abonnement Unibet Coolblue
pi_148635794
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 januari 2015 10:42 schreef Myraela het volgende:
Lekker. :D En ik lust geen eens hutspot, maar gepaneerd is alles lekker. :')
Yep! >:)
Gefrituurd was nog beter geweest, maar ik bleek helemaal geen pinda- of zonnebloemolie meer te hebben, alleen nog een kwart potje kokosolie. }:| Pan fried levert altijd een wat slordiger resultaat op. Maar ja. :)
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 13 januari 2015 @ 14:04:47 #177
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_148639895


Biscotti met kokos en pistache, gezoet met esdoornsiroop :9
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  donderdag 15 januari 2015 @ 18:19:35 #178
370431 drakin
vurig typje
pi_148719557
Weer eens iets lekkers gemaakt. En ja helaas mobiel ivm geen fototoestel hebben.

Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
pi_148721660
Wat is het?
  donderdag 15 januari 2015 @ 19:55:21 #180
370431 drakin
vurig typje
pi_148723553
quote:
14s.gif Op donderdag 15 januari 2015 19:10 schreef Myraela het volgende:
Wat is het?
Ow sorry, niet vermeld bij de foto, dit zijn oliebollen, maar dan in de koekenpan met voldoende olie waardoor ze dus plat blijven/anders eruit zien en ik moet zeggen, deze zijn veel lekkerder dus voortaan maak ik oliebollen zo :Y)
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
pi_148723954
Oh grappig! :D Geloof direct dat dat wel lekker is.
pi_148724039
Makkelijker eten lijkt me ook, als ze plat zijn :P en de poedersuiker valt er minder snel af.
pi_148743046


Vegetarische burger gemaakt van cannellini bonen, zwarte bonen en shiitake met een mayo, semi gedroogde tomaten en sriracha saus.
pi_148743622
Wat 'n vrouwen hier! Je zal er maar zo eentje aan de haak slaan. :7

Ziet er lekker uit allemaal en erg mooie foto's. ^O^
  vrijdag 16 januari 2015 @ 14:26:51 #187
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_148747740
quote:
Ook een favorietje van mij. Ik doe bij de ui altijd nog wat balsamico en laat die lekker indikken. En er gaat vaak toch ook nog wat kaas over de steak heen. Ik zie dat je ook goed mosterd op het broodje hebt gedaan. :9~ :9~
pi_148752109
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 januari 2015 14:26 schreef vinnypassy het volgende:

[..]

Ook een favorietje van mij. Ik doe bij de ui altijd nog wat balsamico en laat die lekker indikken. En er gaat vaak toch ook nog wat kaas over de steak heen. Ik zie dat je ook goed mosterd op het broodje hebt gedaan. :9~ :9~
Aan kaas had ik niet gedacht maar dat ga ik volgende keer zeker doen. En jaa dat moet wel bij zo'n broodje :9~
  zaterdag 17 januari 2015 @ 12:57:30 #189
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_148773211

Japanse Custard met Shimeji

Troostvoer: hartige custard met shimeji paddenstoeltjes, witte sojasaus, chili olie en lente-uitjes. :9

PS. Lesje voor een volgende keer: het dashipoeder eerst beter oplossen in water. Want nu lag er een nogal dubieus laagje viezigheid bovenop.
  zaterdag 17 januari 2015 @ 18:51:44 #190
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_148782452
Mooie foto Robin! Die van mij is iets minder mooi (want ik heb hier in het donker geen goed licht), maar het smaakte weer voortreffelijk. Vorige week heb ik bolognesesaus gemaakt en die in laten koken tot een ragout. Die heb ik nu als vulling gebruikt voor mijn zelfgemaakte ravioli. Die heb ik na het koken kort door een beetje van mij zelfgemaakte pizza-/pastasaus gehaald (en daar bovenop gelegd) en afgetopt met wat parmezaan, basilicum en extra olijfolie. Was de eerste keer dat ik zelf pasta heb gemaakt en zal ook zeker niet de laatste zijn. :9~

pi_148786430
Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de foto's voor een mooi en clean resultaat. Want nu heb ik superlekkere dingen gemaakt, maar ik vind de foto's maar zo, zo... sowieso half afgesneden is al gek.

Dus ik ga bij jullie afkijken :)

Passievrucht taart

De vulling was nog te warm om de passievrucht er overheen te smeren waardoor het niet zo ( uhum ) mooi verdeeld is

pasta ( zelfgemaakt ) gevuld met ricotta - provolone - paddestoelen. Met salieboter.


Nougat, de eerste poging. Helaas wat hard geworden, maar dat kwam omdat we twee soorten nougat tegelijkertijd aan het maken waren en ik langer door heb moeten kloppen.
pi_148789730
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 januari 2015 18:51 schreef vinnypassy het volgende:
Mooie foto Robin! Die van mij is iets minder mooi (want ik heb hier in het donker geen goed licht), maar het smaakte weer voortreffelijk. Vorige week heb ik bolognesesaus gemaakt en die in laten koken tot een ragout. Die heb ik nu als vulling gebruikt voor mijn zelfgemaakte ravioli. Die heb ik na het koken kort door een beetje van mij zelfgemaakte pizza-/pastasaus gehaald (en daar bovenop gelegd) en afgetopt met wat parmezaan, basilicum en extra olijfolie. Was de eerste keer dat ik zelf pasta heb gemaakt en zal ook zeker niet de laatste zijn. :9~

