Ja,dank...ik dacht laat mij ook maar eens mij in dit topic melden nu ik zelf maar weer eens de keuken ben ingedoken. Zovaak vind je mij daar (keuken) tenslotte niet.quote:Op zaterdag 6 december 2014 13:36 schreef minilot het volgende:
Welkom in het topic Iwanius! Ziet er lekker knus en homecooked uit.
Dat was denk een taart die ik hier CUL / Fok-Foodgawkers #19 - post hier foto's van je kookkunsten! heb gepostquote:Op zaterdag 6 december 2014 13:29 schreef Trusten het volgende:
Ziet er weer super uit allemaal, vooral die broden
Ook een kort vraagje, een tijd geleden heb ik hier een taart voorbij zien komen welke bestond uit een browniebodem met meerdere laagjes roze erbovenop. Helemaal bovenop lagen verse frambozen , maar kan hem niet meer terugvinden. Anyone?
Thanks,dat is hem idd!quote:Op zaterdag 6 december 2014 18:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Dat was denk een taart die ik hier CUL / Fok-Foodgawkers #19 - post hier foto's van je kookkunsten! heb gepost
Recept: http://www.sugarhero.com/chocolate-raspberry-mousse-cake/
Mjam, taleggio! Enneh, die appelchutney klinkt goed! Zin om een recept te posten toevallig?quote:Op zondag 7 december 2014 17:51 schreef Selestha het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakte appelchutney op een broodje met taleggio
Het was super gelukt! Eerste keer, en dat ga ik zeker nog eens maken. Ik koop nooit meer een potje chutney
Niet de mooiste foto, maar de glans van de chutney komt er zo wel mooi uit
Nou het recept is een beetje geïmproviseerd Maar wat ik gebruikt heb om het te maken:quote:Op maandag 8 december 2014 07:09 schreef minilot het volgende:
[..]
Mjam, taleggio! Enneh, die appelchutney klinkt goed! Zin om een recept te posten toevallig?
Ziet er goed uit, lekker ook!quote:Op maandag 8 december 2014 11:21 schreef Trusten het volgende:
Ik doe ook een keertje mee
Van het weekend speculaas-appeltaart gebakken:
[ afbeelding ]
Ehm, vertellen is lastig, het is meer doen en veel uitproberen. Op de meest simpele manier is het cacaoboter smelten, zoetstof en cacao erbij en in vormpjes gieten. Dan heb je wel chocolaatjes, maar er moet iets meer bewerkt worden voor het echt lekkere en goede chocolaatjes zijn. Afkoelen, omscheppen, temperen, weer warm maken en soms spelen met extra smaakjes. De eerste chocolaatjes die ik ooit maakte zaten pepermuntjes in, die zijn nog steeds het meest favoriet hier in huis.quote:Op donderdag 4 december 2014 18:19 schreef minilot het volgende:
[..]
Zo, die zien er strak uit!
Kun je iets meer over je bonbon-avonturen vertellen? Wat voor chocolade gebruik je, wat voor vulling stop je erin?
Ja mij ook... Ik snap de smaken echt niet geloof ikquote:Op dinsdag 9 december 2014 21:38 schreef RobinOok het volgende:
Het klinkt mij echt als horror in de oren.
But the proof is in the eating.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |