Idd ze willen het erger maken dan het is.quote:
Ze weten het wel te combineren héquote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:51 schreef donald_dick het volgende:
Kippenauswitch en dan zo'n muziekje eronder
Hoezo, mooi stukje technologie toch? Dit fileetjes eruit snijden lijkt makkelijk, maar elke kip is anders. Je wilt van elke kip zoveel mogelijk filet eruit snijden. 10.000 kippen uur waarbij je bijvoorbeeld 20 gram laat zitten, dan loop je ¤1500 mis per uur als je ¤3/kg rekentquote:
Dat denk ik ook.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 22:58 schreef eddehaas het volgende:
Wie eet er dan ook deze meuk, man man man veel minder als mensen wat bewuster hierover waren denk ik.
Dat is gvd net een folder voor een auto of een ander product .quote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:57 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Idd ze willen het erger maken dan het is.
Herkende die machine van net:
http://marel.com/poultry-(...)ler-k-15/373?prdct=1
13.500/uur dus.
Ik eet sowieso gewoon helemaal geen kip, ook geen producten waar kip in zit (voor zover ik weet en kan controleren natuurlijk). Wel eieren, van onze eigen kippen. Separatorvlees is natuurlijk ook gewoon vlees, maar het wordt wel een soort 'restjesgehakt' dus het is wel van het goedkoopste.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op zich niet zoveel mis met seperatorvlees, als de filets er uit zijn gesneden en de bouten en vleugels eraf zijn, blijft er nogal wat prima vlees aan het karkas hangen. Zonde om weg te gooien, prima vlees verder.
Je kan soep trekken van de karkassen, maar je kan ook het vlees mechanisch verwijderen. Prima voor in de worst of nuggets (waarom de fuck maakt mijn ipad van nuggets; "Niggers" )
Zo word kip en kalkoenhuid ook gebruikt in Dönervleesstaven. Sommigen vinden dat schandalig, ik zit daar niet mee als je maar eerlijk bent. Ik wou dat ik kippenhuid per pond kon kopen, is verschrikkelijk lekker als je het krokant bakt.
Bij Wouter Klootwijk was een keer een kippenverwerker die veel kippenvet over had waar hij nauwelijks tot niets van kon verkopen. Hij gebruikte het als biodiesel in een van zijn vrachtwagens,
Ken het proces al langer (twee keer bij Marcel Stork geweest) en eet nog steeds kip. Ik vond het wel meevallen wat te zien wasquote:Op donderdag 22 oktober 2015 22:58 schreef eddehaas het volgende:
Wie eet er dan ook deze meuk, man man man veel minder als mensen wat bewuster hierover waren denk ik.
Precies, heel smakelijk ziet het er niet uit, karkassen die bovenin de machine gaan en een vleesdrap die er aan de zijkant uitkomt maar met het vlees zelf is niets mis.quote:Op donderdag 22 oktober 2015 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Op zich niet zoveel mis met seperatorvlees, als de filets er uit zijn gesneden en de bouten en vleugels eraf zijn, blijft er nogal wat prima vlees aan het karkas hangen. Zonde om weg te gooien, prima vlees verder.
Je kan soep trekken van de karkassen, maar je kan ook het vlees mechanisch verwijderen. Prima voor in de worst of nuggets (waarom de fuck maakt mijn ipad van nuggets; "Niggers" )
Zo word kip en kalkoenhuid ook gebruikt in Dönervleesstaven. Sommigen vinden dat schandalig, ik zit daar niet mee als je maar eerlijk bent. Ik wou dat ik kippenhuid per pond kon kopen, is verschrikkelijk lekker als je het krokant bakt.
Bij Wouter Klootwijk was een keer een kippenverwerker die veel kippenvet over had waar hij nauwelijks tot niets van kon verkopen. Hij gebruikte het als biodiesel in een van zijn vrachtwagens,
Dat is echt totale onzin.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 10:16 schreef DeeBee het volgende:
Voor veel mensen is het namelijk niet mogelijk qua budget om andere keuzes te maken
KvW is niet meer wat het was. Ik vind t echt een stuk minder 'leuk' geworden.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 10:02 schreef Stansfield het volgende:
Ik vond het ook wel een beetje zoeken naar sensatie. Het woord vergassen blijven gebruiken bijvoorbeeld. Natuurlijk is dat feitelijk ook zo maar dat heeft toch een iets andere lading.
De minst dieronvriendelijke manier vond ik wel een goede bewoording van die man. Slachten is natuurlijk nooit diervriendelijk.
Ik wil het niet veranderen in een wel of niet vega discussie etc. En de argumenten die jij noemt om geen vlees te eten zijn prima en hebben niks met budget te maken inderdaad.quote:
Dagelijks gaan ook veel mensen dood van een vies stukje vlees.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 10:16 schreef eddehaas het volgende:
Vind het nou eenmaal niet zo fris allemaal, al die dieren opgepropt leven eerst, dan dat slacht proces. Ook bij koeien, varkens, gebruikt van antibiotica noem het allemaal maar.
Daarom eet ik geen vlees.
Daar heb ik het niet over ik snap dat het veilig is.quote:Op vrijdag 23 oktober 2015 10:30 schreef McNulty het volgende:
[..]
Dagelijks gaan ook veel mensen dood van een vies stukje vlees.
Nee, maar serieus de risico's bij het eten van vlees zijn verwaarloosbaar mits je het goed bakt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |