Hebben jullie wel ideeën om mensen te verleiden iets extra's er bij te kopen?quote:Op zaterdag 17 januari 2015 23:46 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Zo leuk, dat andere mensen het zo tof vinden.
[..]
Daar doelde ik een beetje op inderdaad.
Ja klopt, maar compleet andere producten en compleet andere doelgroep natuurlijkquote:Op zaterdag 17 januari 2015 23:55 schreef SuperFood het volgende:
[..]
het is gewoon een ontzettend leuk project en daarnaast zijn echte bakkers helaas aan het uitsterven (alhoewel sommige turkse bakkers volgens mij nog wel redelijk 'puur' produceren).
veel overeenkomstenquote:Op zaterdag 17 januari 2015 23:59 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja klopt, maar compleet andere producten en compleet andere doelgroep natuurlijk
Ja, zeker wel, over dat soort dingen denken we regelmatig na.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 23:58 schreef Peter het volgende:
[..]
Hebben jullie wel ideeën om mensen te verleiden iets extra's er bij te kopen?
Klantenkaart of 'bij besteding van 10,- of meer, 50% korting op vers gebakken koekjes', '4 broden voor 11,-', 'spaar voor een vershoudtas van bakker XXX' dat soort dingen?
Bij Turkse bakkers moet het juist zo goedkoop mogelijk. Ook prima natuurlijk, maar is anders dan dit conceptquote:Op zondag 18 januari 2015 00:02 schreef SuperFood het volgende:
[..]
veel overeenkomstenzeker bij gebrek aan echte bakkers. ik zou wel langsgaan had het in de buurt gezeten. lekker eten mag wat meer kosten
quote:Op zaterdag 17 januari 2015 23:59 schreef Molo het volgende:
Snao wel dat je gewoon ronde prijzen doet qua doelgroep. Je komt sowieso niet voor een cheapo halfje wit bij jullie.
Grapje modus on
Je kunt ook nog aan het nespresso prijs model denken, exclusief houden en ¤15,- per brood rekenen. Het wordt dan verpakt in een apart papieren tasje met een mooie strik om het brood en een persoonlijke boodschap erbij.
Maar dat mensen wel een hapje boterham kunnen proeven in de winkel met een barretje en Jeroen die heel sjiek bedient met een kanten hoedje op en een muzakje op de achtergrond
mhhh nooit zo in verdiept eigenlijk. ik kan je verzekeren dat het iig lekkerder is dan welk brood van de ah dan ookquote:Op zondag 18 januari 2015 00:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Bij Turkse bakkers moet het juist zo goedkoop mogelijk. Ook prima natuurlijk, maar is anders dan dit concept
Broodsektequote:Op zondag 18 januari 2015 00:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]Nespresso doet me altijd aan een soort sekte denken. Die winkels zijn ronduit eng.
Dat ben ik niet per se met je eens.quote:Op zondag 18 januari 2015 00:07 schreef SuperFood het volgende:
[..]
mhhh nooit zo in verdiept eigenlijk. ik kan je verzekeren dat het iig lekkerder is dan welk brood van de ah dan ook
hoeft ook niet, smaken verschillenquote:Op zondag 18 januari 2015 00:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat ben ik niet per se met je eens.
Maar ik vind het ook gewoon niet vergelijkbaar
Je bent niet de enige die er zo over denkt:quote:Op zondag 18 januari 2015 00:06 schreef Isegrim het volgende:
[..]Nespresso doet me altijd aan een soort sekte denken. Die winkels zijn ronduit eng.
Wat dacht je eventueel van een knipkaart. Bij iedere komst een stempel en na x stempels een gratis basisbrood. Nederland is toch spaarlandquote:Op zondag 18 januari 2015 00:05 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ja, zeker wel, over dat soort dingen denken we regelmatig na.
Tijd om een nieuwe bakker te zoeken danquote:Op zondag 18 januari 2015 00:13 schreef SuperFood het volgende:
ow en ze hebben geen zuurdesem brood - iets wat ik echt kapot lekker vindhaal nog wel eens bij eko direct of hoe die biologische supermarkt ook heet. maar een bakker die dat heeft
ooit eens bij een bakker gevraagd waar de reactie was; zuurdesem? wat is dat![]()
je vroeg het aan het winkelmeisje van 16?quote:Op zondag 18 januari 2015 00:13 schreef SuperFood het volgende:
ooit eens bij een bakker gevraagd waar de reactie was; zuurdesem? wat is dat![]()
was oudere vrouw die achter de toonbank stond. ik vind dat als je op die leeftijd bij een bakker staat je MINSTENS mag weten WAT zuurdesem brood is. minstens. dat is precies de makke van de nederlandse bakkers - ze leveren gewoon ongeveer hetzelfde wat de supermarkten leveren en doen alsof ze iets speciaals te bieden hebben.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:22 schreef computergirl het volgende:
[..]
je vroeg het aan het winkelmeisje van 16?
vind ik onzin. Iemand die (waarschijnlijk tegen minimum loon) brood in de snijmachine gooit en in een zakje doet heeft geen bakkerskennis nodig.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:25 schreef SuperFood het volgende:
[..]
was oudere vrouw die achter de toonbank stond. ik vind dat als je op die leeftijd bij een bakker staat je MINSTENS mag weten WAT zuurdesem brood is.
ik vind dat als je een bakker binnenloopt en je vraagt naar een specifiek soort brood en je krijgt als antwoord dat ze het niet kennen, het in het geval van zuurdesem de bakker kwalificeert om de naam bakker nog te gebruiken.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:27 schreef computergirl het volgende:
[..]
vind ik onzin. Iemand die (waarschijnlijk tegen minimum loon) brood in de snijmachine gooit en in een zakje doet heeft geen bakkerskennis nodig.
die vrouw was dus de bakker nietquote:Op zondag 18 januari 2015 10:30 schreef SuperFood het volgende:
[..]
ik vind dat als je een bakker binnenloopt en je vraagt naar een specifiek soort brood en je krijgt als antwoord dat ze het niet kennen, het in het geval van zuurdesem de bakker kwalificeert om de naam bakker nog te gebruiken.
dat is een aanname. i don't care.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:30 schreef computergirl het volgende:
[..]
die vrouw was dus de bakker niet
Helaas wel, ik haat zegeltjes enzulks.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:20 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Wat dacht je eventueel van een knipkaart. Bij iedere komst een stempel en na x stempels een gratis basisbrood. Nederland is toch spaarland
Personeel dat niet weet wat ze verkopen verwacht ik in een supermarkt, niet in een speciaalzaak.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:27 schreef computergirl het volgende:
[..]
vind ik onzin. Iemand die (waarschijnlijk tegen minimum loon) brood in de snijmachine gooit en in een zakje doet heeft geen bakkerskennis nodig.
Het was een bakkerswinkel. Ze verkochten toch ook geen zuurdesem, waarom moet ze het dan kennen? Ik heb moeite met elitair gedoe en dedainquote:Op zondag 18 januari 2015 10:32 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Personeel dat niet weet wat ze verkopen verwacht ik in een supermarkt, niet in een speciaalzaak.
ik heb het wel op met mensen die een vak uitoefenen, zich daarin verdiepen en klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. vakmensen - samengevat. dat jij dat elitair gedoe en dedain vindt, begrijp ik geen hol van.quote:Op zondag 18 januari 2015 10:35 schreef computergirl het volgende:
[..]
Het was een bakkerswinkel. Ze verkochten toch ook geen zuurdesem, waarom moet ze het dan kennen? Ik heb moeite met elitair gedoe en dedain
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |