abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:32:08 #1
131800 Tarado
capô de fusca
pi_150142768
Welkom in de enige echte BNW SC!



Hier alvast een kleine update :)
6 Insane Conspiracy Theories (That Actually Happened)
7 Insane Conspiracies That Actually Happened
Vanwaar deze update, omdat ik nu eens de OP heb :7


Must see!! 'Foil' door Weird Al. Parodie op 'Royals'. :D

HET BNW FEEST NUMMER!!!!!!!!!!! alu hoedje er bij en gaan :P

En hier weer verder

Voor de B:



  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:32:21 #2
131800 Tarado
capô de fusca
pi_150142771
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat voor Indonesisch?
Goeie vraag, ik wijs het gewoon aan, maar nasi, bami, rendang, atjar, ajam kecap, daging belado en nog een paar groente gerechten
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:33:25 #3
269692 Divje
brr brr patapim
pi_150142794
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:27 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik maak het ook zelf he, geen blikje.
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:27 schreef Lavenderr het volgende:
De roux moet goed zijn, dat is de basis.
Nog lekkerder!
Hoe maak jij een goede roux?
oh ah toma toma vem vem vem vem
pi_150142833
quote:
17s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:33 schreef Divje het volgende:

[..]

[..]

Nog lekkerder!
Hoe maak jij een goede roux?
Boter zachtjes laten smelten, bloem erbij, blijven roeren en dan steeds scheutje melk erbij. Het is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken.
pi_150142840
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:32 schreef Tarado het volgende:

[..]

Goeie vraag, ik wijs het gewoon aan, maar nasi, bami, rendang, atjar, ajam kecap, daging belado en nog een paar groente gerechten
:9~
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:39:30 #6
269692 Divje
brr brr patapim
pi_150142931
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:35 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Boter zachtjes laten smelten, bloem erbij, blijven roeren en dan steeds scheutje melk erbij. Het is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken.
Ohh. Dacht idd te moeilijk.
Wil nog een keer zo'n lekkere kaas-saus maken, a la http://thepioneerwoman.co(...)i-with-cheese-sauce/
Alleen gebruikt zij geen bloem, dus is het ook niet echt een roux als basis. Dacht dat je voor alle kaas-sausjes een roux moest maken :@
oh ah toma toma vem vem vem vem
pi_150143040
sorry zat niet op te letten
Groot fan van User Wotte
pi_150143050
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:39 schreef Divje het volgende:

[..]

Ohh. Dacht idd te moeilijk.
Wil nog een keer zo'n lekkere kaas-saus maken, a la http://thepioneerwoman.co(...)i-with-cheese-sauce/
Alleen gebruikt zij geen bloem, dus is het ook niet echt een roux als basis. Dacht dat je voor alle kaas-sausjes een roux moest maken :@
Kaassaus doe ik ook eerst roux en dan geraspte kaas erdoor. Heb ik idd minder bloem nodig, de kaas bindt het zaakje goed.
pi_150143069
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:43 schreef Tjacka het volgende:
sorry zat niet op te letten
Bij de les blijven anders wordt het nablijven }:|
pi_150143074
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:44 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Bij de les blijven anders wordt het nablijven }:|
spannend
Groot fan van User Wotte
pi_150143098
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:44 schreef Tjacka het volgende:

[..]

spannend
Alle hoeken van het lokaal.
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:45:22 #12
269692 Divje
brr brr patapim
pi_150143102
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Kaassaus doe ik ook eerst roux en dan geraspte kaas erdoor. Heb ik idd minder bloem nodig, de kaas bindt het zaakje goed.
Wat voor geraspte kaas? :P
Had laatst een zakje gekocht voor over de pasta, maar allejezus wat een bleke, slappe smaakloze kaas was dat :'(
oh ah toma toma vem vem vem vem
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:45:49 #13
131800 Tarado
capô de fusca
pi_150143107
quote:
10s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:39 schreef Divje het volgende:

[..]

Ohh. Dacht idd te moeilijk.
Wil nog een keer zo'n lekkere kaas-saus maken, a la http://thepioneerwoman.co(...)i-with-cheese-sauce/
Alleen gebruikt zij geen bloem, dus is het ook niet echt een roux als basis. Dacht dat je voor alle kaas-sausjes een roux moest maken :@
Zo maak ik ook wel kaassaus alleen gebruik ik slagroom ipv melk
pi_150143117
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:45 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Alle hoeken van het lokaal.
woow
Groot fan van User Wotte
pi_150143123
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:45 schreef Divje het volgende:

[..]

Wat voor geraspte kaas? :P
Had laatst een zakje gekocht voor over de pasta, maar allejezus wat een bleke, slappe smaakloze kaas was dat :'(
Ik doe altijd oude kaas anders is het idd een smakeloze flauwe hap. Of ik rasp het zelf van een stukje overjarige. Nog lekkerder :9
pi_150143133
old amsterdam _O_
Groot fan van User Wotte
pi_150143140
primadonna _O_
Groot fan van User Wotte
pi_150143146
quote:
99s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:46 schreef Tjacka het volgende:
old amsterdam _O_
*kaaskenner in da house
pi_150143222
TT ^O^
Niet meer aanwezig in dit forum.
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:51:24 #20
269692 Divje
brr brr patapim
pi_150143249
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:45 schreef Tarado het volgende:

[..]

Zo maak ik ook wel kaassaus alleen gebruik ik slagroom ipv melk
Dat lijkt me wel lekkerder eigenlijk :9

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:46 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik doe altijd oude kaas anders is het idd een smakeloze flauwe hap. Of ik rasp het zelf van een stukje overjarige. Nog lekkerder :9
Omnomnom :~ sowieso oude kaas _O_
Zal m'n kaasboer eens vragen wat voor soort kaas het nou eigenlijk is die ik altijd meeneem. Zeg altijd 'een mooi stukkie van nr. 12' :')
Die kristalletjes die overblijven als de kaas in je mond weg smelt.. Soms is het een hele ervaring O+ kaas O+
oh ah toma toma vem vem vem vem
pi_150143252
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:47 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

*kaaskenner in da house
jij weet
Groot fan van User Wotte
pi_150143267
oude wijngaard is ook een kwaliteitskaas
Groot fan van User Wotte
pi_150143310
Krakakaaaa
Op maandag 3 november 2014 23:52 schreef Peunage het volgende:
LEAVE KB ALONE.
pi_150143329
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:51 schreef Divje het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel lekkerder eigenlijk :9

[..]

Omnomnom :~ sowieso oude kaas _O_
Zal m'n kaasboer eens vragen wat voor soort kaas het nou eigenlijk is die ik altijd meeneem. Zeg altijd 'een mooi stukkie van nr. 12' :')
Die kristalletjes die overblijven als de kaas in je mond weg smelt.. Soms is het een hele ervaring O+ kaas O+
Ja! Die zoutkristalletjes nomnomnom :9~
Je kunt gewoon overjarige vragen. Ik zeg altijd: de oudste die u heeft alstublieft.
  zaterdag 28 februari 2015 @ 13:54:21 #25
269692 Divje
brr brr patapim
pi_150143332
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 februari 2015 13:53 schreef Klinkerbotsing het volgende:
Krakakaaaa
Bazin

*gaat bubbling luisteren*
oh ah toma toma vem vem vem vem
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')