abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 28 april 2015 @ 13:19:11 #1
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152093715
Chef's Table is een zesdelige docu-serie van, en op, Netflix.
Deze zes delen geven elk een portret van een beroemde chef en hoe ze gekomen zijn waar ze zijn.

De eerste aflevering heb ik net gekeken, over Massimo Bottura en zijn Osteria Francescana in Modena en na het kijken zou ik zo op het vliegtuig stappen.


Schitterend gefilmd, leuk gesprek, een aanrader voor wie goed eten een must is.




de muziek van Max Richter in deze aflevering hielp ook een handje :P

[ Bericht 24% gewijzigd door Dagonet op 28-04-2015 15:07:58 ]
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 28 april 2015 @ 14:05:11 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152094800
Staat op de lijst!

[ Bericht 2% gewijzigd door golfer op 28-04-2015 15:07:20 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 28 april 2015 @ 14:24:57 #3
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_152095267
Leuk. Zal Netflix vanavond weer eens aanslingeren :).
  dinsdag 28 april 2015 @ 15:08:11 #4
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152096378
Trailertje in de OP gegooid.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_152096461
Dank voor de tip! ^O^ Klinkt tof!
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 28 april 2015 @ 16:34:59 #6
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152098461
Aflevering met Massinmo bekeken. Leuk om te zien.

Ze zijn bij de Britse Masterchef ook gek op hem. Vorig jaar moesten de kandidaten in zijn keuken de "oops, I dropped the lemonpie' namaken en dit jaar stond hij leiding te geven aan de finalisten die voor andere sterrenchefs een maaltijd moesten koken die door hem ontworpen was.

Leuk gefilmde documentaire wel en het gaat dus ook over het leven van de chef's.

Ben benieuwd naar de volgende die over Dan Barber gaat.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152099653
quote:
17s.gif Op dinsdag 28 april 2015 13:19 schreef Dagonet het volgende:

De eerste aflevering heb ik net gekeken, over Massimo Bottura en zijn Osteria Francescana in Modena en na het kijken zou ik zo op het vliegtuig stappen.

Ik ook O+
pi_152100944
Net klaar met kijken.. Wat zijn hij en zijn vrouw verschrikkelijk dol op elkaar zeg! Vond ik erg leuk om te zien. O+

Ook benieuwd naar andere afleveringen. :Y
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 28 april 2015 @ 18:31:25 #9
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152101083
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 17:25 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik ook O+
Er is nog plek, je kan makkelijk reserveren. 170 voor 8 gangen, 110 voor de bijpassende wijnen.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_152101854
Ja heb het gezien.. wie weet vlg jaar ;)
  donderdag 30 april 2015 @ 16:23:19 #11
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152154880
Ik vond de tweede aflevering over Dan Barber iets minder aansprekend. Hij is me teveel een soort missionaris/sekteleider aan het spelen met z'n ecologische gerechten en ideeën.
Zoveel groentes is ook niet echt mijn keukending.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152155791
Heel tof! ga ik kijken, Modena is echt een geweldig stadje met veel lekker eten!
  donderdag 30 april 2015 @ 17:12:24 #13
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152156130
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 16:23 schreef golfer het volgende:
Ik vond de tweede aflevering over Dan Barber iets minder aansprekend. Hij is me teveel een soort missionaris/sekteleider aan het spelen met z'n ecologische gerechten en ideeën.
Zoveel groentes is ook niet echt mijn keukending.
Ik vond de persoon idd iets te prekerig, maar het was wel leuk om te zien hoe ze alles van de boerderij kunnen toepassen.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_152156842
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:24 schreef minilot het volgende:
Net klaar met kijken.. Wat zijn hij en zijn vrouw verschrikkelijk dol op elkaar zeg! Vond ik erg leuk om te zien. O+

Ook benieuwd naar andere afleveringen. :Y
Ja, wat een geweldig leuk stel hè! En ook zo'n mooi verhaal hoe ze samen zijn gekomen :D
En hij maakt koffie zoals ik dat maak *)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 30 april 2015 @ 22:17:22 #15
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152165125
Francis Mallmann is wel een bijzondere man. Beetje een ouwe hippie, beetje onrustig, beetje zwerver en vooral razendknap met koken op open vuur.
Maar ook nog niet helemaal mijn stijl. Ik blijf nog steeds Massimo tot nu toe het leukste vinden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 1 mei 2015 @ 10:15:36 #16
16632 Xlarge
========
pi_152174000
Aflevering met Massinmo bekeken , erg vermakelijk, zeker voor een foodie.
Heel mooi gefilmd, ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen
pi_152181107
Ik vind de aflevering van Niki Nakayama ook wel erg leuk, en van Magnus natuurlijk :)
pi_152183653
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 14:52 schreef anndb het volgende:
Ik vind de aflevering van Niki Nakayama ook wel erg leuk, en van Magnus natuurlijk :)
De tweede aflevering heb ik halverwege afgezet, wat een kwal die gast.
Vind sowieso dat het iets te veel over de chefs gaat en te weinig over het eten.
  vrijdag 1 mei 2015 @ 16:29:32 #19
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152183838
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:24 schreef Saind het volgende:

Vind sowieso dat het iets te veel over de chefs gaat en te weinig over het eten.
Dat is de insteek van de documakers:vooral het leven van de chefs en hun vernieuwende kooktechnieken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152183899
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 16:29 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is de insteek van de documakers:vooral het leven van de chefs en hun vernieuwende kooktechnieken.
Ik had het wel toffer gevonden als ze dan ook wat dieper op die kooktechnieken in gingen, nu wordt het tussen neus en lippen genoemd met wat food porn erbij maar verder weinig.
  vrijdag 1 mei 2015 @ 17:41:41 #21
300082 roos85
JUICHEN!
pi_152185489
Leuk ^O^

Volgende week eens wat van kijken.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 2 mei 2015 @ 12:52:24 #22
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152205337
Vond de aflevering over Niki Nakayama heel mooi.
Prachtige gerechten en vooral dat ze de moeite neemt om van elke gast precioes bij te houden wat die gegeten heeft om er voor te zorgen dat ze nooit 2x hetzelfde gerecht geserveerd krijgen. Menu op maat gemaakt. _O_
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  roze zaterdag 2 mei 2015 @ 17:49:03 #23
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_152212055
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 mei 2015 12:52 schreef golfer het volgende:
Vond de aflevering over Niki Nakayama heel mooi.
Eens ja. _O_ Lijkt mij sowieso een super lieve vrouw.

Eerste aflevering met Massimo vond ik ook leuk. Dat zijn tot nu toe de enige 2 die ik heb gekeken :9
Your beauty never ever scared me.
  zondag 3 mei 2015 @ 00:19:56 #24
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152223105
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 22:17 schreef golfer het volgende:
Francis Mallmann is wel een bijzondere man. Beetje een ouwe hippie, beetje onrustig, beetje zwerver en vooral razendknap met koken op open vuur.
Maar ook nog niet helemaal mijn stijl. Ik blijf nog steeds Massimo tot nu toe het leukste vinden.
Net gezien. Hij is arrogant en alles draait om hem. Nare man. Goede kok, nare man.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_152255728
Dat ziet er goed uit. Vanavond maar eens even wat bekijken.
  maandag 4 mei 2015 @ 11:23:22 #26
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152257492
Jammer dat er niet duidelijk werd bij die Nieuw-Zeelandse chef waarom hij in Melbourne (Australië) terecht is gekomen en ook bleef het een beetje vaag of z'n ouders nog in leven waren. Hij sprak met veel liefde steeds over ze in de verleden tijd.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 6 mei 2015 @ 14:54:13 #27
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152331757
quote:
0s.gif Op maandag 4 mei 2015 11:23 schreef golfer het volgende:
Jammer dat er niet duidelijk werd bij die Nieuw-Zeelandse chef waarom hij in Melbourne (Australië) terecht is gekomen en ook bleef het een beetje vaag of z'n ouders nog in leven waren. Hij sprak met veel liefde steeds over ze in de verleden tijd.
Ik las een review van de serie op eater.com waarin de afleveringen van Mallman, Shewry en Nakayama werden besproken en hoe hun persoonlijke credo duidelijk naar voren kwam in de afleveringen.

quote:
"No matter what you do, don't ever change and stay true to yourself," Shewry says. For Niki Nakayama, her credo is more what Japanese buddhism calls shoshin, beginner's mind: "The best advice I've been given is never stop learning. Because the moment you give up and think you know everything, you're already done as a chef." And Gelb's cameras capture Francis Mallman saying: "My big draw in life since I was very young is believing only in myself and not letting myself be led by anybody. I want to be my own. I wanted to do whatever I wanted."

[...]

Absent any substantive exposition of the food each serves, N/Naka, to me, is by far the most compelling. Nakayama alone speaks of an obligation to her clientele, whereas the duty owed by Mallmann is to himself and for Shewry, the customer seems simply a necessary cog in the money machine to keep Attica rolling. Nakayama alone keeps a neat row of thick binders recording every detail of every customer so she can best please them. And it is clear, this entails no diminishment of herself or her creative vision.
http://www.eater.com/2015(...)wry-nakayama-mallman

En de recensie van afleveringen 1,2 en 6:
http://www.eater.com/2015(...)rber-bottura-nilssen

Magnus Nilssen is wel een enorme perfectionist zeg :o
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  vrijdag 8 mei 2015 @ 21:43:33 #28
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152415550
Magnus Nilsson vond ik erg interessant. (Je kunt al voor ca. 450 euro excl. overnachting van 270 euro bij hem terecht....).
Alleen iedereen in de keuken had netjes (koks)mutsen op en hij stond met z'n onbedekte lange haar gewoon boven de borden en gerechten. :{
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152427298
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
  zaterdag 9 mei 2015 @ 12:33:50 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_152427920
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Dat is helemaal niet zo overdreven duur voor een 3-sterrentent die in de top-3 van de allerbeste restaurants ter wereld staat. Ik zou er graag een keertje willen eten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_152451797
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 21:43 schreef golfer het volgende:
Magnus Nilsson vond ik erg interessant. (Je kunt al voor ca. 450 euro excl. overnachting van 270 euro bij hem terecht....).
Alleen iedereen in de keuken had netjes (koks)mutsen op en hij stond met z'n onbedekte lange haar gewoon boven de borden en gerechten. :{
Ja :D Dat viel mij ook al op _O-
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zondag 10 mei 2015 @ 12:33:05 #32
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152455569
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_152455588
Ziet er leuk uit!
pi_152481407
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:33 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat is helemaal niet zo overdreven duur voor een 3-sterrentent die in de top-3 van de allerbeste restaurants ter wereld staat. Ik zou er graag een keertje willen eten.
quote:
2s.gif Op zondag 10 mei 2015 12:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
Dat is waar maar helaas kan ik zulke bedragen nu nog niet missen. In zon'n menu valt het trouwens nog enigszins mee. Maar 50 euro aftikken voor een klein beetje tagliatelle al ragu is wel heel erg veel naar mijn mening.
pi_152483156
Prachtige serie, en dat restaurant in Modena leek me echt geweldig. Maar inderdaad, een menu voor 195 euro :') Ik moet wel héél veel gaan verdienen wil ik dat er ooit voor over hebben.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
  dinsdag 12 mei 2015 @ 07:17:33 #36
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_152513883
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 12 mei 2015 @ 09:37:20 #37
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_152515472
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 07:17 schreef Isegrim het volgende:
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Bologna en dan de taxi.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 19 mei 2015 @ 14:22:06 #38
62913 Blik
The one and Only!
pi_152748224
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Tsja, wat verwacht je dan? In Nederland kun je ook al 100 euro p.p. kwijt zijn voor een etentje in een goed restaurant zonder ster.

Ben 2x in de Librije geweest en 1x in Oud-Sluis, beide keren waren we (lees: schoonmoeder) 300 euro p.p. kwijt voor het meest uitgebreide menu incl. aperitief, koffie, wijn, water
  dinsdag 19 mei 2015 @ 14:50:54 #39
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_152749339
quote:
2s.gif Op zondag 10 mei 2015 12:33 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Acht gangen met acht bijpassende, goede glazen wijn voor nog geen 300 euro in het nummer drie restaurant ter wereld is verhoudingsgewijs niet duur.
Dit inderdaad :).

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 07:17 schreef Isegrim het volgende:
*Zoekt naar vliegtickets richting Modena
Gewoon lekker heenrijden... Is goed te doen, lekker onderweg om je heen kijken. Dat gedeelte van Italie is schitterend ook nog eens.
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
  dinsdag 19 mei 2015 @ 14:59:56 #40
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_152749579
Geen auto. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 19 mei 2015 @ 16:24:27 #41
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_152752329
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 14:59 schreef Isegrim het volgende:
Geen auto. :P
Stap dan bij mij maar in *O*
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
pi_152752851
KLM blijft mij nu spammen met banners voor tickets naar Bologna :D
pi_152758395
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 16:40 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
KLM blijft mij nu spammen met banners voor tickets naar Bologna :D
Haha tip vlieg niet met KLM maar met Transavia vanaf eindhoven op Bologna ;-) veel goedkoper. Tenzij je geld zat hebt en graag 3x meer betaald.
pi_152758427
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 14:22 schreef Blik het volgende:

[..]

Tsja, wat verwacht je dan? In Nederland kun je ook al 100 euro p.p. kwijt zijn voor een etentje in een goed restaurant zonder ster.

Ben 2x in de Librije geweest en 1x in Oud-Sluis, beide keren waren we (lees: schoonmoeder) 300 euro p.p. kwijt voor het meest uitgebreide menu incl. aperitief, koffie, wijn, water
Het is meer dat ik het nu niet kan missen ;-) ben wel erg benieuwd dat wel.
pi_152758595
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 mei 2015 19:10 schreef mytec het volgende:

[..]

Haha tip vlieg niet met KLM maar met Transavia vanaf eindhoven op Bologna ;-) veel goedkoper. Tenzij je geld zat hebt en graag 3x meer betaald.
:s)

Transavia is 200 euro, KLM 290.

KLM vanaf Schiphol (20 minuten trein), Transavia Eindhoven, wat toch echt een teringeind verder is vanaf Rotterdam (een uur en drie kwartier, waaronder een stuk met de bus). Met Transavia dus 2x langer onderweg.

KLM is inclusief bagage ,Transavia is enkel handbagage.

Bij KLM is de wijn aan boord gratis :7
pi_152794181
Hij heeft nog een restaurant in Istanbul? Goedkoper!
http://ristoranteitalia.com.tr/menu.php
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_152943836
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
  maandag 25 mei 2015 @ 14:17:01 #48
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_152944861
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 13:44 schreef Michellee het volgende:
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
Absoluut een mooie aflevering ja! Bizar wat een passie daar vanaf straalt.
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
  maandag 25 mei 2015 @ 17:01:44 #49
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_152948878
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2015 13:44 schreef Michellee het volgende:
Ik vond de aflevering met Niki Nakayama erg interessant, schrok ook wel van de opmerkingen dat mensen neerbuigend doen als ze er achter komen dat ze vrouw is. Ze heeft een restaurant in Amerika, daar had ik het niet verwacht.

Vond het ook wel indrukwekkend dat ze alle klanten bijhoudt wat ze eten, zodat ze nooit hetzelfde eten. En die discussie over het eten van een 6 jarige (dacht ik), maar dan krijgt hij zoet zoet. En die andere "Dat vind hij vast niet erg, hij is 6" :P
Mooie aflevering idd. :Y Seksisme verbaast me niets helaas. -O-
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 27 mei 2015 @ 15:20:02 #50
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_153009246
Ook een aardige tip, misschien issie al gevallen hier, maar toch: Somm

Gaat over een aantal gasten die de hoogste graad in het sommeliersvak proberen te halen. Echt zwaar genoten van deze docu die ook op Netflix staat _O_
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')