[ afbeelding ]
:9~ :9~ :9~ :9~

Meer heb ik niet te zeggen
pi_148793444
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 januari 2015 18:51 schreef vinnypassy het volgende:
Mooie foto Robin! Die van mij is iets minder mooi (want ik heb hier in het donker geen goed licht), maar het smaakte weer voortreffelijk. Vorige week heb ik bolognesesaus gemaakt en die in laten koken tot een ragout. Die heb ik nu als vulling gebruikt voor mijn zelfgemaakte ravioli. Die heb ik na het koken kort door een beetje van mij zelfgemaakte pizza-/pastasaus gehaald (en daar bovenop gelegd) en afgetopt met wat parmezaan, basilicum en extra olijfolie. Was de eerste keer dat ik zelf pasta heb gemaakt en zal ook zeker niet de laatste zijn. :9~

[ afbeelding ]
Lijkt me echt heerlijk. :9

quote:
0s.gif Op zaterdag 17 januari 2015 20:43 schreef applemoose het volgende:
Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de foto's voor een mooi en clean resultaat. Want nu heb ik superlekkere dingen gemaakt, maar ik vind de foto's maar zo, zo... sowieso half afgesneden is al gek.

Dus ik ga bij jullie afkijken :)

Passievrucht taart
[ link | afbeelding ]
De vulling was nog te warm om de passievrucht er overheen te smeren waardoor het niet zo ( uhum ) mooi verdeeld is

pasta ( zelfgemaakt ) gevuld met ricotta - provolone - paddestoelen. Met salieboter.
[ link | afbeelding ]

Nougat, de eerste poging. Helaas wat hard geworden, maar dat kwam omdat we twee soorten nougat tegelijkertijd aan het maken waren en ik langer door heb moeten kloppen.
[ link | afbeelding ]
Nougat is wel supertof! Dat wil ik ook eens zelf proberen te maken.

En met je foto's gewoon een beetje oefenen. Een rustig plekje zoeken, genoeg licht. Ik ben nog lang niet tevreden over mijn foto's, maar zie wel veel verbetering als ik het met oude foto's vergelijk. Dus dat is fijn. :)

Ik vind de fotostijl van dahippieunicorn supertof. Alsin daar zou ik mijn hele Pinterest vol mee kunnen zetten omdat het gewoon prachtige plaatjes zijn. Ik zou ze nog net niet op mijn muur hangen. Maar de foto's van Robin vind ik ook prachtig, onwijs clean en echt een pure focus op het eten. Dus daarin moet je ook een beetje je eigen stijl vinden.
pi_148795035
Ik heb samen met broer een oude boiler omgebouwd tot een bbq / smoker, en ja die moet dus getest worden, ook al is het winter.
Ik had met kerst een lamsbout van 3,1 kg er op liggen (wel voor 11 personen)

Ook nog bezig geweest met een stukje spek, maar daar geen foto's van, en van de week pulled pork gemaakt.
Dat rode is door het roken van het vlees, lag er op tot een kerntemperatuur van 87 graden, is dus nier rouw
pi_148799252
Ha, grappige toepassing van een oude boiler. :D

Ik heb het idee dat het lekkerder was dan de foto's overbrengen? Langzaam gekookt klinkt goed...
I hope you can see this because I'm doing it as hard as I can.
pi_148800091
quote:
0s.gif Op zondag 30 november 2014 19:36 schreef Eslem het volgende:
Picture perfect RobinOok :9~

[ afbeelding ]

Zachte gevulde Turkse broodjes O+ . Wel even een beetje gepruts, maar ideaal voor de kille zondagochtend, lekker de oven aan. En de moeite meer dan waard.
Halfslachtige poging gedaan. :') Noodgedwongen andere vulling (kruidenroomkaas + ei, was te nat!) en ik had geen melk meer om de broodjes mee te bestrijken en ik liep te kloten met het gedraaide randje, maar enfin - lekker zijn ze wel! *)

Let me see you stripped down to the bone
pi_148800113
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 januari 2015 20:43 schreef applemoose het volgende:
Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te besteden aan de foto's voor een mooi en clean resultaat. Want nu heb ik superlekkere dingen gemaakt, maar ik vind de foto's maar zo, zo... sowieso half afgesneden is al gek.

Dus ik ga bij jullie afkijken :)

Passievrucht taart
[ link | afbeelding ]
De vulling was nog te warm om de passievrucht er overheen te smeren waardoor het niet zo ( uhum ) mooi verdeeld is

pasta ( zelfgemaakt ) gevuld met ricotta - provolone - paddestoelen. Met salieboter.
[ link | afbeelding ]

Nougat, de eerste poging. Helaas wat hard geworden, maar dat kwam omdat we twee soorten nougat tegelijkertijd aan het maken waren en ik langer door heb moeten kloppen.
[ link | afbeelding ]
Te harde nougat, dat is me juist nog nooit gelukt! Die van mij wordt steevast te slap. }:| En hmmm, provolone, passievrucht.. Ik wil het allemaal eten! :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_148800127
O jemig, er is nog veel meer gepost hier waar ik op wil reageren! O+
Maar moet eerst ontbijten nu.
Let me see you stripped down to the bone
pi_148801906
Had nog deeg over net. Ergo: kleine kaneelbollen met laklaagje van ahornsiroop :9

Let me see you stripped down to the bone
pi_148811333
quote:
0s.gif Op zondag 18 januari 2015 10:16 schreef LintuxCx het volgende:
Ha, grappige toepassing van een oude boiler. :D

Ik heb het idee dat het lekkerder was dan de foto's overbrengen? Langzaam gekookt klinkt goed...
Pulled pork ziet er op zich niet zo aantrekkelijk uit maar als je weet wat de smaak is.......
Ach wat is langzaam 8-) deze deed er 12 uur over
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')