Nog een kandidaat: Nøgne Ø Pumpkin Ale... ronduit ranzig. En 100% Peated zal ook niet iedereen bekoren.quote:Op donderdag 7 mei 2015 15:42 schreef Seul het volgende:
Het bestaat: een Nogne O bier dat ik niet lekker vind...
Ongebalanceerde mix van (zee)zout, peat, en zuur... Exp date 03/15 (vandaar -50%) maar denk niet dat dit de oorzaak is...
http://www.ratebeer.com/beer/nogne-o-tindved/208832/
[ afbeelding ]
Waar kan ik die Struise Pannepot Gran Reserva krijgen voor onder de 3¤?quote:Op donderdag 7 mei 2015 21:45 schreef mckroket het volgende:
Die 100% peated heb ik ook nog staan. Uiteraard zal dat niet te zuipen zijn :p. Over iets of wat duur gesproken, ik zag die bernardus 12 oak aged staan voor iets van 15 euro ofzo. Ik heb hem gewoon niet gekocht. Net als de la trappe oak. Volgens mij veeeeeeel te overpriced. Hoe kan iets wat als basis 1,50 is zoveel duurder worden. Het hoef niet zo duur, kijk maar naar andere oak aged bieren (zoals struise pannepot gran reserva, die heeft op 2 verschillende vaten gelegen en die kost ook onder de 3 euro)
Exclusiviteit kost geld, maar dan snap ik dat een black damnation ofzo 20 euro kost. Daar zit nog meer werk aan en bovendien zitten er veel meer ingredienten in(veeeel meer mout en hop).
De Caigny in Essen, indien op voorraad.quote:Op donderdag 7 mei 2015 21:54 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Waar kan ik die Struise Pannepot Gran Reserva krijgen voor onder de 3¤?
Die la trappe oak is absoluut overpriced maar hij is wel extreem veel lekkerder dan de normale. De standaard is erg mwoah, die tijd op eik doet hem echt heeel veel goed.quote:Op donderdag 7 mei 2015 21:45 schreef mckroket het volgende:
Die 100% peated heb ik ook nog staan. Uiteraard zal dat niet te zuipen zijn :p. Over iets of wat duur gesproken, ik zag die bernardus 12 oak aged staan voor iets van 15 euro ofzo. Ik heb hem gewoon niet gekocht. Net als de la trappe oak. Volgens mij veeeeeeel te overpriced. Hoe kan iets wat als basis 1,50 is zoveel duurder worden. Het hoef niet zo duur, kijk maar naar andere oak aged bieren (zoals struise pannepot gran reserva, die heeft op 2 verschillende vaten gelegen en die kost ook onder de 3 euro)
Exclusiviteit kost geld, maar dan snap ik dat een black damnation ofzo 20 euro kost. Daar zit nog meer werk aan en bovendien zitten er veel meer ingredienten in(veeeel meer mout en hop).
Mikkeller/Brewdog I Hardcore Youquote:Op donderdag 7 mei 2015 22:49 schreef JDude het volgende:
Zit nu aan een "Met Je Cascade Groene Trui" van 't Uiltje. Mocht iemand nog een fijnere IPA weten dan hou ik me aanbevolen.
Trade je voor dat spul?quote:Op vrijdag 8 mei 2015 09:02 schreef Seul het volgende:
Ten Fidy viel me tegen... BCBS is dan echt wel van een heel ander kaliber voor mij...
Bourbon County heb 'k vaste Amerikaan die bij elke ruil die we doen, flesje BC Barleywine bijstopt... Ten Fidy (in blik) kwam ook van hem, nu ik er aan denk...quote:
BCBS? Het klopt niet met de afkorting, maar bedoel je daarmee Bourbon County Stout van Goose Island?quote:Op vrijdag 8 mei 2015 07:45 schreef BenD het volgende:
Net een Ten Fidy van Oskar Blues Brewery op, een imperial stout. Erg lekker, aanradertje! BCBS is toch net een stukje beter, maar dat is barrel aged.
http://www.ratebeer.com/beer/oskar-blues-ten-fidy/68107/
http://www.beeradvocate.com/beer/profile/2681/34483/
Bourbon County Brand Stoutquote:Op vrijdag 8 mei 2015 09:48 schreef Curchulain het volgende:
[..]
BCBS? Het klopt niet met de afkorting, maar bedoel je daarmee Bourbon County Stout van Goose Island?
Gisteren de BA Dragon Tips van Buxton en Arizona Wilderness op... dan is Ten FIDY toch alweer een stuk beter (maar BCS... tsja *zucht*)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |