Bakexpert en vlaai in een magnetron willen maken is nogal een verschil he.quote:Op maandag 22 december 2014 00:02 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Ooh, nou sorry dat ik niet zo'n bakexpert ben
Die is niet meer open.quote:Op maandag 22 december 2014 00:04 schreef Molo het volgende:
[..]
Bakexpert en vlaai in een magnetron willen maken is nogal een verschil he.
Ik zou lekker beginnen met een taart kopen bij de HEMA, misschien lukt dat je wel
Je fontanel wel geloof ikquote:
Maar bij de HEMA hebben ze geen tomatenvlaai...quote:Op maandag 22 december 2014 00:04 schreef Molo het volgende:
[..]
Bakexpert en vlaai in een magnetron willen maken is nogal een verschil he.
Ik zou lekker beginnen met een taart kopen bij de HEMA, misschien lukt dat je wel
Je gaat zelf zitten baggeren en dan miemelen als je wat terug krijgt op je bordje?quote:Op maandag 22 december 2014 00:06 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Tr gemaakt. Erg gemeen dit.
Ik zou niet miemelen als ik een tomatenvlaai op mijn bordje terug kreegquote:Op maandag 22 december 2014 00:29 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Je gaat zelf zitten baggeren en dan miemelen als je wat terug krijgt op je bordje?
Eet smakelijk zou ik zeggen, wil je er een vorkje bij?
Wil je er slagroom bij?quote:Op maandag 22 december 2014 00:29 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
[..]
Ik zou niet miemelen als ik een tomatenvlaai op mijn bordje terug kreeg
Kan, maar is het nietquote:Op maandag 22 december 2014 02:07 schreef sirdanilot het volgende:
Gatver die tomatenvlaai klinkt echt heel erg goor op die manier
Lijkt mij prima kunnen. Mascarpone is wel minder zuur/fris dan roomkaas, en ook machtiger. Maar het hangt er maar vanaf waar je zin in hebt.quote:Op maandag 22 december 2014 21:55 schreef Ringo het volgende:
Voor Kerst heb ik een machtige chocolade-cheesecake in gedachten, ā la dit recept: http://www.ah.nl/allerhan(...)-chocoladecheesecake.
Mijn vraag is: kan ik de roomkaas vervangen door mascarpone? Of 50/50? Is mascarpone sowieso een goed idee als de taart wordt gebakken?
Lijkt mij vooral te machtig. En cheesecake is al behoorlijk machtig.quote:Op maandag 22 december 2014 21:55 schreef Ringo het volgende:
Voor Kerst heb ik een machtige chocolade-cheesecake in gedachten, ā la dit recept: http://www.ah.nl/allerhan(...)-chocoladecheesecake.
Mijn vraag is: kan ik de roomkaas vervangen door mascarpone? Of 50/50? Is mascarpone sowieso een goed idee als de taart wordt gebakken?
Het ziet er wel superlekker uit eigenlijk.quote:Op woensdag 24 december 2014 10:04 schreef Yankee het volgende:
Hummingbird cake uit 'Comfort Food' van Jamie Oliver gemaakt"
[ afbeelding ]
De foto is matig, de cake is fantastisch
ziet er lekker uit, wat zit er in?quote:Op woensdag 24 december 2014 10:04 schreef Yankee het volgende:
Hummingbird cake uit 'Comfort Food' van Jamie Oliver gemaakt"
[ afbeelding ]
De foto is matig, de cake is fantastisch
In de twee cakelagen: o.a. banaan, ananas en pecannoten.quote:Op woensdag 24 december 2014 12:11 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
ziet er lekker uit, wat zit er in?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |