Ik hoopte op een reeks.quote:Op dinsdag 31 maart 2015 08:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Geen zin om te gaan zoekenVan lang geleden en stond geloof ik in ONZ.
En zeggen van 'Ik eet lekkerder dan jij, sliep-uit!quote:
Zeker.quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:01 schreef minilot het volgende:
[..]
En zeggen van 'Ik eet lekkerder dan jij, sliep-uit!' ?
Ik ga het toch even vragen.. Je bent zelf al keiveel afgevallen en het gaat hartstikke goed, toch? Wat is nou exact de motivatie van je PT om je een ander eetpatroon aan te smeren?quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:03 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Zeker.
Ik had vandaag moeten eten:
2 roereieren met een beetje paprika en champignons met 250 gram kwark.
Sla met wat geitenkaas
250 g ram kwark
300 gram kabeljauw en 300 gram groente uit de oven.
Wat ik wel eet:
O: Smoothie met 100 gram aardbei, 150 gram kwark en 2 scoops.
L: 300 gram venkel, 200 gram garnalen, bloedsinaasappel.
T: 250 gram gebakken champignons.
D: zelfgemaakte hamburger met een flinke salade
T: 150 gram tonijn met 100 gram kwark en 50 gram paprika (en augurk)
Daar wil ik best op in gaan, want dat heb ik hem ook gevraagd.quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:04 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik ga het toch even vragen.. Je bent zelf al keiveel afgevallen en het gaat hartstikke goed, toch? Wat is nou exact de motivatie van je PT om je een ander eetpatroon aan te smeren?
Thanks voor de uitgebreide uitleg.quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:08 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Daar wil ik best op in gaan, want dat heb ik hem ook gevraagd.
Hij denkt dat ik meer uit m'n eten kan halen door iets anders verhoudingen. In combinatie met het trainingsplan dat hij van plan is is het nu bijv. beter meer eiwitten en minder koolhydraten te eten, en straks tijdens de krachtperiode zijn koolhydraten weer wat meer nodig.
De hoeveelheid die ik eet was op zich prima, hij wil, net als ik, dat ik snel op een 'normaal'gewicht kom, omdat dat makkelijker is.
Dus dat. Maar k heb ook gezegd, NOPE ik ga wel lekker eten, dus doei met je kutschema.
Voorlopig ga ik me aan zijn percentages houden om te kijken wat er gebeurd en hoe ik me er bij voel. Het echte verschil met hoe ik al at is wat minder koolhydraten en vet, en nog wat meer eiwit. Nou, dat wil ik best een kans geven.
Mocht het echt ruk zijn, dan kan ie echt de pot op hoor. Eten is leuk en dat moet het blijven.
Ywquote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:11 schreef minilot het volgende:
[..]
Thanks voor de uitgebreide uitleg.En kudos voor jou dat je je mannetje staat!
Mini, wat had jij voor de gourmet gedaan afgelopen weekend?quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:05 schreef minilot het volgende:
(Als je er niet op in wilt gaan is dat prima hoor, maar ben gewoon wel benieuwd)
Hier kan je ook kijkenquote:
quote:Op maandag 30 maart 2015 21:19 schreef Atifa het volgende:
[..]
Lokpost.
Ik las over je gourmetavonturen van dit weekend. Komend weekend viert mijn familie pasen, en nu neem ik het vlees en sauzen voor mijn rekening. Nog goede inspiratie?
Dames!quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:33 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Mini, wat had jij voor de gourmet gedaan afgelopen weekend?
Helemaal mee eens. Heb wat kennissen die op die manier gewicht kwijt proberen te raken. Heb het ook geprobeerd maar mijn haren gaan al recht overeind staan als ik eraan terugdenkquote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:13 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Yw
Ik wilde vooral m'n leven veranderen en gezond blijven, en ik denk niet dat ik dat bereik door alleen maar gestoomde groente, witvis en kwark te eten.
huuuuu! Ik ben door mijn krachttraining wel meer kwark gaan eten overigens, gewoon omdat het een makkelijke en slanke bron van eiwit is.quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:13 schreef Lonaa het volgende:
Yw
Ik wilde vooral m'n leven veranderen en gezond blijven, en ik denk niet dat ik dat bereik door alleen maar gestoomde groente, witvis en kwark te eten.
quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hier kan je ook kijken
http://www.buzzfeed.com/d(...)etsy-7w57#.hj5jvrwWo
http://www.goodhousekeepi(...)-disasters-regretsy/
http://heavy.com/comedy/2(...)are-selling-on-etsy/
En er was een hele site aan gewijd (regretsy), maar die is uit de lucht zie ik. Misschien dat ik daar ook al die maffe dingen heb gezien en niet zozeer op FOK!.
Wat een contrast met jouw plaatjes hèquote:
Halve bak kwark is een bijna-standaard ontbijt hier. Maar meer dan een halve kilo per dag moet ik niet eten. Dan gaat het me zo tegenstaanquote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
huuuuu! Ik ben door mijn krachttraining wel meer kwark gaan eten overigens, gewoon omdat het een makkelijke en slanke bron van eiwit is.
Thanks!quote:Op dinsdag 31 maart 2015 09:43 schreef minilot het volgende:
[..]
[..]
Dames!
Ik had extreem weinig tijd en veel monden te voeden dus heel spannend werd het niet. Ik maakte vooral wat dingen waarvan ik al wist dat ze heel lekker waren.
Dit gehakt gemaakt (minus de saus uiteraard) en er kleine balletjes van gedraaid:
http://ladyandpups.com/2015/02/19/peperoni-meatballs-spaghetti/
Kippendijen (zonder bot) in kleine stukjes gesneden en op deze wijze gemarineerd:
http://www.choosy-beggars(...)led-chicken-skewers/
Ook blokjes varkenshaas gemarineerd in Shaoxing rijstwijn, rijstazijn, gembersiroop en sojasaus.
Beetje Italië, beetje midden-oosten, beetje Azië dus. En dan nog wat ongemarineerde stukjes vlees, voor de zeurkousen. Een zooitje, kortom.
Geen Calvé-sausjes gedaan.
Wel zelf bbq-saus gemaakt. Dit is een simpel recept:
http://www.kayotic.nl/blog/easy-bbq-sauce (gebruik ik vaak, maar dan minder simpel wegens zelfgemaakte tomatenketchup en zelfgemaakte zoete chilisaus erin)
En whiskysaus naar recept van RobinOok
CUL / Het grote vraag Piet hoe maak ik het klaar topic - #11
En in plaats van de standard kruidenboter maakte ik salieboter, en deze paddestoelenboter:
http://userealbutter.com/2015/02/11/porcini-butter-recipe/
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |