Ik kook ze wel, maar niet tot snot. Hoe lang durf ik niet te zeggen, ik prik er af en toe met een vork in en als de vork er naar mijn zin goed in gaat haal ik ze van het vuur.quote:Op maandag 10 augustus 2015 21:37 schreef MevrouwCactus het volgende:
Schop!
We zijn begonnen! De eerste bijna-hapjes gingen al bijna naar binnen en de eerste vragen komen ook op.
Wortels, moet je die eerst koken? En hoe lang dan? Ik vind warme, zachte wortels echt heul ranzig, maar misschien vindt Sjaak het wel prima.
Hoe oud is je vlegel?quote:Op vrijdag 14 augustus 2015 22:25 schreef Mydelirium het volgende:
Wij zijn van de week ook gestart met rapley voor de vlegel. Heel gewaagd met komkommer *-)
Maar is er nog een bepaalde manier om (zoete) aardappel te rapleyen?
Of is dat gewoon toegeven aan de squish en smurrie?
En geef je alles echt koud of kan lauw ook? Heet proberen we maar niet
En waarom werken mijn smileys niet
Ow ja potjes worden ook warmquote:Op vrijdag 14 augustus 2015 22:36 schreef ingee het volgende:
[..]
Hoe oud is je vlegel?
Zoete aardappel hebben we nog niet geprobeerd. Lauw kan prima, melk is ook lauw toch?
Zelfs potjes warmen ze op dacht ik.
Eindfebruaribaby!quote:Op vrijdag 14 augustus 2015 22:49 schreef Mydelirium het volgende:
[..]
Ow ja potjes worden ook warm
Blond hier.
Vlegel is precies een dag ouder dan R van jou (stalkmodus )
quote:
Ja, dat las ik ookquote:
Ok, goed om te wetenquote:
bedoel je hier nu mee dat je je kind al vanaf zes maanden vlees mag aanbieden? of begrijp ik je nu volkomen verkeerd?quote:Op zaterdag 15 augustus 2015 13:12 schreef WupWup het volgende:
Kleintjes is erg vegetarisch minded. Er is geen goede reden om je kind vegetarisch te laten eten als je dat zelf ook niet doet.
Edit: gewoon vanaf het begin dus.
Ja, dat begrijp je goedquote:Op donderdag 27 augustus 2015 12:34 schreef DJMO het volgende:
[..]
bedoel je hier nu mee dat je je kind al vanaf zes maanden vlees mag aanbieden? of begrijp ik je nu volkomen verkeerd?
hoe maak ik zo'n zoete aardappel? heb er een bij de groenteboer gehaald net nav jouw postquote:Op donderdag 27 augustus 2015 12:13 schreef MevrouwCactus het volgende:
Hier is zoete aardappel dé hit, naast sperziebonen. Rijstwafel en soepstengel zijn ook wel goed te doen. Sjaak vindt eten superleuk gelukkig
ligt dat niet veel te zwaar op de maag dan voor zo'n uk?quote:
Zelfde als een gewone aardappel .quote:Op donderdag 27 augustus 2015 15:16 schreef DJMO het volgende:
hoe maak ik zo'n zoete aardappel? heb er een bij de groenteboer gehaald net nav jouw post
Er zijn ook vrij lichte vleessoorten als kalkoen, kip, vis, ham, etc.quote:ligt dat niet veel te zwaar op de maag dan voor zo'n uk?
thnx! ben benieuwd wat Michael ervan vindtquote:Op donderdag 27 augustus 2015 15:25 schreef Burdie het volgende:
[..]
Zelfde als een gewone aardappel .
[..]
Er zijn ook vrij lichte vleessoorten als kalkoen, kip, vis, ham, etc.
+1quote:Op donderdag 27 augustus 2015 16:20 schreef Moppert het volgende:
Kleintjes is echt heel erg streng he mensen.
Gill rapley heeft alleen iets tegen teveel suiker, zouten en honing ( en goed nadenken over kruiden)
Kleintjes is voor veel mensen een handige houvast maar het is geen regel.
Sorry Wij snijden het in frietjes en dan koken totdat je er een vork goed in kunt steken. Ik las dat je het ook kunt roosteren maar dat hebben we nog niet geprobeerd.quote:Op donderdag 27 augustus 2015 15:16 schreef DJMO het volgende:
[..]
hoe maak ik zo'n zoete aardappel? heb er een bij de groenteboer gehaald net nav jouw post
Wij poffen m. Eerst wassen, met een mes gaatjes erin steken, inpakken in aluminiumfolie en dan een uur in de oven op 250 graden. Kunt m met schil eten of de schil heel makkelijk los trekken. Wij zelf doen het American Style: in de lengte open snijden en wat roomboter, suiker en kaneel erover maar dat is niet helemaal babyproducten natuurlijk.quote:Op donderdag 27 augustus 2015 15:16 schreef DJMO het volgende:
[..]
hoe maak ik zo'n zoete aardappel? heb er een bij de groenteboer gehaald net nav jouw post
[..]
ligt dat niet veel te zwaar op de maag dan voor zo'n uk?
hmm frietjes ervan snijden .. dan kan het wel makkelijker zelf pakken. Ik had 'm nu gewoon in stukken gesneden. Hij had er drie van op gegeten (drie stukken dus, niet drie hele aardappels )quote:Op zaterdag 29 augustus 2015 10:54 schreef MevrouwCactus het volgende:
[..]
Sorry Wij snijden het in frietjes en dan koken totdat je er een vork goed in kunt steken. Ik las dat je het ook kunt roosteren maar dat hebben we nog niet geprobeerd.
Hoe vond Michael het ?
Goed spul he, die zoete aardappelsquote:Op zondag 30 augustus 2015 08:31 schreef DJMO het volgende:
[..]
hmm frietjes ervan snijden .. dan kan het wel makkelijker zelf pakken. Ik had 'm nu gewoon in stukken gesneden. Hij had er drie van op gegeten (drie stukken dus, niet drie hele aardappels )
A ook! Wilde heel lang niet gevoerd worden. En nu worden alle stukken groente en fruit met een luid NEH weggegooid en wil ze geprakte hapjes . Volgens mij staan haar voortanden op doorkomen, en is zelf eten gewoon niet zo prettig nu. Zou dat het bij jullie ook kunnen zijn?quote:Op woensdag 23 september 2015 20:02 schreef Loj het volgende:
Mijn bijna dreumes weigert opeens rapley te eten
Waar hij eigenlijk alles rapley at (op heel af en toe een potje of yoghurt na), wilt hij nu alles gepureerd. Tot z'n banaan aan toe..... Herkenbaar voor iemand?
Ik baal er stiekem een beetje van
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |