Dagonet | dinsdag 28 april 2015 @ 13:19 |
Chef's Table is een zesdelige docu-serie van, en op, Netflix. Deze zes delen geven elk een portret van een beroemde chef en hoe ze gekomen zijn waar ze zijn. De eerste aflevering heb ik net gekeken, over Massimo Bottura en zijn Osteria Francescana in Modena en na het kijken zou ik zo op het vliegtuig stappen. Schitterend gefilmd, leuk gesprek, een aanrader voor wie goed eten een must is. de muziek van Max Richter in deze aflevering hielp ook een handje [ Bericht 24% gewijzigd door Dagonet op 28-04-2015 15:07:58 ] | |
golfer | dinsdag 28 april 2015 @ 14:05 |
Staat op de lijst! [ Bericht 2% gewijzigd door golfer op 28-04-2015 15:07:20 ] | |
Helsinki | dinsdag 28 april 2015 @ 14:24 |
Leuk. Zal Netflix vanavond weer eens aanslingeren . | |
Dagonet | dinsdag 28 april 2015 @ 15:08 |
Trailertje in de OP gegooid. | |
minilot | dinsdag 28 april 2015 @ 15:12 |
Dank voor de tip! Klinkt tof! | |
golfer | dinsdag 28 april 2015 @ 16:34 |
Aflevering met Massinmo bekeken. Leuk om te zien. Ze zijn bij de Britse Masterchef ook gek op hem. Vorig jaar moesten de kandidaten in zijn keuken de "oops, I dropped the lemonpie' namaken en dit jaar stond hij leiding te geven aan de finalisten die voor andere sterrenchefs een maaltijd moesten koken die door hem ontworpen was. Leuk gefilmde documentaire wel en het gaat dus ook over het leven van de chef's. Ben benieuwd naar de volgende die over Dan Barber gaat. | |
Blues | dinsdag 28 april 2015 @ 17:25 |
Ik ook | |
minilot | dinsdag 28 april 2015 @ 18:24 |
Net klaar met kijken.. Wat zijn hij en zijn vrouw verschrikkelijk dol op elkaar zeg! Vond ik erg leuk om te zien. Ook benieuwd naar andere afleveringen. | |
Dagonet | dinsdag 28 april 2015 @ 18:31 |
Er is nog plek, je kan makkelijk reserveren. 170 voor 8 gangen, 110 voor de bijpassende wijnen. | |
Blues | dinsdag 28 april 2015 @ 18:59 |
Ja heb het gezien.. wie weet vlg jaar | |
golfer | donderdag 30 april 2015 @ 16:23 |
Ik vond de tweede aflevering over Dan Barber iets minder aansprekend. Hij is me teveel een soort missionaris/sekteleider aan het spelen met z'n ecologische gerechten en ideeën. Zoveel groentes is ook niet echt mijn keukending. | |
mytec | donderdag 30 april 2015 @ 16:56 |
Heel tof! ga ik kijken, Modena is echt een geweldig stadje met veel lekker eten! | |
Dagonet | donderdag 30 april 2015 @ 17:12 |
Ik vond de persoon idd iets te prekerig, maar het was wel leuk om te zien hoe ze alles van de boerderij kunnen toepassen. | |
Isabeau | donderdag 30 april 2015 @ 17:50 |
Ja, wat een geweldig leuk stel hè! En ook zo'n mooi verhaal hoe ze samen zijn gekomen En hij maakt koffie zoals ik dat maak | |
golfer | donderdag 30 april 2015 @ 22:17 |
Francis Mallmann is wel een bijzondere man. Beetje een ouwe hippie, beetje onrustig, beetje zwerver en vooral razendknap met koken op open vuur. Maar ook nog niet helemaal mijn stijl. Ik blijf nog steeds Massimo tot nu toe het leukste vinden. | |
Xlarge | vrijdag 1 mei 2015 @ 10:15 |
Aflevering met Massinmo bekeken , erg vermakelijk, zeker voor een foodie. Heel mooi gefilmd, ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen | |
anndb | vrijdag 1 mei 2015 @ 14:52 |
Ik vind de aflevering van Niki Nakayama ook wel erg leuk, en van Magnus natuurlijk | |
#ANONIEM | vrijdag 1 mei 2015 @ 16:24 |
De tweede aflevering heb ik halverwege afgezet, wat een kwal die gast. Vind sowieso dat het iets te veel over de chefs gaat en te weinig over het eten. | |
golfer | vrijdag 1 mei 2015 @ 16:29 |
Dat is de insteek van de documakers:vooral het leven van de chefs en hun vernieuwende kooktechnieken. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 mei 2015 @ 16:31 |
Ik had het wel toffer gevonden als ze dan ook wat dieper op die kooktechnieken in gingen, nu wordt het tussen neus en lippen genoemd met wat food porn erbij maar verder weinig. | |
roos85 | vrijdag 1 mei 2015 @ 17:41 |
Leuk Volgende week eens wat van kijken. | |
golfer | zaterdag 2 mei 2015 @ 12:52 |
Vond de aflevering over Niki Nakayama heel mooi. Prachtige gerechten en vooral dat ze de moeite neemt om van elke gast precioes bij te houden wat die gegeten heeft om er voor te zorgen dat ze nooit 2x hetzelfde gerecht geserveerd krijgen. Menu op maat gemaakt. | |
Ama | zaterdag 2 mei 2015 @ 17:49 |
Eens ja. Lijkt mij sowieso een super lieve vrouw. Eerste aflevering met Massimo vond ik ook leuk. Dat zijn tot nu toe de enige 2 die ik heb gekeken | |
Dagonet | zondag 3 mei 2015 @ 00:19 |
Net gezien. Hij is arrogant en alles draait om hem. Nare man. Goede kok, nare man. | |
Stansfield | maandag 4 mei 2015 @ 10:04 |
Dat ziet er goed uit. Vanavond maar eens even wat bekijken. | |
golfer | maandag 4 mei 2015 @ 11:23 |
Jammer dat er niet duidelijk werd bij die Nieuw-Zeelandse chef waarom hij in Melbourne (Australië) terecht is gekomen en ook bleef het een beetje vaag of z'n ouders nog in leven waren. Hij sprak met veel liefde steeds over ze in de verleden tijd. | |
Dagonet | woensdag 6 mei 2015 @ 14:54 |
Ik las een review van de serie op eater.com waarin de afleveringen van Mallman, Shewry en Nakayama werden besproken en hoe hun persoonlijke credo duidelijk naar voren kwam in de afleveringen. http://www.eater.com/2015(...)wry-nakayama-mallman En de recensie van afleveringen 1,2 en 6: http://www.eater.com/2015(...)rber-bottura-nilssen Magnus Nilssen is wel een enorme perfectionist zeg | |
golfer | vrijdag 8 mei 2015 @ 21:43 |
Magnus Nilsson vond ik erg interessant. (Je kunt al voor ca. 450 euro excl. overnachting van 270 euro bij hem terecht....). Alleen iedereen in de keuken had netjes (koks)mutsen op en hij stond met z'n onbedekte lange haar gewoon boven de borden en gerechten. | |
mytec | zaterdag 9 mei 2015 @ 12:04 |
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af. http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar. | |
golfer | zaterdag 9 mei 2015 @ 12:33 |
Dat is helemaal niet zo overdreven duur voor een 3-sterrentent die in de top-3 van de allerbeste restaurants ter wereld staat. Ik zou er graag een keertje willen eten. | |
PdeHoog | zondag 10 mei 2015 @ 08:23 |
Ja Dat viel mij ook al op | |
Dagonet | zondag 10 mei 2015 @ 12:33 |
Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur. | |
larry_flynt | zondag 10 mei 2015 @ 12:34 |
Ziet er leuk uit! | |
mytec | maandag 11 mei 2015 @ 08:57 |
Dat is waar maar helaas kan ik zulke bedragen nu nog niet missen. In zon'n menu valt het trouwens nog enigszins mee. Maar 50 euro aftikken voor een klein beetje tagliatelle al ragu is wel heel erg veel naar mijn mening. | |
PluisigNijntje | maandag 11 mei 2015 @ 10:30 |
Prachtige serie, en dat restaurant in Modena leek me echt geweldig. Maar inderdaad, een menu voor 195 euro Ik moet wel héél veel gaan verdienen wil ik dat er ooit voor over hebben. | |
Isegrim | dinsdag 12 mei 2015 @ 07:17 |
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena | |
Dagonet | dinsdag 12 mei 2015 @ 09:37 |
Bologna en dan de taxi. | |
Blik | dinsdag 19 mei 2015 @ 14:22 |
Tsja, wat verwacht je dan? In Nederland kun je ook al 100 euro p.p. kwijt zijn voor een etentje in een goed restaurant zonder ster. Ben 2x in de Librije geweest en 1x in Oud-Sluis, beide keren waren we (lees: schoonmoeder) 300 euro p.p. kwijt voor het meest uitgebreide menu incl. aperitief, koffie, wijn, water | |
jackson | dinsdag 19 mei 2015 @ 14:50 |
Dit inderdaad . Gewoon lekker heenrijden... Is goed te doen, lekker onderweg om je heen kijken. Dat gedeelte van Italie is schitterend ook nog eens. | |
Isegrim | dinsdag 19 mei 2015 @ 14:59 |
Geen auto. | |
jackson | dinsdag 19 mei 2015 @ 16:24 |
Stap dan bij mij maar in | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 19 mei 2015 @ 16:40 |
KLM blijft mij nu spammen met banners voor tickets naar Bologna | |
mytec | dinsdag 19 mei 2015 @ 19:10 |
Haha tip vlieg niet met KLM maar met Transavia vanaf eindhoven op Bologna ;-) veel goedkoper. Tenzij je geld zat hebt en graag 3x meer betaald. | |
mytec | dinsdag 19 mei 2015 @ 19:11 |
Het is meer dat ik het nu niet kan missen ;-) ben wel erg benieuwd dat wel. | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 19 mei 2015 @ 19:15 |
Transavia is 200 euro, KLM 290. KLM vanaf Schiphol (20 minuten trein), Transavia Eindhoven, wat toch echt een teringeind verder is vanaf Rotterdam (een uur en drie kwartier, waaronder een stuk met de bus). Met Transavia dus 2x langer onderweg. KLM is inclusief bagage ,Transavia is enkel handbagage. Bij KLM is de wijn aan boord gratis | |
PluisigNijntje | woensdag 20 mei 2015 @ 17:10 |
Hij heeft nog een restaurant in Istanbul? Goedkoper! http://ristoranteitalia.com.tr/menu.php | |
Michellee | maandag 25 mei 2015 @ 13:44 |
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht. Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" | |
jackson | maandag 25 mei 2015 @ 14:17 |
Absoluut een mooie aflevering ja! Bizar wat een passie daar vanaf straalt. | |
Isegrim | maandag 25 mei 2015 @ 17:01 |
Mooie aflevering idd. Seksisme verbaast me niets helaas. | |
jackson | woensdag 27 mei 2015 @ 15:20 |
Ook een aardige tip, misschien issie al gevallen hier, maar toch: Somm Gaat over een aantal gasten die de hoogste graad in het sommeliersvak proberen te halen. Echt zwaar genoten van deze docu die ook op Netflix staat | |
golfer | woensdag 27 mei 2015 @ 15:44 |
Dank voor de tip. | |
jackson | woensdag 27 mei 2015 @ 15:52 |
Ik vond hem echt geweldig... Maar heb sowieso verhoogde interesse omdat een maatje van me nogal een naam in die wereld aan het maken is. Daarnaast ben ik ook groot wijnliefhebber | |
golfer | donderdag 28 mei 2015 @ 18:36 |
Bekeken. Vond het teveel alleen op de USA gericht. | |
Njosnavelin | donderdag 28 mei 2015 @ 18:42 |
Heb de eerste twee afleveringen gezien, erg tof. Twee heel verschillende koks met verschillende ideeën en idealen, maar allebei erg inspirerend. | |
jackson | vrijdag 29 mei 2015 @ 15:06 |
Snap wat je bedoelt, volgens mij kwam één knaap wel uit Australië . Gaat verder ook niet echt diep in op wijn an sich, maar vond het wel echt tof. | |
golfer | woensdag 3 juni 2015 @ 00:32 |
Massimo op nummer 2 van de wereld nu: CUL / El Celler de Can Roca uit Spanje 's werelds beste restaurant | |
Isegrim | woensdag 3 juni 2015 @ 00:33 |
Ik vond die Scandinaviër een beetje irritant. Maakt wel prachtige dingen. | |
Aether | vrijdag 11 maart 2016 @ 10:35 |
Chef’s Table, Season 2 - May 27 • Alex Atala, Dom, (Brazil) • Ana Ros, Hi¨a Franko (Slovenia) • Dominique Crenn, Atelier Crenn (United States) • Enrique Olvera, Pujol (Mexico) • Gagan Anand, Gaggan (Thailand) • Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (United States) Chef’s Table, Season 3 - French Installment, TBD 2016 • Alain Passard, L’Arpege (France) • Michel Troisgros, Maison Troisgros (France) • Adeline Grattard, Yam’Tcha (France) • Alexandre Couillon, La Marine (France) Chef’s Table, Season 4 - TBD 2017 • Ivan Orkin, Ivan Ramen (United States, Japan) • Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (South Korea) • Nancy Silverton, Mozza (United States) • Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Germany) • Virgilio Martinez, Central (Peru) • Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russia) | |
Ama | vrijdag 11 maart 2016 @ 17:02 |
Blij dat er eindelijk wat bekend is over een vervolg | |
mytec | vrijdag 11 maart 2016 @ 17:56 |
Las het laatst al mooi programma , blij dat het een vervolg krijgt. | |
tha_dark | maandag 14 maart 2016 @ 17:50 |
Atala en Passard. | |
Helsinki | maandag 14 maart 2016 @ 18:03 |
Zin in! | |
Blik | maandag 14 maart 2016 @ 18:17 |
Leuk! Vond seizoen 1 erg gaaf | |
Ama | dinsdag 15 maart 2016 @ 18:24 |
Wat is jullie favoriet van seizoen 1? | |
golfer | dinsdag 15 maart 2016 @ 18:34 |
Massimo en die Japanse Kokkin in de USA. | |
Ama | dinsdag 15 maart 2016 @ 19:59 |
De mijne ook. | |
tha_dark | woensdag 16 maart 2016 @ 12:00 |
Al vond ik Magnus ook wel fascinerend. | |
Dagonet | woensdag 16 maart 2016 @ 17:11 |
Wat Golfer zegt. De New Yorkers vind ik iets te zielloos, de Argentijn een enorme klootzak. | |
Aether | donderdag 21 april 2016 @ 19:25 |
Aether | vrijdag 27 mei 2016 @ 11:35 |
Seizoen 2 vanaf vandaag te kijken. | |
Ama | vrijdag 27 mei 2016 @ 16:11 |
| |
anndb | vrijdag 27 mei 2016 @ 17:34 |
Aflevering Gaggan Anand vind ik wel heel mooi | |
golfer | zaterdag 28 mei 2016 @ 01:09 |
Aflevering 1 van seizoen 2 bekeken: Grant Achatz van Alinea in Chicago. Soort mix van El Bulli/Ferran Adria en Heston Blumenthal. Moleculair koken dus. Wel erg een belevenis als je daar gaat eten. | |
golfer | zaterdag 28 mei 2016 @ 01:28 |
En dan ook nog die kanker overleven. [ Bericht 7% gewijzigd door golfer op 28-05-2016 01:37:37 ] | |
golfer | zaterdag 28 mei 2016 @ 01:37 |
En een chef-kok zijn zonder het zelf te kunnen proeven. Briljant. | |
Dagonet | zaterdag 28 mei 2016 @ 07:55 |
Tof! | |
Helsinki | zaterdag 28 mei 2016 @ 11:57 |
Daar gaan we dan: aflevering 1 (Grant Achatz) . | |
Helsinki | zaterdag 28 mei 2016 @ 12:48 |
Wat een proces. Echt genoten van deze eerste aflevering . | |
Dagonet | zaterdag 28 mei 2016 @ 15:46 |
Grant was tof idd. Komt in het begin heel even over als arrogant en pretentieus, maar valt mij honderd procent mee. Z'n (enigszins) gelijkenis met Ethan Hawke hielp ook aardig hier in huis. | |
jackson | zondag 29 mei 2016 @ 10:23 |
Dat viel mij ook al op ja . Wel een machtig mooie aflevering die eerste. Toevallig gister gekeken, denk vandaag de volgende maar | |
golfer | zondag 29 mei 2016 @ 11:35 |
Aflevering 2 met die gedreven Braziliaanse chef ook bekeken. Dacht dat die vent ca. 55-60 zou zijn, blijkt ie slechts 48 jaar te zijn. | |
Ama | zondag 29 mei 2016 @ 18:12 |
Bezig met S02E01. Na een kwartier denk ik al alleen maar: Damn Wat een feestje. | |
Cathmar | zondag 29 mei 2016 @ 21:42 |
Geweldige eerste aflevering. Ik bleef hier op de bank maar zeggen "kijk nou, hoe gaaf!" | |
Dagonet | maandag 30 mei 2016 @ 12:05 |
Aflevering 3 gezien, wat een fijne vrouw. Bij geen van de chefs tot nu toe heb ik ook maar iets van arrogantie weten te bespeuren. Ze zijn zelfverzekerd, maar niet arrogant (zoals de argentijn uit seizoen 1). | |
Ama | maandag 30 mei 2016 @ 12:06 |
Eerste drie afleveringen met plezier gekeken. Tot nu toe vind ik dit seizoen wel leuker dan seizoen 1 | |
Dagonet | maandag 30 mei 2016 @ 22:08 |
Aflevering 5 vond ik de minste tot nog toe, van beide seizoenen zelfs. | |
jackson | donderdag 9 juni 2016 @ 11:57 |
Aardige tip die op uitzending gemist staat... 3Doc: Sergio Herman: Fucking perfect. Beetje in de lijn van Chef's table. | |
golfer | donderdag 16 juni 2016 @ 12:25 |
Intussen ook alle afleveringen van se2 bekeken. Ik vond de allerlaatste eigenlijk het minste, met die Indiase El Bulli-kloon. | |
PluisigNijntje | donderdag 16 juni 2016 @ 17:06 |
Ik vond die wel leuk, behalve zijn yoghurtgeval dat hij precies had gekloond van El Bulli's olijfgeval. | |
Aether | donderdag 28 juli 2016 @ 11:32 |
| |
Aether | donderdag 1 september 2016 @ 15:29 |
golfer | donderdag 1 september 2016 @ 15:41 |
golfer | zaterdag 3 september 2016 @ 01:37 |
Aflevering 1 gezien. Knap hoor om met voornamelijk groentes toch 3 sterren bij elkaar te koken. [ Bericht 4% gewijzigd door golfer op 03-09-2016 01:57:02 ] | |
Isegrim | zaterdag 3 september 2016 @ 06:00 |
Alain Passard. | |
minilot | zaterdag 3 september 2016 @ 07:45 |
Alain Passard! Het is toch rustig op kantoor, dus ik ga nu kijken. Terwijl ik mijn Alain Passard-boekje aai! | |
Aether | zaterdag 3 september 2016 @ 11:41 |
Verplaatst. | |
Dagonet | zaterdag 3 september 2016 @ 11:41 |
Ninja Edit | |
golfer | zaterdag 3 september 2016 @ 22:05 |
Wow. Die Alexandre met die fraaie vis en schaaldieren. | |
Pietverdriet | zaterdag 3 september 2016 @ 22:35 |
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is. | |
golfer | zaterdag 3 september 2016 @ 22:46 |
Alleen die Japanse manier waarop hij die tarbot doodmaakte vond ik toch wat minder. | |
Isegrim | zaterdag 3 september 2016 @ 23:00 |
Wat een fíjne vent, die Passard. | |
jackson | zondag 4 september 2016 @ 11:14 |
Momenteel het "beste restaurant van de wereld"... Dan doel ik uiteraard op Osteria Francescana. Zal de prijs ook niet ten goede komen | |
mytec | vrijdag 9 september 2016 @ 17:47 |
Als je het schilderij nog maar kan herproduceren in je gedachten ter herinnering ;-) | |
golfer | maandag 12 september 2016 @ 00:02 |
Alle afleveringen van de Franse serie bekeken. Zaten weer erg leuke gerechten bij. | |
golfer | woensdag 11 januari 2017 @ 20:26 |
Binnenkort weer een nieuwe serie: http://kenmcguire.ie/whos-coming-netflix-chefs-table-season-3/ | |
Ama | woensdag 11 januari 2017 @ 20:27 |
| |
golfer | vrijdag 13 januari 2017 @ 18:56 |
anndb | vrijdag 13 januari 2017 @ 21:40 |
Ben benieuwd naar de aflevering van Ivan! | |
Aether | woensdag 8 februari 2017 @ 19:58 |
anndb | vrijdag 17 februari 2017 @ 11:36 |
Nieuw seizoen! | |
Platina | vrijdag 17 februari 2017 @ 21:38 |
Aflevering 1 van het nieuwe seizoen maar halverwege afgezet. Waardeloos. Nu beginnen aan aflevering twee. | |
golfer | vrijdag 17 februari 2017 @ 23:14 |
Ik kijk nu. Wel een hoog zweefgehalte. Toch interessant genoeg om helemaal af te kijken. | |
Ama | vrijdag 17 februari 2017 @ 23:14 |
Ik ga er zo aan beginnen. | |
golfer | vrijdag 17 februari 2017 @ 23:54 |
Oké. Weinig koken, veel praten. En mij iets te vegetarisch. Hopelijk is de volgende aflevering wat meer over koken en creaties maken. | |
Platina | zaterdag 18 februari 2017 @ 00:44 |
Die zaken stonden mij dus ook tegen | |
Ama | zaterdag 18 februari 2017 @ 01:31 |
Ik heb net die van Ivan gezien. Ik vond het leuk om te zien. Ik zag Japan staan dus kon het niet laten om die eerst te bekijken. Nu bezig met aflevering over Tim Raue. | |
golfer | zaterdag 18 februari 2017 @ 16:11 |
Aflevering 2 met Vladimir Mukhin van The White Rabbit vond ik stukken interessanter. Mooie moderne versies van pure Russchische gerechten. Elandlippen en zwanenlever. Tasting menu bij dit prachtig gelegen restaurant: Swan livers ryazhenka and Antonovka apple paste «Sour shchi» and smoked herring Persimmon and cheese Crab, carrots, pike caviar and salted egg yolk Turnips & parsley soup with wild duck Sturgeon, sour corn and fried crucian sauce Antonovka apple Tavranchuk - beef ribs cooked in kvass Black bread, black currant, baked milk Sea buckthorn and willow herd COMPLIMENTS Pear, aged mead and vendace caviar Chestnut honey and duck Loaf, guda cheese, dried salmon and сarrot & raspberry water Birch bread and herring milt & hare forschmack Kosten 8500 roebels oftewel zo'n 137 euro. | |
anndb | zondag 19 februari 2017 @ 08:16 |
Hier ze allemaal gezien inmiddels. Vond die uit Peru ook een goede. | |
golfer | maandag 20 februari 2017 @ 15:47 |
Heb nu de 4e bekeken. Met Ivan Ramen. Wat een mooi verhaal. | |
golfer | dinsdag 21 februari 2017 @ 01:13 |
Deel 5 ook bekeken. Wat een onsympathieke, egocentrische en niet vernieuwende lulhannes is dat. Tim Raue. Bah. | |
Ama | dinsdag 21 februari 2017 @ 01:58 |
Ja ik vind het ook geen geweldig leuke vent om te zien. | |
golfer | donderdag 23 februari 2017 @ 16:07 |
Laatste aflevering bekeken. Wat een mooi land is Peru, met veel verschillende landschappen. En wat een bijzondere gerechten maakt die kok. Vind het wel een beetje veel conceptueel. Zo'n 17 gangen door verschillende eco-systemen en hoogtes. Overigens ben je voor dat hele menu omgerekend 125 euro kwijt. | |
Aether | zondag 18 februari 2018 @ 11:32 |
| |
Aether | maandag 19 maart 2018 @ 20:31 |
golfer | vrijdag 13 april 2018 @ 16:20 |
Vanaf vandaag dus seizoen 4 te zien. | |
Ama | vrijdag 13 april 2018 @ 21:50 |
Aether | zaterdag 14 april 2018 @ 09:26 |
Christina Tosi heeft ook een aflevering in “The Mind of a Chef”, seizoen 1 aflevering 14. https://www.netflix.com/title/70279656 | |
Helsinki | maandag 16 april 2018 @ 13:58 |
Christina Tosi . Die crack pie is heerlijk. Ik trek de aflevering over Jordi Roca slecht (het is de manier van praten, geloof ik). Nu maar weer verder met kijken . | |
PdeHoog | maandag 16 april 2018 @ 15:07 |
Die aflevering over Tosi was leuk en over Roca geef ik je gelijk | |
minilot | maandag 16 april 2018 @ 15:12 |
Ah, Christina! Twee bakboeken van haar op de plank hier | |
Aether | maandag 16 april 2018 @ 21:57 |
Zijn dat Momofuku Milk Bar en Milk Bar Life? Twijfel nog om die te kopen. | |
golfer | dinsdag 17 april 2018 @ 01:13 |
Sicilië- aflevering (aflevering 2 dus) met heel veel herinneringen aan de plekken en het landschap bekeken. Lekkere ijsjes ook. | |
anndb | dinsdag 17 april 2018 @ 15:29 |
Ik vond die aflevering van Roca wel leuk trouwens, sja dat praten kan hij zelf ook niks aan doen :p | |
golfer | dinsdag 17 april 2018 @ 21:56 |
Maakt wel heel aparte dingen. En die stem is het gevolg van een strottenhoofdontsteking. Dus daar kan hij niks aan doen. | |
Em31 | donderdag 30 augustus 2018 @ 11:19 |
28 september komt er een nieuw seizoen online Nog niet bekend met wie. | |
Blik | donderdag 30 augustus 2018 @ 11:21 |
Altijd leuk | |
golfer | dinsdag 11 september 2018 @ 16:05 |
Nu wel: https://www.eater.com/201(...)tinez-mashama-bailey | |
Aether | donderdag 20 september 2018 @ 14:47 |
golfer | vrijdag 28 september 2018 @ 20:13 |
Vanaf vandaag dus te zien! | |
golfer | vrijdag 28 september 2018 @ 21:31 |
Eerste aflevering was fascinerend met Grant Achatz van restaurant Alinea in Chicago. Wonderlijk, creatief voedsel en wat een levensverhaal. | |
golfer | maandag 1 oktober 2018 @ 00:40 |
Leuke Braziliaanse kok als 2e. Punker, vol tattoos en vooral natuurbeschermer. En mooie lokale producten uit het hele land. | |
Em31 | maandag 1 oktober 2018 @ 09:24 |
Je zit seizoen 2 te kijken in plaats van 5, of had je dat wel door? Zijn inderdaad wel twee leuke afleveringen | |
golfer | maandag 1 oktober 2018 @ 12:17 |
Oeps. Nu dus maar beginnen aan seizoen 5. | |
Em31 | maandag 1 oktober 2018 @ 16:22 |
Haha, gelukkig is seizoen 2 ook leuk | |
golfer | maandag 1 oktober 2018 @ 23:04 |
Nu dus wel de eerste van seizoen 5 gekeken met die Mexicaanse vrouw. | |
Aether | dinsdag 16 oktober 2018 @ 21:32 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Aether op 16-10-2018 21:33:18 ] | |
Aether | woensdag 13 februari 2019 @ 17:50 |
golfer | zaterdag 23 februari 2019 @ 00:17 |
Eerste aflevering van seizoen 6 bekeken met die kok uit Savannah. Vond haar eerlijk gezegd niet zo bijzonder en zeker niet erg lekker koken. Ging meer om het slaven-verleden verhaal. | |
JayHovah | zaterdag 23 februari 2019 @ 10:28 |
Bedankt voor de tip, ik ben twee jaar geleden nog in Savannah geweest dus ben wel benieuwd (als ik tussen je regels doorlees gaat het meer om Savannah en de historie dan om het eten zelf...). | |
golfer | zondag 24 februari 2019 @ 12:18 |
Aflevering 2 en 3 ook intussen gezien. Die over die Italiaanse slager met allemaal dezelfde kleding in de kast vond ik erg leuk. De Indiase mevrouw kon mij minder boeien. | |
Aether | maandag 17 augustus 2020 @ 17:39 |
Aether | maandag 22 augustus 2022 @ 22:59 |
Chef's Table: Pizza 7 september The long-running culinary hit returns with a season that’s all about the pizza pie. From Portland to Phoenix, Italy to Japan, go inside the kitchens of chefs whose creativity elevates this ordinary dish to an art form via their unique flavors, inspiring backgrounds, and passion for creating the perfect slice. Featured Chefs: Chris Bianco (Phoenix, Ariz.), Gabriele Bonci (Rome, Italy), Ann Kim (Minneapolis, Minn.), Franco Pepe (Caiazzo, Italy), Yoshihiro Imai (Kyoto, Japan), Sarah Minnick (Portland, Ore.) https://www.netflix.com/title/81292981 https://media.netflix.com/en/only-on-netflix/81292981 | |
Aether | vrijdag 26 augustus 2022 @ 17:22 |
Aether | woensdag 7 september 2022 @ 10:57 |
Chef's Table: Pizza - [VS] Miniserie 2022 9 - Netflix Original | Documentaire Ontdek de beste pizza's wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken. |