Yep!quote:Op dinsdag 13 januari 2015 10:42 schreef Myraela het volgende:
Lekker. En ik lust geen eens hutspot, maar gepaneerd is alles lekker.
Ow sorry, niet vermeld bij de foto, dit zijn oliebollen, maar dan in de koekenpan met voldoende olie waardoor ze dus plat blijven/anders eruit zien en ik moet zeggen, deze zijn veel lekkerder dus voortaan maak ik oliebollen zoquote:
Ook een favorietje van mij. Ik doe bij de ui altijd nog wat balsamico en laat die lekker indikken. En er gaat vaak toch ook nog wat kaas over de steak heen. Ik zie dat je ook goed mosterd op het broodje hebt gedaan.quote:Op vrijdag 16 januari 2015 08:49 schreef dahippieunicorn het volgende:
Steak Sandwich met Gekarameliseerde Uien . Hier heb ik zo van genoten.
[ afbeelding ]
Aan kaas had ik niet gedacht maar dat ga ik volgende keer zeker doen. En jaa dat moet wel bij zo'n broodjequote:Op vrijdag 16 januari 2015 14:26 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Ook een favorietje van mij. Ik doe bij de ui altijd nog wat balsamico en laat die lekker indikken. En er gaat vaak toch ook nog wat kaas over de steak heen. Ik zie dat je ook goed mosterd op het broodje hebt gedaan.
quote:Op zaterdag 17 januari 2015 18:51 schreef vinnypassy het volgende:
Mooie foto Robin! Die van mij is iets minder mooi (want ik heb hier in het donker geen goed licht), maar het smaakte weer voortreffelijk. Vorige week heb ik bolognesesaus gemaakt en die in laten koken tot een ragout. Die heb ik nu als vulling gebruikt voor mijn zelfgemaakte ravioli. Die heb ik na het koken kort door een beetje van mij zelfgemaakte pizza-/pastasaus gehaald (en daar bovenop gelegd) en afgetopt met wat parmezaan, basilicum en extra olijfolie. Was de eerste keer dat ik zelf pasta heb gemaakt en zal ook zeker niet de laatste zijn.
[ afbeelding ]
Lijkt me echt heerlijk.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 18:51 schreef vinnypassy het volgende:
Mooie foto Robin! Die van mij is iets minder mooi (want ik heb hier in het donker geen goed licht), maar het smaakte weer voortreffelijk. Vorige week heb ik bolognesesaus gemaakt en die in laten koken tot een ragout. Die heb ik nu als vulling gebruikt voor mijn zelfgemaakte ravioli. Die heb ik na het koken kort door een beetje van mij zelfgemaakte pizza-/pastasaus gehaald (en daar bovenop gelegd) en afgetopt met wat parmezaan, basilicum en extra olijfolie. Was de eerste keer dat ik zelf pasta heb gemaakt en zal ook zeker niet de laatste zijn.
[ afbeelding ]
Nougat is wel supertof! Dat wil ik ook eens zelf proberen te maken.quote:Op zaterdag 17 januari 2015 20:43 schreef applemoose het volgende:
Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de foto's voor een mooi en clean resultaat. Want nu heb ik superlekkere dingen gemaakt, maar ik vind de foto's maar zo, zo... sowieso half afgesneden is al gek.
Dus ik ga bij jullie afkijken
Passievrucht taart
[ link | afbeelding ]
De vulling was nog te warm om de passievrucht er overheen te smeren waardoor het niet zo ( uhum ) mooi verdeeld is
pasta ( zelfgemaakt ) gevuld met ricotta - provolone - paddestoelen. Met salieboter.
[ link | afbeelding ]
Nougat, de eerste poging. Helaas wat hard geworden, maar dat kwam omdat we twee soorten nougat tegelijkertijd aan het maken waren en ik langer door heb moeten kloppen.
[ link | afbeelding ]
Halfslachtige poging gedaan. Noodgedwongen andere vulling (kruidenroomkaas + ei, was te nat!) en ik had geen melk meer om de broodjes mee te bestrijken en ik liep te kloten met het gedraaide randje, maar enfin - lekker zijn ze wel!quote:Op zondag 30 november 2014 19:36 schreef Eslem het volgende:
Picture perfect RobinOok
[ afbeelding ]
Zachte gevulde Turkse broodjes . Wel even een beetje gepruts, maar ideaal voor de kille zondagochtend, lekker de oven aan. En de moeite meer dan waard.
Te harde nougat, dat is me juist nog nooit gelukt! Die van mij wordt steevast te slap. En hmmm, provolone, passievrucht.. Ik wil het allemaal eten!quote:Op zaterdag 17 januari 2015 20:43 schreef applemoose het volgende:
Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de foto's voor een mooi en clean resultaat. Want nu heb ik superlekkere dingen gemaakt, maar ik vind de foto's maar zo, zo... sowieso half afgesneden is al gek.
Dus ik ga bij jullie afkijken
Passievrucht taart
[ link | afbeelding ]
De vulling was nog te warm om de passievrucht er overheen te smeren waardoor het niet zo ( uhum ) mooi verdeeld is
pasta ( zelfgemaakt ) gevuld met ricotta - provolone - paddestoelen. Met salieboter.
[ link | afbeelding ]
Nougat, de eerste poging. Helaas wat hard geworden, maar dat kwam omdat we twee soorten nougat tegelijkertijd aan het maken waren en ik langer door heb moeten kloppen.
[ link | afbeelding ]
Pulled pork ziet er op zich niet zo aantrekkelijk uit maar als je weet wat de smaak is.......quote:Op zondag 18 januari 2015 10:16 schreef LintuxCx het volgende:
Ha, grappige toepassing van een oude boiler.
Ik heb het idee dat het lekkerder was dan de foto's overbrengen? Langzaam gekookt klinkt goed...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |