Mjaah, ik zit vaak in Belgie, die wegrestaurants daar die wens ik mijn vijand niet toequote:Op vrijdag 14 november 2014 09:11 schreef An24 het volgende:
[..]
Ben jaloers op het feit dat suiker op jou niet zo'n effect heeft. Zelf nam ik in die gevallen enkel een weyshake. Dat was voor mij voldoende, maar mijn lijf is sowieso raar.
Ben je in staat om na afspraken ff te stoppen bij een goed wegrestaurant? Daar heb ik dan weer geluk bij. Warm eten in de middag vind ik ook erg fijn.
En verder heb je gewoon gelijk.
En alles combineren met drukte is ook lastig. Ik heb ook zo veel meer ruimte/ tijd omdat ik thuis gewoon mijn mat uitrol en eigen gewicht voor training kan gebruiken. Scheelt een hoop.
Alvast een ideetje: Daal (Indiase erwtencurrymeuk) is lekker (vind ik), makkelijk tevoren te maken en op te warmen, en vult flink. Geen idee of het ook slank-verantwoord is. In de mijne zat voor 3 personen 300 g rode linzen, 400 g verse spinazie, 1 puntpaprika, een blik kokosmelk, een zooi (verse) kruiden (peper, gember etc) en cashewnoten. Volgens Jamie Oliver in 15 min te maken. Eet er als het niet vullend genoeg is wat naan bij.quote:Op vrijdag 14 november 2014 08:48 schreef _aurum_ het volgende:
[..]
Tussen de middag wil ik warm eten (salades komen mijn neus uit), maar wat? Soep is lekker, maar vult niet voor lang... Omelet? Groenten met eiwitbron? Dunno - moet ik me in verdiepen
In bier ookquote:Op vrijdag 14 november 2014 10:59 schreef La_Tramposa het volgende:
Nouja, je zei net dat in brood vitamine B zat dus het is toch ergens goed voor
Het huidige eetpatroon bevat gewoon veel carbs, sommige low-fat lijstjes gaan wel tot 80%. Brood bij ontbijt en lunch, pasta/rijst/aardappelen bij het avondeten. Het ene lijf gaat daar makkelijker mee om dan het andere (het mijne zegt als ik daar te veel van eet "bekijk het maar").quote:Ik heb trouwens zelf niet het idee dat ik heel veel koolhydraten eet, maar nu ik een paar dagen terugkijk in mijn voedingsschema is het toch wel vaak 65%. Zal eens kijken of ik daar weer eens wat in kan minderen.
Denk je eraan dat 'meergranen' niet persé ook 'volkoren' betekend?quote:
Thanks! Je cheatday valt best mee toch?quote:Op zaterdag 15 november 2014 18:41 schreef An24 het volgende:
Goed bezig MaJo, welkom terug!
Voor mij is het 'cheatday', dus alleen maar dingen eten waar ik zin in heb
O: speltbrood filet american, twee beschuit met boter en suiker , thee met melk
B: schoonmaken, want weer een gezichtiging
L: thaise pompoensoep, beetje stokbrood. Megatoetje: appelkruimeltaart en chocolademelk met slagroom
S: 75 min. Yoga
T: kokoswater
D: runderstoof, boontjes, turks brood
T: chips, cola light-vodka
Oh dat wist ik niet Hoe weet je welke meergranenbroden dan wel de goede zijn?quote:Op zaterdag 15 november 2014 19:09 schreef -Ciske- het volgende:
[..]
Denk je eraan dat 'meergranen' niet persé ook 'volkoren' betekend?
Sommige meergranenbroden hebben dezelfde voedingswaarde als witbrood.
Wel super dat je de draad weer hebt opgepakt, succes.
Als er ook 'volkoren' op staat, of door het aan de bakker oid te vragen? Meergranen is vaak witbrood met wat pitten en kleurstof (caramel) om het donker (en gezonder) te laten lijken.quote:Op zaterdag 15 november 2014 19:32 schreef MaJo het volgende:
[..]
Thanks! Je cheatday valt best mee toch?
[..]
Oh dat wist ik niet Hoe weet je welke meergranenbroden dan wel de goede zijn?
Ah weer wat geleerd Voortaan maar op zoek naar volkoren dan. Dit is Pain de Boulogne van de appie en anders koop ik altijd waldkorn voor vriendlief. Heb me nooit verdiept in bruin brood omdat ik altijd wit at. Wat zijn de bezwaren van meergranenbrood?quote:Op zaterdag 15 november 2014 19:44 schreef Chicolate het volgende:
[..]
Als er ook 'volkoren' op staat, of door het aan de bakker oid te vragen? Meergranen is vaak witbrood met wat pitten en kleurstof (caramel) om het donker (en gezonder) te laten lijken.
Stoofpotje staat te sudderen, wat experimenten met kruiden gedaan (want no way dat ik een recept ga volgen waar 'breng op smaak met tomatenketchup' in staat). Een van de eerste keren dat ik zo direct een recept aanpas, ben benieuwd .
Ik volg nooit recepten volledigquote:Op zaterdag 15 november 2014 19:44 schreef Chicolate het volgende:
[..]
Als er ook 'volkoren' op staat, of door het aan de bakker oid te vragen? Meergranen is vaak witbrood met wat pitten en kleurstof (caramel) om het donker (en gezonder) te laten lijken.
Stoofpotje staat te sudderen, wat experimenten met kruiden gedaan (want no way dat ik een recept ga volgen waar 'breng op smaak met tomatenketchup' in staat). Een van de eerste keren dat ik zo direct een recept aanpas, ben benieuwd .
SPOILER: JeugdsentimentOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Like anything else in life, anal fisting can be made high class by going at it with your pinkie out.
Ik ook. Kon niet meer slapen.quote:Op zondag 16 november 2014 07:03 schreef uniekhoorn het volgende:
Hoi V1
Ben inderdaad al weer ruim 2 uur op. . Slaap lekker jongen
Enig idee hoeveel kcals het zijn? Het is bijna een An lijstje, waarbij ik alleen de D te klein vind? Soms geeft je lijf aan niet meer nodig te hebben. En als je intensief aan yoga doet, kan ook de eetlust naar beneden gaan. Men zegt dat je lijf dan in herstelmodus gaat en de energie daarvoor gebruikt.quote:Op zondag 16 november 2014 08:47 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
Ik ook. Kon niet meer slapen.
Lijstje gisteren
o. havermout met winterfruit en yoghurt
t. -
l. stamppot prei-aardappelen met 1 klein worstje
t. 3 stukjes ijsconfect + kakifruit + 5 wortels met humus
d. rode bietjes + boterham met heeeeel dik speculoos
Dat was het? Veel te weinig.
Vandaag
o. havermout met winterfruit en yoghurt
s. half uur yoga
Straks winkelen met de kinderen en ik denk dat ik maar een patatje (of 2) neem. Hoop dat mijn eetlust snel weer terugkomt, want dit begint zorgwekkend te worden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |