quote:Op zondag 14 december 2014 14:16 schreef Eslem het volgende:
Wat grappig RobinOok het lijkt wel gewon brood zo op de foto![]()
[ afbeelding ]
Akelig lekker toetje
Goeie tip welquote:Op zondag 14 december 2014 01:40 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Had idioot veel eiwit over van de lemon custard taart en geen zin in meringue.
Had nog nooit omelet van eiwit gemaakt, dat leek me ook altijd vies. Maar ach, zo weggooien is ook zonde. (en bovendien, rauw eiwit in de vuilnisbak of door de goot, da's niks)
Dus ik dacht, "ik zal het eerst een stijf slaan", toen wat chilizout erdoor, kurkuma voor de kleur en hoppa, de koekenpan in. Ik deed niet echt mijn best, want ik dacht dat het niet lekker zou zijn, maar dat was het wel!!! Dat ga ik gewoon keihard vaker eten! Lekker.
Laat me raden. 2 dagen in de keuken gestaan en binnen 10 minuten schoon weg?quote:Op zondag 14 december 2014 22:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
Feestje vandaag met ottolenghi buffet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Brood, pompoen spread, hummus, bieten puree, fattoush, spinazie dadel salade, pittige wortelsalade, geblakerde aubergine, tomaat granaatappel salade, rijst salade, bloemkool taart, gemarineerde puntpaprika en nog niet op de foto: tomaat amandel plaat taart en tomaten soep met zuurdesem
En zoet maar dat kwam niet van ottolenghi![]()
quote:Op zondag 14 december 2014 22:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
Feestje vandaag met ottolenghi buffet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Brood, pompoen spread, hummus, bieten puree, fattoush, spinazie dadel salade, pittige wortelsalade, geblakerde aubergine, tomaat granaatappel salade, rijst salade, bloemkool taart, gemarineerde puntpaprika en nog niet op de foto: tomaat amandel plaat taart en tomaten soep met zuurdesem
En zoet maar dat kwam niet van ottolenghi![]()
Dit, en: waar vind ik de recepten?quote:Op maandag 15 december 2014 14:16 schreef minilot het volgende:
[..]![]()
![]()
Wauw! WAUW! Wat lekker!![]()
Voor hoeveel mensen was dit? En wat vond iedereen ervan?
Anderhalve dag werk maar heel ontspannenquote:Op maandag 15 december 2014 13:16 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Laat me raden. 2 dagen in de keuken gestaan en binnen 10 minuten schoon weg?
Ongeveer 40 personenquote:Op maandag 15 december 2014 14:16 schreef minilot het volgende:
[..]![]()
![]()
Wauw! WAUW! Wat lekker!![]()
Voor hoeveel mensen was dit? En wat vond iedereen ervan?
Recepten uit Jeruzalem en plenty more van ottolenghi, de geroosterde paprika uit ottolenghi t kookboek. Als je nog nieuwe kookboeken zoekt, allemaal aanraders!quote:Op maandag 15 december 2014 14:31 schreef Molo het volgende:
[..]
Dit, en: waar vind ik de recepten?
Ziet er lekker uit man
En wat een werk
Knap hoor. 40 personen. Meesten komen niet verder dan een ketel louwe soep.quote:Op maandag 15 december 2014 18:25 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Anderhalve dag werk maar heel ontspannenallemaal op zichzelf niet zoveel werk en top voor te bereiden allemaal!
En er is tot het laatst vanalles te eten geweest, had veel brood en veel van t lekkers voor op t brood
[..]
Ongeveer 40 personenen zoveel enthousiaste reacties, heel leuk!
Precies die van Ottolenghi die ik niet heb ook echtquote:Op maandag 15 december 2014 18:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Recepten uit Jeruzalem en plenty more van ottolenghi, de geroosterde paprika uit ottolenghi t kookboek. Als je nog nieuwe kookboeken zoekt, allemaal aanraders!
Jeruzalem is mijn favo kookboekquote:Op maandag 15 december 2014 21:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Precies die van Ottolenghi die ik niet heb ook echt![]()
Heerlijk ziet het eruit
Wow, wow, gewoon wow...quote:Op zondag 14 december 2014 22:30 schreef Zo-is-dat het volgende:
Feestje vandaag met ottolenghi buffet
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Brood, pompoen spread, hummus, bieten puree, fattoush, spinazie dadel salade, pittige wortelsalade, geblakerde aubergine, tomaat granaatappel salade, rijst salade, bloemkool taart, gemarineerde puntpaprika en nog niet op de foto: tomaat amandel plaat taart en tomaten soep met zuurdesem
En zoet maar dat kwam niet van ottolenghi![]()
gefeliciteerd! Als ik het goed begrijp dat je jarig bent.quote:Op donderdag 18 december 2014 17:58 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Jaja...op de dag dat ik weer verder richting magere Heijn met de zeis wordt geduwd, zelf maar weer de keuken in.En wat nou het leuke is: Je kan lekker jezelf alvast een stukje vlees geven om te proeven en te kijken of alles zo is zoals je dat wilt.De rest is later te zien.
die zijn mooiquote:Op donderdag 18 december 2014 08:05 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Chocolade kreukel koekjes.![]()
Ik heb de hele tijd dat ze in de oven stonden voor de oven zitten kijken om te kijken hoe en waar ze open zouden breken.Was tof.
Vet tof. Lijkt net op gehaktbal met stukjes ui/knoflook.quote:Op woensdag 17 december 2014 21:52 schreef drakin het volgende:
Dadel/walnoot/choladeballen
[ afbeelding ]
Ahem. Dat doet mij eraan denken: de deur van de oven mag wel weer eens schoongemaakt worden. Als ik wil zien hoe mijn baksels ervoor staan moet de oven eerst open.quote:Op vrijdag 19 december 2014 11:15 schreef -Mellow- het volgende:
ja en voor de oven zitten kijken hoe je baksels zich ontwikkelen is ook een van mijn favo bezigheden
Jammer dat het ovenlampje hier stuk is...
quote:Op vrijdag 19 december 2014 12:08 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Vet tof. Lijkt net op gehaktbal met stukjes ui/knoflook.
Hahaha, ik had jou niet als viespeuk ingeschat!quote:Op vrijdag 19 december 2014 15:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Ahem. Dat doet mij eraan denken: de deur van de oven mag wel weer eens schoongemaakt worden. Als ik wil zien hoe mijn baksels ervoor staan moet de oven eerst open.
quote:Op vrijdag 19 december 2014 18:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hahaha, ik had jou niet als viespeuk ingeschat!
*schudt hand*
Van marsepein plakken maken in de vorm van sneetjes brood. Witte chocolade saus voor mayo en donkere chocoladesaus met stukjes noot voor satesaus.quote:Op vrijdag 19 december 2014 17:31 schreef drakin het volgende:
[..]![]()
Ik had dus toch de kokos erover moeten doen zoals in het originele recept, voor jouw knoflook idee alleen al.
Gelukkig smaakten ze wel heel goed
Lekerrrquote:Op vrijdag 26 december 2014 21:49 schreef focal het volgende:
Crosspost uit het eten vandaag topic, maar was er blij mee. Kreeg er een asterix en obelix gevoel bij.
[ afbeelding ]
3.5kg lam
om dat bovenste plankjequote:Op zaterdag 27 december 2014 11:36 schreef minilot het volgende:
Uit het kersttopic:
Wijzen-uit-het-Oostentrio van zoute karamels met goud, meringue met wierrook en kaneelrolletjes met mirre-room!
[ afbeelding ]
Ik mis sucuk.. kan t niet meer etenquote:Op zaterdag 27 december 2014 09:22 schreef Eslem het volgende:
[ afbeelding ]
Biberli domatesli kaşarlı sucuk (sucuk met tomaat, paprika en kaas)
Perfect ontbijt voor a snowy morning zoals deze
Nooit gegeten maar lijkt me echt heerlijk! Ziet er goed uitquote:Op zaterdag 27 december 2014 09:22 schreef Eslem het volgende:
[ afbeelding ]
Biberli domatesli kaşarlı sucuk (sucuk met tomaat, paprika en kaas)
Perfect ontbijt voor a snowy morning zoals deze
Ooohhquote:Op zaterdag 27 december 2014 11:36 schreef minilot het volgende:
Uit het kersttopic:
Wijzen-uit-het-Oostentrio van zoute karamels met goud, meringue met wierrook (sandelhout) en kaneelrolletjes vol room met mirre-extract
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |