Wat ik me van de ex herinnerde was dat zij het best makkelijk naar binnen kon werken, als een soort van soep.quote:Op zondag 22 februari 2015 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Brinta. Alsof je een stuk karton naar binnen slurpt dat drie weken in hoogzomer in een blauwalgsloot heeft liggen rotten. Althans, ik stel me voor dat dat laatste zo smaakt.
Ik heb alleen kommenquote:Op zondag 22 februari 2015 19:03 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Flink bord vol maken, goed dik houden, dan moet je het wel een paar uur kunnen redden.
Dat zou ik je niet durven zeggen, ik deed altijd maar wat. Ach, je merkt het vanzelf en kan er altijd meer melk, of brinta bij doen.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:04 schreef Zoev het volgende:
[..]
Ik heb alleen kommen![]()
Maar hoeveel eetlepels is veel/voldoende?
250-300 ml melk in die kom mikken, opwarmen en dan net zolang Brinta er in blijven gieten terwijl je roert tot het steviger begint te worden.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:04 schreef Zoev het volgende:
[..]
Ik heb alleen kommen![]()
Maar hoeveel eetlepels is veel/voldoende?
Top, ga ik doen!quote:Op zondag 22 februari 2015 19:06 schreef Sometimes het volgende:
250-300 ml melk in die kom mikken, opwarmen en dan net zolang Brinta er in blijven gieten terwijl je roert tot het steviger begint te worden.
Ligt er aan wat je die uren doet. Op je krent of fysiek zwaar werk.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:08 schreef Zoev het volgende:
[..]
Top, ga ik doen!
En dan kun je tot de middag door met een tussendoortje rond tienen of is tussendoor een bammetje eten nog noodzakelijk?
Fysiek toch wel bezig. Verreweg van op de krent zitten achter een pcquote:Op zondag 22 februari 2015 19:10 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Ligt er aan wat je die uren doet. Op je krent of fysiek zwaar werk.
Stamp je bord dan maar zo vol mogelijk.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:12 schreef Zoev het volgende:
[..]
Fysiek toch wel bezig. Verreweg van op de krent zitten achter een pc
Dat heb ik ook en dat gevoel moet ik ook hebben!quote:Op zondag 22 februari 2015 19:21 schreef Stompzinnig het volgende:
Ik krijg 's ochtends altijd moeilijk eten weg, dus vroeger at ik nog wel eens Brinta. Precies zo dik maken dat je het nog makkelijk door kan slikken, en zo snel mogelijk zo veel mogelijk in je mik gooien. Dan heb je even een tijdje het gevoel dat je veel te veel gegeten hebt, maar je kunt er uren op door.
Vifitquote:Op zondag 22 februari 2015 19:29 schreef etuiedelapiel het volgende:
Litertje onbijtdrank van Campina, doe ik al 5 jaar
Ja lekker zit vooral veel suiker in. Brinta is veel gezonder.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:29 schreef etuiedelapiel het volgende:
Litertje onbijtdrank van Campina, doe ik al 5 jaar
lekker belangrijk, gemak heeft ook wel iets.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:31 schreef 404_Error het volgende:
[..]
Ja lekker zit vooral veel suiker in. Brinta is veel gezonder.
Maar niet de hele dag en overal in en zeker niet in je ontbijt.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:33 schreef iDeali het volgende:
[..]
Suiker is niet per se slecht voor je. Je hebt het gewoon nodig.
Ik doe het eerste.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:29 schreef Zoev het volgende:
Hoe maak je het warm?
Eerst melk en daarna brinta toevoegen of eerst brinta toevoegen en dan de magnetron in?
Brinta volkoren lijkt me gezonder.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:37 schreef Zoev het volgende:
Alles staat klaar voor een Brinta ontbijt in de vroege ochtend
Thanks.
Ik dacht dat Brinta iets was voor een uurtje vulling en daarna weer honger.
Maar dat lijkt mee te vallen.
Wat is nu het verschil met gewone Brinta en die wat ik hier heb gevonden: brinta volkoren
goed ingedektquote:Op zondag 22 februari 2015 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Brinta. Alsof je een stuk karton naar binnen slurpt dat drie weken in hoogzomer in een blauwalgsloot heeft liggen rotten. Althans, ik stel me voor dat dat laatste zo smaakt.
Zou niet weten. Ongeveer 400 ml melk en dan net zoveel Brinta tot het lekker dik is maar nog wel makkelijk weg te krijgen is. Net iets dikker dan gewoon drinkbaar meestal. Soms dronk ik het ook, dan net wat minder dus.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:43 schreef boyzondermans het volgende:
hoeveel eetlepels doen jullie in je kom?
Dan heb je na uurtje toch weer honger?quote:Op zondag 22 februari 2015 19:49 schreef boyzondermans het volgende:
ik doe maar 2 eetlepels het is echt dun dan, zou het net in een glas kunnen doen
maar anders kan ik t ook niet eten
twee uurtjes ja kloptquote:Op zondag 22 februari 2015 19:50 schreef Zoev het volgende:
[..]
Dan heb je na uurtje toch weer honger?
Volgens mij is er geen niet-volkoren variant.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:37 schreef Zoev het volgende:
Wat is nu het verschil met gewone Brinta en die wat ik hier heb gevonden: brinta volkoren
Dat sowieso. Ontbijt is belangrijk om de dag te beginnen. Idem als 2 glazen water drinken.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:51 schreef boyzondermans het volgende:
twee uurtjes ja klopt
maar beter dan overslaan denk ik
quote:Op zondag 22 februari 2015 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Brinta. Alsof je een stuk karton naar binnen slurpt dat drie weken in hoogzomer in een blauwalgsloot heeft liggen rotten.
je moet het naar binnen rammen voordat het echt te soppig wordt, dan is het goed te doen. En met melk natuurlijk.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:00 schreef Zoev het volgende:
[..]
Wat ik me van de ex herinnerde was dat zij het best makkelijk naar binnen kon werken, als een soort van soep.
quote:Op zondag 22 februari 2015 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Brinta. Alsof je een stuk karton naar binnen slurpt dat drie weken in hoogzomer in een blauwalgsloot heeft liggen rotten. Althans, ik stel me voor dat dat laatste zo smaakt.
quote:
Ik vind het zelf wel lekker. Maar de vergelijking met karton gaat best op. Brinta is een uitvinding van een karton fabriek. Het was niet meer winstgevend voor de fabriek om karton te produceren. Op de een of andere manier kwamen ze er achter dat ze ook Brinta konden produceren met hun machines. En op die manier konden ze blijven bestaan. Heb ik ooit gelezen op het internet. Kan het zo gauw niet terug vinden. Maar het lijkt me best mogelijk, denk dat een bord vermalen karton met melk er ongeveer het zelfde uitziet.quote:Op zondag 22 februari 2015 18:59 schreef motorbloempje het volgende:
Brinta. Alsof je een stuk karton naar binnen slurpt dat drie weken in hoogzomer in een blauwalgsloot heeft liggen rotten. Althans, ik stel me voor dat dat laatste zo smaakt.
Dat is sowieso met brinta wel. Je kunt beter havermout vlokken nemen met melk. Daar kun je uren op door.quote:Op zondag 22 februari 2015 19:50 schreef Zoev het volgende:
[..]
Dan heb je na uurtje toch weer honger?
Stuk goedkoper ook heb je al voor 40 cent een halve kilo.quote:Op maandag 23 februari 2015 17:08 schreef Zoev het volgende:
Ook een goede dan om havermout eens te proberen
En dan echt heel warm maken en een klein beetje suiker erbijquote:Op maandag 23 februari 2015 17:08 schreef Zoev het volgende:
Ook een goede dan om havermout eens te proberen
Afwisseling is ook wel prettig.quote:Op maandag 23 februari 2015 17:08 schreef Zoev het volgende:
Ook een goede dan om havermout eens te proberen
Lekker, maar ik heb snel erna weer honger. Brinta vult langer.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |