Dank voor de tip.quote:Op woensdag 27 mei 2015 15:20 schreef jackson het volgende:
Ook een aardige tip, misschien issie al gevallen hier, maar toch: Somm
Gaat over een aantal gasten die de hoogste graad in het sommeliersvak proberen te halen. Echt zwaar genoten van deze docu die ook op Netflix staat
Ik vond hem echt geweldig... Maar heb sowieso verhoogde interesse omdat een maatje van me nogal een naam in die wereld aan het maken is. Daarnaast ben ik ook groot wijnliefhebberquote:
Bekeken. Vond het teveel alleen op de USA gericht.quote:Op woensdag 27 mei 2015 15:52 schreef jackson het volgende:
Ik vond hem echt geweldig... Maar heb sowieso verhoogde interesse omdat een maatje van me nogal een naam in die wereld aan het maken is. Daarnaast ben ik ook groot wijnliefhebber
Snap wat je bedoelt, volgens mij kwam één knaap wel uit Australië .quote:Op donderdag 28 mei 2015 18:36 schreef golfer het volgende:
[..]
Bekeken. Vond het teveel alleen op de USA gericht.
Chef’s Table, Season 2 - May 27quote:Make a reservation on May 27 for Chef’s Table, Season 2!
Beverly Hills, Calif. March 8, 2016 – Netflix announced today that they will be serving three new “courses” of Chef's Table. The first course of six episodes premieres on the streaming service Friday, May 27 followed by four special episodes later in the year dedicated to four of the world’s most renowned French chefs, with the third course highlighting another six chefs to release in early 2017.
[...]
Atala en Passard.quote:Op vrijdag 11 maart 2016 10:35 schreef Aether het volgende:
[..]
Chef’s Table, Season 2 - May 27
• Alex Atala, Dom, (Brazil)
• Ana Ros, Hi¨a Franko (Slovenia)
• Dominique Crenn, Atelier Crenn (United States)
• Enrique Olvera, Pujol (Mexico)
• Gagan Anand, Gaggan (Thailand)
• Grant Achatz, Alinea, Next, The Aviary (United States)
Chef’s Table, Season 3 - French Installment, TBD 2016
• Alain Passard, L’Arpege (France)
• Michel Troisgros, Maison Troisgros (France)
• Adeline Grattard, Yam’Tcha (France)
• Alexandre Couillon, La Marine (France)
Chef’s Table, Season 4 - TBD 2017
• Ivan Orkin, Ivan Ramen (United States, Japan)
• Jeong Kwan, Chunjinam Hermitage, Baekyangsa Temple (South Korea)
• Nancy Silverton, Mozza (United States)
• Tim Raue, Restaurant Tim Raue (Germany)
• Virgilio Martinez, Central (Peru)
• Vladimir Mukhin, White Rabbit (Russia)
Massimo en die Japanse Kokkin in de USA.quote:
De mijne ook.quote:Op dinsdag 15 maart 2016 18:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Massimo en die Japanse Kokkin in de USA.
Tof!quote:
Dat viel mij ook al op ja . Wel een machtig mooie aflevering die eerste. Toevallig gister gekeken, denk vandaag de volgende maarquote:Op zaterdag 28 mei 2016 15:46 schreef Dagonet het volgende:
Z'n (enigszins) gelijkenis met Ethan Hawke hielp ook aardig hier in huis.
Ik vond die wel leuk, behalve zijn yoghurtgeval dat hij precies had gekloond van El Bulli's olijfgeval.quote:Op donderdag 16 juni 2016 12:25 schreef golfer het volgende:
Intussen ook alle afleveringen van se2 bekeken.
Ik vond de allerlaatste eigenlijk het minste, met die Indiase El Bulli-kloon.
quote:Chef’s Table: France, the third installment premieres globally September 2, 2016
Audiences are invited back to take another globe trot in Chef’s Table: France where the series will showcase the crème de la crème of French chefs; talking about what inspires them and how it translates into their individual styles. The filmmakers embark on a personal look into the daily lives of these carefully curated chefs, from their diverse backgrounds to the evolution and craft of their chosen cuisine as well as their quests for sensory perfection.
The following French chefs will be featured in the upcoming season:
• Alain Passard, L’Arpege
• Michel Troisgros, Maison Troisgros
• Adeline Grattard, Yam’Tcha
• Alexandre Couillon, La Marine
Ninja Editquote:
Was bij Kevin Fehling meer kwijt dan wat zij vragen voor het menu met wijnbegeleiding. Wel ongelofelijk goed gegeten, alsof er een van Gogh met smaken bezig is.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 12:04 schreef mytec het volgende:
Ik zou wel eens in Osteria Francescana willen eten ( aflevering 1) echter kwam ik net een menu tegen en dat schrikt me toch iets te veel af.
http://www.osteriafrancescana.it/menu_en.pdf
Het gaat hier niet om 100 euro voor een avond pp maar om honderden. Jammer misschien in de toekomst dan maar.
Alleen die Japanse manier waarop hij die tarbot doodmaakte vond ik toch wat minder.quote:Op zaterdag 3 september 2016 22:05 schreef golfer het volgende:
Wow. Die Alexandre met die fraaie vis en schaaldieren.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |