatief sterk, kan prima combineren en lijkt mij ook het meest chefmateriaal van allemaal.
Denk dat het echt een acquired taste is, schelvislever. Voor mij smaakt het naar vis met een penetrate hooismaak.quote:Op zaterdag 2 mei 2015 09:57 schreef Karina het volgende:
Waarschijnlijk ben ik de enige, maar ik vind schelvislever wel lekker. Vroeger deed ik dat weleens op brood.
En ik zatzo toen Wouter er WEER uit ging. De terugkomst van zowel Wouter als Cisco sloeg dus eigenlijk nergens op, allebei meteen er weer uit.
Stan ook wel denk ik hoor. Kan prima werken onder druk, heeft genoeg zelfvertrouwen en kan de leiding nemen. En is nog aardig jong, dus kan geleidelijk groeien naar die rol van chef.quote:Op vrijdag 1 mei 2015 21:28 schreef timmmmm het volgende:
[..]
Dirk is de enige die zich in de professionele keuken staande zou kunnen houden. Geen enkele kok neemt een bloemschikker serieus joh, laat staan als chef
Gary zou ik dan ook vooral op basis van zijn skills kiezen. Het zou overigens wél een goede chef zijn in de vorm van een ongelooflijke tiran imho.quote:Op zaterdag 2 mei 2015 10:14 schreef Piles het volgende:
[..]
Die kan totaal niet samenwerken... Dus zeker geen Gary
Dirk of Jacqueline zijn voor een echte keuken wel mijn favoriet.
Ik vind Gary juist helemaal geen tiran, dat vond ik juist wel van bijvoorbeeld Wouter en Inge. Gary geeft zijn mening en als iemand die niet ook heeft of volgt, dan haalt hij zijn schouders op en denkt zoek het maar lekker uit, ze komen er vanzelf wel achter. Heel relaxed eigenlijk.quote:Op zaterdag 2 mei 2015 11:47 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
Gary zou ik dan ook vooral op basis van zijn skills kiezen. Het zou overigens wél een goede chef zijn in de vorm van een ongelooflijke tiran imho.
Ik moest het ff googlenquote:
quote:Cressen zijn de jonge plantjes van pas ontkiemd zaad. Ze bevatten vluchtige oliën en hebben een specifieke geur en smaak.
Waterkers dus?quote:Op maandag 4 mei 2015 18:25 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ik moest het ff googlen![]()
Maar Cressen zijn dus:
[..]
Ik zet hem altijd al bijtijds op 6 tegenwoordig anders was ik het ook vergeten. Nog nooit zo vaak Shownieuws gezienquote:Op maandag 4 mei 2015 18:26 schreef Burner82 het volgende:
Ow, masterchef begint 5 minuten eerder vandaag...
ik ook XDquote:Op maandag 4 mei 2015 18:27 schreef Karina het volgende:
[..]
Ik zet hem altijd al bijtijds op 6 tegenwoordig anders was ik het ook vergeten. Nog nooit zo vaak Shownieuws gezien
Allerlei soorten *kers... Tuinkers, Daikonkers, Purperkers, Mosterdkers en Rucolakersquote:
Ze schieten lekker op zo... Als Dirk nu eruit vliegt, hoef ik mijn foto niet aan te passenquote:
quote:Op maandag 4 mei 2015 18:29 schreef Burner82 het volgende:
[..]
Ze schieten lekker op zo... Als Dirk nu eruit vliegt, hoef ik mijn foto niet aan te passen
Hipster-zooiquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |