Oeh! Is er een online menukaart?quote:Op dinsdag 16 december 2014 14:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vanmorgen abrikozenvlaai.
Vanmiddag beschuit, kaas, eiersalade en rauwe ham.
Net een appel en een peer.
Vanavond uit eten in een hotel in BE met luxe menukaart, ben benieuwd!
Zoek even op Hotel De Watermolen in Kasterlee. Daar staat denk wel een kaart.quote:Op dinsdag 16 december 2014 16:39 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Oeh! Is er een online menukaart?
Nu een blokje choco en een jagermeister, morgen lekker vrij
Straks: witlofovenschotel met ham, kaas en ei.. Daarbij pasta carbonara
Ow en een flesje Muscato gaat open.. gewoon omdat ik daar zin in heb
Speciaalbiertjesquote:Op dinsdag 16 december 2014 17:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zoek even op Hotel De Watermolen in Kasterlee. Daar staat denk wel een kaart.
Iedereen zit hier nu aan de Belgische speciaalbieren, ik aan de limo. Wel tapasbordjes en bittergarni nu
Teruggekoeld en samengevoegd?quote:Op dinsdag 16 december 2014 18:21 schreef golfer het volgende:
Gegrilde aubergine en courgette, teruggekoeld en samengevoegd met komkommer en daar een met een zelfgemaakte Oosterse dressing een salade van gemaakt, verder erbij gebakken aardappeltjes met paprikapoeder en gebakken tartaartjes.
Oogbollen in een schilletje!quote:Op woensdag 17 december 2014 14:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu ben ik lychees aan het openpielen
Heb je dit eerder gemaakt? Is het lekker?quote:Op woensdag 17 december 2014 13:47 schreef minilot het volgende:
Vanavond deze soep:
http://smittenkitchen.com/blog/2011/01/baked-potato-soup/
Met erbovenop:
- bosui-ringetjes
- geraspte kaas (de mature cheddar met whiskey van de Lidl)
- zure room
- gesmolten kervelboter
(hoop ik)
Nou, zoals ook al in de omschrijving van het recept staat, gaat het meer om de vergelijking met de gebruikelijke toppings op een 'baked potato' (zure room, bosui, kaas).quote:Op woensdag 17 december 2014 14:42 schreef Windigo het volgende:
[..]
Heb je dit eerder gemaakt? Is het lekker?
Ik snap nooit zo wat het voordeel aan gepofte aardappelsoep is want, gaat daarmee niet juist de heerlijke textuur van de gepofte aardappel verloren?
En nee, ik geloof niet dat ik het wel eens eerder heb gemaakt. Ik had er toevallig alles voor in huis en was te lui voor een boodschap, dus vandaarquote:I know what you’re thinking: “But where’s the baked potato?” (A few folks have already asked.) The title is a riff on the taste and toppings of baked potatoes. I did, of course, initially consider starting with baked potatoes but rejected this approach because of time constraints (an extra hour for potato-baking, 15 minutes for cooling before you could touch them), textural concerns (I wanted some chunks to remain, and knew that a baked potato dropped in a soup would fall apart) and flavor worries (that a potato cooked outside the broth wouldn’t pick up as much garlicky/leek fragrance). That said, should you want to adhere closer to the baked potato theme, or have leftover baked potatoes that you’d like to use, I’d add them in chunks exactly when you’d add the raw ones, but only cook it for 10 minutes, not 15 to 20, before finishing the soup.
Redbull kan echt niet meerquote:Op woensdag 17 december 2014 16:29 schreef Iwanius het volgende:
Druilerig weer sedert vanmorgen dus wederom tijd voor een simpele Aziatische seafoodhap i.c.m. alcohol en fris als lunch.
Als dat zo was,dan had ik het wel laten zien.quote:Op woensdag 17 december 2014 18:22 schreef Jiang153 het volgende:
Redbull kan echt niet meer
Had verwacht dat je weer de eend met mihoen zou nemen
Want die andere gamba's lagen nog gewoon in de schaal.quote:Tevens maar 4 garnalen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |