FOK!forum / Televisie / [Netflix] CUL-tv: Chef's Table
Dagonetdinsdag 28 april 2015 @ 13:19
Chef's Table is een zesdelige docu-serie van, en op, Netflix.
Deze zes delen geven elk een portret van een beroemde chef en hoe ze gekomen zijn waar ze zijn.

De eerste aflevering heb ik net gekeken, over Massimo Bottura en zijn Osteria Francescana in Modena en na het kijken zou ik zo op het vliegtuig stappen.


Schitterend gefilmd, leuk gesprek, een aanrader voor wie goed eten een must is.


Key-Art-Chef_s-Table-1.jpg

de muziek van Max Richter in deze aflevering hielp ook een handje :P

[ Bericht 24% gewijzigd door Dagonet op 28-04-2015 15:07:58 ]
golferdinsdag 28 april 2015 @ 14:05
Staat op de lijst!

[ Bericht 2% gewijzigd door golfer op 28-04-2015 15:07:20 ]
Helsinkidinsdag 28 april 2015 @ 14:24
Leuk. Zal Netflix vanavond weer eens aanslingeren :).
Dagonetdinsdag 28 april 2015 @ 15:08
Trailertje in de OP gegooid.
minilotdinsdag 28 april 2015 @ 15:12
Dank voor de tip! ^O^ Klinkt tof!
golferdinsdag 28 april 2015 @ 16:34
Aflevering met Massinmo bekeken. Leuk om te zien.

Ze zijn bij de Britse Masterchef ook gek op hem. Vorig jaar moesten de kandidaten in zijn keuken de "oops, I dropped the lemonpie' namaken en dit jaar stond hij leiding te geven aan de finalisten die voor andere sterrenchefs een maaltijd moesten koken die door hem ontworpen was.

Leuk gefilmde documentaire wel en het gaat dus ook over het leven van de chef's.

Ben benieuwd naar de volgende die over Dan Barber gaat.
Bluesdinsdag 28 april 2015 @ 17:25
quote:
17s.gif Op dinsdag 28 april 2015 13:19 schreef Dagonet het volgende:

De eerste aflevering heb ik net gekeken, over Massimo Bottura en zijn Osteria Francescana in Modena en na het kijken zou ik zo op het vliegtuig stappen.

Ik ook O+
minilotdinsdag 28 april 2015 @ 18:24
Net klaar met kijken.. Wat zijn hij en zijn vrouw verschrikkelijk dol op elkaar zeg! Vond ik erg leuk om te zien. O+

Ook benieuwd naar andere afleveringen. :Y
Dagonetdinsdag 28 april 2015 @ 18:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 17:25 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik ook O+
Er is nog plek, je kan makkelijk reserveren. 170 voor 8 gangen, 110 voor de bijpassende wijnen.
Bluesdinsdag 28 april 2015 @ 18:59
Ja heb het gezien.. wie weet vlg jaar ;)
golferdonderdag 30 april 2015 @ 16:23
Ik vond de tweede aflevering over Dan Barber iets minder aansprekend. Hij is me teveel een soort missionaris/sekteleider aan het spelen met z'n ecologische gerechten en ideeën.
Zoveel groentes is ook niet echt mijn keukending.
mytecdonderdag 30 april 2015 @ 16:56
Heel tof! ga ik kijken, Modena is echt een geweldig stadje met veel lekker eten!
Dagonetdonderdag 30 april 2015 @ 17:12
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 16:23 schreef golfer het volgende:
Ik vond de tweede aflevering over Dan Barber iets minder aansprekend. Hij is me teveel een soort missionaris/sekteleider aan het spelen met z'n ecologische gerechten en ideeën.
Zoveel groentes is ook niet echt mijn keukending.
Ik vond de persoon idd iets te prekerig, maar het was wel leuk om te zien hoe ze alles van de boerderij kunnen toepassen.
Isabeaudonderdag 30 april 2015 @ 17:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:24 schreef minilot het volgende:
Net klaar met kijken.. Wat zijn hij en zijn vrouw verschrikkelijk dol op elkaar zeg! Vond ik erg leuk om te zien. O+

Ook benieuwd naar andere afleveringen. :Y
Ja, wat een geweldig leuk stel hè! En ook zo'n mooi verhaal hoe ze samen zijn gekomen :D
En hij maakt koffie zoals ik dat maak *)
golferdonderdag 30 april 2015 @ 22:17
Francis Mallmann is wel een bijzondere man. Beetje een ouwe hippie, beetje onrustig, beetje zwerver en vooral razendknap met koken op open vuur.
Maar ook nog niet helemaal mijn stijl. Ik blijf nog steeds Massimo tot nu toe het leukste vinden.
Xlargevrijdag 1 mei 2015 @ 10:15
Aflevering met Massinmo bekeken , erg vermakelijk, zeker voor een foodie.
Heel mooi gefilmd, ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen
anndbvrijdag 1 mei 2015 @ 14:52
Ik vind de aflevering van Niki Nakayama ook wel erg leuk, en van Magnus natuurlijk :)
#ANONIEMvrijdag 1 mei 2015 @ 16:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 14:52 schreef anndb het volgende:
Ik vind de aflevering van Niki Nakayama ook wel erg leuk, en van Magnus natuurlijk :)
De tweede aflevering heb ik halverwege afgezet, wat een kwal die gast.
Vind sowieso dat het iets te veel over de chefs gaat en te weinig over het eten.
golfervrijdag 1 mei 2015 @ 16:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:24 schreef Saind het volgende:

Vind sowieso dat het iets te veel over de chefs gaat en te weinig over het eten.
Dat is de insteek van de documakers:vooral het leven van de chefs en hun vernieuwende kooktechnieken.
#ANONIEMvrijdag 1 mei 2015 @ 16:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:29 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is de insteek van de documakers:vooral het leven van de chefs en hun vernieuwende kooktechnieken.
Ik had het wel toffer gevonden als ze dan ook wat dieper op die kooktechnieken in gingen, nu wordt het tussen neus en lippen genoemd met wat food porn erbij maar verder weinig.
roos85vrijdag 1 mei 2015 @ 17:41
Leuk ^O^

Volgende week eens wat van kijken.
golferzaterdag 2 mei 2015 @ 12:52
Vond de aflevering over Niki Nakayama heel mooi.
Prachtige gerechten en vooral dat ze de moeite neemt om van elke gast precioes bij te houden wat die gegeten heeft om er voor te zorgen dat ze nooit 2x hetzelfde gerecht geserveerd krijgen. Menu op maat gemaakt. _O_
Amazaterdag 2 mei 2015 @ 17:49
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 mei 2015 12:52 schreef golfer het volgende:
Vond de aflevering over Niki Nakayama heel mooi.
Eens ja. _O_ Lijkt mij sowieso een super lieve vrouw.

Eerste aflevering met Massimo vond ik ook leuk. Dat zijn tot nu toe de enige 2 die ik heb gekeken :9
Dagonetzondag 3 mei 2015 @ 00:19
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 22:17 schreef golfer het volgende:
Francis Mallmann is wel een bijzondere man. Beetje een ouwe hippie, beetje onrustig, beetje zwerver en vooral razendknap met koken op open vuur.
Maar ook nog niet helemaal mijn stijl. Ik blijf nog steeds Massimo tot nu toe het leukste vinden.
Net gezien. Hij is arrogant en alles draait om hem. Nare man. Goede kok, nare man.
Stansfieldmaandag 4 mei 2015 @ 10:04
Dat ziet er goed uit. Vanavond maar eens even wat bekijken.
golfermaandag 4 mei 2015 @ 11:23
Jammer dat er niet duidelijk werd bij die Nieuw-Zeelandse chef waarom hij in Melbourne (Australië) terecht is gekomen en ook bleef het een beetje vaag of z'n ouders nog in leven waren. Hij sprak met veel liefde steeds over ze in de verleden tijd.
Dagonetwoensdag 6 mei 2015 @ 14:54
quote:
0s.gif Op maandag 4 mei 2015 11:23 schreef golfer het volgende:
Jammer dat er niet duidelijk werd bij die Nieuw-Zeelandse chef waarom hij in Melbourne (Australië) terecht is gekomen en ook bleef het een beetje vaag of z'n ouders nog in leven waren. Hij sprak met veel liefde steeds over ze in de verleden tijd.
Ik las een review van de serie op eater.com waarin de afleveringen van Mallman, Shewry en Nakayama werden besproken en hoe hun persoonlijke credo duidelijk naar voren kwam in de afleveringen.

quote:
"No matter what you do, don't ever change and stay true to yourself," Shewry says. For Niki Nakayama, her credo is more what Japanese buddhism calls shoshin, beginner's mind: "The best advice I've been given is never stop learning. Because the moment you give up and think you know everything, you're already done as a chef." And Gelb's cameras capture Francis Mallman saying: "My big draw in life since I was very young is believing only in myself and not letting myself be led by anybody. I want to be my own. I wanted to do whatever I wanted."

[...]

Absent any substantive exposition of the food each serves, N/Naka, to me, is by far the most compelling. Nakayama alone speaks of an obligation to her clientele, whereas the duty owed by Mallmann is to himself and for Shewry, the customer seems simply a necessary cog in the money machine to keep Attica rolling. Nakayama alone keeps a neat row of thick binders recording every detail of every customer so she can best please them. And it is clear, this entails no diminishment of herself or her creative vision.
http://www.eater.com/2015(...)wry-nakayama-mallman

En de recensie van afleveringen 1,2 en 6:
http://www.eater.com/2015(...)rber-bottura-nilssen

Magnus Nilssen is wel een enorme perfectionist zeg :o
golfervrijdag 8 mei 2015 @ 21:43
Magnus Nilsson vond ik erg interessant. (Je kunt al voor ca. 450 euro excl. overnachting van 270 euro bij hem terecht....).
Alleen iedereen in de keuken had netjes (koks)mutsen op en hij stond met z'n onbedekte lange haar gewoon boven de borden en gerechten. :{
myteczaterdag 9 mei 2015 @ 12:04
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
golferzaterdag 9 mei 2015 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Dat is helemaal niet zo overdreven duur voor een 3-sterrentent die in de top-3 van de allerbeste restaurants ter wereld staat. Ik zou er graag een keertje willen eten.
PdeHoogzondag 10 mei 2015 @ 08:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 21:43 schreef golfer het volgende:
Magnus Nilsson vond ik erg interessant. (Je kunt al voor ca. 450 euro excl. overnachting van 270 euro bij hem terecht....).
Alleen iedereen in de keuken had netjes (koks)mutsen op en hij stond met z'n onbedekte lange haar gewoon boven de borden en gerechten. :{
Ja :D Dat viel mij ook al op _O-
Dagonetzondag 10 mei 2015 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
larry_flyntzondag 10 mei 2015 @ 12:34
Ziet er leuk uit!
mytecmaandag 11 mei 2015 @ 08:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:33 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet zo overdreven duur voor een 3-sterrentent die in de top-3 van de allerbeste restaurants ter wereld staat. Ik zou er graag een keertje willen eten.
quote:
2s.gif Op zondag 10 mei 2015 12:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
Dat is waar maar helaas kan ik zulke bedragen nu nog niet missen. In zon'n menu valt het trouwens nog enigszins mee. Maar 50 euro aftikken voor een klein beetje tagliatelle al ragu is wel heel erg veel naar mijn mening.
PluisigNijntjemaandag 11 mei 2015 @ 10:30
Prachtige serie, en dat restaurant in Modena leek me echt geweldig. Maar inderdaad, een menu voor 195 euro :') Ik moet wel héél veel gaan verdienen wil ik dat er ooit voor over hebben.
Isegrimdinsdag 12 mei 2015 @ 07:17
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Dagonetdinsdag 12 mei 2015 @ 09:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 07:17 schreef Isegrim het volgende:
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Bologna en dan de taxi.
Blikdinsdag 19 mei 2015 @ 14:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Tsja, wat verwacht je dan? In Nederland kun je ook al 100 euro p.p. kwijt zijn voor een etentje in een goed restaurant zonder ster.

Ben 2x in de Librije geweest en 1x in Oud-Sluis, beide keren waren we (lees: schoonmoeder) 300 euro p.p. kwijt voor het meest uitgebreide menu incl. aperitief, koffie, wijn, water
jacksondinsdag 19 mei 2015 @ 14:50
quote:
2s.gif Op zondag 10 mei 2015 12:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
Dit inderdaad :).

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 07:17 schreef Isegrim het volgende:
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Gewoon lekker heenrijden... Is goed te doen, lekker onderweg om je heen kijken. Dat gedeelte van Italie is schitterend ook nog eens.
Isegrimdinsdag 19 mei 2015 @ 14:59
Geen auto. :P
jacksondinsdag 19 mei 2015 @ 16:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 14:59 schreef Isegrim het volgende:
Geen auto. :P
Stap dan bij mij maar in *O*
LeeHarveyOswalddinsdag 19 mei 2015 @ 16:40
KLM blijft mij nu spammen met banners voor tickets naar Bologna :D
mytecdinsdag 19 mei 2015 @ 19:10
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 16:40 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
KLM blijft mij nu spammen met banners voor tickets naar Bologna :D
Haha tip vlieg niet met KLM maar met Transavia vanaf eindhoven op Bologna ;-) veel goedkoper. Tenzij je geld zat hebt en graag 3x meer betaald.
mytecdinsdag 19 mei 2015 @ 19:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 14:22 schreef Blik het volgende:

[..]

Tsja, wat verwacht je dan? In Nederland kun je ook al 100 euro p.p. kwijt zijn voor een etentje in een goed restaurant zonder ster.

Ben 2x in de Librije geweest en 1x in Oud-Sluis, beide keren waren we (lees: schoonmoeder) 300 euro p.p. kwijt voor het meest uitgebreide menu incl. aperitief, koffie, wijn, water
Het is meer dat ik het nu niet kan missen ;-) ben wel erg benieuwd dat wel.
LeeHarveyOswalddinsdag 19 mei 2015 @ 19:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 19:10 schreef mytec het volgende:

[..]

Haha tip vlieg niet met KLM maar met Transavia vanaf eindhoven op Bologna ;-) veel goedkoper. Tenzij je geld zat hebt en graag 3x meer betaald.
:s)

Transavia is 200 euro, KLM 290.

KLM vanaf Schiphol (20 minuten trein), Transavia Eindhoven, wat toch echt een teringeind verder is vanaf Rotterdam (een uur en drie kwartier, waaronder een stuk met de bus). Met Transavia dus 2x langer onderweg.

KLM is inclusief bagage ,Transavia is enkel handbagage.

Bij KLM is de wijn aan boord gratis :7
PluisigNijntjewoensdag 20 mei 2015 @ 17:10
Hij heeft nog een restaurant in Istanbul? Goedkoper!
http://ristoranteitalia.com.tr/menu.php
Michelleemaandag 25 mei 2015 @ 13:44
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
jacksonmaandag 25 mei 2015 @ 14:17
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 13:44 schreef Michellee het volgende:
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
Absoluut een mooie aflevering ja! Bizar wat een passie daar vanaf straalt.
Isegrimmaandag 25 mei 2015 @ 17:01
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 13:44 schreef Michellee het volgende:
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
Mooie aflevering idd. :Y Seksisme verbaast me niets helaas. -O-
jacksonwoensdag 27 mei 2015 @ 15:20
Ook een aardige tip, misschien issie al gevallen hier, maar toch: Somm

Gaat over een aantal gasten die de hoogste graad in het sommeliersvak proberen te halen. Echt zwaar genoten van deze docu die ook op Netflix staat _O_
golferwoensdag 27 mei 2015 @ 15:44
quote:
3s.gif Op woensdag 27 mei 2015 15:20 schreef jackson het volgende:
Ook een aardige tip, misschien issie al gevallen hier, maar toch: Somm

Gaat over een aantal gasten die de hoogste graad in het sommeliersvak proberen te halen. Echt zwaar genoten van deze docu die ook op Netflix staat _O_
Dank voor de tip. ^O^
jacksonwoensdag 27 mei 2015 @ 15:52
quote:
0s.gif Op woensdag 27 mei 2015 15:44 schreef golfer het volgende:

[..]

Dank voor de tip. ^O^
Ik vond hem echt geweldig... Maar heb sowieso verhoogde interesse omdat een maatje van me nogal een naam in die wereld aan het maken is. Daarnaast ben ik ook groot wijnliefhebber :9
golferdonderdag 28 mei 2015 @ 18:36
quote:
14s.gif Op woensdag 27 mei 2015 15:52 schreef jackson het volgende:

Ik vond hem echt geweldig... Maar heb sowieso verhoogde interesse omdat een maatje van me nogal een naam in die wereld aan het maken is. Daarnaast ben ik ook groot wijnliefhebber :9
Bekeken. Vond het teveel alleen op de USA gericht.
Njosnavelindonderdag 28 mei 2015 @ 18:42
Heb de eerste twee afleveringen gezien, erg tof. Twee heel verschillende koks met verschillende ideeën en idealen, maar allebei erg inspirerend.
jacksonvrijdag 29 mei 2015 @ 15:06
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2015 18:36 schreef golfer het volgende:

[..]

Bekeken. Vond het teveel alleen op de USA gericht.
Snap wat je bedoelt, volgens mij kwam één knaap wel uit Australië :).

Gaat verder ook niet echt diep in op wijn an sich, maar vond het wel echt tof.
golferwoensdag 3 juni 2015 @ 00:32
Massimo op nummer 2 van de wereld nu:
CUL / El Celler de Can Roca uit Spanje 's werelds beste restaurant
Isegrimwoensdag 3 juni 2015 @ 00:33
Ik vond die Scandinaviër een beetje irritant. Maakt wel prachtige dingen.
Aethervrijdag 11 maart 2016 @ 10:35
quote:
Make a reservation on May 27 for Chef’s Table, Season 2!
Beverly Hills, Calif. March 8, 2016 – Netflix announced today that they will be serving three new “courses” of Chef's Table. The first course of six episodes premieres on the streaming service Friday, May 27 followed by four special episodes later in the year dedicated to four of the world’s most renowned French chefs, with the third course highlighting another six chefs to release in early 2017.

[...]
Chef’s Table, Season 2 - May 27
• Alex Atala, Dom, (Brazil)
• Ana Ros, Hi¨a Franko (Slovenia)
• Dominique Crenn, Atelier Crenn (United States)
• Enrique Olvera, Pujol (Mexico)
• Gagan Anand, Gaggan (Thailand)
• Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (United States)

Chef’s Table, Season 3 - French Installment, TBD 2016
• Alain Passard, L’Arpege (France)
• Michel Troisgros, Maison Troisgros (France)
• Adeline Grattard, Yam’Tcha (France)
• Alexandre Couillon, La Marine (France)

Chef’s Table, Season 4 - TBD 2017
• Ivan Orkin, Ivan Ramen (United States, Japan)
• Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (South Korea)
• Nancy Silverton, Mozza (United States)
• Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Germany)
• Virgilio Martinez, Central (Peru)
• Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russia)
Amavrijdag 11 maart 2016 @ 17:02
Blij dat er eindelijk wat bekend is over een vervolg :)
mytecvrijdag 11 maart 2016 @ 17:56
Las het laatst al mooi programma , blij dat het een vervolg krijgt.
tha_darkmaandag 14 maart 2016 @ 17:50
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 maart 2016 10:35 schreef Aether het volgende:

[..]

Chef’s Table, Season 2 - May 27
• Alex Atala, Dom, (Brazil)
• Ana Ros, Hi¨a Franko (Slovenia)
• Dominique Crenn, Atelier Crenn (United States)
• Enrique Olvera, Pujol (Mexico)
• Gagan Anand, Gaggan (Thailand)
• Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (United States)

Chef’s Table, Season 3 - French Installment, TBD 2016
• Alain Passard, L’Arpege (France)
• Michel Troisgros, Maison Troisgros (France)
• Adeline Grattard, Yam’Tcha (France)
• Alexandre Couillon, La Marine (France)

Chef’s Table, Season 4 - TBD 2017
• Ivan Orkin, Ivan Ramen (United States, Japan)
• Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (South Korea)
• Nancy Silverton, Mozza (United States)
• Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Germany)
• Virgilio Martinez, Central (Peru)
• Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russia)
Atala en Passard. _O_
Helsinkimaandag 14 maart 2016 @ 18:03
Zin in!
Blikmaandag 14 maart 2016 @ 18:17
Leuk! Vond seizoen 1 erg gaaf
Amadinsdag 15 maart 2016 @ 18:24
Wat is jullie favoriet van seizoen 1?
golferdinsdag 15 maart 2016 @ 18:34
quote:
2s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 18:24 schreef Amarantha het volgende:
Wat is jullie favoriet van seizoen 1?
Massimo en die Japanse Kokkin in de USA.
Amadinsdag 15 maart 2016 @ 19:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 18:34 schreef golfer het volgende:

[..]

Massimo en die Japanse Kokkin in de USA.
De mijne ook.
tha_darkwoensdag 16 maart 2016 @ 12:00
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 19:59 schreef Amarantha het volgende:

[..]

De mijne ook.
Al vond ik Magnus ook wel fascinerend.
Dagonetwoensdag 16 maart 2016 @ 17:11
Wat Golfer zegt. De New Yorkers vind ik iets te zielloos, de Argentijn een enorme klootzak.
Aetherdonderdag 21 april 2016 @ 19:25
Aethervrijdag 27 mei 2016 @ 11:35
Seizoen 2 vanaf vandaag te kijken.
Amavrijdag 27 mei 2016 @ 16:11
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 11:35 schreef Aether het volgende:
Seizoen 2 vanaf vandaag te kijken.
*O*
anndbvrijdag 27 mei 2016 @ 17:34
Aflevering Gaggan Anand vind ik wel heel mooi
golferzaterdag 28 mei 2016 @ 01:09
Aflevering 1 van seizoen 2 bekeken: Grant Achatz van Alinea in Chicago.

Soort mix van El Bulli/Ferran Adria en Heston Blumenthal. Moleculair koken dus.
Wel erg een belevenis als je daar gaat eten.
golferzaterdag 28 mei 2016 @ 01:28
En dan ook nog die kanker overleven. ^O^

[ Bericht 7% gewijzigd door golfer op 28-05-2016 01:37:37 ]
golferzaterdag 28 mei 2016 @ 01:37
En een chef-kok zijn zonder het zelf te kunnen proeven. Briljant. _O_
Dagonetzaterdag 28 mei 2016 @ 07:55
quote:
7s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 11:35 schreef Aether het volgende:
Seizoen 2 vanaf vandaag te kijken.
Tof!
Helsinkizaterdag 28 mei 2016 @ 11:57
Daar gaan we dan: aflevering 1 (Grant Achatz) *O*.
Helsinkizaterdag 28 mei 2016 @ 12:48
Wat een proces. Echt genoten van deze eerste aflevering O+.
Dagonetzaterdag 28 mei 2016 @ 15:46
Grant was tof idd. Komt in het begin heel even over als arrogant en pretentieus, maar valt mij honderd procent mee. Z'n (enigszins) gelijkenis met Ethan Hawke hielp ook aardig hier in huis.
jacksonzondag 29 mei 2016 @ 10:23
quote:
14s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 15:46 schreef Dagonet het volgende:
Z'n (enigszins) gelijkenis met Ethan Hawke hielp ook aardig hier in huis.
Dat viel mij ook al op ja :D. Wel een machtig mooie aflevering die eerste. Toevallig gister gekeken, denk vandaag de volgende maar :Y
golferzondag 29 mei 2016 @ 11:35
Aflevering 2 met die gedreven Braziliaanse chef ook bekeken. Dacht dat die vent ca. 55-60 zou zijn, blijkt ie slechts 48 jaar te zijn.
Amazondag 29 mei 2016 @ 18:12
Bezig met S02E01. Na een kwartier denk ik al alleen maar: Damn _O_ Wat een feestje.
Cathmarzondag 29 mei 2016 @ 21:42
Geweldige eerste aflevering. Ik bleef hier op de bank maar zeggen "kijk nou, hoe gaaf!"
Dagonetmaandag 30 mei 2016 @ 12:05
Aflevering 3 gezien, wat een fijne vrouw.

Bij geen van de chefs tot nu toe heb ik ook maar iets van arrogantie weten te bespeuren. Ze zijn zelfverzekerd, maar niet arrogant (zoals de argentijn uit seizoen 1).
Amamaandag 30 mei 2016 @ 12:06
Eerste drie afleveringen met plezier gekeken. Tot nu toe vind ik dit seizoen wel leuker dan seizoen 1 :@
Dagonetmaandag 30 mei 2016 @ 22:08
Aflevering 5 vond ik de minste tot nog toe, van beide seizoenen zelfs.
jacksondonderdag 9 juni 2016 @ 11:57
Aardige tip die op uitzending gemist staat... 3Doc: Sergio Herman: Fucking perfect.
Beetje in de lijn van Chef's table.
golferdonderdag 16 juni 2016 @ 12:25
Intussen ook alle afleveringen van se2 bekeken.
Ik vond de allerlaatste eigenlijk het minste, met die Indiase El Bulli-kloon.
PluisigNijntjedonderdag 16 juni 2016 @ 17:06
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:25 schreef golfer het volgende:
Intussen ook alle afleveringen van se2 bekeken.
Ik vond de allerlaatste eigenlijk het minste, met die Indiase El Bulli-kloon.
Ik vond die wel leuk, behalve zijn yoghurtgeval dat hij precies had gekloond van El Bulli's olijfgeval.
Aetherdonderdag 28 juli 2016 @ 11:32
quote:
Chef’s Table: France, the third installment premieres globally September 2, 2016
Audiences are invited back to take another globe trot in Chef’s Table: France where the series will showcase the crème de la crème of French chefs; talking about what inspires them and how it translates into their individual styles. The filmmakers embark on a personal look into the daily lives of these carefully curated chefs, from their diverse backgrounds to the evolution and craft of their chosen cuisine as well as their quests for sensory perfection.

The following French chefs will be featured in the upcoming season:

• Alain Passard, L’Arpege
• Michel Troisgros, Maison Troisgros
• Adeline Grattard, Yam’Tcha
• Alexandre Couillon, La Marine
Aetherdonderdag 1 september 2016 @ 15:29
golferdonderdag 1 september 2016 @ 15:41
*O*
golferzaterdag 3 september 2016 @ 01:37
Aflevering 1 gezien. Knap hoor om met voornamelijk groentes toch 3 sterren bij elkaar te koken. ^O^

[ Bericht 4% gewijzigd door golfer op 03-09-2016 01:57:02 ]
Isegrimzaterdag 3 september 2016 @ 06:00
Alain Passard. *O*
minilotzaterdag 3 september 2016 @ 07:45
Alain Passard! O+

Het is toch rustig op kantoor, dus ik ga nu kijken. Terwijl ik mijn Alain Passard-boekje aai! :D

o9fyn5.jpg
Aetherzaterdag 3 september 2016 @ 11:41
Verplaatst.
Dagonetzaterdag 3 september 2016 @ 11:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 3 september 2016 11:41 schreef Aether het volgende:
Verplaatst.
Ninja Edit :D
golferzaterdag 3 september 2016 @ 22:05
Wow. Die Alexandre met die fraaie vis en schaaldieren. :9~
Pietverdrietzaterdag 3 september 2016 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
golferzaterdag 3 september 2016 @ 22:46
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:05 schreef golfer het volgende:
Wow. Die Alexandre met die fraaie vis en schaaldieren. :9~
Alleen die Japanse manier waarop hij die tarbot doodmaakte vond ik toch wat minder.
Isegrimzaterdag 3 september 2016 @ 23:00
Wat een fíjne vent, die Passard.
jacksonzondag 4 september 2016 @ 11:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
Momenteel het "beste restaurant van de wereld"... Dan doel ik uiteraard op Osteria Francescana. Zal de prijs ook niet ten goede komen :P
mytecvrijdag 9 september 2016 @ 17:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.
Als je het schilderij nog maar kan herproduceren in je gedachten ter herinnering ;-)
golfermaandag 12 september 2016 @ 00:02
Alle afleveringen van de Franse serie bekeken. Zaten weer erg leuke gerechten bij. :9~
golferwoensdag 11 januari 2017 @ 20:26
Binnenkort weer een nieuwe serie:
http://kenmcguire.ie/whos-coming-netflix-chefs-table-season-3/
Amawoensdag 11 januari 2017 @ 20:27
quote:
*O*
golfervrijdag 13 januari 2017 @ 18:56
16003307_1195852377116996_6758450052457369143_n.jpg?oh=1865ba12c1590853dcc7a7f1240893e7&oe=58DC31AE
anndbvrijdag 13 januari 2017 @ 21:40
Ben benieuwd naar de aflevering van Ivan!
Aetherwoensdag 8 februari 2017 @ 19:58
anndbvrijdag 17 februari 2017 @ 11:36
Nieuw seizoen! :D
Platinavrijdag 17 februari 2017 @ 21:38
Aflevering 1 van het nieuwe seizoen maar halverwege afgezet. Waardeloos. Nu beginnen aan aflevering twee.
golfervrijdag 17 februari 2017 @ 23:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 21:38 schreef Platina het volgende:
Aflevering 1 van het nieuwe seizoen maar halverwege afgezet. Waardeloos. Nu beginnen aan aflevering twee.
Ik kijk nu. Wel een hoog zweefgehalte. Toch interessant genoeg om helemaal af te kijken.
Amavrijdag 17 februari 2017 @ 23:14
Ik ga er zo aan beginnen.
golfervrijdag 17 februari 2017 @ 23:54
Oké. Weinig koken, veel praten. En mij iets te vegetarisch. Hopelijk is de volgende aflevering wat meer over koken en creaties maken.
Platinazaterdag 18 februari 2017 @ 00:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 23:54 schreef golfer het volgende:
Oké. Weinig koken, veel praten. En mij iets te vegetarisch. Hopelijk is de volgende aflevering wat meer over koken en creaties maken.
Die zaken stonden mij dus ook tegen
Amazaterdag 18 februari 2017 @ 01:31
Ik heb net die van Ivan gezien. Ik vond het leuk om te zien. :) Ik zag Japan staan dus kon het niet laten om die eerst te bekijken. Nu bezig met aflevering over Tim Raue.
golferzaterdag 18 februari 2017 @ 16:11
Aflevering 2 met Vladimir Mukhin van The White Rabbit vond ik stukken interessanter.
Mooie moderne versies van pure Russchische gerechten. ^O^ :9

Elandlippen en zwanenlever. :)

Tasting menu bij dit prachtig gelegen restaurant:
Swan livers ryazhenka and Antonovka apple paste
«Sour shchi» and smoked herring
Persimmon and cheese
Crab, carrots, pike caviar and salted egg yolk
Turnips & parsley soup with wild duck
Sturgeon, sour corn and fried crucian sauce
Antonovka apple
Tavranchuk - beef ribs cooked in kvass
Black bread, black currant, baked milk
Sea buckthorn and willow herd
COMPLIMENTS
Pear, aged mead and vendace caviar
Chestnut honey and duck
Loaf, guda cheese, dried salmon and сarrot & raspberry water
Birch bread and herring milt & hare forschmack

Kosten 8500 roebels oftewel zo'n 137 euro.
anndbzondag 19 februari 2017 @ 08:16
Hier ze allemaal gezien inmiddels. Vond die uit Peru ook een goede.
golfermaandag 20 februari 2017 @ 15:47
Heb nu de 4e bekeken. Met Ivan Ramen. Wat een mooi verhaal. _O_
golferdinsdag 21 februari 2017 @ 01:13
Deel 5 ook bekeken. Wat een onsympathieke, egocentrische en niet vernieuwende lulhannes is dat. Tim Raue.
Bah. :{w
Amadinsdag 21 februari 2017 @ 01:58
quote:
13s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 01:13 schreef golfer het volgende:
Deel 5 ook bekeken. Wat een onsympathieke, egocentrische en niet vernieuwende lulhannes is dat. Tim Raue.
Bah. :{w
Ja ik vind het ook geen geweldig leuke vent om te zien.
golferdonderdag 23 februari 2017 @ 16:07
Laatste aflevering bekeken.
Wat een mooi land is Peru, met veel verschillende landschappen. ^O^
En wat een bijzondere gerechten maakt die kok. Vind het wel een beetje veel conceptueel.
Zo'n 17 gangen door verschillende eco-systemen en hoogtes.

Overigens ben je voor dat hele menu omgerekend 125 euro kwijt.
Aetherzondag 18 februari 2018 @ 11:32
quote:
Chef's Table: Pastry (13-04-2018)
This four-part series goes inside the lives and kitchens of the world's most renowned international pastry chefs. Each episode focuses on a single chef and takes a unique look at their life, talent, and passion, from their piece of culinary heaven.
Aethermaandag 19 maart 2018 @ 20:31
golfervrijdag 13 april 2018 @ 16:20
Vanaf vandaag dus seizoen 4 te zien. *O*
Amavrijdag 13 april 2018 @ 21:50
*O*
Aetherzaterdag 14 april 2018 @ 09:26
Christina Tosi heeft ook een aflevering in “The Mind of a Chef”, seizoen 1 aflevering 14.
https://www.netflix.com/title/70279656
Helsinkimaandag 16 april 2018 @ 13:58
Christina Tosi O+.
Die crack pie is heerlijk.

Ik trek de aflevering over Jordi Roca slecht (het is de manier van praten, geloof ik).
Nu maar weer verder met kijken :+.
PdeHoogmaandag 16 april 2018 @ 15:07
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 13:58 schreef Helsinki het volgende:
Christina Tosi O+.
Die crack pie is heerlijk.

Ik trek de aflevering over Jordi Roca slecht (het is de manier van praten, geloof ik).
Nu maar weer verder met kijken :+.
Die aflevering over Tosi was leuk ^O^ en over Roca geef ik je gelijk :D
minilotmaandag 16 april 2018 @ 15:12
Ah, Christina! _O_ Twee bakboeken van haar op de plank hier :9
Aethermaandag 16 april 2018 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 15:12 schreef minilot het volgende:
Ah, Christina! _O_ Twee bakboeken van haar op de plank hier :9
Zijn dat Momofuku Milk Bar en Milk Bar Life? Twijfel nog om die te kopen.
golferdinsdag 17 april 2018 @ 01:13
Sicilië- aflevering (aflevering 2 dus) met heel veel herinneringen aan de plekken en het landschap bekeken.

Lekkere ijsjes ook. :9
anndbdinsdag 17 april 2018 @ 15:29
Ik vond die aflevering van Roca wel leuk trouwens, sja dat praten kan hij zelf ook niks aan doen :p
golferdinsdag 17 april 2018 @ 21:56
Maakt wel heel aparte dingen. En die stem is het gevolg van een strottenhoofdontsteking. Dus daar kan hij niks aan doen.
Em31donderdag 30 augustus 2018 @ 11:19
28 september komt er een nieuw seizoen online *O* Nog niet bekend met wie.
Blikdonderdag 30 augustus 2018 @ 11:21
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2018 11:19 schreef Em31 het volgende:
28 september komt er een nieuw seizoen online *O* Nog niet bekend met wie.
Altijd leuk *O*
golferdinsdag 11 september 2018 @ 16:05
quote:
14s.gif Op donderdag 30 augustus 2018 11:19 schreef Em31 het volgende:
28 september komt er een nieuw seizoen online *O* Nog niet bekend met wie.
Nu wel:
https://www.eater.com/201(...)tinez-mashama-bailey
Aetherdonderdag 20 september 2018 @ 14:47
golfervrijdag 28 september 2018 @ 20:13
Vanaf vandaag dus te zien!
golfervrijdag 28 september 2018 @ 21:31
Eerste aflevering was fascinerend met Grant Achatz van restaurant Alinea in Chicago.
Wonderlijk, creatief voedsel en wat een levensverhaal. _O_
golfermaandag 1 oktober 2018 @ 00:40
Leuke Braziliaanse kok als 2e.
Punker, vol tattoos en vooral natuurbeschermer.
En mooie lokale producten uit het hele land.
Em31maandag 1 oktober 2018 @ 09:24
Je zit seizoen 2 te kijken in plaats van 5, of had je dat wel door? :@ :D

Zijn inderdaad wel twee leuke afleveringen :P
golfermaandag 1 oktober 2018 @ 12:17
quote:
1s.gif Op maandag 1 oktober 2018 09:24 schreef Em31 het volgende:
Je zit seizoen 2 te kijken in plaats van 5, of had je dat wel door? :@ :D

Zijn inderdaad wel twee leuke afleveringen :P
Oeps. :@ Nu dus maar beginnen aan seizoen 5.
Em31maandag 1 oktober 2018 @ 16:22
quote:
11s.gif Op maandag 1 oktober 2018 12:17 schreef golfer het volgende:

[..]

Oeps. :@ Nu dus maar beginnen aan seizoen 5.
Haha, gelukkig is seizoen 2 ook leuk :P
golfermaandag 1 oktober 2018 @ 23:04
Nu dus wel de eerste van seizoen 5 gekeken met die Mexicaanse vrouw. ^O^
Aetherdinsdag 16 oktober 2018 @ 21:32


[ Bericht 100% gewijzigd door Aether op 16-10-2018 21:33:18 ]
Aetherwoensdag 13 februari 2019 @ 17:50
golferzaterdag 23 februari 2019 @ 00:17
Eerste aflevering van seizoen 6 bekeken met die kok uit Savannah.
Vond haar eerlijk gezegd niet zo bijzonder en zeker niet erg lekker koken.
Ging meer om het slaven-verleden verhaal.
JayHovahzaterdag 23 februari 2019 @ 10:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 februari 2019 00:17 schreef golfer het volgende:
Eerste aflevering van seizoen 6 bekeken met die kok uit Savannah.
Vond haar eerlijk gezegd niet zo bijzonder en zeker niet erg lekker koken.
Ging meer om het slaven-verleden verhaal.
Bedankt voor de tip, ik ben twee jaar geleden nog in Savannah geweest dus ben wel benieuwd (als ik tussen je regels doorlees gaat het meer om Savannah en de historie dan om het eten zelf...).
golferzondag 24 februari 2019 @ 12:18
Aflevering 2 en 3 ook intussen gezien.
Die over die Italiaanse slager met allemaal dezelfde kleding in de kast vond ik erg leuk. De Indiase mevrouw kon mij minder boeien.
Aethermaandag 17 augustus 2020 @ 17:39
Aethermaandag 22 augustus 2022 @ 22:59
AAAABWW1n5QMVl3Q2WGE9ImsyK1XjSfshmWkKJNqATch14I_iwoGKOwxZ5c-A9_HlhVWUohKgii8juNKvNULkQIihR_pj-zimfI-8JAfbmHmEBtZWjjavlUhQGnqBkmN00l1TC3gVw.jpg?r=efb

Chef's Table: Pizza
7 september

The long-running culinary hit returns with a season that’s all about the pizza pie. From Portland to Phoenix, Italy to Japan, go inside the kitchens of chefs whose creativity elevates this ordinary dish to an art form via their unique flavors, inspiring backgrounds, and passion for creating the perfect slice.

Featured Chefs: Chris Bianco (Phoenix, Ariz.), Gabriele Bonci (Rome, Italy), Ann Kim (Minneapolis, Minn.), Franco Pepe (Caiazzo, Italy), Yoshihiro Imai (Kyoto, Japan), Sarah Minnick (Portland, Ore.)


https://www.netflix.com/title/81292981

https://media.netflix.com/en/only-on-netflix/81292981
Aethervrijdag 26 augustus 2022 @ 17:22
Aetherwoensdag 7 september 2022 @ 10:57
Chef's Table: Pizza - [VS] Miniserie 2022 9 - Netflix Original | Documentaire
Ontdek de beste pizza's wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken.